Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
За този блог
Автор: internationalist
Категория: Политика
Прочетен: 2650478
Постинги: 476
Коментари: 996
Гласове: 2103
Постинг
27.06.2009 23:39 - Не се съпротивлявайте на циганските мародери, безмислено е!!! Преговаряйте с тях.Дайте им тяхното, да си останете живи и здрави с нещичко в джоба!
Автор: internationalist Категория: Политика   
Прочетен: 16807 Коментари: 3 Гласове:
0

Последна промяна: 05.07.2009 15:34


 Чета днес в dir.bg :
Окръжната прокуратура в Кюстендил задържа за 72 часа седем роми за участие в побоя над трима пазачи на черешов масив край село Шишковци, единият от които почина. Очаква се след изтичането на този срок Кюстендилският окръжен съд да им наложи мярка „задържане под стража”, съобщи пред Фокус прокурор Камелия Стефанова. Тя уточни, че засега на част от задържаните е повдигнато обвинение за умишлено убийство, останалите ще бъдат подведени под отговорност в законовия срок. 
Вчера в черешовите масиви на местен бизнесмен бяха открити пребити Кръстю Симеонов, Марияна Спасова и Пламен Момчилов. Около 6.00 часа сутринта 46-годишният Момчилов починал вследствие на жестокия побой, а останалите двама пострадали са настанени в Кюстендилската болница с тежки травми след побоя. Установено беше, че те са били нападнати от група от местната ромска махала, отишла да им отмъсти. По неофициална информация нападателите били въоръжени с бухалки. Предишния ден мургави отишли да крадат череши, но пазачите успели да го разгонят и наранили единия от тях, съобщи bTV. Тогава негови близи решили да се върнат и да пребият пазачите. 
Нападателите обаче не са само 7, а 12, всички са от ромската фамилия Гольовци, заявиха обаче жителите на село Шишковци, които тази вечер се събраха на среща с кмета на Кюстендил Петър Паунов, директора на Областна дирекция на МВР комисар Георги Джоглев и директора на Районно полицейско управление – Кюстендил Росен Райчев, съобщи Фокуд. Дойдоха и жители на околните села и кметове. В декларация жителите на Шишковци поискаха съдействие от общинска администрация и полицията за засилването на охраната на масивите и бърза реакция от страна на полицаите при подаден сигнал. Местните поискаха още ограничения за движението на ромите в селата. 
В отговор на това комисар Джоглев каза, че от шест души съставът на полицейския участък в ромския кв. “Изток” е увеличен на 18 души, които освен за спазването на обществения ред се грижат и за охраната на близките населени места. 
Хората от селата обаче заплашиха, че при неизпълнение на исканията им ще прибягнат до гражданско неподчинение, като блокират жп линията Кюстендил – София и пътя за ГКПП -Олтоманци. Според кмета на село Шишковци Климент Терзийски, хората не искат мъст, а желанието им е да не се стига до такива трагедии в бъдеще.
В 12.00 ч. в понеделник в кабинета на кмета Паунов ще се състои среща между инициативен комитет с представители на полицията, съда и прокуратурата. 
Погребението на починалия в следствие на жестокият побой Пламен Момчилов ще бъде утре.
=======================================================================image
imageвimageimageimageimage
image

Уважаеми, Български разединени и страхливи Мижатурки!
----------------------------------------------------------------
Ако гледате селскостопанска продукция и бъдете нападнати от Цигански мародери, които имат за цел да откраднат една част от нея, не се съпротивлявайте!!!
Виждате от горният текст какво е станало.Едно невинно Българче си е загубило живота, защитавайки трудно отгледаната си продукция.Безмислено е, държавата нехае, натискана от  директивите на САЩ и ЕС.Хилядите наляти с пари цигански фондации са готови да скочат и осъдят на затвор всеки българин дръзнал да се отбранява с оръжие.Ето моите съвети:
1.Отглеждате на полето някаква продукция: череши, дини, пъпеши,дини,царевица и т.н.
2.Проучете коя е най-мощната циганска разбойническа фамилия наоколо, която така или иначе ще ви посети в тъмна доба за да вземе нейното.Отърване няма.
3.Купете подаръци-ракия,вино,уиски,бонбони,месни деликатеси.
4.Посетете ги на място, намерете Боса на фамилията и с хиляди усмивки,метани и молби помолете за среща и преговори.
5.Опитайте се да се разберете с тях да кажем на 30% от вашата продукция да им я  дарите безвъзмездно, да предупредят другите цигански бандити да не крадат точно от вас, ами от другаде.Преговаряйте, може да се съгласят на 30%,после като дойде време за взимане, да стигнат най-много до 50%.Като махнете разходите,труда/абе труда кой го цени бе!/,все ще ви остане нещичко да изкарате годината.
6.Даже ще излъчат техни "бойци-комангоси" които да охраняват продукцията "ви/им",докато се прибере тяхното и вашето.
7.Така ще се приберете "со кротце со благо", ще пиете по една еФтина ракийка, ще гледате един Американски екшън, ще хапнете кремвирши "от месо" и сиренце "от мляко".Ще си легнете под юргана, ще ви стане едно топло,приятно и сигурно...ще помечтаете и ще заспите,леко пърдейки от сурогатите които сте яли.
image
Абе, много бързо забравихте уроците на 500 г. Турско Робство,/апропо Владичество/!!!
Как беше? "Ела Аго, вземи си твоето,само не ни закачай,бий и изнасилвай"
Сега как ще да е?! "Ела Манго,апропо г-н Ром, вземи си твоето и не ни бий, кради и убивай!!!
Колелото на историята се завърта неумолимо, вместо Турско сега Имаме Циганско "Владичество" наложено от Америка и ЕС.Xa, да ни е честито!!!
Заслужихме си го! Както се казва,всеки народ малко или много си заслужава съдбата!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Трагичното продължение......



