Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
За този блог
Автор: internationalist
Категория: Политика
Прочетен: 2650628
Постинги: 476
Коментари: 996
Гласове: 2103
Постинг
03.05.2009 21:49 - Тъмното лице на Демокрацията в САЩ,обагрено в кърваво червено.
Автор: internationalist Категория: Политика   
Прочетен: 14299 Коментари: 9 Гласове:
4

Последна промяна: 30.10.2010 12:36

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Написано от Д-р Дориян Александров image             писател,публицист,човек със свободен дух...

Д-р Дориян Александров е завършил медицина през 1982 г., но не е практикувал. Той е председател на сдружение "Българска орда - 1938". Главен редактор е на историческото списание "Авитохол", издание на сдружението. Преподавател е в българската федерация по бойно изкуство "У-шу".
-------------------------------------------------------------
 


image                                                                                                                       " Поводи да си задам този въпрос има много, но конкретния повод беше едно предаване по т.нар. “Реална телевизия”, където бяха представени действията на полицията в САЩ на живо /без “редакторски” намеси/. Случаят беше накратко следният: полицията преследваше невъоръжен крадец на автомобил и го приклещи на един паркинг, като му затвори пътя с две коли. Той се опита да маневрира и да избяга на ниска скорост, като пряко не застрашаваше никой. Независимо от това петимата полицаи, които бяха обградили автомобила хладнокръвно разстреляха почти от упор нарушителя и случаят приключи успешно в полза на блюстителите на реда! В друг епизод се показваше преследване на хора с хеликоптери и третирането им като животни; действията на ”ловци на глави”, дивашки престрелки между полиция и граждани; разбиване на апартаментите и тероризиране на невинни хора, както и арестуването им без доказателства , а само по съмнение, че са извършили нещо незаконно!....В наводнения от ураган през 2005 г. град Ню Орлеанс, военни, полиция и граждани са разстрелвали без съд и присъда мародери и крадци на разбити магазини. В някои градове на средния запад и щата Калифорния, все още има следи /изгорели сгради, разрушена инфраструктура и обезлюдени цели квартали/ от сериозни сблъсъци между граждани и полиция, станали преди години. Подобни действия едва ли имат нещо общо с демокрацията и ми напомнят на дивите комунистически режими в Източна Европа, бившия Съветски съюз или фашисткия /ционистки/ режим в Израел и някои латиноамерикански страни.


През последните десетилетия сме свидетели как подобна “демокрация” само че в международен мащаб се изнася от световния жандарм САЩ по целия свят, предизвиквайки войни, геноцид и разрушения. За подобен “износ на революция” пледираха навремето червените вождове от Кремъл и интернационалистите от “Коминтерна” , а обществена тайна е, че тези схеми и разрушителни идеи идваха от едно и също място и бяха поръчвани от едни и същи хора /за удобство ще ги наричаме “Архитектите на Новия световен ред” или просто “Архитектите”/!....

Известния автор Олег Платонов в своята книга “Защо ще загине Америка” /изд. “Жарава”, 2002 г./ твърди, че още от самото си начало САЩ възниква като една империя на злото. Според него: “Всички сили на злото, жестокостта, разврата и разложението, свойствени на юдейско-масонската цивилизация, са въплътени в историята на САЩ най-пълно и последователно”. Американската нация се гради върху кръвта, костите, земята и собствеността на повече от 19 милиона изтребени индианци и неизвестен, но не по-малък брой роби негри. САЩ са епицентър на формирането на юдейско-масонска цивилизация и се управляват от юдео-масоните. Всички американски правителства през последните 80-100 години са доминирани от евреи, които определят политиката и нормите в тази страна. Не случайно много от днешните американци твърдят , че са страна “окупирана от еврейската клика” и негодуват и се срамуват от това зло.
image

След като хвърлиха двете атомни бомби над Хирошима и Нагасаки през 1945 г., убивайки близо 450 хиляди цивилни японски граждани, американското фашизоидно правителство продължи в същия дух да тероризира народите по света опитвайки се да им наложи своята идея за “демокрация”. Заслугата за хвърлянето на двете атомни бомби в Япония принадлежи на масонът Хари Соломон Труман и неговите еврейски съветници и хора от правителството. Показателен е фактът, че след този сатанински акт, Труман е повишен в масонската ложа /Ложа Източна Долина Канзас; Шотландски ритуал/ в най-високата 33 степен – “Високопочитаем” /на 19 октомври, 1945 г./. Това е отразено надлежно в неговото масонско досие.

