Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
За този блог
Автор: internationalist
Категория: Политика
Прочетен: 2650714
Постинги: 476
Коментари: 996
Гласове: 2103
Постинг
05.09.2007 00:00 - Не е ли време, част от Циганите да се завърнe/доброволно/ към своята древна Родина-Индия?
Автор: internationalist Категория: Политика   
Прочетен: 45008 Коментари: 32 Гласове:
1

Последна промяна: 27.11.2012 19:25


image 
=============================================
  На снимката съм Аз, авторът с мой приятел Циганин, през 2007 г.
============================================
  Още от начало искам да започна с това че в никакъв случай не съм ксенофоб и не изпитвам никаква омраза или неприязън към Циганите.
Напротив,наемал съм стотици такива през живота си,общувал съм с много от тях,даже сексуални контакти някога пробвах с красиви и чисти Циганки.В известен смисъл питая доста симпатии към този етнос.
Има голям потенциал в тези хора,който просто няма как да се прояви в мнозинството им,заради мизерията,неграмотноста и номадският начин на живот.Има и още редица други причини,но да не ги изброявам,всеки един от читателите би посочил поне пет.
image
Напоследък станаха някои дребни етнически сблъсъци между Цигани и Българи,естествено провокирани от заинтересувани политически среди,които искат да отвлекат вниманието на обществото с изкуствено създадени проблеми,за да не вижда другите, по-големите,тези които са в дъното на всички злини.Тези които клатят устоите на нещастната ни държавичка.
Та както и да е...отвсякъде се чуват гневни призиви и ксенофобски изблици,както от Цигани,така и от Българи.Когато има бедни,неуки и мизерни хора,(независимо от тяхният етнос),които нямат какво да губят лесно биха се изманипулирали да се бият с невидим враг,за да излeят яда от неравноправното си положение в обществото в което живеят.
Та да не губя време с много приказки....Всички знаем че родината на Циганите е Индия,даже историците са доказали точно от кой индийски щатове произхождат-(някъде между двата щата Раджастан и Пенджаб)как са се разселили и как са стигнали до нашите земи-Българските.
Защо да не им дадем възможност, доброволно, който иска от тях да се завърне в Индия,даже и там от където произхождат,от Индийските щатове които споменах по-горе. Как Евреите след хиляди години си построиха държава в Палестина,там където някога са били в Библейски времена.Или ще кажете,от Цигани и Евреи,разлика колкото си искаш.Но защо да се подхожда с различен аршин,нима и едните и другите не са хора.Не страдаха ли еднакво в Концентрационните лагери по време на Хитлеризма?!Тогава не бяха ли равни в газовите камери?!
Да се направи междуправителствена спогодба между България и Индия,да им се даде на човек от семейство по $5-6,000 да кажем.Отказват се от Българско гражданство и получават индийски документи за пребиваване.Да нямат право да напускат Индия за известен период от време.Поне пет години.Тоест да имат индийски лични карти,но не и международни паспорти.
Например едно семеиство от 4 души ще замине за там със сумата от $24,000,която хич не е малка,все пак, за ниският стандарт на Индия.Ами ако са с 5-6 деца,сумата става още по-добра,нали?Циганският и много хинду диалекти си приличат,самият аз съм прихващал еднакви думи които съм запомнил от Циганите в България и съм питал за тях Индийците в САЩ и Великобритания.Имам на предвид,че бързо ще научат местният език.Ще имат възможност да се акомодират и да започнат подходяща работа или бизнеси.Сигурен съм че с $30-40,000 в Индия спокойно можеш да започнеш,нов сносен живот.
Да се създаде правителствен фонд,институция,която да ги поема,обучи и финансира.Не е чак толкова трудно.Естествено на пълни доброволни начала.Защо да не се кандидатства и за финансиране от Европейският Съюз?! Може и Държавата Израел да помогне,те винаги много са съчувствали и помагали на Циганите.Все пак имат сходни съдби,от древноста до средата на миналият век.
Аз не съм глупав, знам че никой от Управляващите няма полза от това.Не само нашите, а и бюрократите от ЕС.Нямат полза Циганите наистина да се образоват, да станат нормални европейски граждани.Ползата им е да са безработни,бедни,прости,лесни за манипулиране и политически машинации.Натикани по Гетата.Да чакат на помощи и да са зависими.Специално в България,Мутрите с бели якички и купени дипломи за висше образование, да могат източват от Еврофондовете които са предназначени уж за циганското благоденствие,интеграция и образование.
Но аз да си кажа какво мисля,барем все още има истински хуманисти облечени с власт и да им дам една идея.Нищо чудно и нея да я използват за Далавера-злите сили.
Дали да не взема да я патентовам?Чакам коментарии от всички вас!








