Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
За този блог
Автор: internationalist
Категория: Политика
Прочетен: 2648880
Постинги: 476
Коментари: 996
Гласове: 2103
Постинг
20.09.2018 18:14 - Убийствена Пръдня- Част Втора-разказ в няколко части.
Автор: internationalist Категория: Забавление   
Прочетен: 1387 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 06.05.2019 18:33

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Част Втора
image
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

На една от главните улици по центъра на Варна от около месец бе открит не много голям, но шикозен бижутериен магазин. Помещението се купи от непознат за варненската общественост полу-плешив, наперен мъж, винаги ходещ със затъмнени очила с диоптри.  Напорист с хубава дама около него от руски произход, той лично ръководеше ремонта,вреше се на майсторите в ръцете и пилейки им нервите казваше, как всичко да се направи и измайстори. Още по-напечено ставаше, когато и леко застаряващата, руса негова половинка се включваше на развален български със силен руски акцент. Как да е ремонта приключи, магазина стана за чудо и приказ, с бронирани стъкла, сребристи решетки, много етажерки, рафтчета от скъпи материали. Златна бижутерия, скъпоценни и полу-скъпоценни камъни, всякакви финтифлюшки, надписи на руски и български, разбира се и на английски. Зад щанда освен собственика и съпругата му работеше младо, отракано момиче, интелигентно говорещо  няколко езика.

 До вратата на магазина отвътре, а понякога и отвън винаги   стоеше мускулест, млад охранител без емблеми на охранителна фирма, явно работейки директно за магазина, или поне така изглеждаше. Последният осъществяваше фейс-контрол, не допускаше клиенти във видимо неплатежоспособобен или пък опасно-изглеждащ външен вид, да прекрачат прага на малкия, ювелирен Рай.

Носеха се слухове, че българина собственик се запознал някога на морето с богата по-възрастна рускиня, оженил се за нея.Заминали заедно за  Русия. После я уморил след време, взел и парите, намерил по-млада и хубава и се върнал в България. Но слухове, слухове….на кое да вярваш, на кое не?!

Тъкмо пред този магазин се появиха доволните  Бангладеша и Зина. Обекта веднага прихвана тяхното внимание, циганите обичат златото, то кой ли не го обича и инвестираха в него свободните си пари.

Гледаха, зяпаха през витрините, цъкаха със зъби от възхита, но едно ги озадачи, че цени нямаше, само номера някакви. От парите за 800$ много нямаше да им остане за злато, най-много за някой много тънък пръстен, след като платяха належащи разходи, но им се прииска неистово да влязат и те в този лъскав Свят, явно не за тях, но поне за момент да се докоснат до него. Стойко дръпна вратата обаче бе заключена, бодигарда стоеше  отвътре а двойка от мъж и жена нещо гледаха на щанда. Понеже Бангладеша бе силно чувствителен на тема сегрегиране на циганите, дръпна по-силно и комай да откачи дръжката на вратата.Охранителя, видя че тези цигани са по-скоро безопасни, макар и ненадеждни като купувачи, откопча калъфа на електрошоковата палка, стояща до малкия пистолет и отвори вратата с дистанционното плътно, преграждайки им пътя за вътре.

-Какво има,  господа?!-полу-строго запита той.

-Какво да има, гусподине!-додаде Зина първа, вместо мъжа си.

-Ша искаме и ние да флизами да видим ценити, отвънка цени няма, може нещо да купуваме.-обясни се тя, на развален български.

-Съжалявам, в момента Дамата и Господина ще правят покупка на много скъпо бижу и магазина работи само за тях, затова сме заключили!-назидателно я контрира охранителя.

Двойката вътре в магазина бе богат чужденец над 55г. и неговата значително по-млада любовница, красива българка с вид на учила и живяла на Запад.

-Ама, моля ви се-обърна се младата дама към охранителя- нека да влязат хората,не ни пречат,  да бъдем толерантни към малцинствата!- с изкуствена усмивка каза тя, обеснявайки ситуацията на английски на охранения западняк.

Чули това донякъде, Бангладеша и Зина набраха още смелост, той извади пачката левове от 800-те $ протегна я към гарда нагло,  почти му я завря в лицето и се провикна:

-Ко мислиш, че като сме цигани нямаме пари ли, на гледай колко имаме, сичкото за злато ще го пръснем!

В това време собственичката-Рускинята Алла,станала свидетелка се опита да излезе от леко конфузната ситуация и се обърна към раздвоения охранител:

-Боря, отпускай етими хора,пусть они увидят что можно покупить!

И така нашите цигани се намърдаха в магазина, росни, росни, с доволни физиономии, на морални победители за момента, но и с вътрешно раздразнение, че не са искали да ги пуснат защото са роми. Многообразието от бижута, изисканата обстановка и напарфюмирана атмосфера, леко ги шашна, но бързо се осъзнаха, изпекани цигани от джунглата на гетото в големия град бяха.