След края на Втората Световна война по заповед на ген. Дуайт Давид Айзенхауер /върховен командващ на Съюзническите сили, а по-късно избран за президент/ във военнопленнически лагери в Германия, по най-дивашки и варварски начин са избити над 1 милион немски военнопленници! Тези данни излязоха наскоро, от разсекретени американски, английски и руски архиви. Айзенхауъер е човекът , който разпореди за бомбардировките над София и който предаде Балканите, Източна Европа и България на комунистическите касапи от Москва. Той организира и фарсовият Нюрнбергски процес, който трябваше да прикрие истината за започването на войната, да съчини митовете за гоненията на евреите и истинските сили , които стояха зад това! Хора като Айзенхауер и Хари Соломон Труман, по време на войната затвориха около 300 хиляди японци – американски граждани в концлагери в САЩ под предлог, че са “вражеско население”. Освен всичко друго това беше и акт на чист расизъм от страна на американското “демократично” правителство /да, едните там бяха “демократи”, а другите “републиканци”/. Любопитна подробност е, че част от тези лагери за “инакомислещи” американци не само , че са съхранени и запазени към днешна дата, но заедно с други новопостроени се намират в постоянна готовност да приемат до 1 милион лагеристи при нужда. За тези тревожни факти преди време алармираха неправителствени и правозащитни организации в САЩ.

След десанта в Нормандия и след капитулацията на Германия, Айзенхауер натиква над 2 милиона и 250 хиляди немски военнопленници в концентрационни лагери и е пряко виновен за смъртта половината от тях. В лагерите след войната, те са били изтезавани от палачи евреи с ток, кастрирани и убивани по най-варварски начин; включително чрез извършване на медицински експерименти над тях и убиване с отровен газ!.... Над 300 хиляди цивилни германци са изпратени от Айзенхауер в Съветския съюз за принудителен робски, нечовешки труд и повечето от тях измират още по пътя.

До есента на 1944 г. над 4 милиона руснаци, българи, казаци, украинци, беларуси, германци и други бягат от убийците на Сталин в Западна Европа, където търсят спасение. Веднага след войната , по заповед на Айзенхауер и Чърчил те са върнати обратно в “руската зона” /според договорките от Ялта и Техеран/, където една част са разстреляни, а друга част са изпратени в сибирските ГУЛАГ за бавно и мъчително унищожение. По времето когато Айзенхауер е президент, той издава стотици заповеди за политически убийства /изпълнени от агенти на ЦРУ/ на лидери на суверенни държави по целия свят! За тези потресаващи факти на американската “демокрация” обаче упорито се мълчи, а в официалните учебници по нова история няма нито дума!

Действията на Айзенхауер са част от плановете “Моргентау” и “Килхоул” /вид средновековно мъчение/, които са разработени от ционистите в американското правителство Хенри Моргентау /финасов министър при Рузвелт [Франклин Делано Рузвелт; Розенфелд]/, Хари Декстър Уайт/Вайс/, Бернард М. Барух /съветник на Рузвелт/, Самуел Розенман, Стефан Уайз /основател на Американската ционистка организация и Световния еврейски конгрес/, Джеймс Пол Вартбург /бивш комунист, ционист и нач. на информационната служба/, Джон Шиф, М. Фелдман, Е.М. Вартбург, Самуел Рифкинд и др. Зловещият план “Моргентау-Уайт” е съгласуван със Йосиф Висарионович Джугашвили – Сталин и другият масон и “Архитект” – Уинстън Чърчил. Той е предвиждал следвоеното окончателно разрушаване на Германия като държава, а една от целите на този план е била и физическото унищожение на не по-малко от 20 милиона германци след войната. Част от този план е изпълнена, но по-късно с оглед на икономически изгоди /финансово заробване на Германия и другите европейски държави/ той се променя и става известен като “план Маршал”. Под ударите на плана “Маршал” не попадат единствено Финландия и Швейцария, които тактично отклоняват американските заеми за следвоенно възстановяване /същото , което днес се прави в Ирак и Афганистан!/, което по същество представлява кредитиране на американското правителство, в стремежа му да се освободи от безконтролно печатаните във Федералния резерв “безценни зелени хартийки” /долари без златно и без стоково покритие!/, превръщайки ги в световна валута!.....

