Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
За този блог
Автор: internationalist
Категория: Политика
Прочетен: 2650537
Постинги: 476
Коментари: 996
Гласове: 2103
Постинг
02.06.2009 23:54 - Ужасяваща, Сатанинска Педерастия и Хомосексуализъм в САЩ.
Автор: internationalist Категория: Политика   
Прочетен: 67520 Коментари: 45 Гласове:
10

Последна промяна: 28.01.2011 18:43

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Пре-публикувано от:  http://bg.altermedia.info   Положението е по-стряскащо отколкото някой може да си представи!
 

image
Знамената пред кметството в Бостън

Всеки, който си мисли, че еднополовите “бракове” са една безобидна ексцентричност, която не би повлияла на останалите от обществото, трябва да погледне какви са последствията от хомосексуалните бракове в Масачузетс. Приемането им от обществото се превърна в едно насилствено налагане върху всички нормални хора. Това, за което ще прочетете в тази статия е само началото.

Как започна всичко

На 18 ноември 2003 г., Върховният съд на Масачузетс провъзгласи за противоконституционно да не се позволяват браковете между партньори от един и същ пол. Шест месеца по-късно, хомосексуалните „бракове” станаха реалност.

 

Държавните училища

Яростното пропагандиране на хомосексуалните „бракове” в щата започна скоро след решението на съда през номеври 2003 г.

В гимназията на моите собствени деца имаше училищна инициатива, която ги приканваше да празнуват легализирането на еднополовите „бракове”. Това се случи в началото на декември 2003 г. Събитието включваше група от водещи, включително и учители от гимназията, които обявиха, че смятат да се „оженят” за хора от техния пол и да създадат семейства и потомство чрез осиновяване на деца или изкуствено осеменяване. На децата бяха раздадени пропагандни брошури, в които се обясняваше как “да си хомосексуалист е нещо нормално за нашето общество“.

Няколко месеца след това инициативата се пренесе в редните училища. През септември 2004 г., една „госпожа” преподаваща на 8-и клас съобщи по Националното радио, че разрешаването на еднополовите „бракове” е премахнало задръжките за преподаването на хомосексуализъм в училищата. „Мнението ми е, че аз ЗНАМ, че сега това е напълно законно. Ако някой иска да ме предизвика на тази тема бих му казала „Остави ме на мира. Сега всичко е законно“. Това бяха нейните думи в ефира на радиото. Тя също така разказа, как вече дискутира темата за гей секса със своите ученици до степен, до която тя пожелае. Например, била разказвала на децата, че лесбийките могат да се задоволяват вагинално със секс играчки.
Например, била разказвала на децата, че лесбийките могат да се задоволяват вагинално със секс играчки.

image
Хомо-пропагандата в детските градини

До следващата година пропагандата се пренесе и в началните училища и детските градини. В градините беше раздадена книжка с картинки, в които се обясняваше как еднополовите „семейства” са напълно нормални семейства както всички други. През 2005 г., Дейвид Паркър, родител с дете в детската градина (Лексънтън, Масачузетс), настоял да бъде уведомен, когато учителите дискутират хомосексуализъм или транссексуалност с неговия син. В резултат на тези си искания бил арестуван.

На учениците втори клас в същото училище беше прочетена книжката, „Крал и Крал”, в която се разказва за двама мъже, които се влюбили и се оженили. Когато родителите Роб и Робин Уиртлин възразили срещу това, училищните власти им казали, че нямат задължение да ги уведомяват или да им позволяват да изтеглят децата си от тези часове.

През 2006 г. двете семейства, Паркър и Уиртлин, завели дело с исканията да им бъде позволено да изтеглят децата си от час, когато се преподават предмети с хомосексуална насоченост. Федералните съдии отхвърлили иска. Тяхното заключение било, че щом еднополовите „бракове” са позволени в щата, училищете всъщност има задължение да разяснява хомосексуалистките взаимоотношения на децата! Приемането на хомосексуализма се бе превърнало във въпрос на това да си добър гражданин!

Помислете за това: Само защото еднополовите бракове са „легални”, федералният съдия отсъжда, че училищата имат задължението да пропагандират хомосексуализма на деца, без значение от мнението на техните родители!

През 2006 г. в началното училище, в което моята дъщеря ходи на детска градина, родителите на децата в трети клас бяха принудени да ги спрат да ходят на училище, защото мъж претърпял операция за смяна на пола бил доведен в училището да разяснява на децата, че вече няма „различни видове семейства“. Училищните власти официално казали на една от майките, която изразила възражения, че държането и е „неподходящо”.

Радикална промяна настъпи и в училищните библиотеки. В целия щат, от началните училища до гимназиите, в библиотеките изобилства от литература обясняваща хомосексуализма и държанието на обратните, като в част от книгите дори има открито порнографско съдържание. Оплакванията на родителите, разбира се, са игнорирани или прието враждебно.

