Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
За този блог
Автор: internationalist
Категория: Политика
Прочетен: 2650833
Постинги: 476
Коментари: 996
Гласове: 2103
Постинг
24.05.2009 00:11 - Руска Военна База в България- нещо, почти невероятно!!!
Автор: internationalist Категория: Политика   
Прочетен: 15607 Коментари: 9 Гласове:
7

Последна промяна: 21.06.2009 10:22


Честит празник, на всички Православни Българи които пишат на кирилица!

Няма да се спирам за значението на кирилицата за нашата българо-славянска култура, която все повече се натиква в ъгъла смачкана от глобалната, про-американска суб-култура.Това е обширна тема,за която ще пиша друг път.

Искам да ви раздразня фантазията и да се прехвърлим в една ситуация, теоретично дори немислима за момента.

Ще бъда кратък и ясен, в празника на никой не му се чете дълги тиради......

За момент си представяме, как по някакво стечение на обстоятелствата излизаме от НАТО и искаме да станем военни съюзници на Русия, допускайки да има Руска военна база на нашата територия, вместо Американска.НО,с исканията:
image

 

 

1.Съвременно Руско оръжие на ниски цени,на 1/3 цена по-ниска от НАТО-вското и то на дългосрочно изплащане.

 

2.Ниски цени на природният газ,на Ѕ  цена от международната,отсрочени плащания.

 

 

3.Ниски цени на урана за АЕЦ, на Ѕ от международните.

 

 

4.Много ниско мито, или по-скоро символични такива на всички суровини и стоки произведени в България за Русия.

 

 

5.Данъчни и инвестиционни преференции за руските туристи. България да стане една от наи-предпочитаните дестинации за Руският турист.Както и за закупуване на втори дом  в България с цел почивка и инвестиция от страна на по-заможни руски граждани.

 

 

6.Руски инвестиции в икономиката ни за поне 1 милиард щатски долара на година.

 

7.Още други по-дребни,за които може би вие ще се сетите.
image
imageimageimage
Как мислите, дали  Руската Федерация няма да се съгласи на тези и други условия .Аз мисля, много вероятно да се съгласи.Пример, кой ни освободи от Турско иго и бе готов да остави една мощна Сан Стефанска България.И кой това го дразнеше и предизвика Берлинският договор?Дайте си сами сметка.

Какво става тогава?По същите точки описани,по-горе.

 

1.Възраждане на една истнска мощна и боеспособна Българска Православна Армия.Какво имаме сега?! Една смешна армийка от наемници,която като бойна единица е по-слаба от всички бойни подразделения на МВР. Наивни Български Наемници,под наш боен пагон се сражават и умират за чужди каузи в  Ирак и Афганистан,отишли там за пари.А не да служат на Родината.

 

Възраждане на трудови войски и КЕЧ, където на част от циганите ще се дават занаяти и ученето им на работа,труд и дисциплина.Респект към държавата България.

 

 

Връщане на задължителната военна служба.Всеки здрав Българин ще възмъжава и чувства достоен войн, готов да се бие за майка България до края на живота си, като запасняк.Какво имаме сега, нихилистично настроено,хилаво поколение, нямащо нищо общо със славните български войни, взимани с цървулите от полето и с пушка в ръка печелещи чутовни победи.

 

 

Нима като съюзници на Русия,няма да имаме гарантирана национална сигурност.Нима само тогава,няма да имаме гаранцията,че България ще бъде Православна Славяно-Българска Държава? Какво е писал Паисий?-“История Славяно-Българская”

 

 

Преценете сами.Дали не сме изправени сега бавно,но сигурно пред етнически конфликт, в който Американската Военна База и заробването ни в НАТО с мижава и смешна армийка, не ще бъде гаранция за разцепване на България с Турска и Циганска Автономия?

 

 

Вижте Косово и си направете сами изводите,аз само ви загатвам.Всеки Православен Българин с поне малко далновидност, патриотизъм и интелект, да помисли.

 

 

2. При тези цени на газта,силен тласък на българската икономика,по-конкурентна от съседните балкански.Населението ползва евтина газ за бита.