Гласувай:
1



1. comfy - Хм...
05.09.2007 02:09
Идеята ти, като цяло и същност, съвсем не е нова... спомнИ си за Сталин и къде е разселвал хората, спомнИ си и какъв "шанс" се даде на турците в България да си отидат в Турция и т.н., и т.н.

... Освен това лично познавам цигани, които разполагат с огромни суми пари от тези фондове - т.е., дават им се парите - друг е въпросът как се харчат...

... въобще, предлагам да се направи едно социологично проучване (ама lege artis) и да се разбере как биха се отнесли циганите към подобна идея! ;)))

Поздрави! ;)
цитирай
2. анонимен - Аз съм съгласен! Но не знам кой ще ...
05.09.2007 11:37
Аз съм съгласен! Но не знам кой ще намери сумите, които предлагаш и не знам как Индия ще се съгласи да ги приеме.
Като алтернатива предлагам едно може би доста по-изпълнимо решение - доброволната им стерилизация срещу заплащане. Това е т.3 от програмата на ОИП:
oip.edno.info
цитирай
3. zari - За предложението Ви цигантите да бъдат изпратени в Индия:Индия е кастова държава-
07.09.2007 05:02
Индия е кастова държава-те, които са свикнали никога да не работят, да получават наготово, към коя ще трябва да принадлежат, още повече, че там няма фондове, нито от кого и как да се краде! При кражба, полицията не си поплюва! Никой български циганин няма да отиде доброволно там! Не са толкова глупави! Май ги подценяваме!!
цитирай
4. internationalist - Относно коментара на Zari
07.09.2007 09:03
Така е прав сте Индия е кастова държава и въпреки огромното население,се живее в сравнителна хармония и разбирателство.Точно към коя каста биха си намерили мястото надали някой може да каже.
Но трябва да ви кажа,че Аз лично съм наемал над 100 Циганина през живота си,много от тях са ми работили мръсна и трудна работа каквато Българите не биха подхванали изобщо.Освен това отивайки там с една прилична сума:
1.Се явявват мини-инвеститори за Страната-Индия
2.Биха започнали дребни бизнеси или занаяти.
Много от тях биха се акомодирали,дори и просперирали.Индийската икономика в момента е в добро състояние.Не малко от тях са образовани.
Нека да популяризираме идеята,да видим какъв обществен отзвук ще има,особенно сред Циганите.Сред тези които им е писнало да бъдат сегрегирани и знаят че ще вземат една огромна за тях сума от пари да кажем към $30000.
цитирай
5. buket - всеки е полезен
12.09.2007 21:09
Всеки е полезен там където е роден.Ние не сме способна държава, която може да направи нещо свястно.
цитирай
6. анонимен - Аз съм "ЗА"
19.11.2007 23:33
Предложението ВИ е доста приемливо .
Но,за ваше голямо съжеление само мечтитеви ще си останат незбъднати.
Навремето и зе българските граждани
( оригиналност турци) постъпихте така и знаете какви бяха последиците, и до днес се чувства травмата от изгонването на бг гражданите от турски пройзход от българската им родина.
Вие,г-н Никой който предлага за лиценз такава лудост ???
Та, кой е в състояние да докаже бг пройзхода си ???
В бг живеят;
цигани,еврей,арменци,власи,турци,гърци,македонци,сърби,араби,индиици, и каквили още националности,НО НЕ И БЪЛГАРИ !!!
Всички тези националности са БЪЛГАРИ И ТЯХНАТА РОДИНА Е БЪЛГАРИЯ.
Самите българи са номадско племе И МНОГО ОТДАВНА СЕ СТОПИХА.
Бъргария е била кръстопътя на Европа и Азия.
500 год под турско.
300 год под византииско

