Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
За този блог
Автор: internationalist
Категория: Политика
Прочетен: 2650607
Постинги: 476
Коментари: 996
Гласове: 2103
Постинг
25.08.2008 00:58 - Нови Цигански погроми с криминален и етнически характер,накъде води нишката на омагьосаният кръг причина за това.
Автор: internationalist Категория: Политика   
Прочетен: 3569 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 25.04.2009 02:19


Макар и да живея в Обединенното Кралство,следя новините в България отблизо,няма  как това е моята родина и ще се върна там,така или иначе.

Направи ми остро впечатление новият кримнален конфликт с елементи на етнически в Ихтиман, който е станал вчера.За фактология справка в : http://dnes.dir.bg/2008/08/24/news3315813.html

image

Като с мигаща кърваво червена светлина ми се набиха следните абзаци: “Всички сили на РПУ-Ихтиман и техни колеги от областната дирекция били насочени към мястото, където вече се били събрали около 700 цигани. Те замеряли къщата с камъни и заплашвали с физическа разправа собственика и полицаите. Служителите на реда успели през заден вход и съседни дворни места да изведат от дома му Чубриков, който е бил транспортиран от медицински екип за лечение в София  или “В ромската махала обаче има напрежение, днес жителите се бяха събрали на тълпи и се чуваха възгласи срещу българите.” или “След инцидента снощи къщата и колата на Чубриков са запалени от ромите

image

Аритметиката на хронологията е проста: Влизат цигански дребни престъпници, да се саморазправят с Българин,които и макар кокошкари са достатачно жестоки да убият с брадви и ножове,ако им бъде оказана съпротива.Стопанинът се усеща бързо и оказва напълно законна обтрана на живота си и собственоста си с оръжие.Има тежко ранени от престъпниците с опасност за живота и един убит.

image

Дотук нищо ново даже похвално, че има смели и достойни Българи които да  защищават подобава живота и собственоста си..Но какви са последствията в крайна сметка.Полицията свръх сили го спасява от собствения му имот, да не го линчува побеснялата Циганска тълпа,но така и не успява да опази къщата и колата му които биват запалени.И какво излиза,че полицията не може да опази живота и имуществото на гражданите които честно си изкарват прехраната,така както трябва.
Спасили го от линч,но не спасили колата и къщата му,добре знаейки че ще има посегателство върху тях,така или иначе.
Но дали полицията е виновна изцяло в случая или има още много фактори които оказват своето скрито, но неумолимо влияние.
Стана практика Циганите,/които още са малцинство в България но с променяща се перспектива/,когато единици или група от тях пострадат, независимо дали са извършили нещо лошо или не,да се обединяват светкавично в огромна разярена тълпа и въоръжени с каквото им падне да правят погроми срещу всеки и всичко което им е противно и най-вече Българското.Усетиха своята сила в голямата въоръжена тълпа и безнаказаноста която им дава тя.Така добре осъзнаха ,че ако реагират често по този начин,няма да смеят да ги закачат и ще могат да вършат каквото си искат.
И това вече се случва колко пъти,примерите са 10-ки да не кажа 100-ци и то с прогресираща градация.
Защо това се допуска,защо Циганите чувстват ненаказана сила да се съберат над 300 че и до 2-3000 човека и да правят почти каквото си искат.Нишките от омагьосаният кръг който е причината за това уродливо явление са много,знайни и скрити.
На всички е ясно че Циганите дълги години бяха оставени да си живеят като диви номади,по тяхните си правила в гетата,тънещи от ужасяваща мизерия.
Около тях се въртяха стотици нелегални дейност,да спомена само: кражби на метали,продажби на крадени стоки,износ на деца,проституция,нелегална работна ръка,платено гласуване по избори,събиране на отпадъци без каквито и да е санитарни условия и какво ли не още,безчетни са примерите.Това разбира се са огромни сиви финансови средства,тлъста парса от която събираха по свои канали и българските политици, много от които знаем са на върха на не една икономически пирамиди и групировки.
И това не са само Лидери на Цигански партии или Фондации,те са само едни от тях.
Та точно тези политици имат за сметка състоянието на Циганите да е такова,да има мизерия и погроми.Полицията да е слаба и да не може да окаже най-вече превантивна намеса.Но дали няма и външни фактори,Велики политически сили които им диктуват да е така, за да наложат своите глобални интереси,особенно на принципа’Разделяй и Владей.” Дали те не им дадоха секретните директиви,че циганите трябва да се раждат по много,затова им давайте помощи за всяко новородено и това да им стане самоцел и поминък.Давайте им и помощи да не работят,да могат да ползват безплатен ток и вода.Дръжте ги в мизерия,неуки и диви,трябват ни такива.Каквито далавери има около тях печелете.Но в същото време като станаха много и тяхната дивотия,мизерия и омраза прелеят в погроми,не ги закачайте,дайте им права да го правят.
Кой я нарежда тази плетеница от вън с каква цел?!Дали не се подготвя бавно но сигурно, гео-политически план,етническият състав на България да бъде променен чуствително и след това тя да бъде разделена на  автономии,които един ден да прераснат в малки “независими”държави-джуджета, като Косово например?Българите е ясно как имигрираха и продължават да имигрират,възрастните измират от немотия и болести.А Циганите остават и се множат,като за световно.
Накъде отива нашата малка измъчена Българийка?Кой има за цел да наблъска етническото и жизненоспособно БГ население по София и още един два града.Друга част да изгони в имиграция, а старите и болни просто да вкара в гроба.Друг един интересен факт, в Американският колеж в Благоевград има голяма квота за цигани,които да учат абсолютно безплатно,на стипендии и беплатни квартири.Взимат ги само по тест за интелегентност.Дали има такъв прием за Българи,не знам...съмнявам се

