Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
За този блог
Автор: internationalist
Категория: Политика
Прочетен: 2650620
Постинги: 476
Коментари: 996
Гласове: 2103
Постинг
18.11.2012 20:48 - Шокиращо, Е.С. подготвя създаването на Циганска Държава на наша Територия.
Автор: internationalist Категория: Новини   
Прочетен: 20716 Коментари: 22 Гласове:
11

Последна промяна: 18.11.2012 21:50

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Братя радвайте се, радвайте се защото за нашата малка Държава се подготвя велика Чест, във формата на  Държавна Саможертва. А именно, създаването на голяма Циганска Държава-Ромелия, на наша родна територия. Всички Цигани от целият Е.С. ще се преселят тук, а на етническите Българи ще им бъде даден шанса да живеят където си искат в Е.С. като имуществено и финансово биват обезвъмездени. Няма вече забрани за работа,а евтиният БГ имотец го трансформираш в Англия например, еееех супеер! Ако даже и 0.1% от това по-долу пре-публикувано от бесове.ком е вярно, аз си  стягам багажа за Русия за кратка военна подготовка и опресняване на знанията от Казармата, а  след това, ееех след това, ами няма да ви кажа сетете се сами....няма да замина на почивка на Ривиерата, я!!!
Абе, какво да ви пре-публикувам, четете направо Оригинала, както се казва "Право Куме, та в Очи!"
www.besove.com/%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%B8/28701/%D0%95%D0%A1-%D0%BE%D0%B1%D0%BC%D0%B8%D1%81%D0%BB%D1%8F-%D1%81%D1%8A%D0%B7%D0%B4%D0%B0%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D1%86%D0%B8%D0%B3%D0%B0%D0%BD%D1%81%D0%BA%D0%B0-%D0%B4%D1%8A%D1%80%D0%B6%D0%B0%D0%B2%D0%B0-%D0%B2-%D0%95%D0%B2%D1%80%D0%BE%D0%BF%D0%B0

