Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
За този блог
Автор: internationalist
Категория: Политика
Прочетен: 2657607
Постинги: 476
Коментари: 996
Гласове: 2103
Постинг
23.05.2012 20:58 - Евровизия, ксенофобска спрямо Ромите!!!
Автор: internationalist Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 5001 Коментари: 4 Гласове:
5

Последна промяна: 30.05.2012 21:30

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image
 imageimage
 Братя и сестри радвайте се, радвайте се защото България е моралният  Победител на Евровизия и то още преди да се е гласувало по държави. Защо и как така ли?! Ще ви обясня, но нека да почна малко по-отдалеч.
За тези които не ме познават, аз се занимавам с търговия на зърно и всекидневно пътувам по малки градчета и села. И какво да ви кажа уважаеми читатели, душата ми се пълни с високохуманистично задоволство. Навсякъде където и да отида, виждам Роми, Роми и пак Роми.
Моля ви се, не употребявайте думата "Циганин", изключително е обидна от последните 15 г. насам. Как сме я употребявали преди това в цялата си Българска история, просто мозъка ми не го побира.
От Падането ни под Отоманско Присъствие, когато слава на Бога са дошли и първите Роми, досега, все сме ги обиждали с думата "Циганин". Но най-сетне с това унизително обръщение е свършено. В тази връзка с риск да се отклоня, единствено България в целият Свят замени (почти) своята българска дума-" Циганин" с чисто циганската-"Ром". Ха сега, ми кажете това не е ли признак на свръхтолератност и европейски ценности спрямо Ромите. В Англия си остана "gypsy"
във Франция "gitan" а в Турция дори, е още "чингене" както от последните 700 г.
Та братя и сестри, навсякъде където отида душата ми се пълни с умиление, когато виждам толкова много млади Роми, ромски бебета и деца. Скоро бях в с. Кортен, обл. Сливен, известно с прекрасните си природни дадености, земеделие и винарство. Училището е на центъра, седях в едно заведение съвсем наблизо гледах училищният двор и не видях нито едно етническо българче, само ромски деца, играят, викат, душички сладки, да ги изпапкаш.
Да вземем гр. Стралджа, обл. Ямбол също така известен малък град, вече се оформя като един истински бъдещ ромски град. Българите, които не живеят там на супер-център, пощуряли от радост от това явление, продават почти на безценица жилищата си на Ромите с цел да им дадат мегдан за по-голяма раждаемост и да има къде да живеят на широко.
Примерите са безбройни и не само от Южна, ами почти от цялата територия на Р. България.
По неофициални данни, Ромите са вече около милион и двеста хиляди, или грубо казано всеки седми в България е Ром.
Аз живея в гр. Сливен все още, в кв. Даме Груев, доста близо до най-голямото Ромско Гето, над 20,000 души и какво да ви кажа с изключителна радост ще продам на по-заможен Ром апартамента си, за да могат те да разширяват квартала ромският, при тази раждаемост като за Световно, вервайте ми. И след това и аз радостен, че съм се отървал, ще припна да бягам... Ако не вече, то в най-скоро време половината от населението в Сливен, ще е ромско.
Та след тези мили примери се връщам към основната си Теза, защо България е аджеба, моралният Победител на Евровизия.
Ами ние Братя и Сестри се превръщаме сравнително бързо в Първата Ромска Държава в Е.С. не само, ами в цяла континентална Европа. Да вярно и в Братска Румъния има доста Роми, но спрямо етническите румънци, надали всеки седми е ром, ще има да ни догонват доста в това отношение.
Та ние със своята уникална свръхтолерантност, единствени пратихме певица Ромка да ни представя на това Мега-Международно, Музикално, пан-Европейско Събитие в Азербайджан, Азия.
Защо другите уж толкова по-развити и с висока култура Държави, не пратиха даже и в своите групови изпълнения, поне, ама поне един Ром. Ха, мигар нямат там?! Мигар забравиха, как тези добри и измъчени хорица страдаха през Хитлерофашизма, наравно с Евреите?!
Не те нищо не са забравили, но просто са скрити Ксенофоби, правейки се на Големи Хуманисти.Чиста проба, Лицемери!!!
 Няма да забравя, как Саркози екстрадираше по най-безпардонен начин Румънските и Българските Роми от Франция, граждани на Е.С, и то в 21-ви Век! Има ли смисъл повече, да доказвам Тезата си?! Няма, само мога да допълня това-онова, като малко повече подправки към хубаво ядене.
Софи Маринова с прекрасните си певчески способности и България са Моралните Победители на Евровизия, това е безспорно за всеки истински и убеден гражданин на Е.С и член на НАТО.
 Уморен съм, нищо повече няма да добавям, друг път ще продължа по темата. Мисля, че мe разбрахте, добре.
 Апропо, когато всекидневно чувате по Новините, че някои си неизвестни Роми са изнасилили поредната Българска Старица, взели са и 5 лв. и са я пребили до смърт, се опитайте да ги разберете. Те(Ромите) го правят от неистова радост, че с парите за пенсии им се дават помощи, за да могат да раждат и раждат. Неуки са и не знаят, горките как да изразят радостта си и понеже са по темперамантни, понякога стават нещастни инциденти. Но вие ги разберете и им простете.
Прощавайте и Бог ще ви възнагради, така е по Християнски! Амин!