 

 

3.При тези цени на урана евтина ел.енергия за вътрешният пазар и за износ,милиарди долари от експорт.

 

 

4.При тези мита,хиляди западни и международни,мощни компании ще инвестират в България за да могат български стоки произведни в България, да се експортират на Руският необятен пазар.Връщане на стотици хиляди Българи, да работят и печелят добре в Родината си.

 

 

5.Стотици хиляди Руски Турист почиващи у нас и развиващи туризма и строителството на вили и почивни бази.

 

6.Руски инвестиции от всякакво естество.

 

Напълно ми е ясно, че сме се продали за жълти стотинки на  САЩ и НАТО и това което написах е напълно невъзможно,поне за обозримо бъдеще.Апропо, за базите си в Ново Село и Безмер,САЩ не плащат никакъв наем,това не са официални военни бази,а съоръжения за съвместно използване.А Турците си ги дерат милиони долари,тези Турци бе,големи търговци са.Нищо че са в НАТО и т.н.,соленият наем си върви.

 

САЩ даже и не ни позволиха да пътуваме безвизово до страната им през всичките тези години.Толкова верни съюзници ни чувстват.Страхуват се че милиони Българи ще отидат там и останат нелегеални имигранти.А дали от това се страхуват,не вярвам....

 

Който по-млад и здрав Българин е искал досега е отишъл нелегален в САЩ,макар и с цената на унижения и незаплатен труд.Аз бях един от тях.

 

 

Друг е техният страх,да не би нашите Цигани да отидат там и да не искат да се връщат, пледирайки за убежище или просто потъвайки нелегални.Не толкова за триста милиона население от всякакви раси и националности е страх да кажем петстотин хиляди цигани,капка в морето им.Не просто имат за тях гео-стратегически планове, да живеят мизерно в БГ, да бъдат диви и лесно манипулируеми в тяхни ръце и използването им като маша за етнически конфликт.На принципа “разделяй и владей”.

Това е което имах да ви кажа,днес.Честит Празник и размисли!
image






Гласувай:
7



1. анонимен - Да
24.05.2009 00:41
Много си прав! За съжаление, едва ли някой ще чуе хората, които мислят като теб. А жалко...За България, за нас, за децата ни...
цитирай
2. анонимен - А какво правим след Путин?
24.05.2009 01:29
Този план вече сме го пробвали и видяхме, че след Брежнев идва Горбачов и накрая Елцин... Последнитят с нищо непомогна на сърбите срещу НАТО. И Путин няма да е вечен, така че какво правим, когато следващият "Горбачов" ни върне пазарните цени на газта, оръжието и урана... отиваме за кредити пред западните банки... и така докато дойде новият "брежнев", "путин", или както и да се казва бъдещия руски "самодържец", ако Русия още я има сред великите сили, че то ако ставаше само с ресурси и вождове, Африка щеше да е най-богатият континент в света. Пък и щатите дотогава ще имат противоядрен щит за ужас на човечеството.. Остава ни само да се молим Проф. Сахаров да не се окаже прав, че реализирането на противоядрена програма е най-сигурният път към ядрена война... Честит празник!!! (забележка: песента към клипа защо е на английски???)
цитирай
3. internationalist - Благодаря,
24.05.2009 10:35
за интересният коментар.Песента към клипа е на Английси,защото посланието е към САЩ-"Отворете си очите".Честит Празник!
цитирай
4. pagan - Към "internationalist"
30.11.2010 02:08
1) Никой не ни е "освободил" от "братска любов",-помислете, коя друга държава се е разширила с по няколко хиляди километра на изток, запад и юг! В политиката НЯМА понятие "любов", има "интерес"!
2(Защо в "кремиковци"- "СИМВОЛЪТ НА БЪЛГАРО- СЪВЕТСКАТА ДРУЖБА" машините са от 1917 ! година-Питайте ВСЕКИ работил там!
3) Берлинският договор отдалечи "благодарна" българия от Босфора, за да отдалечи по този начин и Русия от него!
4) Пълната! енергина зависимост, означава и икономическа такава, съответно
политическа!- Значи, сбогом суверенитет!
5) Руснаци идват у нас да летуват, защото е по- топло, пясъкът е по- хубав,
(тяхните черноморски курорти са чакълести!) и за тях сме запад, територия за купуване и съответно за украинската мафия!
6) "Качеството" на руските стоки е пословично у нас. И т.н. и т.н.!!!!!
цитирай
5. анонимен - BUSH
12.11.2011 20:08
Сигурен съм,че България ще опита и този вариант с Русия рано или късно.Дори и най-големите седесета разбират огромната вреда от запада за българската народност и държавност.Но истината е,че Русия никога повече няма да заложи на неблагодарната българска нация!Те са отвратени от поведението на България.България ги интересува дотолкова,доколкото да не се използва територията ни от САЩ срещу Русия.Нищо повече!Те никога повече няма да ни се доверят! И с пълно право!Съжалявам,но това е голата истина.България не е уважавана нито на Изток,нито на запад.Трябва сами да се оправяме.Но понеже не сме могли последните 600 год.,щансовете за успех са близки до една голяма нула!
цитирай
6. анонимен - BUSH
12.11.2011 22:14
Въпреки че идеята ти е практически неприложима,не по причина на българите но на руснаците,това е единственото теоретично възможно спасение за България и българите! Огледах и други твои блогове и съм възхитен от оптимизма ти! Бих направил много,ако се открие някаква възможност България да стане част от непобедим славянски православен съюз! Мислено и духовно съм напълно с теб!
цитирай
7. atila - Вода и тюрк тръгнат ли да се разливат в яростта си, няма сила на земята която да ги спре...
03.06.2012 01:40
Е аз пък ще си пусна своята си фантазия за ужас на разни тук славяно русофилиски отпадъци, като интернационалният, славяно-мангалски тъпунгер.

