Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
За този блог
Автор: internationalist
Категория: Политика
Прочетен: 2658330
Постинги: 476
Коментари: 996
Гласове: 2103
Постинг
23.11.2012 05:03 - Бойко Борисов- Мега Позьорът!
Автор: internationalist Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 6220 Коментари: 0 Гласове:
7

Последна промяна: 20.09.2014 18:05

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Когато го пуснат по ТВ в поредната, една от безбройните му медийни изяви, веднага сменям канала. Просто отвътре от дъното на душата ми, не мога да го понасям, така ми се е втръснал и антагонистично ми е противен.
imageimage
Някога отидох на една среща на ГЕРБ-Сливен с Него, още когато не бе станал Министър-Председател. Предизборно.Седнах така на пусия, чаках хитро и успях да се ръкувам с "Лидера". Миришеше Той на цигари, но с шестото си чувство почуствах един много хитър и опасен човек, не интелектуален естествено, но с хищен, опасен Индивидуалитет. Интелектът на псевдо-Диктаторът, толкова малко псевдо, та да се чудиш дали не e почти Истински.
Опитвам да си представя, дали е вече Масон, но реален, това е доста вероятно. Даже мисля е задължително.Опитвам се да си визуализирам,как ли учавствува в тайните Церемонии и дали осъзнава, че заради бясното си Лидерско, Властимащо Тщестлавие, натрупаните, огромни авоари по Еврейски Банки, бавно и славно,по широкият и постлан с добри намерения Път, е продал де факто душата си. Доста скъпо разбира се, даже и пре-скъпо,може би до максималното което може да се вземе. Ами значи е за съжаление, защото няма нищо по-лошо да изгубиш душата си, един от основните грехове, да я продадеш на Злото. На онези Рафинирани, добре облечени и захаросани с международни институционални рамки, слуги на Дявола, наречени от нас дребните и само предполагащите-Илюминати.
Когато живях в Копенхаген,се запознах с един готин тип Жорката. Типичен Българин, малко Интелегент, малко Ганчо,малко Андрешко, малко-това,малко-онова, от тази Българска смес,правеща го (не)типичен, интересен Имигрант, положителен Човек, изгнанник в Дания, не отишъл от хубаво там.Страната на псевдо-благодентсвието и Раят за глупаците, кандидат-гурбетчии. Та същият този Жорка, всъщност буен в рамките на нормалното Мъжага, ми разкри следното:
-Че е на същата Възраст като Него- Б.Б. и освен това са учили заедно в Симеоново, във Висшето Пожарникарско.
image
"-Още от рано блесна пред другите-ми разправя Жорката-бе един такъв високопарен, умееше да говори, да печели доверието на Преподавателите и повечето от Съкурсантите. От типа на тези Кариеристи, готови да минат през трупове, но скрито да постигнат своето, възможно най-лидерското място за момента в ерархията.
Моят човек Жорката, помогнал ми, не малко в Копенхаген е добър българин пие, бие се ако трябва и казва истината в очите, не му пука. Ааа, в Русе е тренирал бокс и бая мутри бе строшил на ринга и по улиците на родният си град, без да е станал като Кобрата. Алкохол, жени и цигари,много цигари, вечните три врага на Големият Спортист. Та ми разправя, една случка в спортният Салон на Пожарникарското. В Залата за приложни, бойни изкуства.
-Виждам го, /Бойко Борисов/ прави едни парадиращи стойки, удря там добре заучени три-четири удара с крака по крушата, но с Фасон показващ на другите, как Той е  нещо много, едва ли не малко по-малък, от Брус Лии.-с усмивка говори Жоро.... -Отивам аз при него, почти една категория сме, и му предлагам, на Борисов: - Абе, колега дай да направим един истински, мъжки спаринг. Аз като боксьор с ръкавици и удрящ само с ръце, а ти като каратист ме удряй с крака и с ръце, както намериш за добре. Без съдии и рефери, ей така по мъжкарската, каквото сабя покаже. Става ли?! Нали, си голям Каратист, А ?! До отказване на едната страна и признаване за Победен.
-Веднага, се огъна бат"Бойко, едва скри уплахата под постоянната си грандоманска физиономия и започна да ми обеснява, как не било редно, как си имало правила,та даже сме можели да направим углавно Престъпление, ако сме се наранили. Уплаши се, се Хитрият му Страхливец-смее се Жоро-но добре се обоснова, колко е нелегално и какви неприятности може това да ни навлече, че чак ми стана смешно-противен. Мега Позьор с артистични и манипулиращи тълпата умения, но страхлив по душа. Измекярски, страхлив.
Теглих му една майна на ума си и го заебах"-така завърши разказа на моят човек Жорката, който сега се мъчи и бачка на две работи в Копенхаген, но има едно основно качество, никога, никога не се е продавал и е чист пред себе си, а като умре Господ ще го съди. Той от Смърта не се бои, даже и в Господ не вярва, типично по Български. Вярва да има там някаква Сила, каква, като умре ще разбере. Ами, това е което исках да ви споделя от този късен час,събуди ме Дявола или някой Ангел да седна и да ви го напиша. Гонят ме и мен Демоните на многото ми впечатления и преживявания в България и по Света. Бог да ви пази, да не изгубите Душите си, особено за шепа медни грошове. Амин!











Гласувай:
9


Вълнообразно


1. hedonist - бяло или черно. тъмно или светло. ...
25.11.2012 11:58
бяло или черно.тъмно или светло.Бойко или Станишев(доган).това е краткия избор. всичко е в тая посока по различен начин включително и глуповати.
цитирай
Търсене

Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Груповият секс,измамният рай преди Ада.
2. Педерастията,хомосексуализмът и Гей-поведението, едно и също казано с различни думи.
3. Грузия,една дивна и легендарна християнска страна,поредната жертва на кървавият Американски стремеж за глобална доминация!!!
4. Не е ли време, част от Циганите да се завърнe/доброволно/ към своята древна Родина-Индия?
5. Ужасяваща, Сатанинска Педерастия и Хомосексуализъм в САЩ
6. - Фермерът стрелящ по поршета "Кайен"
7. Генно-модифицираните храни от САЩ, коктейлите на Франкенщайн.
8. Руска Военна База в България- нещо, почти невероятно!!!
9. Тъмното лице на Демокрацията в САЩ,обагрено в кърваво червено.
10. Моите, Анти-Мормонски публикации!
11. "Русия" от Иван Вазов
12. Създаде се нова група във Фейсбук,основата на бъдеща Организация.
13. Винаги ще има Българи Герои! Дан Колов...
14. Не се съпротивлявайте на циганските мародери, безмислено е!!! Преговаряйте с тях.Дайте им тяхното, да си останете живи и здрави с нещичко в джоба!
15. Митът за Дядо Божковите Сватби
16. ПРЕВОДАЧ В АМЕРИКАНСКА ВОЕННА БАЗА-ЗАД КУЛИСИТЕ!
17. Етнически конфликт в България-Българи,Цигани...Руснаци,или какви биха могли да бъдат събитията.
18. - Отмъщение с цвят на кръв,в страната на Меламиновата Шоколадова Вафла.
19. Моята среща с Вампир в САЩ!
20. "-Русия, ли?! Пет пари не давам за, Русия!"
21. When, I met a Vampire in USA.