От Втората Световна война до сега, “Архитектите” от САЩ са организирали десетки локални войни и конфликти, в които са загинали милиони хора. Ще припомним някои от по-важните такива конфликти /по същество военни престъпления и геноцид/ с участие на американската армия:


Окупация на Япония, 1945-48 г.

Филипините, 1948-53 г.

Виетнамската война, 1964-73 г. – избити над 3 милиона виетнамци!

Лаос, 1964-73 г.

Доминиканска република , 1965-66 г.

Корея, 1966-69 г.

Израелско-арабска война, 1967 г.

Спасителна операция при Маягуес, 1975 г.

Ел Салвадор, 1979-92 г.

Иран, опит за спасяване на заложници, 1980 г.

Ливан, 1982-84 г.

Гренада, 1983 г.

Бомбардиране на Либия, 1986 г.

Танкерната война в Персийския залив, 1987-88 г.

Панама /свалянето на Нориега/, 1989 г..

Ирак /Войната в Залива/, 1991 г. – избити над 200 хиляди иракчани!

Сомалия, 1992-94 г.

Агресията срещу Югославия, 1999 г.

Афганистан, 2001-2006 г.

Ирак, 2003-2006 г. – до този момент са избити над 350 хиляди иракчани!


През изтеклия 20-ти век, само за един период от 20 години ЦРУ е свалило 14 латиноамерикански президенти; тези действия продължават и до днес.

Общо от 1798 до 2006 г. САЩ са използвали военна сила зад граница 239 пъти, провеждайки държавен тероризъм! Парадоксалното е обаче, че след 1941 г. Конгресът на САЩ официално нито веднъж не е обявявал война. Правомощията в това отношение са съсредоточени единствено в ръцете на президента и той само уведомява конгреса с доклад за приложената военна сила, след което обикновено формално получава разрешение за нейното продължаване. Необявяването на война от САЩ е хитър трик да се притъпи общественото внимание и хората да бъдат заблудени, че това “не е война”, а само някакъв “конфликт” или “мироопазваща операция” /”хуманитарна операция”/; нищо че в подобни “дребни” /но за това пък постоянни/ конфликти и войни с ниска интензивност след Втората Световна война са загинали около 20 милиона души; т.е. повече отколкото в Първата Световна война!

Другата по-съществена причина САЩ официално да не обявява война в тези конфликти е, да се заобикаля международното право и Женевската конвенция и да не се плащат след това евентуалните искове за нанесени на потърпевшите държави щети. Рано или късно обаче сметката за всички тези военни престъпления, престъпления срещу човечеството и геноцид /които са без давност!/ ще бъде връчена на САЩ и тогава тази страна ще фалира и ще се разпадне, ако това не се случи и преди това под напора на вътрешното й разложение и непреодолими противоречия посочвани от анализаторите.

След терористичните удари в САЩ на 11 септември 2001 г. и приемането на Закона за патриотизма, президентът на САЩ получи още по-големи правомощия да води необявени войни. Тук обръщам внимание, че излязоха редица документи и факти, а и няколко книги за атентатите в Ню Йорк /взривяването на двете кули-близнаци/, в които будни публицисти и независими анализатори доказаха, че атентатите са организирани от тайните служби на САЩ и Израел, с цел развързване ръцете на “Пентагона”, ЦРУ, ФБР и “Мосад” за “кръстоносен поход срещу тероризма” /разбирай инакомислещите и несъгласни с фашизоидната политика на САЩ/ в страната и по целия свят!?!....При това президентът Джордж Буш ясно формулира принципите на американската “демокрация” и Новия световен ред /Pax Amerikana/: “Който не е с нас е против нас!”....