-Како-попита Бангладеша, усмихнат под мустак-що няма цени, ми номера само? -отправяйки нагъл поглед към Алла-как да знайми ний, кое колко струва и да си правим на нас сметката, дали ни отърва?

-Цената се мени според курса на златото за деня и затова ако нещо ви хареса, кажете и ще ви кажем колко струва-намеси се собственика, тъкмо излязъл от вътрешно помещение и с едва прикрито презрение гледащ Бангладеша. Личеше си, че е с огромно самочувствие на човек, който ако го настъпиш ще отвърне на принципа "Зъб за зъб,oко за око!‘.

-Аха, разбрах та долу-горе, гусподине-без да му пука отвърна Стойко.- Ся ши гледаме тогава кат‘нещо ни хареса, щи казвами да ни казваш цината.

-Зинооо, случайно да та боли корема и да ти са пърди много-попита той жена си на цигански тихо.

-Оххххх, пърди ми се не амиии, сигурно от наденицата ше е.-додаде тя заговорнически.

-Ний от тез надутите българи, нищо няма да купим, в махлата и при Бомбата има много по-ефтино злато, ами дай да си напрайм кодоша, дай да им пръднем заедно и да са пръждосвами, искаш ли?

-Ха, да им пръднем бе,ама тоз чорбаджията да влезе пак вътре и тогава-леко се засмя тя, за да не ги усетят.

Почнаха те да гледат и да се кокорят на най-безопасното място в магазина, а на собственика Чавдар Страхилов-Чадо, му омръзна да ги следи и каза на охраната на руски:- Смотри им сейчась, Я буду внутрее за 5 минут, у меня забота есть.

-Неть,проблем!-по военному отговори охранителя.

Като видяха, че собственика мъж влезе вътре,Бангладеша даде знак и двамата със  Зина се изпърдяха мощно, дълбоко и продължително. Всички замръзнаха от шума на дълбока, мазна и евентуално биологично, опасна ПРЪДНЯ!

-ЪЪЪЪЪЪЪ, ша на извинявати ши си ходим, няма за нас стока тука!-изказа се Стойко, грабна Зина за ръката и блъсна с мощното си тяло охраната, който за момента не знаеше как точно да реагира, да не се изложи и пред "чужденците‘ с Европейски Ценности.

Вратата се хрясна, зад излезлите като фъртуна цигани, а зад тях миризмата изпълни цялото помещение. Трите дами се закашляха,хванаха за носовете. Младата купувачка цялата се изчерви почти и стана лошо, едва успя да хване мъжа до нея за ръката и да го помъкне навън олюлявайки се, почти пред припадък. Другите  две дами и охранителя, започнаха да се спасяват всеки за себе си, къде пръскайки с парфюм къде  викайки задавено. В помещението бе като след пуснато БОВ /бойно отровно вещество/.

-Какво става тука бе, каква е тази воня, къде са клиентите, ебахси майката-със зловещ крясък се появи отнякъде Чадо, почервенял от яд и хванал носа си.

Край на Част Втора!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 За трета част в главното меню





Гласувай:
2


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Груповият секс,измамният рай преди Ада.
2. Педерастията,хомосексуализмът и Гей-поведението, едно и също казано с различни думи.
3. Грузия,една дивна и легендарна християнска страна,поредната жертва на кървавият Американски стремеж за глобална доминация!!!
4. Не е ли време, част от Циганите да се завърнe/доброволно/ към своята древна Родина-Индия?
5. Ужасяваща, Сатанинска Педерастия и Хомосексуализъм в САЩ
6. - Фермерът стрелящ по поршета "Кайен"
7. Генно-модифицираните храни от САЩ, коктейлите на Франкенщайн.
8. Руска Военна База в България- нещо, почти невероятно!!!
9. Тъмното лице на Демокрацията в САЩ,обагрено в кърваво червено.
10. Моите, Анти-Мормонски публикации!
11. "Русия" от Иван Вазов
12. Създаде се нова група във Фейсбук,основата на бъдеща Организация.
13. Винаги ще има Българи Герои! Дан Колов...
14. Не се съпротивлявайте на циганските мародери, безмислено е!!! Преговаряйте с тях.Дайте им тяхното, да си останете живи и здрави с нещичко в джоба!
15. Митът за Дядо Божковите Сватби
16. ПРЕВОДАЧ В АМЕРИКАНСКА ВОЕННА БАЗА-ЗАД КУЛИСИТЕ!
17. Етнически конфликт в България-Българи,Цигани...Руснаци,или какви биха могли да бъдат събитията.
18. - Отмъщение с цвят на кръв,в страната на Меламиновата Шоколадова Вафла.
19. Моята среща с Вампир в САЩ!
20. "-Русия, ли?! Пет пари не давам за, Русия!"
21. When, I met a Vampire in USA.