Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
За този блог
Автор: internationalist
Категория: Политика
Прочетен: 2658423
Постинги: 476
Коментари: 996
Гласове: 2103
Постинг
22.04.2011 22:01 - Хитлер, Антипод на Христос и творение на Луцифер.
Автор: internationalist Категория: История   
Прочетен: 3290 Коментари: 1 Гласове:
-2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 imageimage
В този тежък ден на Христови мъки, нека си припомним за тези Световни Лидери, виновни в историята за гибелта на милиони, невинни хора. Ако сме истински Православни Християни, да ги разгледаме като Люде изцяло завладени от Зли Демони, Демони пратени от Луцифер. Защото в днешни дни се готвят други световни Личности, готови в името на "новите ценности", за още по-страшни престъпления срещу човечеството. Те, въоръжени с новите технологии, ще бъдат инспирирани да направят, немислими световни поразии, пред които избиването на Руснаците, Евреите и всички други във Втората Световна Война, ще бъде една малка злина. Новите Хитлеровци идват, маскирани като "Месии на Световното Добро, Новият Световен Ред, Глобализма и т.н." Да се върнем към Библията и Историята, за да можем да ги разпознаем.Тогава, ако не друго поне пасивно да им се съпротивляваме, докрай! Не забравяйте: Най-голямата Победа на Сатаната е да внуши на хората, че самият Той не съществува!
Затова, във Великденските Празници,нека не бъдат дни на пиене, плюскане и пътуване по курорти, а дни на смирение, молитва, размисъл и противопоставяне на Злото, скрито по дебела захарна обвивка.
Който, има поне зрънце вяра, ще ме разбере.
Но да се върнем на Хитлер, един несполучил опит на Луцифер за Антихриста.
-----------------------------------------------------------------------------------
Следващият текст, е от анонимен автор от Интернет Публикация.Който поне в тази си част ми допада доста.И така:

Хитлеровият критицизъм към християнството

1. Християнството е религия, която защитава слабото и ниското.

2. По своя произход, християнството е изцяло еврейско.

3. То насилва хората да превиват гърбовете си пред звъна на черковните камбани и да пълзят пред кръста /изпитанието/ на чуждия бог.

4. То започва преди около 2000 години между болни, изтощени и отчаяни люде, които са загубили своята вяра в живота.

5. Християнските догми за състрадание и прошка към съгрешилия, възкресението и спасението, са пълна глупост.

6. Милосърдието на християнина е опасно, не германска идея.

7. Християнската любов е глупаво понятие тъй като любовта парализира човека.

8. Християнската идея за равенство защитава нисшите раси, болните, слабите и сакатите.

Хитлер установява нео-паганистична (езическа) държавна църква

През 1936 год. Хитлер установява нова езическа църква, която нарича “позитивно християнство”. Нека видим някои от принципите, които тя застъпва.

1. Националната държавна църква изисква незабавно преустановяване на печата и разпространението и продажбата на познатата досега библия на немски език.

2. Националната държавна църква отстранява от олтарите на всички църкви Библията, кръста и другитерелигиозни предмети.

3. Върху олтарите не бива да има друго нещо освен “Моята борба”, и отляво на нея – една кама.

4. Прави на другите онова, тъй както на тебе ти нареждат.

5. Обичай само своя ближен и съсед, който е като теб.

6. Онова, което бог е разделил, нека никой да не съединява.

7. Свастиката и камата стават символ на немското християнство

/Неслучайно някои Ню-Ейдж текстове напомнят, че кръстът ще бъде заменен с езическата свастика./

Преклонението на либералните християни пред Хитлер

/Метод Втори, при който нито се отказват от християнството, а просто го подменят с езически модел, т.е. с това, как езичниците им се иска да бъде представено християнството или как те са възприели онова, което е оригинално Христово учение – подменяне на оригиналното Христово учение с арийско християнство/

1. Ние, немските християни вярваме в нашият Спасител Исус Христос, в силата на теговия кръст, и неговото възкресение. Животът и смъртта на Исус ни учат, чо пътят на борбата е също път на любов и живот.

Създателят ни е поставил в една общност с преплетени съдба и кръв на германската нация, и ние като носители на тази съдба, носим отговорност за бъдещето на нацията.

Германия е в нашите ръце, Христос е нашият спасител!

2. Източник и потвърждение на нашата вяра е божественото откровение в Писанието, както и традицията на нашите бащи.

Новият Завет според нас е един свещен документ на нашия Господ, Спасителят и Неговото царство.

Старият Завет, според нас, е пример за следване на пътя на развитие на човечеството.

3. Като нация, на нас Вечният Бог ни е завещал Закон, който е специално за нас. Той се проявява в лицето на нашия лидер Адолф Хитлер, както и национал-социалистическата държава, основана от него.

Този Закон говори на нас от позицията на историята на нашия народ, история примесена с много кръв и съдбовност. Лоялността към този закон изисква от нас да бъдем войни за чест и свобода.

4. Пътят за изпълнение на Германския Закон е път на създаване на германско паство обединение изпълнено с вяра в предначертанието от Бога. По този път, Господ ще царува в своето милосърдие и благодат. В него ще гори огъня на свещената саможертва. По него път, Господ ще срещне германския народ и ще му придаде от силата на своята вяра. От тази общност на германските християни ще израсне немската национална християнска църква, обхващаща след време целия народ на национал-социалистическата държава на Адолф Хитлер. Един народ! Един Бог! Един райх – една държава! Една църква!