През последната година хомосексуалистки групи използват парите на данъкоплатците, за да разпространяват една голяма книжка с името „Съдебно равенство”, в която се разказва как и защо трябва да се празнува разрешаването на еднополовите „бракове”. Тази книжка се разпространява и във всички училищни библиотеки на щата. В Масачузетс, вече е обичайна практика учителите да показват снимки на своите хомосексуални „съпрузи” и дори да ги водят в училищата и да ги запознават с учениците. И двете училища в моят град имат директори, които са „женени” за хора от техния пол и които водят със себе си на работа.

image
Училищен хомо-гордост марш в Бостън

В училищата има „гей дни”, които се приемат като необходимост, която да бори „нетолерантността”, която би могла да възникне в резултат от естественото отрицание на еднополовите връзки. Стотици гимназии и дори средни училища в целия щат организират „гей, лесбийски и транссексуални” дни. Те „празнуват” хомосексуалните бракове и пропагандират травеститизъм и трансесксуализъм. В моя град, член на училищните настоятелства скоро заявиха, че борбата с „хомофобията” вече е един от главните им приоритети.

Щом веднъж хомосексуализма се приеме за нещо нормално, всички граници ще паднат. Училищата вече работят по възприемането на транссексуализма (включително травеститизма и смяната на пола). Организираната от властите на щата Комисия на Гей, Лесбийската, Бисексуалната и Транссексуалната Младеж има транссексуални членове.

Здравеопазването

Комисарят на Масачузетската служба по обществено здраве е „женен” за друг мъж. През 2007 г. на мероприятие организирано от щата, той заяви на една група от младежи, че е „прекрано да си гей” и че иска да се увери, че има достатъчно СПИН тестове за всички.

Откакто хомосексуалните бракове станаха „легални” (и съответно хомосексуализма се пропагандира яростно), случаите на заразени със СПИН нарастнаха значително в нашия щат. Тази година средствата, които се отделят за борба със СПИН-а са завишени с близо 500 000 $. След като хомо-лобистката група MassEquality уреди тези пари да бъдат отпуснати от законодателната власт на щата, те заявиха на своите подръжници „След като случаите на заразени със СПИН зачестяват, ясно е че, борбата с болестта е далеч от своя край“.

Цитирайки „правото да се оженим“, като едно от „най-важните предизвикателства” във време, в което е „прекрасно да си гей“, щатската служба по обществено здраве помогна за издаването на Малката черна книжка, Педалът на 21 век, която представлява една грозна порнография, която бе раздавана на деца от Бруклинската гимназия на 30 април, 2005 г.

image
Какво по-”нормално” от това да правиш орална любов или фистинг на сексуален партньор от твоя пол?

В тази книжка са дадени указания как момчетата могат да правят свирки на други момчета, да им мастурбират, как може някой съвсем „безопасно” да уринира върху теб с цел сексуално удовлетворение. Също така в нея се включва списък на барове и заведения в Бостън, където можете да срещнете млади мъже с цел анонимен секс.

Домашно насилие

След като узаконни дисфункционалната природа на хомосексуалните връзки, съдебната власт на щата Масачузетс почуства, че трябва да харчи повече пари на година, за да се пребори с невероятно бързо растящото домашно насилие сред хомосексуалните връзки. Тази година за това бяха отделени 350 000 $, в сравнение със 100 000 $ отделени през миналата година.

Бизнесът

Всички застрахователи в щата Масачузетс са задължени да признават “омъжените” еднополови двойки под и да им осигуряват безплатни застраховки, здравно осигуряване и т.н.

Различните бизнес индустрии трябва да признават всички права и привилегии  „оженените” еднополови двойки. Това се отнася, както служителите във фирмите, така и за клиентите на фирмите.

Сватбената индустрия е задължена да обслужва хомосексуалното общество, ако от страна на хомосексуалистите се прояви такова желание. Сватбени фотографи, сватбени зали, кетъринг услуги и т.н. - техните услуги трябва да са достъпни за хомосексуалистите желаещи да сключат брак. Всички отказали да работят за хомосексуалисти се преследват с цялата сила на закона и биват съдени за „дискриминация”.

Различните фирми редовно биват подлагани на „тестове” за толерантност от хомосексуални активисти. Групи от хомосексуални активисти посещават различни ресторанти или барове и публично се целуват или опипват, за да разберат дали заведението гарантира задоволително ниво на „равенство“, след като хомосексуалните бракове са вече легални. В действителност, все повече и повече явни изрази на хомосексуално поведение могат да бъдат забелязани на публични места в целия щат. Това се прави с цел подсилването на „брачното равенство”.

Юридически професии

Адвокатите в щата, които искат да упражняват своята професия държат изпит наречен „Bar exam”, в който трябва да отговарят на въпроси и да докажат своята компетност по въпросите отнасящи се до еднополовите “бракове”. През 2007 г., Стефан Дюн, жител на Бостън, бе скъсан на този изпит, защото отказал да отговаря на въпросите отнасящи се до хомосексуалните бракове.

Въпросите отнасящи се до хомосексуалистките „семейства” вече са здраво установени в правната система на щата Масачузетс. В много адвокатски кантори, практикуващите адвокати са задължени да организират семинари за хомосексуалистките „бракове”. Вече има и няколко съдиии хомосексуалисти в щата.