и кой смее да потвърди че е чиста бг кръв ???
За българите се доказа че са смесица от иранци и тюрки,в случая който е бг даси ходи в иран и анадола или всеки който не е бг даси ходи там откъдето са дошли дедите му,тогава ще видим истинските Ви българи.
Имате доста смешен инициал.......
БГ.........Б.ай Г..аню
цитирай
7. анонимен - ok
20.11.2007 00:13
Родината на циганите е БГ.( нее важно дедите им откъде са дошли.
Може да имете притенции само срещу новодошлите индиици.
БГ е циганска държава.
цитирай
8. анонимен - ne sam s1glasna
16.03.2008 12:41
ne e vqrno 4e romite ne iskat da u4at.
za6toto as sam romka i u4a za sredno obrazuvanie -ikonomika.
az tova da gi preselvat ne si pravete truda .
te i bez tova po4ti vsi4ki romi sa izv1n granica.
цитирай
9. анонимен - Последно богом!
18.05.2008 00:09
Ох, да даде Господ да си останете завинаги "зад граница"! Не сте обичани и и не сте желани в България! И умните цигани това го разбират и напускат България...
цитирай
10. rpatel - Много оригинална идея, ама зами...
04.08.2008 10:26
Много оригинална идея, ама замислял ли си се, какво ще правят в Индия. Замислял ли си се, че това, че ще се върнат там няма да ги направи автматично нито по-грамотни, нито по-работливи. А в Индия си имат достатъчно просяци и крадци. Не им трябват още. Повярвай ми, била съм в Индия, знам за какво говоря.
цитирай
11. анонимен - чисти Циганки
16.08.2008 16:18
"даже сексуални контакти някога пробвах с красиви и чисти Циганки"
Пробвай и с мръсни Циганки.
И по-често го прави не само да се пробваш !!!
Може да поизбелеят и поумнеят.
Така ще излезнат умни руси циганчета и не толкова мързеливи надявам се.
Казваш Неграмотни били ...
Ми защо да ходят на даскало ?
Не е ли по добре докато съучениците им (белите) учат те да си краднат нещичко от двора им ?
Такава е логиката им.
Циганина като има клещи не пипа горещо !!!
цитирай
12. анонимен - anonimen
01.12.2008 13:48
Tova ,kazvate e mnogo tapo .Vsi4ki sme xora i nikoi ne izbira kakav da se rodi .Predstavete si ,4e vie ste cigani .Posto ne ste ob6tyvali s po obrazovani pomi .Kakto vie iskate po dobar givot i te iskat
цитирай
13. анонимен - за циганите
02.02.2009 12:25
ей-това е супер идея,само че никой няма да иска да иде в индия,защото там е мизерия,каквито са гетата в бг,там всички живеят така.и като свършат парите.......ще се върнат.не можем да слагаме всички цигани под един знаменател-между тях има много свестни хора но като цяло има проблем и то немалък......самите цигани го признават,поне тези,които са надраснали "циганското" и даже езика не знаят.
цитирай
14. анонимен - anonimen
07.03.2009 17:59
imah priqtel koito be ubit ot cigagnin pri otpit ciganinyt da go obere .... tei 4e napravete si izvodyt kakvi hora sa ..... _|_
цитирай
15. анонимен - i az sam saglasna ,no
10.04.2009 21:40
i az sam saglasna ciganite da si hodqt v India,turcite v Turcia,i balgarite da si hodqt v starata rodina(dne6na Ukraina)i gopredlagam ot poziciqta na blah t.e nie sme naslednici na trakite -mestnoto naselenie na tezi zemi!koi si ti 4e da si pozvolqva6 da goni6 horata ot tqhnata rodina?v 21 vek si naloji da priema6 razli4nite etnosi i da uvajava6 razli4iqta-problema na balgarite e 4e kato ne mogat da se gordeqt sas li4nite si postijeniq-stavat nacionalisti t e gordeqt se s ne6to za koeto ne sa polojili usiliq