Перфектен метод на продължаване линията на Авторитета, която се следва безкритично от мнозинството, но придружено с нейното заместване като развиваща се във времето, вече под егидата на другия авторитет, който уж продължава и следва неотлъчно литията, а всъщност прокарва новата платформа. Христос е следван от национал-социалиста патриот Адолф, който следвайки повелята на Християнския и национален немски Бог води нацията по пътя на Новата религия, езическа – според влиянието на немския бог, държавна – според участието на политическия фактор, християнска – според претенциите на водачите, които искат да изведат на преден план модела на арийското християнство. Христос и Адолф, Христос и Антихриста, и така до момента в който хората се усетят и започна т да виждат разликата между думи и дела. Но тогава вече е твърде късно. Ето защо Антихристът никога не се появява в името на Антихриста, напротив той винаги идва с думите на Христос и медени обещания за онова, което хората търсят.

Просперитет и чудеса, това са двете неща на пръв поглед, които Антихристът успява да задоволи. Известно омиротворение за кратко, задоволяване на наличните крещящи потребности. Но отдолу – нищо повече, защото в действителност хората търсят материалното свързано с духовното, материално задоволяване – но свързано с топлота, която Антихристът не може да предостави. Просперитет, но свързан с човешки отношения, които Антихристът не може да изфабрикува. Материална сигурност, но свързана със сигурност изотвътре, от страна и на душата, което практически отново Антихристът е неспособен да даде на човека. Накратко казано сегашният човек търси материалното благоденствие заради външната сигурност и защита, които се явяват условие за вътрешното спокойствие и сигурност. Но ако се остане само на първото стъпало, то това е поредното излъгване на човека, и той ще продължава нещастен да се мята в собствената си душевна агония, зажаднялата душа сред потъналото в охолство тяло.

Впрочем Антихристът умело използва най-вътрешните подбуди в човешката душа, за да ги оседлае и превърне в примамка за изпълнение на собствените си планове.

Милиони български жени са зажаднели за истинска духовност, тъй както и реално е предопределил Отецът, жената да получава от мъжа духовното, но поради това, че мъжкият фактор е потънал в търсене на материалното, неслучайно му отнето, не предоставящ тази духовност на своя партнъор, и така и двамата, и мъжът и жената, продължават да се гърчат в опитите да намерят равновесие. Българската жена се нуждае от духовно съдържание, и тя го търси из книгите, защото мъжът й не го дава. Тя търси начин да покрие жаждата си за повече топлина и духовност в лицето на временно чувство за сигурност под похлупака на семейния замък, който рано или късно ще осъзнае, че е бил клетка за вътрешното й съдържание. И тогава, когато разбере това, никакви съпружески клетви, никакви семейни задължения не ще могат да я спрат по пътя на истинското й проглеждане.

Антихристът по същия начин, умело хвърля мрежата с примамката, че осигурява условия за сигурност и духовност, но в действителност, придобивайки комфорта и желаните материални условия за работа, човекът се оказва отново излъган, защото започва да се чувства изпразнен.

Антихристът от край време използва истинския стремеж на душата да се развива, жаждата й за сигурност, разбраност, комуникативност, включително и исконния стремеж на жената да бъде харесвана, а мъжът да бъде уважаван.

Не му се иска на Антихриста да си признае, че даже и в Антихристовия си план, отново почива върху любовта и привързаността на човека към Спасителя.

Човекът очевидно е разбрал генетично в себе си, кой му мисли издълбоко истински доброто!

И родовата му памет вече ще го води, за да разбере, кой ще е истинският Спасител!

Антихристът упорито използва също така и едно друго уникално човешко качество – неговата доверчивост, всъщност човешката природа е такава, че той човекът за да се развива, може най-добре, когато слуша единствения си родител.





Гласувай:
0



1. mitternacht - :D
22.04.2011 23:03
Оф ма майко :D Избил евреи и руснаци :) A руснаците не са ли избили немци, поляци, чехословаци, абе който докопат? :D

И какво прави Хитлер в църква тогава, ако е едва ли не Антихрист :) Аман от простотия :D
цитирай
Търсене

Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Груповият секс,измамният рай преди Ада.
2. Педерастията,хомосексуализмът и Гей-поведението, едно и също казано с различни думи.
3. Грузия,една дивна и легендарна християнска страна,поредната жертва на кървавият Американски стремеж за глобална доминация!!!
4. Не е ли време, част от Циганите да се завърнe/доброволно/ към своята древна Родина-Индия?
5. Ужасяваща, Сатанинска Педерастия и Хомосексуализъм в САЩ
6. - Фермерът стрелящ по поршета "Кайен"
7. Генно-модифицираните храни от САЩ, коктейлите на Франкенщайн.
8. Руска Военна База в България- нещо, почти невероятно!!!
9. Тъмното лице на Демокрацията в САЩ,обагрено в кърваво червено.
10. Моите, Анти-Мормонски публикации!
11. "Русия" от Иван Вазов
12. Създаде се нова група във Фейсбук,основата на бъдеща Организация.
13. Винаги ще има Българи Герои! Дан Колов...
14. Не се съпротивлявайте на циганските мародери, безмислено е!!! Преговаряйте с тях.Дайте им тяхното, да си останете живи и здрави с нещичко в джоба!
15. Митът за Дядо Божковите Сватби
16. ПРЕВОДАЧ В АМЕРИКАНСКА ВОЕННА БАЗА-ЗАД КУЛИСИТЕ!
17. Етнически конфликт в България-Българи,Цигани...Руснаци,или какви биха могли да бъдат събитията.
18. - Отмъщение с цвят на кръв,в страната на Меламиновата Шоколадова Вафла.
19. Моята среща с Вампир в САЩ!
20. "-Русия, ли?! Пет пари не давам за, Русия!"
21. When, I met a Vampire in USA.