Осиновяване на децата от еднополови двойки сключили „брак”

Хомосексуалистите, които са сключили „брак” могат да изискват да осиновяват деца, точно като нормалните двойки. По тази причина организацията Catholic Charities реши изцяло да отрече осиновяването на деца, пред перспективата да бъде задължена да приема осиновяване на деца от хомосексуалистки семейства.

През 2006 г., Масачузетската служба по социални услуги награди двама мъже, които са се „оженили”, за „Родители на годината“. Двамата мъже вече бяха осиновили детенце с помощта на щатската служба (въпреки изричното неодобрение от страна на генетичните родители на детето). Според информацията изнесена от медиите, ден след това осиновяване същата служба предложила на мъжете да осиновят второ детенце. Хомосексуалистите изглежда се ползват с привилегии при осиновяването на деца в сравнение с хетеросексуалните родители от щатските власти.

Щатските власти

През 2004 г., Губернаторът на Масачузец Мит Ромни нареди на Съдиите на Мира да сключват хомосексуалистки бракове, когато има желаещи. В противен случай ги грози уволнение.

Благодарение на същия губернатор, в брачните свидетелства на щата има „участник А и участник Б”, вместо „съпруг и съпруга”. Губеранаторът всъщност нямаше законовото право да извършва такива промени и го направи на своя глава.

Откакто хомосексуалистките взаимоотношения са официално „нормални”, щатските власти отпускат огромни суми пари от данъците, за да подпомагат хомосексуалистки активистки групи. В частност, щатската Комисия на Гей, Лесбийската, Бисексуалната и Транссексуалната Младеж е съставена от радикални и войнствени хомосексуалисти, чиято цел на пропаганда са децата в училищата. Тази година те получиха 700 000 $, за да извършват пропаганда в училищата

През 2008 г., щатските власти промениха здравните закони в щата, така че да покриват здравното лечение на  за  „омъжените” хомосексуалисти.

Общественото пространство

image
“Жена” с брада. Транссексуалните са толкова “нормални”.
image
“Жена” претърпяла операция за смяна на пола с гордост показва белезите си

С узаконяването на гей „браковете”, зачестиха годишните гей прайд паради. В тях участват все повече политици и корпорации, дори полицейски организации. И не се стига само до тук. Вече се организира и един профански марш наречен Dyke March, който минава през центъра на Бостън и парад на транссексуалните в гр. Нортхемптън.

В този парад можете да видите изродски гледки, като жени, които са премахнали гърдите си, за да станат „мъже” и с гордост демонстрират операциите си.

Медиите

Медиите в Бостън и по-точно вестникът „Boston Globe”, често включват истории за хомосесксуалисти, които са се „оженили”, но не включва истории за нормални двойки. Те оправдават това  с тяхното разбиране за „равенството”. Според тях всички са равни, така че е без значение дали историите са за хомосексуалисти или нормални двойки. Също така, колонките със съвети към читателите вече изобилстват със съвети към хомосексуалните двойки и съвети към нормалните как да ги приемат по-лесно.

Все повече се увеличава групата на репортери или телевизионни водещи, които са открито „омъжени” за хомосексуалисти и участват в парадите пропагандиращи „гейска гордост”.

В действителност гей браковете разрешени ли са в Масачузетс?

Както навсякъде в САЩ, налагането на еднополовите бракове на хората от Масачузетс е в резултат на действието на радикални и арогантни съдии и подли политици.

Как стоят нещата в действителност : Според конституцията не е позволено на властите да не позволят гей браковете, за това те дадоха срок от 6 месеца да се изрази категорично становище по този въпрос. Това се случи през 2003 г. Трябва да се отбележи, че конституцията на щата Масачузетс забранява съдилищата да правят или променят съществуващи закони или да нареждат на техни подклонове да действат по определен начин. Конституцията забранява „правното преразглеждане” - т.е. съдът да променя или анулира определени закони. Фактите сочат, че съдът запази мълчание и не промени закона за браковете! Въпреки това, въпреки препоръките на мнозина, губернаторът Ромни промени брачните свидетелства и нареди признаването на хомосексуалистки бракове, но технически те все още са НЕЛЕГАЛНИ в Масачузетс.

Въпреки, че е незаконно, ние сме задължени да понасяме. И нещо повече, абдикацита на щатските власти и губернаторът на нашия щат доведе до домино ефекти и тези закони бяха прекопирани и въведени в щатовете Калифорния и Кънектикът.

В заключение

Хомосексуалните „бракове” са надвиснала над обществото ни опасност и това е само началото.

Пределно ясно ни е, че хомосексуалисткото движение и тяхната мания да сключват бракове в действителност не се дължи на тяхното желание да се женят помежду си. Проучванията показват как хомосексуалистките взаимоотношения са изначало дисфункционални на много нива, и „бракът” както ние го познаваме не е нещо постижимо за тях, дори за мечтите им. В действителност през последните три месеца няма нито една снимка на хомосексуалисти сключили брак в брачната секция на вестника Synday Boston Globe, а преди беше пълно с тях. Тяхната борба всъщност е в това хомосексуализма да бъде признат като нещо нормално или по-точно да бъде натрапен на едно общество, което не желае да го приеме, с редица политически и социални законови средства.

Посланието ни към света е: Предупредени сте!