Защото славянин и славянство, е равнозначно на роб и безмозъчни същества, и пошла чудовищна византийска простотия.

Територията на сегашна т.н. славянска Русия, се простира на пратюркска земя известна като Турания.

В самата Русия и до ден днешен живеят изключително огромно смазващо мнозинство руско езични тюрки. За тях си мислете преди да мечтаете.

Тюрките ако пожелаят по всяко време могат да разгромят вековният им пан-славянски враг, и да ги издавят в собствената им кръв. За пример ще дам болшевишкият преврат. Като този преврат е замислен, създаден и проведен от изцяло хазари. А се знае че хазарите са тюрки.

Единствено нещо което спира тюрките да издавят както вече го казах, разните им сега там пан-славянски идиоти, като автора на тази тук въображаема оргия например в тяхната им кръв в някой архипелаг гулаг, е забраната на един Османски султан издал заповедта да не се напада свещената пра-тюркска земя Турания, и както се вижда, че заповедта му, и до ден днешен се спазва.

Така че мечтайте си за велики руски империи на злото, а като настане време да се връщат заграбени и отнети земи, е тогава ще си избирате канавка в която да умирате. Явно хазарина Джугашвили малко ви мори с гладоморите, и не ви е до изморил, но никога не е късно за нови гладомори за да ви до измори славянски хлебарки такива.

Не забравяйте пак го казвам, това което го написах, че тюркът решили да си вземе земята, няма сила на света която да го спре. Доказателства колкото си иска има човек.