цитирай
16. анонимен - EVREIKA
19.04.2009 17:53
Kak to4no predlaga6 da se namer9t tezi pari ,a i ne e bez zna4enie i mnenieto na samata Indi9 nali?Mejdu drugoto v Tel aviv ima ziganska alia okolo 200 du6i prez 91 -va vzeha izraelsko grajdanstvo-togava be6e mnogo lesno!Ta tezi Zigani -ve4e sa dvoino pove4e tam i se slav9t s mnogo dobro ime-rabotlivi(predimno ba4kat vatre6ni remonti)...i horata gi uvajavat .Dezata im u4at ,n9mat nito edna izdanka za blizo 20 godini.I tova me kara da misl9,4e ustroistvoto na darjavata,nalojenite sas zakon moralni i drugi normi-prav9t horata.I ne sam savsem saglasna 4e v texta ti n9ma lek rasistki moment...pov9rvai mi ima.Pozdrav i po4itani9 .Ani Beniamin
цитирай
17. internationalist - До г-жа Бениамин
19.04.2009 18:15
относно расисткият елемент,ако сте запозната със расите,а съм сигурен че сте.Има четири раси на света:индо-европеидна;монголоидна;негроидна и червена на Американските Индианци.Само погледнато в буквален смисъл ,как мога да бъда расист към хора с които сме от една раса?!Освен да мразя собствената си раса?!Повярвайте,не я мразя.Освен това,наемал съл стотици цигани през живота си,хранил съм ги поил и плащал добре.
Като вляза в циганската махала в Ямбол,отвякъде се затичват цигани към мен да ме здрависват и бърборят с мен.Знам около 200 цигански думи.Спал съм с около 5-6 циганки,не-проститутки.В блога си рекламирам друг блог на млад Циганин,интелектуалец,бъдещ цигански лидер.
И още,много,много....
Е питам ви г-жа Бениамин,на свой ред:
-Вие колко Цигани наехте на работа и спасихте от глад?
-С колко цигани сте общувала очи в очи,прегърнахте приятелски и седнахте на една маса?
-В Израел сте акомодирали около 200 циганина,на огромните богатства които имате.Аз пък съм наемал много над 200 циганина през,живота си.
-На снимките как ме виждате с тях?
На какво основание ме обвинявате тогава за расизъм?!
Но вие Евреите само с това спекулирате,за да можете да извличате дивиденти и облаги.
Просто съм дал една идея,с моите малки възможности аз ли да намеря пари?
С чест и почитания към вас и цялата Еврейска Общност,която се труди и изкарва парите си по честен начин.Който мрази Евреите,забравя че Иисус и апостолите са били Евреи и прави непростим грях.Аз определно не съм от тях.
Шалом!
цитирай
18. анонимен - МНОГО ГРЕШИШ!
26.04.2009 17:08
Циганите не са от Индия, а от Египет. Старата дума за циганин е "гюптин" (още ги наричат така по моя край) и е производна от "Египет". Прочети ако искаш и История славянобългарска. Освен това си и расист, понеже искаш ТИ да ги пратиш в Индия, а не те по собствено желание. Също така, от кога стана модерно православните християни да се хвалят със сексуалните си грехове?!?! Само за едно си прав - Мормоните са наистина Сатанинска организация, както и Йеховистите, както и Богомилите.
цитирай
19. utopichno - този пост направо ме стъписа! какво ...
28.04.2009 01:57
този пост направо ме стъписа! какво ли би станало, ако всички държави решат да си върнат циганите Индия?!
цитирай
20. анонимен - гяури,ето ви стината за пройзхода на циганите.
03.08.2009 12:25