Решенията за военни действия и за “борба против тероризма” се вземат от президента с помоща на Съвета за национална сигурност, който е основният консултативен орган по въпросите на националната сигурност и външната политика. Този съвет е учреден още през 1947 г. от президента Хари Соломон Труман.

Извършеното от САЩ през последните години в Ирак е чудовищно по своите размери. Само за една година там американските военни са избили над 100 хиляди души от цивилното население, използвайки двутонни бомби, муниции с обеднен уран, авиация, тежко оръжие, ракети и химическо оръжие /фосфорни бомби/ забранени от международните конвенции. Унищожена е и голяма част от инфраструктурата на страната. По данни на УНИЦЕФ, вследствие на двете войни в Ирак с американско участие и наложеното преди това ембарго /липса на храни, медикаменти и лекарства/ е причинило смъртта на около 5 милиона деца до 14 годишна възраст! Тук дори не искам да коментирам целенасоченото унищожаване на иракското културно наследство от Месопотамия /Шумер, Вавилон, Елам и Асирия/, което е част от световната култура и най-вече на Европа и Азия.

Всичко това е дало повод американски правозащитни организации да заведат съдебни дела срещу собственото си правителство за военни престъпления, престъпления срещу човечеството и геноцид, като исковете /обвинителен акт от 160 страници/ са подадени в Германия, чието законодателството позволява това. По този въпрос у нас и в Европа се налага информационна завеса и негласна цензура! По света обаче вече редица държавни глави и сериозни политици сравняват открито Буш с Хитлер и Сталин и, че политическата обстановка в САЩ започва все повече да се доближава до тоталитарна диктатура от фашистки или комунистическо-болшевишки тип!

Нека видим как стои въпроса с демокрацията в самите САЩ и дали тази “демокрация” е много по-различна от Сталинския режим, този на Хитлер и Мусолини или този на ционистите в Израел. Истерията в САЩ по повод “тероризма” изглежда е в следствие на собствените им комплекси от провеждания от тях държавен тероризъм, пред който другия просто бледнее. Много е удобно за тоталитарната диктатура да си измисля врагове под формата на някакъв абстрактен тероризъм, който дори няма център и конкретно лице, като изключим създадените от ЦРУ “герои” от рода на Заркауй, Осама Бен Ладен, неуловимата организация “Ал Кайда”, която е навсякъде и никъде; и други такива, които даже не съществуват. Безпрецедентен факт е , че 5 години след събитията от 11 септември 2001 г. при цялата мощ на държавния апарат на САЩ, все още няма нито един осъден за терористичния акт, като изключим “признанията” на някакъв смешник – терорист /с явни психически отклонения/ , който при това е бил арестуван далеч преди датата на атентатите?!?... Този факт сам по себе си показва , че цялата работа е съшита с бели конци. Очевидно е , че “Архитектите” и техните марионетки не са много добри в създаването на легенди от този род и им липсва и достатъчно въображение /често повтарят едни и същи стари схеми/. В същност те основно разчитат на пропагандната машина за промиване на мозъци, която отлично работи в масмедиите отвъд океана, но в Европа и други части на света хората все пак имат глави на раменете си и могат да преценяват трезво нещата.

“Борбата срещу тероризма” е идеалното оправдание за ограничаване на гражданските свободи в САЩ, тоталния шпионаж, финансовите репресии /увеличаване на данъците и множество др./, прилагането на сила и тежки злоупотреби с властта. Това е и ефикасно оръжие за справяне с инакомислещите /дисидентите/ и поставяне на 300 милионния американски народ ,състоящ се от различни етноси в състояние на пълно подчинение и заробване. Ще дам един малък пример; наскоро в САЩ по Закона за патриотизма на 22 години затвор беше осъден американски лекар. Вината на лекаря от ирански произход била, че основал фондация за събиране на помощи за иракските деца!?!......

