Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
За този блог
Автор: internationalist
Категория: Политика
Прочетен: 2656843
Постинги: 476
Коментари: 996
Гласове: 2103
Постинг
17.06.2007 18:58 - Турски Аскер прави опит да изнасили Българско момиче на плажа в Бургас,Евалла!
Автор: internationalist Категория: Политика   
Прочетен: 11147 Коментари: 8 Гласове:
0

Последна промяна: 30.09.2015 16:41


image  

-------------------------------------------------------------

                                                                                          Много ги обичам българските Турци,много са ми приятни.В голямата си част са едни отрудени,честни и работливи хора.Гостоприемни,почти забравили горчилката от "Възродителният процес",е виж върхушката около ДПС е друга работа,но не ми се пише за тях сега.
Та чета преди малко следната статия в www.news.netinfo.bg
"Турски военни са участвали в побоя на бургаския плаж 17.06.2007 Турски военни са участвали в побоя на бургаския плаж, съобщиха от полицията в Бургас.

Съобщението за възникнал инцидент на плажа в района между "Бункера" и бистро "Тропикана" е получено в пето РПУ вчера около 16.30 часа. Изпратените на място полицейски служители са установили участниците в конфликта, група от 20 мъже екипаж на турски военен кораб, трима българи и 18-годишно момиче. Момичето заявило, че на плажа при нея дошъл непознат младеж, който на английски език й предложил да влязат заедно във водата. Тя отклонила поканата и обяснила, че е на плажа с приятеля си. След известно време тръгнала към водата, при което била последвана от непознатия младеж, който я задърпал против волята й. Приятелят на момичето, 21-годишния младеж се опитал да я защити. В същото време бил заобиколен от групата мъже, говорещи турски език, които започнали да му нанасят удари. На помощ на момчето се притекли двамата негови приятели. След сигнал от страна на спасителите полицейските служители потушили конфликта. Установено е, че групата чуждестранни граждани са военнослужещи на военната фрегата на Република Турция, участваща в двустранно международно учение с Република Румъния, която рано същия ден е акостиралана бургаското пристанище. От всички участници са снети обяснения, като работата по доизясняване на причините за инцидента продължава. Информацията е на кореспондента на БГНЕС в Бургас. /БГНЕС БГНЕС 
Ееее,дотам ли стигнахме със съюзническкият Турски аскер,защо по този начин?Ама,не бива!
Искам да адресирам това обръщение към г-н Соломон Паси,най-големият радетел за влизането ни в НАТО.
-Г-н Паси вие като лидер на "ЕвроАтлантическият Клуб" и на почти всички инициативи за приемането ни като пълноправен член на НАТО,въпреки всичко направено от вас,пропуснахте няколко важни неща.
Имайки на предвид че ще бъдем отворена зона за най-различни  чуждестранни военни формирования,които ще идват тук, ще тренират,обучават,живеят и развличат се,защо пропуснахте и задоволяване на половият им нагон?!
Много добре знаете като един свръх образован Български Евреин,чадо на най-интелигентната и подържаща се нация-Евреите,следното:
Че едни млади ,добре нахранени,натренирани и здрави чуждестранни бойци искат да правят секс и то много.
Колкото и да бъдат наставлявани,на какво имат право и на какво не,в един момент младостта и нагона избиват.Няма как!
След като с помоща на вашите роднини оттатък океана и от цяла Западна Европа,още преди двадесет и повече години направихте почти перфектна стратегия как да бъде България член на Алианса,защо изпуснахте и половото им задоволяване?!
Ами ето докъде се стига сега?! Визирам горната статия.Не е приятно някак си и дискредитира пред обществеността важни за нас Съюзници.
Аз ви предлагам  да се създаде подразделение,от специално обучени български гражданки,ако няма достатъчно желаещи,да се внесат от Украйна и Молдова.Там поне има.Това подразделение да бъде обучено във всички приоми на безопасният секс и хармоничното задоволяване на мъжките сексуални потребности.Да бъдат социално и здравно осигурявани.Да се закълнат под военна клетва,че няма да правят компроматни снимки и да издават информация,тоест да бъдат под пагон.Да им се измисли парадна униформа,която само да загатва какви са истинските им задължения във войската.
Естествено и да имат работна униформа,която вече ще бъде съобразена със същинската им дейност.Да бъдат разделени на взводове,роти и може би батальон,ми дай боже и до там!
Да имат свой устав съобразен с Уставът на МО.
Изобщо да имат перфектна структура и ясно прецизирани права и задължения.Под непрекъснат лекарски контрол.Опит може да почерпите от хилядите Български сутеньори които се трудят в България и Чужбина,ако се дърпат,може да ги извикате в запас и така няма къде да ви ходят.Не казват ли,удължавате запаса.Ми така ми,да бъдат и те малко патриоти!
След като се събере и обучи този,да го кръстим"Първи Развлекателен Батальон",да му се направи специална казарма,където да живеят и изпълняват дълга си към НАТО и Р България,военнослужещи от женски пол.
След като дойде каквото и да е чуждестранно военно поделение,за постоянно или временно пребиваване,да им бъде включено в програмата и съвместно учение с "Първи Развлекателен Батальон".Така за пред обществеността да бъде представено,всичко е за отбраната и сигурността.
Ако нямат възможност чуждите аскери да идват на място,нашите Бойкини да бъдат командировани при тях.
Да се влиза за военни упражнения в спалните им под строй и с песен,както му е редът.След извършване на необходимите занятия,да следва задължителна баня,смяна на работната с парадна униформа и напускане на Спалните помещения отново под строй и с песен.
Ако всичко това се създаде,а аз искренно се надявам,такива конфликти като описаният в цитираната от мен статия,просто  ще бъдат едни прецеденти.Все пак най-важно е да имаме гладки и непоклатими Съюзнически отношения с всички страни от НАТО,не е ли така?
Сега да не ме извикате на някой дълъг "запас" и мен,защото написах всичко това,моля ви се,недейте от най-добри чувства и вярност към каузата на НАТО,го написах!
Служа на Р България и всички нейни военни съюзници!!!Ура!             
imageimage