По пътя на древното познание

Тайнствена земя пази истината за произхода на циганите
Съвременното мистическо име на светилището на посветените е Агарта. Мястото остава недостъпно за непосветените

Преди 5100 години едно тайнствено място на Земята е наречено Агарта. Името означава недостъпен за насилие, недостъпен за Анархията. Къде е тази Агарта? Точно на кое място се намира тя? Сред какви народи и по какъв път трябва да се върви, за да се проникне в нея?
На този въпрос на мен не се пада да отговоря...
Това пише видният френски окултист Сент-Ив д"Алвейдър в книгата си "Агарта - царството на посветените".
Той е роден на 28 март 1842 година в Париж. Учи при Мец, негов насърчител в окултизма, запознава се с трудовете на Фабр д"Оливие. Отдава се на езотерични изследвания, пише книги. Истинският успех идва за него след публикуването на книгата му "Мисията на евреите". Тя е високо оценена в Индия. Оттам при Д"Алвейдър идва гуру, прекарват заедно много месеци и французинът разширява знанието си. Той сам посещава Агарта, която описва в произведението си "Мисията на Индия".
Гледаме, но не виждаме
Агарта е мястото, където живеят по-напредналите братя на човечеството и вземат живо участие в напредъка му. Животът на великите гении, на великите души, които са цветът на човечеството, представлява служене на своите братя. От тях идват великите импулси за повдигането на човечеството. От техния мощен център са излезли благотворни струи, които са дали тласък на културата. Сент-Ив д"Алвейдър разказва невероятни подробности за Агарта, която е неизвестна на официалната наука, намира се в непозната част на планетата. Там живеят напредналите души.
Разкази за невидимата за обикновените хора, но реална страна, има и от други автори. Възприемането на идеите им понякога е трудно за незапознатия с езотериката. Често написаното е иносказателно, информацията е забулена в недоизказаност, в сложни образи, в митични герои.
Един от интересните моменти в "Агарта - царството на посветените" е разказът на д"Алвейдър за произхода на номадски племена, сред които той споменава и циганите.
Царство на възвишеността
На повърхността на земята и в нейните недра Агарта не се бои ни от насилие, ни от профанации. Д"Алвейдър разказва, че за страната се знае от дълбока древност. В Азия около половин милиард хора знаят добре, повече или по-малко, за нейното съществуване и величина. Между тях обаче не ще намерите нито един измамник, който би посочил точното място, където се намира нейният Съвет на Бога, Съветът на Боговете, нейният върховен Глава и Сърцето на правосъдието, твърди авторът.
Той пише още, че извиквайки на помощ космическите сили на Земята и небето, съюзниците на Агарта даже да бъдат победени, могат, ако е потребно, да разрушат част от планината и да заличат от лицето на Земята профанаторите и тяхното отечество.
Ето защо центърът на тази земя никога не е бил оскверняван с насилие.
Според Д"Алвейдър за читателите е достатъчно да знаят, че в някои области на Хималаите между 22 храма, представляващи 22 аркана на Хермес и 22 букви на някои свещени азбуки, Агарта съставлява мистическата Нула (0) - Ненамиращото се.
Нула означава всичко или нищо, всичко чрез хармоничното единство, нищо без него, всичко чрез Синархията и нищо чрез Анархията.
Свещената територия на Агарта е организирана синархически и е населена с народ, възлизащ на около 20 000 000 души.
В Агарта не се прилага ни една от нашите ужасни системи за наказания и там липсват затвори. Не съществува смъртно наказание...
Разказът за непознаваемата страна е увлекателен. Нека сега спрем до момента, когато е информацията за произхода на циганите.
Буря за власт
Йерархиите в Агарта били точно определени, според мястото си всеки изпълнявал конкретни задачи. Сигурно и познанията били давани според ранга. Но със сигурност всички обитатели на тази страна са разполагали със знания, до които съвремието ни е невъзможно да се добере.
Настъпило време, когато част от по-ниско стоящите може би заради придобито познание или някакъв вид сила, предизвикали разкол. Пожелали да свалят висшата Йерархия, ръководеща Агарта. Повечето от бунтарите владеели магията, изпозвали тайни формули, за да завземат властта. Тогава започнало масовото изгонване на всички, които вече не искали да се подчиняват на закона, установен в Агарта.
Почти невинни
Между племената, по-малко виновни, но изгонени от Великия университет на страната е и едно скитническо племе, което от XV век показва на цяла Европа странните си прояви, продължава разказа си Д"Алвейдър. Такъв е истинският произход на циганите - бохеми на санскритски със смисъл - махни се от мен. Тия бедни хора са отнесли със себе си няколко смътни възпоминания, някои формули, изгубени сред масата от груби суеверия.
Когато и да е, те ще се върнат в своето първородно отечество, когато диханието на Синархията възроди в Индия древния дух на нейната първоначална истинска и справедлива организация.