Публична тайна е, че в момента САЩ държат първенството по брой затворници на глава от населението; в САЩ имат най-много затвори и най-много затворници /над 1 милион/. Много от тях са афро-американци и са третирани и използвани да работят в затворите като съвременни роби, при това напълно “законно”. Абсолютно незаконният затвор в американската база Гуантанамо /окупирана територия на Куба/, където се държат хора с години без съд и присъда и се изтезават при нечовешки условия е много добър пример за погазване на всякакви граждански свободи и нарушаване на законите /включително и международните/ от американското правителство.

Друг елемент от американската “демокрация” е тоталният шпионаж на граждани, фирми, неправителствени организации, общественици и лидери на различни движения. Тоталният шпионаж /политически, икономически, в личния живот и др./ на САЩ естествено включва и цели държави /и приятелски и враждебно настроени/. Това се осъществява по различни начини и най-вече чрез спътниковата система “Ешелон”, която чрез своите супер компютри е в състояние да прихваща всеки разговор по стационарен и клетъчен телефон, информация от компютри, факсове, Интернет връзки,телекс, радиостанции и др. комуникации. Това обаче не е достатъчно за “Архитектите” и те от години се опитват да въведат система за следене с микрочипове, вложени в документите за самоличност и дори имплантирането им под кожата на всички американски граждани! Това е кошмарът за който предупреждаваше навремето Оруел в книгата си за “Големия брат”. За сега имплантирането на чипове се прилага само на затворници, диви и домашни животни и на доброволци, но не е далеч времето когато ще се опитат да посегнат и на обикновените хора. В момента те са принудени в документите си за самоличност да слагат пръстовите си отпечатъци, а напоследък се въвеждат и биометричните им данни; тревожното е че подобна схема на тотален контрол се предвижда и в ЕС, където сме се запътили с бодра стъпка, като млади комсомолци, под строгите погледи на еврокомисарите!...

За това как действа тоталитарната полицейска система на САЩ спрямо обикновените хора и инакомислещите, ще дадем два примера случили се с българи:

Бившия депутат от СДС Дянко Марков /известен с патриотичните си и националистически възгледи/ по времето когато е народен представител, пътува с дипломатически паспорт до САЩ по покана на Българския Национален Фронт, за международен конгрес в Чикаго. На летището, без повод единствено той е спрян от цялата българска група и разпитван като арестант в продължение на 3 часа от петима офицери, каква е целта на неговото посещение в САЩ. Пред опасността от дипломатически скандал , накрая е освободен, но му е дадено да разбере, че не е желан в САЩ поради своите демократични възгледи и критики към глобализма!

Друг наш сънародник, известен лекар, отива на работа в щата Юта, където командва сектата на мормоните /която е свързана с ЦРУ/. След отказа му да влезе в сектата и да им сътрудничи, му е скалъпен светкавичен съдебен процес за изнасилване на една от сектантките и без доказателства е изпратен незабавно в затвора, където лежи повече от 3 години. След намесата на български адвокати и международни организации, лекарят е освободен и екстрадиран от САЩ. В момента той води съдебни дела срещу американската държава за нанесеният му тормоз и съдебен произвол. Бихме могли да цитираме и множество други такива случаи, но едва ли е нужно – картината е ясна и с просто око.

Олег Платонов изтъква, че в момента обществено-политическата система на САЩ представлява крайна форма на тоталитаризъм, по абсолютен и по-опасен от познатите ни досега – фашизма , комунизма и ционизма. Фактически американската тоталитарна диктатура, макар и по-прикрита, е една сполучлива комбинация от трите вида! Според Платонов: “Има два пътя да лишиш човека от всякаква свобода и да го направиш малко колелце в тоталитарната машина. Единият е да строиш хората в редици, да ги заставиш да маршируват и скандират нужните думи. Този път избраха Сталин и Хитлер.