image



Гласувай:
18


Вълнообразно


1. internationalist - Благодаря,
18.11.2012 21:23
за коментара г-н Данаилов. Аз не се базикам, а препубликувам, разспространявам, коментирам и се радвам даже. Мигар, е лошо за изстрадалите Роми да имат собствена Държава, най-сетне, както Евреите?! Ами, прекрасно е това!
Какво си мислите, че не ми се иска апартамента ми за 50 хиляди да го трансформирам в някое английско Гето и да стане 50,000 Лири Стерлинги ли. Да мога свободно да работя в Обединеното Кралство?! Да ми дадат едно 30 бона в Евро за джобни....,ооох на Ганя! Моля ви се, ако това стане, една немалка част от Българите, ще изреват от кеф и ще се втурнат през глава да подават молбите!
Да живей, Е.С. НАТО и новата Циганска Държава, Ура!
цитирай
2. hopfen - Някои наистина са
18.11.2012 21:59
обсебени от бесове в Бесове.БГ. Преди години, някои наши сънародници се "циганизираха" с цел придобиването на виза за постоянно пребиваване в някои западни държави, горкия Паисий, ще се превърне на ротор в гроба си....
Тази статия е един огромен кьорк фишек, на който барута не е толкова мокър както изглежда- съдейки по демогравските анализи и плановете на някои от "великите сили" за нас.
цитирай
3. raders - Изобщо не е шокиращо. При тази де...
18.11.2012 22:16
Изобщо не е шокиращо. При тази демографска катастрофа, би било учудващо, ако не се случи.
цитирай
4. internationalist - Мой Фелейтон на тази тематика,
18.11.2012 22:26
http://internationalist.blog.bg/politika/2012/09/06/parad-na-bydeshteto-po-sluchai-syedinenieto.997154
цитирай
5. patzolino - Това няма как да стане.
18.11.2012 23:22
Още повече въпросната "новина" е от миналата година и не е като да се е случило нещо оттогава до сега, така че по-скоро става дума за жълта (разбирай припикана) преса.
цитирай
6. veilet - А защо не си зададете въпроса,
19.11.2012 09:31
дали ромите искат да дойдат в България?! Много по- удобна и по интереси изгодна им е една социална Германия, където получават социални помощи, детски добавки. Не плащат данък за телевизия, безплатно ползват обществен транспорт, както и всички здравни услуги. Намерили "мекото на хляба" веднъж, защо да си трошат зъбите с коричката...Спорна работна седмица!!!
цитирай
7. olivie - Наистина ли?
19.11.2012 10:57
Едва ли това отговаря на истината. В ю-тубе има филм с картата на Европа за 1000 години, държавата се нарича Gipsia и се намира в северна сегашна Румъния. Едва ли обаче някой политик би си заложил кариерата на тази идея, освен в условия на диктатура.
цитирай
8. lyubomircholakov - Този процес тече и се развива, не...
19.11.2012 11:01
Този процес тече и се развива, независимо дали ще бъде официализиран или ще продължи да бъде подмолен. Всички прогнози сочат, че в интервала 2040-2050 г. българите ще се превърнат в малцинство в България - при това малцинство предимно от стари и болни пенсионери. Мнозинството ще са цигани. Тоест, независимо дали има или не такива намерения, изразени по някакъв начин, това се случва. Пък и защо трябва да бъдат прогласявани официално? Светът, и на-вече българите ще бъдат поставени пред свършен факт на някои поредни избори - мнозинството депутати в парламента ще са от цигански произход. Тогава, със съответното мнозинство, какво ще им пречи да променят държавните символи, включително името на държавата, примерно, с аргумента че "те вече не съответстват на новите реалности". Такава аргументация винаги е въпрос на думи и нищо повече. Пък и нали демокрацията е общество, където решаващо е мнението на мнозинството. И след като мнозинството ще е циганско, защо да не променят името на държавата според тяхното си мнение и "новите реалности". Българите не искаме да се поучим от примера на Косово, защото не успяваме да видим изход от ситуацията.
А изходът е много прост: чрез съответното организиране управляващите трябва да бъдат заставени да увеличат раждаемостта именно на българите - например, като бъдат обявени за "застрашен от изчезване етнос" (което си е самата истина) или нещо подобно. Как специално за цигани се насочват огромни средства да се повиши образованието им? И никой не нарича това "етническа дискриминация". Тогава защо да не бъдат насочени средства специално за друг етнос, например българския, който пък има своите проблеми, в случая с раждаемостта, по същия начин, по който циганите иматн своите проблеми с образованието?
И тук няма значение какви са циганите: добри, лоши, образовани, необразовани...
Големият проблем е, че българите измират със своя коефициент на раждамемост 1.1.
Така проблемът кой ще дойде след нас като мнозинство в България, е второстепенен.
цитирай
9. bashibozuk - Това е една прекрасна новина!
19.11.2012 12:03
Къде мога да отида да получа компенсацията си и да се махна от компанията ви, тъй като никак не ми допада?
цитирай
10. nekov - №1
19.11.2012 12:16
Съгласен съм, че никой луд няма да даде хубавата ни земя на мангалите. Иначе мнозина имат интерес да ни прогонят - заради хубавото ни местоположение, плодородната земя, добрият климат, заради хилядите тонове злато в залежите ни.