Гласувай:
0



1. анонимен - преиграваш
19.04.2009 21:24
Следя писанията ти отдавна но вече почна да се оливаш.Стегни се и чукни нещо хубаво.
цитирай
2. анонимен - Абе
20.04.2009 02:31
Хубаво си дращиш, щом ти харесва. Лошо няма. Ама пунктуацията ти ме навежда на мисълта, че може би Паси е бил прав.
цитирай
3. анонимен - ма ти сериозно ли?
20.04.2009 02:34
Аз не ги следя писанията ти, но невиждам и смисъл, особенно след като прочетох това. Коментарът ти за случилото се, е възможно най-повърхностното нещо което може да се напише, лъхашо на елементарен хоремагски национализъм, примесен с кисело зеле и джанкова ракия!
Тъпо, тъпо...та вдлъбнато чак!

Специално за теб: "България на три планети!!!"

цитирай
4. анонимен - спокойно
20.04.2009 03:27
Спокойно, турското законодателство не е като българското като се върнат в Турция ще им стане тясно. В тяхната армия не си играят, а наказват и то сериозно. Колкото и да не ти се вярва те мразят да бъдат излагани, особено пред чужденците.
цитирай
5. анонимен - Добро попадение
20.04.2009 04:10
Статията е много добра. Ако не беше толкова реална и истинска, щеше да е много забавна.
цитирай
6. анонимен - Доповръща ми се
20.04.2009 07:56
Няма да анализирам и аргументирам, ще споделя само общо впечатление - доповръща ми се от автора. За негово добро е да се скрие някъде и да не привлича вниманието към себе си.
цитирай
7. internationalist - В отговор на последният коментар
20.04.2009 08:24
Нямам намерение да се скрия,ако ще това да ми коства и боя! А това че,ви се повръща от мен,си е ваш проблем,повръщайте си!
За инфо относно бъдещите ми "драскачески" планове,ще залагам повече на новели и разкази,художествени произведения на злободневна тематика.
цитирай
8. анонимен - Taka ste e v nahata Balgaria, dokato ...
12.07.2009 17:13
Taka ste e v nahata Balgaria , dokato v upravata na stranata ima pikluivci , kato tova nedodialano evrei4e.
цитирай
Търсене

Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Груповият секс,измамният рай преди Ада.
2. Педерастията,хомосексуализмът и Гей-поведението, едно и също казано с различни думи.
3. Грузия,една дивна и легендарна християнска страна,поредната жертва на кървавият Американски стремеж за глобална доминация!!!
4. Не е ли време, част от Циганите да се завърнe/доброволно/ към своята древна Родина-Индия?
5. Ужасяваща, Сатанинска Педерастия и Хомосексуализъм в САЩ
6. - Фермерът стрелящ по поршета "Кайен"
7. Генно-модифицираните храни от САЩ, коктейлите на Франкенщайн.
8. Руска Военна База в България- нещо, почти невероятно!!!
9. Тъмното лице на Демокрацията в САЩ,обагрено в кърваво червено.
10. Моите, Анти-Мормонски публикации!
11. "Русия" от Иван Вазов
12. Създаде се нова група във Фейсбук,основата на бъдеща Организация.
13. Винаги ще има Българи Герои! Дан Колов...
14. Не се съпротивлявайте на циганските мародери, безмислено е!!! Преговаряйте с тях.Дайте им тяхното, да си останете живи и здрави с нещичко в джоба!
15. Митът за Дядо Божковите Сватби
16. ПРЕВОДАЧ В АМЕРИКАНСКА ВОЕННА БАЗА-ЗАД КУЛИСИТЕ!
17. Етнически конфликт в България-Българи,Цигани...Руснаци,или какви биха могли да бъдат събитията.
18. - Отмъщение с цвят на кръв,в страната на Меламиновата Шоколадова Вафла.
19. Моята среща с Вампир в САЩ!
20. "-Русия, ли?! Пет пари не давам за, Русия!"
21. When, I met a Vampire in USA.