цитирай
21. анонимен - haha
18.09.2009 17:06
sporet men ciganite ne trqbva da jiveqt golqma izmet sa
цитирай
22. kabuli - Интересто, като хрумване
21.10.2009 21:21
Хрумването не е продукт на мисълта. Хрумването е рожба на недоспиване, недояждане, недопиване; на лош сън, на неосъществен секс, на лош дъх или тък на слаб разум. Въобще хрумването е придатък на гглупостта. Та самата мисъл за връщането на който и да е народ в първоначалната му родина говори за незнание, непознаване на човешката история. Европейските народи са от индо-европейското езиково семейство, включително и сегашния български език, който няма нищо общо с истинския език на кубратовите българи. Езикът на тези българи, стоящи в основата на Велика България според българските новоисторици е роднина на иранската група езици, а според други е от тюркската (не турската) езикова група, която няма родствени връзки с индо-европейската. Но както и да е. Споменах това, защото искам да кажа, че българите в праисторията си са били съседи на циганите (като общо днешно понятие), които произхождат от Северна Индия. Трябва да се знае, че една от държавите на българите, в своя поход към Европа, е била в подстъпите на Хималаите. Та искам да знам кои от днешните надъхани националистчета, чели недочели и знаещи по нещичко, иска да напусне земята си и да се върне обратно във високопланинските земи на Азия. То вече и коне не останаха, а са нужни конски опашки за този "велик" поход за назад в историята. Момчета, преди да се изказвате, отдавайки се на мислене, то нека да не е хрумване, а да е свързано логически и последователно със събитията, макар и от хилядолетия назад.
цитирай
23. анонимен - потресена съм
11.06.2010 07:16
от поста ти.

що за глупост е това? Как може да се говори за хора по такъв начин?
ТОВА Е ВИСША ФОРМА НА ЦИНИЗЪМ И МРЪСОТИЯ.
цитирай
24. анонимен - ами това е моето мнение... както искате го приемете..
12.06.2010 02:06
Всичките са едни боклуци.Не може да се говори за тях с уважение.Дано някой ден просто ги изселят от България и ние да станем една истинска държава както е било преди.Във великите стари български времена.Имам поне малката надежда, че един ден ще изритаме всички цигани и турци от тая проклета държава каквато е сега.Това е... И да допълня, че просто нямат място в ЕС .. ;]]
цитирай
25. анонимен - От теб лъха злобата,която повярвай ми,ще те унищожи!
30.06.2010 19:58
Анонимен,не ти приемам мнението-първо,защото си невежа по отношение на историята-кои времена са били велики български?На Симеон,на Борис,на Самуил-ще ми отговориш навярно.Да-били са,само че пропускаш някои детайли-браковете,които са целяли мир...следва постъпване на други гени във кръвта на "българите",да не говорим за петте века османско присъствие,още по-назад-византия е властвала над вас,кръстоносците са минали от тук...Българин бил!Аз съм циганка,ей ме на!Но като чета колко си елементарен,просто те съжалявам.Избиваш комплекси,моето момче!Ти и много други като теб.След като няма с какво да се похвалиш,очерни другия,за да блеснеш,нали?А за писмеността -просто късмета е бил на страната на българите,защото нито идеята ,нито авторите са българи,с кво се фукаш,не ми е ясно.Похвали се със своите личностни качества-пред себе си дори се похвали,но не можеш,уви.Празна душа,празна глава,нулев интелект,злоба,омраза и расизъм.А за ЕС по всичко е видно че на теб ти миришат краката,псевдоевропеецо!Това ти го казвам аз-една циганка.
цитирай
26. анонимен - Kneipenterroristen
02.08.2010 03:09
Първо трябва да се решат много по-наболели проблеми,от тези с циганите-образованието,здравеопазването,качеството но услугите и тяхното заплащане,не да плащаме сума пари за нещо некачествено,наистина работеща икономика,а не някакви манечки частни предприятия и куп други работи,второто,което е циганите както в самия текст си пише са номадски племена и не подлежат на асимилация,за това и всичките опити правени до сега за тяхната интеграция са с нулев ефект,колкото до тоя дето ни вика гяури,ще му кажа да си ебе путката майчина!И да се източа на корана и на лицето на шибания му всевишни!
цитирай
27. анонимен - Do avtora
23.08.2010 04:21
"Да се създаде правителствен фонд,институция,която да ги поема,обучи и финансира"

A kakvo pre4i tova tvoe predlojenie da se osu6testvi v Bulgaria? Pri dobro jelanie ot bulgarska strana, ciganite mogat da se obu4at bez da hodiat v India.