Това че са се оттеглили едните тюрки под натиска на другите тюрки, не означава че е победа за славянството както на някой им се иска да е така...
цитирай
8. valeriya - Прошу прощения, что пишу на своем ...
19.05.2013 01:43
Прошу прощения, что пишу на своем родном русском языке рискуя разозлить здешнюю публику. Я больше 20 лет живу в Болгарии. Попала я сюда точно во времена распада моей Великой Родины - 1992 г. Горбачев это второй иуда, гореть ему вечно в аду, потом и Ельцину, и всем остальным предателям. Вы так и не поняли, что ни Царская Россия, ни Великий Советкий Социалистический Союз, построенный Сталиным, никогда не несли уничтожение ни одному народу. Разве Вы Болгары не жили ЛУЧШЕ нас жителей СССР? А ЧТО СЕЙЧАС ЗА ЭТИ 20 ЛЕТ? СКОЛЬКО ВАС ОСТАЛОСЬ ЗА ЭТИ ГОДы? ЧТО СДЕЛАЛА В ВАМИ ПРОСВЯЩЕННАЯ ЕВРОПА? ГДЕ ВАША МОЛОДЕЖЬ? КОНЕЧНО БыЛО МНОГО ОШИБОК И ПЕРЕГИБОВ. АНГЛОСАКСОНСКИЙ МИР НЕ ПОЗВОЛИТ СУЩЕСТВОВАНИЕ АЛЬТЕРНАТИВНОЙ СПРАВЕДЛИВОЙ СИСТЕМы. ОСОБЕННО ТАМ НЕ ЛЮБЯТ ПРАВОСЛАВНыЙ СЛАВЯНСКИЙ МИР. ЮГОСЛАВИЮ ПОТОМУ И УНИЧТОЖИЛИ , ЧТО ТОЛЬКО ОНА ОДНА ПОЗВОЛИЛА СЕБЕ СОПРОТИВЛЯТЬСЯ. ЧТО ДЕЛАЛИ ВАШИ ПРОДАЖНыЕ ПОЛИТИКИ ПРЕДАТЕЛИ? ТО ЧТО И ГОРБАТыЙ И ЕЛЬЦИН...СЕЙЧАС РОССИЯ НЕ СУВЕРЕННАЯ ДЕРЖАВА, НЕТ, ОНА КОЛОНИЯ АГЛОСАКСОВ. ДАЖЕ ПУТИН НЕ МОЖЕТ ИЗМЕНИТЬ ЭТОГО. ДЛЯ ЭТОГО НУЖНО НАРОДНОЕ ПРАВОСЛАВНОЕ СЛАВЯНСКОЕ ПРОТИВОСТОЯНИЕ. УНИЧТОЖАТ ЛИ РОССИЮ, УНИЧТОЖАТ ВЕСЬ ПРАВОСЛАВНыЙ МИР И ВСЕХ СДЕЛАЮТ ЧИПИРОВАННыМИ РАБАМИ. http://www.youtube.com/watch?v=cdeBsrIXmm8
цитирай
9. bojinkata - Щели сме да си загубим суверенитета ...
19.05.2013 20:20
Щели сме да си загубим суверенитета - как ще загубиш нещо което го нямаш вече 24 години???? Съгласен със статията напълно.
Паган живее в друга България.
цитирай
Търсене

Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Груповият секс,измамният рай преди Ада.
2. Педерастията,хомосексуализмът и Гей-поведението, едно и също казано с различни думи.
3. Грузия,една дивна и легендарна християнска страна,поредната жертва на кървавият Американски стремеж за глобална доминация!!!
4. Не е ли време, част от Циганите да се завърнe/доброволно/ към своята древна Родина-Индия?
5. Ужасяваща, Сатанинска Педерастия и Хомосексуализъм в САЩ
6. - Фермерът стрелящ по поршета "Кайен"
7. Генно-модифицираните храни от САЩ, коктейлите на Франкенщайн.
8. Руска Военна База в България- нещо, почти невероятно!!!
9. Тъмното лице на Демокрацията в САЩ,обагрено в кърваво червено.
10. Моите, Анти-Мормонски публикации!
11. "Русия" от Иван Вазов
12. Създаде се нова група във Фейсбук,основата на бъдеща Организация.
13. Винаги ще има Българи Герои! Дан Колов...
14. Не се съпротивлявайте на циганските мародери, безмислено е!!! Преговаряйте с тях.Дайте им тяхното, да си останете живи и здрави с нещичко в джоба!
15. Митът за Дядо Божковите Сватби
16. ПРЕВОДАЧ В АМЕРИКАНСКА ВОЕННА БАЗА-ЗАД КУЛИСИТЕ!
17. Етнически конфликт в България-Българи,Цигани...Руснаци,или какви биха могли да бъдат събитията.
18. - Отмъщение с цвят на кръв,в страната на Меламиновата Шоколадова Вафла.
19. Моята среща с Вампир в САЩ!
20. "-Русия, ли?! Пет пари не давам за, Русия!"
21. When, I met a Vampire in USA.