Смятаме, че горната статия не се нуждае от допълнителен коментар. Тя е базирана само и единствено на факти и показва яростта с която се пропагандира ЛГТБ (лебсийки, гейове, транссексуални, бисексуални) движението в САЩ и по-специално в щата Масачузетс. Смятаме, че същото се отнася и за страните от ЕС и въобще за цялата т.нар. “западна” цивилизация. Темата е изключително актуална и за България, където в последните години педерасткото движение, заедно със съпровождащата го яростна пропаганда, засилва позициите си и лобира за промяна на СК, и узаконяването на съжителството между еднополови двойки. Както вече сме ви предупреждавали - не се подлъгвайте да ги съжалявате, защото това е само началото! Това не е игра и хомосексуалистите, не се борят за “правата” си, а против нашите права. Това не е една безобидна ексцентричност, а нещо което пряко засяга нас, нашите деца и обществото като цяло. Наш дълг е да се борим срещу това движение и заедно да се противопоставим на моралния упадък и опитите за разрушаването на всичко в което вярваме и на което държим!

п.с. Благодарим на нашия читател Hun, че ни писа за тази статия. Призоваваме всички наши читатели да продължават да се включват активно в писането на материали и споделянето на информация, защото Altermedia България е за всички нас! Вашите предложения, мнения и препоръки можете да изпращате на редакционната ни поща - altermediabg@gmail.com

 







Гласувай:
10



1. fusion - ...
03.06.2009 09:59
пуу изроди,развращават децата ни.
цитирай
2. анонимен - Гей лобито и в нашия парламент никак ...
03.06.2009 10:26
Гей лобито и в нашия парламент никак не е малко-10-15% от нашите избранници са си живи педали.Като прибавиш и другите извратняци и педофили стават 20%.Най-голямото престъпление е да оставиш еднополова двойка да отглежда дете-според мен това дете е обречено.Нищо чудно скоро и тука да почнат да лобират,мамицата им мръсна.Нямам нищо против гейовете,стига да си живеят като другите граждани,да не парадират със своята сексуалност и да не осиновяват деца.От това,което прочетох в горната статия ми настръхна косата-там е станал явно водещ почина-по-добре лапни пишка,отколкото цигара.Накрая явно да си бял хетеросексуален християнин ще стане престъпление.
цитирай
3. анонимен - Лошото е че и при нас се насажда същия ...
03.06.2009 11:44
Лошото е че и при нас се насажда същия хомосексуализъм. Категорично съм против педалите
цитирай
4. анонимен - Браво
03.06.2009 12:25
Браво трябва много да се внимава! Сега преди изборите тези които искат да дойдат на власт ясно да заявят ни сме "против" или "за" еднополовите бракове! Този губернатор ще изгуби на следващите избори според мен ако нещата наистина са такива каквито ги представя статията!
цитирай
5. анонимен - В най-масонската страна
03.06.2009 13:12
Америка това е норма,но тя ще бъде наложена от евреите насилствено и по другите части на света -
част от плана за унищожаване на бялата раса и християнската религия.
Останалата част от човечеството ще бъде доведена до животинско съществуване.
цитирай
6. kostadin - На мене ми е чудно, как всред прав...
03.06.2009 13:44
На мене ми е чудно ,как всред православните депутати има хора подържащи еднополовите отношения!
цитирай
7. lado - само виж ,514 прочетен -коментари 2
03.06.2009 14:21
толкова по взимането на отношение - само че когато мечката заиграе у комшиите ,сещай се снао ...толкова ги обичаме американците ,че можем да премълчаваме глупостите им .Последния рубеж на обществото е семейството - разруши ли се - край...
цитирай
8. sparhawk - много интересно
03.06.2009 21:18
че цитирате дейвид айк - той твърдеше, че извънземни контролират света чрез еврейските си слуги. Аз съм против обратните да се женят, но съм и против да се репресират като ненормални.
цитирай
9. анонимен - не споделям мнението ти
03.06.2009 21:56
Харесвам Дейвид Айк и смятам, че говори истината. Впрочем той не е срещу хомосексуализма. Тия неща, з акоито говори нямат връзка със секс и сексуални ориентации, а със нещо съвсем друго, както смятам знаеш.

човек се ражда със сексуалната си ориентация и не може да я промени. И сина ти може да е такъв и няма начин да промениш това. Хомосексуалните двойки си живеят нормално-лично познавам такива.Не се занимават с никакви илюминати активности и педофилия. Педофилията няма никаква връзка със сексуалната ориентация и всъщност по-голямата част от педофилите си тръсят момиченца, а не момченца. Дали нечий син/дъщеря ще бъде уведомяван за транссексуалността и хомосексуалността в училиюще няма да повлияе на това дали детето ще е или не хомо или транс сексуално. Може да повлияе единствено на това, да не мрази ближния си защото е различен. Не виждам с какво теб или мен ни застрашва това, че две съседки се оженили или двама съседи.Гледай си себе си и за кого ти си женен и не надничай в апартамента на ближния-не е твоя работа, не ти пречи с нищо.
цитирай
10. stir - ДРЪН ДРЪН - ПОДСТРЕКАТЕЛИ
04.06.2009 01:21
Значи, много се дразня, когато пускате bullshit статии. Обаче вместо да псувам, ето един разумен отговор на пейстнатото:

Статията, който е посочена, не е коректна. Тя бъка от това, което наричаме на английски bias - пристрастие към само едната страна на проблема. Има безброй много внушения, които са направени да изглеждат като факти.
Давам примери само от “Държавните училища”, защото нямам сили да изтърпя останалата част от статията.
“Яростното пропагандиране на хомосексуалните „бракове”” - забележи глагола, пропагандиране. Той внушава, че да използваш правото си на изразяване е пропаганда, т.е. нещо грешно. Неаргументирано.
“На децата бяха раздадени пропагандни брошури, в които се обясняваше как “да си хомосексуалист е нещо нормално за нашето общество“” - И какво от това? То е нормално. Точно това казва съдът.
“Например, била разказвала на децата, че лесбийките могат да се задоволяват вагинално със секс играчки.” - Това може да го прави всяка жена, не само лесбийките. Но не затова е некоректен този пример. Некоректен е, защото смесва темата за това какво може да се говори с осмокласници с темата за гей браковете. Внушава се на читателя, че -именно поради- новият закон, учителката говори за това как “се задоволяват вагинално.” Което е абсурд. Да не говорим, че така се слага знак на равенство между тази учителка и всички останалите учителки и хомосексуалисти. Това е като да кажеш, че Азис е представително лице на всички хомосексуалисти. Тъпизми.
“През 2005 г., Дейвид Паркър, родител с дете в детската градина (Лексънтън, Масачузетс), настоял да бъде уведомен, когато учителите дискутират хомосексуализъм или транссексуалност с неговия син. В резултат на тези си искания бил арестуван.” Абсурд. Никой не арестува човек, само защото иска информация. Ключът сигурно е в думата “настоял”. Ето на този етап можем спокойно да спрем да четем тази “статия”.
Не ми се коментира нататък. Мисля, че схванахте идеята. И въпросът не е за сексуалността, а за текстовете, които четем, и на които вярваме. И които разпространяваме. Трябва да се пазим от манипулации, но това никой не го преподава в училище, за съжаление.
цитирай
11. анонимен - Todor
04.06.2009 04:06
az ne znam dali shte sum tochen ,no statiata me iznenadva . Ot 15 godini ziveia v Boston i az lichno ne chustvam nikakva pokaznost i nikakvo natrapvane v tova otnoshenie. iznendavam se i ot tova koeto se pishe za uchilishtata zashtoto deteto mi zavurshi uchilishte tazi gosina i nikoga dosega ne se e sluchvalo neshto podobno kato propaganda ili nezelanie da se chue mnenieto na roditelite. Pak kazvam - moze i mneneito mi da ne e nai-tochnoto no tova e koeto az vizdam , a az sum tuk ne ot skoro i deteto mi e v amerikansko uchilishte ot purvi do 12 klas.
цитирай
12. анонимен - Kristina
04.06.2009 07:50
Ebati i tupata statiq ! 4ovek ili se rajda takuv, ili nikoga ne e .... Nikoga hetero ne moje da stane homo, ako 6te6 ne bro6uri da mu 4ete6, ami i horo da mu tropa6! Kakto i obratnoto. Stiga s tva debilsko zabito mislene be hora ! Celta na tova ne e reklama, ami da se pokaje 4e i homosexualistite trqbva da sa 6tastlivi, takiva kakvito sa ! I... o6te ne6to! Vsi4ki muje, pluvaiki po geiovete i obqsnqvaiki kolko e nenormalno i bono v su6toto vreme qko se kefat na lesbo porno !!! ???? a ????
цитирай
13. varg1 - смърт
04.06.2009 08:14
за педерасите и лесбийките
цитирай
14. sparhawk - последния анонимен добре се изказа
04.06.2009 09:58
но как може да харесвате Айк? Наистина ли вярвате, че извънземни контролират земята?
цитирай
15. анонимен - Харвард с катедра за хомосексуа...
04.06.2009 10:39
Харвард с катедра за хомосексуализма