Az su6to imam predlojenie. Bulgarite da se vurnat v Aziatskite stepi, kudeto sa skitali predi da nahluiat, kato divaci na Balkanite, a na tiahno miasto da doidat hora ot Zapadna Evropa i USA. Te imat opit s multikulturizma i ciganite 6te se priob6tiat kum tiah po-lesno.
цитирай
28. анонимен - do anonimnia "dobrojelatel"
23.08.2010 04:34
анонимен написа:
Ох, да даде Господ да си останете завинаги "зад граница"! Не сте обичани и и не сте желани в България! И умните цигани това го разбират и напускат България...

Ti si me4tae6 za edna obezludena Bulgaria, za6toto sled polovin vek bulgarite 6te sa napulno bezplodni i 6te iz4eznat po zakonite na prirodata. Za da ima jivot na planetata e nujen 4ove6ki resurs, polza ot neo-nacisti i durveni filosofi niama.
цитирай
29. анонимен - Празни работи
25.01.2012 17:30
Авторът въобще не е добре!
Къде ще ги праща тези хора.. каква е тази безумица?? Те в Индия хората ще умрат от глад, откъде ще ги вземат тези хиляди долари, за да купуват безполезни хора. Или може би ние ще ги събираме от данъци - не стига че им плащам тока ами сега и екскурзии ще им купувам. Айде...
Всички знаем, че 98% от циганите не стават и че умишлено е така и това го знаем.
цитирай
30. анонимен - Багериста
10.02.2012 13:49
На всички мангали трябва да им се изземат документите за самоличност и да бъдат дамгосани на челото с по едно "маймунско М", като им се обясни , че това е много супер-яко, трепач и т.н. и че само те имат право да носят такъв отличителен белег! Това като начало...
цитирай
31. kabuli - Боже, пази България от... българите!
05.10.2012 22:10
пази България от... българите!
цитирай
32. анонимен - Много по просто е да бъдат избити ! А и ...
15.10.2012 11:49
Много по просто е да бъдат избити ! А и по евтино !
цитирай
Търсене

Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Груповият секс,измамният рай преди Ада.
2. Педерастията,хомосексуализмът и Гей-поведението, едно и също казано с различни думи.
3. Грузия,една дивна и легендарна християнска страна,поредната жертва на кървавият Американски стремеж за глобална доминация!!!
4. Не е ли време, част от Циганите да се завърнe/доброволно/ към своята древна Родина-Индия?
5. Ужасяваща, Сатанинска Педерастия и Хомосексуализъм в САЩ
6. - Фермерът стрелящ по поршета "Кайен"
7. Генно-модифицираните храни от САЩ, коктейлите на Франкенщайн.
8. Руска Военна База в България- нещо, почти невероятно!!!
9. Тъмното лице на Демокрацията в САЩ,обагрено в кърваво червено.
10. Моите, Анти-Мормонски публикации!
11. "Русия" от Иван Вазов
12. Създаде се нова група във Фейсбук,основата на бъдеща Организация.
13. Винаги ще има Българи Герои! Дан Колов...
14. Не се съпротивлявайте на циганските мародери, безмислено е!!! Преговаряйте с тях.Дайте им тяхното, да си останете живи и здрави с нещичко в джоба!
15. Митът за Дядо Божковите Сватби
16. ПРЕВОДАЧ В АМЕРИКАНСКА ВОЕННА БАЗА-ЗАД КУЛИСИТЕ!
17. Етнически конфликт в България-Българи,Цигани...Руснаци,или какви биха могли да бъдат събитията.
18. - Отмъщение с цвят на кръв,в страната на Меламиновата Шоколадова Вафла.
19. Моята среща с Вампир в САЩ!
20. "-Русия, ли?! Пет пари не давам за, Русия!"
21. When, I met a Vampire in USA.