Но и ние трябва да сме луди да дадем земята си, защото тя може да ни направи богат народ, стига да имаме мъжеството да защитим своите интереси - да наритаме в задниците мангалските защитници и всевъзможни толерасти и да се разправим без милост с мръснокафявите. Хубавото е, че те са паразитно племе и де факто няма нужда да воюваме с тях - ако им спрем помощите и авантите и не им позволяваме да крадат, те ще измрат сами.
цитирай
11. nekov - №11
19.11.2012 12:18
Циганите няма как да станат малцинство в нито една държава - по простата причина, че някой трябва да ги храни. Така че всякакви приказки за хъхряшка държава са небивалици. Ако мръсномургавите бяха нормален, човешки народ, да са си създали държава досега.
цитирай
12. born - Върховно ! А кой ще бъде цар на сиг...
19.11.2012 12:58
Върховно ! А кой ще бъде цар на сиганиту ?
цитирай
13. chalama - ми кво ревеш ба
19.11.2012 13:26
то ромито и ние сме чувек...аа
цитирай
14. stamenmihalevski - По мое мнение, това си е чиста про...
19.11.2012 17:31
По мое мнение,това си е чиста пропаганда.Не написаното от теб,а линка,към който ни препращаш.В най-лошия случай може да е една далечна цел и сега ни тестват,как бихме реагирали на подобен сценарии,но и това ми се струва малко вероятно.Все пак Европейският съюз се съгласи да ни приеме единствено заради стратегическото място,на което е разположена държавата ни и то го направи въпреки всички проблеми на страната-комунисти,корупция,мафия,бедност,цигани(или роми,както им харесва) и т.н.Общо взето това е най-голямата им полза от нас.Като се има в предвид примерно износът на Турция за ЕС,спокойно може да се каже,че много търговци сега са улеснени,заради общата граница на ЕС с Турция.Според информацията за новата Ромелия,европейците,американците,заедно със съгласието на Русия,Китай и останалите влиятелни държави ще подарят буквално ключово за световната търговия място(територия)-ключово от гледна точка на транспортните връзки,а не че сме големите производители, на циганите/ромите,въпреки че до скоро дори воини се водеха за това,кой какво влияние да има тук(не само до скоро,а сигурно няма век в историята от последните 25,в който да не се е водила война за политическо влияние именно над Балканите).Мисълта ми е,че ми звучи наивно ЕС да се откаже от своя собствена територия(защото нали идеята е Ромелия да не е в ЕС,за да нямат право на свободен достъп гражданите й) и то точно тази територия,през която сега ще се строят важни за ЕС енергийни проекти,транспортни връзки и други,а най-важното което ще изгуби е образованите хора,без които едно общество не може да функционира.Кой ще работи в АЕЦ Козлодуй например,ако всички хора от българския етнос напуснат България. :) А и не само АЕЦ-а,това беше просто по ясен пример,ами в Болницата,в Аптеката,на летището,в Нефтохим, и т.н. и т.н.Кой ще гарантира безпроблемното минаване на турския тираджия с тоалетна хартия за господин Немеца :))) ... А иначе за интеграция на циганите трябва да се мисли нещо,но... Трудно,трудно...
цитирай
15. lyubomircholakov - 17. stamenmihalevski -
19.11.2012 20:02
Напротив, идеята е Ромелия да е в ЕС. И оттам целият ЕС да бъде обхванат от тази зараза, от която и сега в голяма степен е обхванат чрез афро-азиатските имигранти. Ако някому все още не е ясно: идеята е да бъде унищожена европейската цивилизация по простата причина, че е християнска.
цитирай
16. abv21 - Разбира се, че никога няма да им бъде ...
19.11.2012 21:09
Разбира се, че никога няма да им бъде дадена официално земя на Балканите, не мисля че и някой ще се ангажира с организацията на тяхна държава. Но е факт, че България ще бъде чужда територия в не много далечно бъдеще, след не повече от 10 г.Естествено, номинално пак ще се нарича България, но никакви българи няма да участват в управлението й, а само чужденци. Впрочем и в момента, ние, българите сме нещо като бели африканци в своята си родина. Подготвят ни за обслужващ персонал и мисля, че това е доста ясно, макар и да звучи като конспирация. Докато настъпи трансформацията ще ни будалкат с разни цигански проблеми за отвличане на вниманието.
цитирай
17. bojinkata - че то ЦЦ-шестака
20.11.2012 19:56
в открит текст го каза - ПРИОРИТЕТ са циганите, а не българите!!!!!
цитирай
18. demograph - Има такъв прецедент в древността
21.11.2012 17:12
Когато месопотамците прогонили беласгите от "Елада", настъпил период за освестяване, известен като "тъмните векове", който продължил от 1200 до 800 г. BC. 400-500 години. Толкова е времето необходимо за някои за да се научат да говорят, четат и пишат. Та значи, отново навлизаме в тъмните векове-цикличност от която няма да избягаме.
цитирай
19. shtaparov - Най-добре е да създадат циганска ...
21.11.2012 19:58
Най-добре е да създадат циганска държава на Западния бряг на р. Йордан- там им е мястото на циганите и по-им приляга там да живеят,а не тук! Пък ако им хареса,нека преселят там 20-30 милиона цигани,за да ги спасят от европейското мизеруване,да живнат хората и да се родят! Още повече,че евреите са им приятели- тъкмо ще си помагат едни на други и ще си живеят неразделно,по братски.
цитирай
20. internationalist - Не е зле, Штарапов, никак не е зле...
21.11.2012 20:42
shtaparov написа:
Най-добре е да създадат циганска държава на Западния бряг на р. Йордан- там им е мястото на циганите и по-им приляга там да живеят,а не тук! Пък ако им хареса,нека преселят там 20-30 милиона цигани,за да ги спасят от европейското мизеруване,да живнат хората и да се родят! Още повече,че евреите са им приятели- тъкмо ще си помагат едни на други и ще си живеят неразделно,по братски.