Вторият път – от самото детство да превърнеш човека в безлично същество, в послушен робот. Още като бебе да го лишиш от волята да прави собствен избор, да заложиш в съзнанието му общи стереотипни представи за неговите цели и за всичко в живота изобщо. В този случай не е необходимо даже да го нареждаш в редичка, той сам ще се нареди там, където му покажат внедрените в съзнанието му кумири. Америка избра втория път”.

Дали и нас в България по същият начин марионетките и агентите на “Архитектите” не ни гласят да ни направят духовни идиоти?!? Ще им позволим ли това да се случи!!!



Гласувай:
4



1. анонимен - na avatara ti li si
03.05.2009 21:57
6toto mnogo prili4a na karbovski
цитирай
2. internationalist - аз
03.05.2009 22:03
съм,приликата с Карбовски е случайна.
цитирай
3. анонимен - EHAAAAAAA
03.05.2009 22:33
sladyrrrrrrrrrrrr
цитирай
4. raylight - Ако се съди
04.05.2009 00:02
по написаното, надали е толкова случайна ;)
цитирай
5. patilan - Луда работа...
04.05.2009 09:48
а какво ще кажеш за тези послушни роботи които искат да отидат там? Кажи речи цял свят!

Въобще не мога да разбера защо залиташ по руска литература. Руснаците освен оръжия, друго не могат да правят. И дори и това е под въпрос, май го карат само на маркетинг във военната индустрия.

цитирай
6. svalyacha - Янките...
04.05.2009 11:07
да не би да са по-добри от руснаците. Просто някой ни го налага. И двете страни има плюсове и минуси. Трудно е да се каже дали Русия или САЩ са по-добри.
цитирай
7. giorgiocbr - Уникални глупости,
04.05.2009 17:16
И интересно къде блеят модераторите, че са ги плеснали два пъти в "избрани".

Грешките и лъжите в този текст са толкова много, че няма смисъл да бъдат опровергавани.
цитирай
8. nkf - Силно манипулативен текст, при...
05.05.2009 22:36
Силно манипулативен текст,примесен с частици истина.
цитирай
9. nakev - Американската варварщина няма ...
07.05.2009 22:09
Американската варварщина няма край, на всичко отгоре имат наглостта да се изкарват "освободители". Направо смърди на 1984-а.
цитирай
Търсене

Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Груповият секс,измамният рай преди Ада.
2. Педерастията,хомосексуализмът и Гей-поведението, едно и също казано с различни думи.
3. Грузия,една дивна и легендарна християнска страна,поредната жертва на кървавият Американски стремеж за глобална доминация!!!
4. Не е ли време, част от Циганите да се завърнe/доброволно/ към своята древна Родина-Индия?
5. Ужасяваща, Сатанинска Педерастия и Хомосексуализъм в САЩ
6. - Фермерът стрелящ по поршета "Кайен"
7. Генно-модифицираните храни от САЩ, коктейлите на Франкенщайн.
8. Руска Военна База в България- нещо, почти невероятно!!!
9. Тъмното лице на Демокрацията в САЩ,обагрено в кърваво червено.
10. Моите, Анти-Мормонски публикации!
11. "Русия" от Иван Вазов
12. Създаде се нова група във Фейсбук,основата на бъдеща Организация.
13. Винаги ще има Българи Герои! Дан Колов...
14. Не се съпротивлявайте на циганските мародери, безмислено е!!! Преговаряйте с тях.Дайте им тяхното, да си останете живи и здрави с нещичко в джоба!
15. Митът за Дядо Божковите Сватби
16. ПРЕВОДАЧ В АМЕРИКАНСКА ВОЕННА БАЗА-ЗАД КУЛИСИТЕ!
17. Етнически конфликт в България-Българи,Цигани...Руснаци,или какви биха могли да бъдат събитията.
18. - Отмъщение с цвят на кръв,в страната на Меламиновата Шоколадова Вафла.
19. Моята среща с Вампир в САЩ!
20. "-Русия, ли?! Пет пари не давам за, Русия!"
21. When, I met a Vampire in USA.