Гласувай:
5


Вълнообразно


1. balgarski7vinarki - Romite izpusnaha zvezdnia mig ot T.Jivkovoto vreme da se poobrazovat i naprednat kato obshtnost
23.05.2012 21:19
Jalko, no sistemata go napravi, a sega- kak se vqrvi napred,kato vsichki sme zatqnali i vseki
gleda da ozelee, i toku se nasqskat edin sreshtu drug za da se otkloni vnimanieto ot bataka v darjavata i ot luksa na fona na miseriata ...
цитирай
2. анонимен - Похвално слово си написал! Позд...
23.05.2012 21:24
Похвално слово си написал! Поздрави!
цитирай
3. ok3223 - Нещата ще си дойдат на място
24.05.2012 11:16
Не може НИЕ бугарите с... 1, най - много 2 деца... да посмеем да направим и имаме, а ромите, циганите да са с по 5-10-15 циганета, като грижата за тяхното изхранване и отглеждане да оставят на държавата, на нас и нашите данъци...
Ний бугарите сме с по1-2 деца, защото за отглеждането и възпитанието им разчитаме само на себе си и нашите скромни възможности при тази криза.
И така бугарите намаляме - намаляме, докото циганите у нас за около 20год. са се удвоили и са пораснали с 200%. И вече са - казват наякои - около милион.
Не знам дали е вярна цифрата. Но ако е вярна...това значи постепенна, пълзяща циганизация на България, а това звучи страшно...
цитирай
4. анонимен - АК 47...
24.05.2012 17:57
АК 47...
цитирай
Търсене

Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Груповият секс,измамният рай преди Ада.
2. Педерастията,хомосексуализмът и Гей-поведението, едно и също казано с различни думи.
3. Грузия,една дивна и легендарна християнска страна,поредната жертва на кървавият Американски стремеж за глобална доминация!!!
4. Не е ли време, част от Циганите да се завърнe/доброволно/ към своята древна Родина-Индия?
5. Ужасяваща, Сатанинска Педерастия и Хомосексуализъм в САЩ
6. - Фермерът стрелящ по поршета "Кайен"
7. Генно-модифицираните храни от САЩ, коктейлите на Франкенщайн.
8. Руска Военна База в България- нещо, почти невероятно!!!
9. Тъмното лице на Демокрацията в САЩ,обагрено в кърваво червено.
10. Моите, Анти-Мормонски публикации!
11. "Русия" от Иван Вазов
12. Създаде се нова група във Фейсбук,основата на бъдеща Организация.
13. Винаги ще има Българи Герои! Дан Колов...
14. Не се съпротивлявайте на циганските мародери, безмислено е!!! Преговаряйте с тях.Дайте им тяхното, да си останете живи и здрави с нещичко в джоба!
15. Митът за Дядо Божковите Сватби
16. ПРЕВОДАЧ В АМЕРИКАНСКА ВОЕННА БАЗА-ЗАД КУЛИСИТЕ!
17. Етнически конфликт в България-Българи,Цигани...Руснаци,или какви биха могли да бъдат събитията.
18. - Отмъщение с цвят на кръв,в страната на Меламиновата Шоколадова Вафла.
19. Моята среща с Вампир в САЩ!
20. "-Русия, ли?! Пет пари не давам за, Русия!"
21. When, I met a Vampire in USA.