Престижният американски университет Харвард, Масачузетс, ще открие катедра, посветена на изучаване на проблемите на гейове, лесбийки и транссексуални, съобщиха отговорници за инициативата в учебното заведение, предаде БГНЕС. "Комитета на гейовете и лесбийките в Харвард" уточнява, че катедрата, която е финансирана с 1.5 млн. долара, ще подволи на университета да кани редовно изтъкнати учени, специалисти в изучаването на сексуалните малцинства". Тя ще се казва "Ф.О. Матюсън" по името на професор в Харвард от 1920-1950г. който се самоубил - най-вероятно след смъртта на любовника си артиста Ръсел Чейни. Катедрата ще бъде постоянна от 2010. "Тази дисциплина вече ще е част от знанията, които дава университетът "Харвард", каза съпредседателят на Комитета Мичъл Адамс. Според другия съпредседател на този инициативен комитет, Кевин Дженингс, който наскоро бе избран от президента Обама за важен пост в министерството на образованието, тази катедра е от голямо значение. Той посочи, че при репутацията на Харвард като едно от най-реномираните учебни заведения в света, фактът, че такава катедра е създадена, ще бъде ясно послание за значимостта на този проблем и нуждата от неговото изучаване.
цитирай
16. анонимен - внимавайта с обратните!
04.06.2009 10:55
познавам хомосексуалисти и гейове,които живеят в моя квартал,познавам и лесбийско семейство,което отглежда деца,и трябва да ви кажа че така както се правят на мили и хрисими,всъщност мразят всички нормални хора и много финно се опитват да наложат своя лайфстил
цитирай
17. анонимен - човешки права
04.06.2009 11:05
не виждам какъв ви е проблемът? хомосексуалистите са нормални хора като всички нас и имат същите права, както и ние. а в училищата децата се налага да "учат", че това е нормално, именно заради родители като вас. Приемете го, скъпи хора, всички сме различни и трябва да приемем различието на другите, било то сексуално, расово, религиозно. За вас явно вече е късно да се промени манталитета ви, но не и за децата. И надявам се един ден, когато синът/ дъщеря ви, се осмели да ви признае, че е гей/ лезбийка, да имате сили да продължите да ги обичате. Успех!
цитирай
18. анонимен - към автора
04.06.2009 11:09
скъпи авторе, надявам се, че приемаш и мнения, различни от твоето. тъкмо се чудех, защо има само едностранни мнения в блога, но след като видях, че се изисква одобрението на автора за да се публикува коментара, ми стана ясно. идеята на общуването е в обмяната на мнения, нали знаеш ;)
цитирай
19. анонимен - Стига глупости!
04.06.2009 12:00
Не се опитвайте да настройвате една група хора срещу друга! Всички сме хора и всички обичаме! Без значение дали сме мъже, жени, хетеро- или хомосексуални, черни, бели, азиатци, руси, тъмнокоси, червенокоси, черноработници, свещеници, политици, звезди от Холивуд... Няма никакво значение!!!
цитирай
20. анонимен - Да си толерантен е много хубаво!...
04.06.2009 12:49
Да си толерантен е много хубаво!Поне е модерно!Това е начин на мислене и светоусещане!Дотук добре!Толерантноста,обаче,изисква взаимност!И двете страни трябва да се стремят към това!Тогава всичко е наред!Ако обаче ти си толерантен,а другия не е,тогава кво праим!?Има две решения:Или отстъпваш пред натиска с надеждата нещата да се оправят НЯКОГА,или се противопоставяш!Защото не може да се отстъпва до безкрайност!Да бъдем толерантни към обратните,към ислямистите,към циганите...Ми много хубаво!Значи сме модерни хора със западно мислене!Въпроса,обаче,е те толерантни ли са към нас!?!Примерите са всеки ден и на всяка крачка!Замислете се за това!
цитирай
21. анонимен - Дали хомосексуалните се раждат така
04.06.2009 13:40
Всъщност науката все още не е изяснила напълно какви фактори определят сексуалната ориентация, но засега няма категорични доказателства, че тя е генетично заложена. Съществуват случаи, при които единият от двама еднояйчни близначци е хомо, а другият е хетеро, а те, както знаем, са с идентична ДНК. По-вероятно е сексуалната ориентация да се оформя в ранна детска възраст и точно затова трябва да се замислим дали да заливаме децата с книжки от типа "Цар и цар". Това няма нищо общо с правата на хората с различна ориентация.
цитирай
22. анонимен - ИНА , 22 ПЛЕВЕН
04.06.2009 13:43
НЕ НИ ТРЯБВАТ ВОЙНИ !!! ЗАКОНИТЕ НИ СТИГАТ !!!
цитирай
23. анонимен - вие сте просто един хомофоб мо...
04.06.2009 13:46
вие сте просто един хомофоб
можехте да напишете просто това вместо да внушавате с влачене на локуми, че в Америка хомосексуалистите са изпреварили извънземните и изведнъж са кацнали със законите и привилегиите си....отворете си очите и ушите - хомосексуалисти е имало и ще има и е просто смешно да правите тази пропаганда в 21 век. може би трябва да си направите християнска комуна и да живеете в някое планинско село, щом като не ви устройват очевидни и нормални неща... като не публикувате този коментар, много добре знаете, че думите ми ще получат потвърждение, ако пък го публикувате - резултатът ще е същият, защото и други хора имат сходно мнение по въпроса...жал ми е за вас във всеки случай
цитирай
24. анонимен - bez
04.06.2009 15:35
Господи,моля те от все сърце да вкараш в правия път,тези ,които са излезли от него и да излекуваш болните,обсебени от бесове,наричащи се гейове,лезбийки,транссексуални и бисексуални.Ако не е възможно да се отдалечат от властта на лукавия,по добре ще е за всички да бъдат унищожени или оградени в някой концлагер.Там да си правят разврата,да си обменят болести и каквото друго искат,но при условие,че земята на която стъпват е доказано прокълната,иначе да се изгарят,както през Средновековието,да се давят,бесят,разстрелват и да се хвърли всичко тяхно-прах,трупове,вещи-в някоя адска дупка.Там да слугуват на своя господар,не на Земята,която както и небето- е Царство Божие!!! Прости ме,Господи Боже мой,че с такава жестокост се отнасям към същества от същия вид,но нали е казано:Изкорени плевелите и бурените,иначе те ще се разпрострат и ще задушат полезните растения!!!
цитирай
25. анонимен - смърт на гадните педали
04.06.2009 15:38
СМЪРТ НА ГАДНИТЕ ПЕДАЛИ,РАЗБРА ЛИ СЕГА????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
цитирай
26. анонимен - pak taka
04.06.2009 15:40
Да унищожим тези гадни гейове и т.н. Да не остане нищо от тях.Ясно ли ви е?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
цитирай
27. анонимен - Много се радвам, че най после хора ...
04.06.2009 15:59
Много се радвам, че най после хора като Дейвид Айк започват да се появяват по медиите.
цитирай
28. анонимен - Браво за статията!
04.06.2009 16:20
Нека да се знае какво ни очаква. Ето точно това не е нормално общество. Това общество е болно. Това е общество от психопати и лицемери и не искам нашето да става такова. Не насаждам омраза срещу гейовете, но според мен има хора по света с много по големи проблеми от техните. Не смятам, че те са дискриминирани и не смятам, че трябва да им се отделя такова внимание.
цитирай
29. анонимен - абе той какво прави там, да се маха в ...
04.06.2009 16:28
абе той какво прави там, да се маха в друг щат. Гей се става много лесно само като побаднеш в средата и ти объркат сексулната енергия и естествено ти препрограмират мозъка. например може да си изградиш рефлекс да изпитваш удоволствие когато си причиняваш болка. това е нещо нормално, но не е естествено и по същество е объркване на ума.
цитирай
30. анонимен - На религиозна основа може и да не ...
04.06.2009 17:36
На религиозна основа може и да не стане гражданска война, но със сигурност третата световна война ще избухне заради НАГЛАТА ВСЕОБЩА ПЕДЕРАСТИЯ !!!
цитирай
31. анонимен - толерантността..
04.06.2009 21:44
съгласен съм напълно с едно от мненията по-горе, че толерантността има две лица. принципно, няма против обратните, имат си и клубове и всичко. нека обаче и те бъдат толерантни и не ми завират в лицето, че са такива. смисъл, това е все едно да празнуваш великден в мюсюлмански квартал или рамазан в християнски.. същата работа е
цитирай
32. анонимен - чочо
05.06.2009 08:31
Коментарите показват,че и в Б-я педалите не са малко!Но логиката на живота,неговото продължение ,не ще се случи от секс играчки и секс на "нетипично място"!А отклоняването на хората от нормалните им рефлекси ,е престъпление!В животинския свят,при поставяне на дадена група,от еднополови същества в изолация,води до поява на хомосексуални действия.А и самите пендели се разделат в двойката на мъж и жена,което показва,че дори в сбъркания си модел,те наподобяват нормалните двойки.
цитирай
33. анонимен - Статията е много манипулативна.
05.06.2009 10:21
Статията е много манипулативна.
В САЩ темата за секса е много по-широко застъпена, затова не е никакъв проблем да се извадят куп материали и да се представят като бедствие.
Съотесени обаче, към аналогични материали за хереосексуалните, веднага ще стане ясно, че всичко е в рамките на човешките грешки характерни за местната култура по принцип, без връзка с това кой какъв е.