Kакто винаги, изтънчен Сарказъм и точно на място.Браво, благодаря за този коментар!!!
цитирай
21. shtaparov - Разбира се, че никога няма да им бъде ...
23.11.2012 00:18
abv21 написа:
Разбира се, че никога няма да им бъде дадена официално земя на Балканите, не мисля че и някой ще се ангажира с организацията на тяхна държава. Но е факт, че България ще бъде чужда територия в не много далечно бъдеще, след не повече от 10 г.Естествено, номинално пак ще се нарича България, но никакви българи няма да участват в управлението й, а само чужденци. Впрочем и в момента, ние, българите сме нещо като бели африканци в своята си родина. Подготвят ни за обслужващ персонал и мисля, че това е доста ясно, макар и да звучи като конспирация. Докато настъпи трансформацията ще ни будалкат с разни цигански проблеми за отвличане на вниманието.

Тези елементи земя на Балканите си имат приотдавничка вече- Северна Добруджа е ромска от 130 години!
цитирай
22. lightsaber123 - Ами ние отдавна сме
24.11.2012 17:46
циганска държава - поне изненадай с нещо ново.
цитирай
Търсене

Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Груповият секс,измамният рай преди Ада.
2. Педерастията,хомосексуализмът и Гей-поведението, едно и също казано с различни думи.
3. Грузия,една дивна и легендарна християнска страна,поредната жертва на кървавият Американски стремеж за глобална доминация!!!
4. Не е ли време, част от Циганите да се завърнe/доброволно/ към своята древна Родина-Индия?
5. Ужасяваща, Сатанинска Педерастия и Хомосексуализъм в САЩ
6. - Фермерът стрелящ по поршета "Кайен"
7. Генно-модифицираните храни от САЩ, коктейлите на Франкенщайн.
8. Руска Военна База в България- нещо, почти невероятно!!!
9. Тъмното лице на Демокрацията в САЩ,обагрено в кърваво червено.
10. Моите, Анти-Мормонски публикации!
11. "Русия" от Иван Вазов
12. Създаде се нова група във Фейсбук,основата на бъдеща Организация.
13. Винаги ще има Българи Герои! Дан Колов...
14. Не се съпротивлявайте на циганските мародери, безмислено е!!! Преговаряйте с тях.Дайте им тяхното, да си останете живи и здрави с нещичко в джоба!
15. Митът за Дядо Божковите Сватби
16. ПРЕВОДАЧ В АМЕРИКАНСКА ВОЕННА БАЗА-ЗАД КУЛИСИТЕ!
17. Етнически конфликт в България-Българи,Цигани...Руснаци,или какви биха могли да бъдат събитията.
18. - Отмъщение с цвят на кръв,в страната на Меламиновата Шоколадова Вафла.
19. Моята среща с Вампир в САЩ!
20. "-Русия, ли?! Пет пари не давам за, Русия!"
21. When, I met a Vampire in USA.