Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
За този блог
Автор: internationalist
Категория: Политика
Прочетен: 2656718
Постинги: 476
Коментари: 996
Гласове: 2103
Постинг
24.03.2012 20:36 - Мутренска, порно адвокатка,оневинява Убиеца на Багата!
Автор: internationalist Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 4236 Коментари: 2 Гласове:
2

Последна промяна: 24.03.2012 20:38

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image
 image
София. Няма доказателства, че Даниел Стефанов-Дъмпела е наръгал Благой Иванов-Багата, обяви в предаването "Карбовски: директно" по Нова телевизия адвокатката на обвиняемия Радост Караиванова. Тя уточни, че клиентът й по никакъв начин не може да бъде свързан с оръжието на престъплението. "Много съжалявам за Багата, разбрах, че състоянието му не е добро. Стискам палци да се оправи", допълни тя.

Караиванова се появи в студиото с предизвикателно къса пола. Атрактивната юристка, която бе любовница на наркобоса Илиян Варсанов, силно впечатли с визията си Карбовски, който я помоли да направи няколко кръгчета, за да зарадва мъжката аудитория на предаването.


Освен Дъмпела, Караиванова е защитавала в съда Варсанов и Димитър Вучев-Демби. Тя е адвокатка и на чалга певицата Алисия в делото й за издръжка срещу Валери Божинов.

"Аз работих в отдел „Наркотици“ и познавах Варсанов чисто документално. По време на разпитите се влюбих - чистосърдечно призна Радост". През 2004 г. името й бе замесено в публичен скандал. Тогава тя работи като полицейска дознателка в Четвърто РПУ в София. В този район е най-скъпият столичен квартал “Лозенец”, там са и жилищните комплекси “Витоша”, “Стрелбище”, “Мотописта”. По време на разследването на убийството на столичния наркодилър Тихомир Трифонов в дома му бяха открити стотици касети, на които той е запечатвал креватните си упражнения.

В хардпорното разследващите разпознаха като главни действащи лица Илиян Варсанов и две служителки на МВР. Едната от тях - Радост Караиванова, беше хвърлена на медиите, а другата беше спомената само с местоработата й - НСБОП, сектор “Наркотици” и прякора й - Поручик Галицин, припомня БЛИЦ.

Тогавашният министър Георги Петканов назначи вътрешна проверка. През юли Радост е уволнена, а колежката й Галина си запазва работата. Караиванова излезе от положение, като обяви, че не е плела гоблени с Илиян, но по време на тайната си любовна връзка не е изнасяла тайни от МВР и е готова да се подложи на детектор на лъжата.

В крайна сметка тя смени не само професията си, но и целия си стайлинг. От блестяща руса лъвица се превърна в стилна брюнетка. Реши и да се впише член на софийската адвокатска колегия. Юристката защитава интересите на собствениците на заведения в Студентски град по време на атаката срещу незаконното строителство, след като студентът Стоян Балтов бе убит пред дискотека “Амнезия”.

В студиото на Нова Телевизия тя отказа да отговори с кого предпочита да прави секс - с лошите момчета от подземния свят или с полицаи. "Не се смятам за красавица, въпреки че имам чар", завърши тя.
в-к "Стандарт"
-----------------------------------------------------------------------------
Ако искате, да изразите своите негодувания, адмирации, комлименти или откровенни сексуални предложения, то можете да пишете на Юридическата Порно Дива, на нейният ФБ профил:
http://www.facebook.com/profile.php?id=100000630363518#!/profile.php?id=100000630363518&sk=info




Гласувай:
2


Вълнообразно


1. rebu - леле
24.03.2012 21:31
Защо ставате и лягате с тая Бага от известно време? Това ли е героя на поколението - прост бияч? Бяха убити достойни хора, професори, лекари, магазинери от нечовеци-цигани. Никакъв коментар и съпричастие, а за Багата... Вече се включи и тежката контрадезинформация - каква била адвокатката, а шуренайката, а пра-прабабата на третия вуйчо!
цитирай
2. анонимен - Защо ставате и лягате с тая Бага от ...
25.03.2012 08:17
rebu написа:
Защо ставате и лягате с тая Бага от известно време? Това ли е героя на поколението - прост бияч? Бяха убити достойни хора, професори, лекари, магазинери от нечовеци-цигани. Никакъв коментар и съпричастие, а за Багата... Вече се включи и тежката контрадезинформация - каква била адвокатката, а шуренайката, а пра-прабабата на третия вуйчо!

6to za izraz e "prost biq4"?Za vsi4ki izvestni i ne dotam izvestni se izpisaha kup materiali-sega e red na Bagata.
цитирай
Търсене

Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Груповият секс,измамният рай преди Ада.
2. Педерастията,хомосексуализмът и Гей-поведението, едно и също казано с различни думи.
3. Грузия,една дивна и легендарна християнска страна,поредната жертва на кървавият Американски стремеж за глобална доминация!!!
4. Не е ли време, част от Циганите да се завърнe/доброволно/ към своята древна Родина-Индия?
5. Ужасяваща, Сатанинска Педерастия и Хомосексуализъм в САЩ
6. - Фермерът стрелящ по поршета "Кайен"
7. Генно-модифицираните храни от САЩ, коктейлите на Франкенщайн.
8. Руска Военна База в България- нещо, почти невероятно!!!
9. Тъмното лице на Демокрацията в САЩ,обагрено в кърваво червено.
10. Моите, Анти-Мормонски публикации!
11. "Русия" от Иван Вазов
12. Създаде се нова група във Фейсбук,основата на бъдеща Организация.
13. Винаги ще има Българи Герои! Дан Колов...
14. Не се съпротивлявайте на циганските мародери, безмислено е!!! Преговаряйте с тях.Дайте им тяхното, да си останете живи и здрави с нещичко в джоба!
15. Митът за Дядо Божковите Сватби
16. ПРЕВОДАЧ В АМЕРИКАНСКА ВОЕННА БАЗА-ЗАД КУЛИСИТЕ!
17. Етнически конфликт в България-Българи,Цигани...Руснаци,или какви биха могли да бъдат събитията.
18. - Отмъщение с цвят на кръв,в страната на Меламиновата Шоколадова Вафла.
19. Моята среща с Вампир в САЩ!
20. "-Русия, ли?! Пет пари не давам за, Русия!"
21. When, I met a Vampire in USA.