Просто в информациите за безобразията на хетеросексуалните думата "хетеро" липсва.

Статията е манипулативна и преследва частен интерес. Попаднали сте на активисти на някой техен Волен Болен.
цитирай
34. анонимен - Очевидно според американците, а и ...
05.06.2009 14:08
Очевидно според американците, а и според все повече европейци - да пиеш или пушиш е ужасяващо и неморално, а да си обратен си е ОК. Даже се поощрява! Както се казваше - 'кучета и котки - може, а пресета - не може...'
В много от Американските щати е забранено да се пие на улицата, защото децата на пуританите можело да видят и да се травматизират, например, но да се обяснява на малките деца как и каво правят обартните си е в реда на нещата....
цитирай
35. анонимен - Няма да коментирам статията! Искам ...
05.06.2009 14:20
Няма да коментирам статията! Искам само да попитам хетеросексуалните мъже, които се възмущават от гейовете: "С какво сте по-различни от тях?" Та нали и вие предпочитате аналния секс (с жена), а този отвор има една и съща функция и при двата пола. Следователно разлика няма!
цитирай
36. crmx - Х_Х
05.06.2009 16:54
някой каза педерасите и лесбийките са хора като нас и не трябва да бъдат репресирани...да така е НО трябва да бъдат контролирани! Не искам децата ми да гледат как мъже се целуват и натискат по улицата . Вече в цяла европа се правят и гейпаради ...цялата тая пасмина триумфира по улиците облечени в стил ""горд съм че съм педерас!" ..А защо не и горд съм че не харесвам жени и никога няма да имам деца .. на мен така повече ми харесва поне успокоителния факт че генът на тези хора няма да се репликира...ахх да това е приятна мисъл!
цитирай
37. анонимен - Много сте задръстени
05.06.2009 18:52
И на мен не са ми приятни педалите, нито пък лезбийките и всичките там подобни. Но все пак всеки си живее така както му е приятно. Не мога да си обясня защо се мешате в чуждите работи. Ако си ще си бъркат чак до бъбреците. Никой от вас не го касае това нещо. Стегнете се малко, говорите като пенсионери-комунисти... жалки сте
цитирай
38. анонимен - Цял живот ще се боря с тези гадини.
19.06.2009 11:02
Цял живот ще се боря с тези гадини.
цитирай
39. анонимен - КАК ХОМОСЕКСУАЛИСТИТЕ ПРОМИВАТ ДЕТСКИТЕ МОЗЪЦИ!
27.06.2009 09:29
http://vbox7.com/play:38a2491f