image

Коя ли велика сила би искала да инспирира един повсеместен етнически конфликт с помоща на своите купени политически марионетки в България.Първоначално Българи и Цигани,а после защо и не и Турци/колкото и да са честни и работливи те/.Да се раздели България на три автономии,за може Великата сила да си прави военни бази от каквото си иска естество на тяхна територия,да ги употребява за бъдещи военни действия в трети държави  и т.н.Българите все ще се противят нещо,нищо че са в НАТО,докато циганите,хвърли им храна и алкохол,ще се радват и ще правят каквото им кажем.И докога така? Ще доживеем ли да се попилеем по света и от нашата и без това малка държава да бъде нацяло смачкана и обезличена като Славянско-Българска и Православна.Дали ние Българите вече сме изгубили безвъвратно сили да спрем този процес и пак ще се молим на Една Голяма  Славянска и Православна Държава на Изток, пак да ни спасява?Дали обаче този път ще иска да ни спаси, това се питам аз.Защото никой не обича предателите и неблагодарниците...

Ами това е за днес,благодаря за вниманието!

 

 

 






Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Груповият секс,измамният рай преди Ада.
2. Педерастията,хомосексуализмът и Гей-поведението, едно и също казано с различни думи.
3. Грузия,една дивна и легендарна християнска страна,поредната жертва на кървавият Американски стремеж за глобална доминация!!!
4. Не е ли време, част от Циганите да се завърнe/доброволно/ към своята древна Родина-Индия?
5. Ужасяваща, Сатанинска Педерастия и Хомосексуализъм в САЩ
6. - Фермерът стрелящ по поршета "Кайен"
7. Генно-модифицираните храни от САЩ, коктейлите на Франкенщайн.
8. Руска Военна База в България- нещо, почти невероятно!!!
9. Тъмното лице на Демокрацията в САЩ,обагрено в кърваво червено.
10. Моите, Анти-Мормонски публикации!
11. "Русия" от Иван Вазов
12. Създаде се нова група във Фейсбук,основата на бъдеща Организация.
13. Винаги ще има Българи Герои! Дан Колов...
14. Не се съпротивлявайте на циганските мародери, безмислено е!!! Преговаряйте с тях.Дайте им тяхното, да си останете живи и здрави с нещичко в джоба!
15. Митът за Дядо Божковите Сватби
16. ПРЕВОДАЧ В АМЕРИКАНСКА ВОЕННА БАЗА-ЗАД КУЛИСИТЕ!
17. Етнически конфликт в България-Българи,Цигани...Руснаци,или какви биха могли да бъдат събитията.
18. - Отмъщение с цвят на кръв,в страната на Меламиновата Шоколадова Вафла.
19. Моята среща с Вампир в САЩ!
20. "-Русия, ли?! Пет пари не давам за, Русия!"
21. When, I met a Vampire in USA.