Браво за статията! Ето документираната истина за училищата в Масачузетс! Изроди
цитирай
40. palomnik - Да, именно затова много вероизповедания
06.09.2009 21:58
и в България се обявиха против подобни закони и в България. Ще доведе до деградация и без това деградиралото ни общество. Представете си нормално ли е едно гей семейство - не може едно дете да има двама мъже родители и единият да е мама, а другият - татко.
цитирай
41. enige - Отврат!
08.09.2009 22:59
Абсолютен сатанизъм, застрашени са всички държави!
цитирай
42. анонимен - Шокиран съм!
13.03.2010 03:10
Единствено оригиналното видео от Youtube е достъпно - "Как хомосексуалистите промиват мозъците на децата, част 1", всички останали копия с българските субтитри са изтрити... Римската империя така е загинала... Сега е наш ред!
цитирай
43. анонимен - Трябва да бъдем толерантни . . .
26.06.2010 17:10
към гейовете - това си е тяхно право да бъдат привлечени от хора от техния пол. Трябва да бъдем толерантни към педофилите - това си е тяхно право да бъдат привлечени от малки деца. Трябва да бъдем толерантни към крадците - това си е тяхно право да бъдат привлечени от чуждите неща. Нека вече спрем да сме избирателно толерантни само към едните - да бъдем толерантни към всичките!!!!
цитирай
44. анонимен - Божите заповеди и Мойсей
22.12.2011 23:02
Една от божите заповеди (Мойсекаменни плочки с заповедите)
казва:
"Когато един мъж вземе друг мъж за жена -да се убият и двамата"
Подобна заповед за животнити-Да се убият и двамата и човека и животното.
Пастир който милее за бъдещето на стадото си(народа си) няма да допусне това.
Това е просто дегенерация.Никой не е против фактите,но да се прави реклама на дегенерацията е разрушително за подрастващите.
Даже Фройд казва че използването на устата и ануса като генетични органи е противоприродно.
цитирай
45. анонимен - Глупости на търкалета
08.02.2012 16:28
Колко от вас са били в Масачузец та сте така компетентни. В тази статия половинат неща са изкривени лъжи, а останалото изкривени истини. Но нали сте си стадо веднага всички тръгвате на нож срещу гейовете.
Вчера виновни бяха евреите, после фашистите, после комунистите, после ви бяха виновни демократите, сега са ви виновни гейовете, утре ще са ви виновни масоние и илюминатите, след това религиозните лидери, после - не знам, може би извънземните.
Бъдете спокойни в Масачузец всичко е спокойно, а ако има проблем, хората ще си го решат по цивилизован начин. А вие ще си останете просто маниполируемо стадо и ще търсите Виновният, бил той различен или "враг с пратиен билет".
цитирай
Търсене

Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Груповият секс,измамният рай преди Ада.
2. Педерастията,хомосексуализмът и Гей-поведението, едно и също казано с различни думи.
3. Грузия,една дивна и легендарна християнска страна,поредната жертва на кървавият Американски стремеж за глобална доминация!!!
4. Не е ли време, част от Циганите да се завърнe/доброволно/ към своята древна Родина-Индия?
5. Ужасяваща, Сатанинска Педерастия и Хомосексуализъм в САЩ
6. - Фермерът стрелящ по поршета "Кайен"
7. Генно-модифицираните храни от САЩ, коктейлите на Франкенщайн.
8. Руска Военна База в България- нещо, почти невероятно!!!
9. Тъмното лице на Демокрацията в САЩ,обагрено в кърваво червено.
10. Моите, Анти-Мормонски публикации!
11. "Русия" от Иван Вазов
12. Създаде се нова група във Фейсбук,основата на бъдеща Организация.
13. Винаги ще има Българи Герои! Дан Колов...
14. Не се съпротивлявайте на циганските мародери, безмислено е!!! Преговаряйте с тях.Дайте им тяхното, да си останете живи и здрави с нещичко в джоба!
15. Митът за Дядо Божковите Сватби
16. ПРЕВОДАЧ В АМЕРИКАНСКА ВОЕННА БАЗА-ЗАД КУЛИСИТЕ!
17. Етнически конфликт в България-Българи,Цигани...Руснаци,или какви биха могли да бъдат събитията.
18. - Отмъщение с цвят на кръв,в страната на Меламиновата Шоколадова Вафла.
19. Моята среща с Вампир в САЩ!
20. "-Русия, ли?! Пет пари не давам за, Русия!"
21. When, I met a Vampire in USA.