image


Ромите убили пазача на череши с дръжки от мотики 28 юни 2009 / News.dir.bg Арестуваните заради убийството на пазач в черешов масив в кюстендилското село Шишковци имат дълги досиета в полицията за различни престъпления, а някои от тях вече са осъждани, съобщиха от Областната дирекция на МРВ-Кюстендил. Първоначално са били задържани 12 жители на кюстендилския ромски квартал “Изток”, но вчера в ареста бяха оставени 7 от тях, за които са събрани улики, че са участвали при побоя, в който беше убит 46-годишният мъж, а двама негови колеги - мъж и жена, бяха тежко ранени, съобщи Фокус. Убийците са на възраст между 22 и 40 години, от рода на Гольовците. Всички са известни на полицията като извършители на множество кражби и побоища, някои са излежали присъди. Полицията издирва още един от извършителите на убийството. Намерени са обаче оръжията на престъплението, каза директорът на ОД на МВР-Кюстендил комисар Георги Джоглев - така наречените "дървени държалета" - дръжки от мотики. Първоначално са смяташе, че мургавите са действали с бухалки. Джоглев добави, че 80% от престъпността в региона е ромска. 
Информацията за инцидента в черешовия масив в с. Шишковци бе подадена в полицията в Кюстендил около 11.00 ч. на 26 юни - часове, след като ромите извършили нападението. Те дошли да си отмъстят заради свой човек, който бил набит от пазачите предишни ден при опит да краде. На място са открити 47-годишни мъж и жена, пребити и в безпомощно състояние, и трупът на 46-годишния Пламен Момчилов. Двамата пострадали са в кюстендилската болница в тежко състояние – с множество счупвания и наранявания. 
Инцидентът в черешовия масив стана причина кметът на селото да покани на общоселско събрание кмета на Община Кюстендил и полицейските шефове на региона. Местните жители поискаха съдействие от общинската администрация и органите на реда засилване на охраната в района им и ограничаване на движението на роми в селата им. 
На отправен упрек от кмета на с. Шишковци, че полицията не възпира ромските набези към черешовите масиви и посегателства срещу реколтата им, комисар Джоглев съобщи, че в миналогодишната черешова кампания полицаи са разкрили 123 кражби от масиви в района, за които са били задържани 211 извършители, а до момента тази година са установени 30 случая на кражби на череши. Откраднатото е върнато на собствениците. Джоглев предложи по-активно съдействие от страна на кметовете и собствениците на масиви и набелязване на конкретни мерки за ограничаване на тези набези. 
Кметът на общината Кюстендил Петър Паунов, който в понеделник свиква среща при себе си, обаче има и друга причина инцидентът да завърши така фатално. 
"Никой не е подал сигнал, когато хората са пребили рома, за да има задържани веднага. Нима никой от това село не е видял, че три коли с роми отиват, за да убият хората, след като вече се е знаело, че е имало разправия в имота?”, обяви градоначалникът. 
"Миналата година предложихме на собствениците на черешови масиви работниците им да бъдат с баджове, а те ни се смееха и ни се подиграваха. Взимат се и роми на работа, а част от тях след това се връщат в масивите, за да крадат. Общинската охрана изцяло е на разположение на полицията. Защо нито един българин не иска да свидетелства, нито един българин не поиска да присъства на обиските, за да има годни доказателства, за да се вкарат в затвора побойниците”, заяви още Паунов. 
Кметът на общината настоя да се вземат незабавни мерки за ограничаване придвижването на каруци по малките населени места и по земеделските масиви, защото това е най-честото средството, с което се извършват кражбите на череши. 
Както вече стана ясно Община Кюстендил ще окаже финансова помощ на децата на пострадалите. По-тежко пострадалият Кръстьо Васев е бил подложен на операция в кюстендилската болница, но тъй като състоянието му е тежко днес е транспортиран в "Пирогов". Той е с два счупени крака, счупена лява ръка, контузия на гърдите и корема. След стабилизация в противошоковата зала, ще бъде настанен в Централна реанимация, уточниха от медицинския институт.
Ранената жена Мариана Спасова - е със счупване на лявата подбедрица, състоянието й е стабилно, предаде БГНЕС.
----------------------------------------------------------------------
=======================================
Черешовите убийци на ”топло”, тръгват патрули
29 юни 2009 / News.dir.bg

Окръжният съд в Кюстендил остави в ареста осемте задържани лица за убийството на Пламен Момчилов в черешовите масиви край село Шишковци и за причинени телесни повреди на още двама души.
Тежкото престъпление бе извършено на 26 юни, когато трима пазачи на черешова градина са били нападнати и бити, вследствие на което е починал 46-годишният Момчилов, предаде БТА.
Наблюдаващият прокурор по случая Камелия Стефанова поиска постоянна мярка "задържане под стража" за обвиняемите, а съдът с председател Юрий Маринов уважи искането на прокуратурата. Осемте задържани, повечето от които са криминално проявени и с влезли в сила присъди, са обвиняеми за престъпление по чл. 116, ал. 1., т. 6., което се наказва от 15 до 20 години затвор или доживотен затвор без замяна. Те бяха защитавани в съда от служебни адвокати.
Постановената мярка за неотклонение може да бъде обжалвана в тридневен срок пред Софийския апелативен съд.
Инцидентът в черешовия масив, приключил с убийството на 46-годишния жител на село Шишковци и другите двама пребити - мъж и жена на по 47 години, стана причина за общоселското събрание в неделя, в което участваха кметът на община Кюстендил Петър Паунов, директорът на Областната дирекция на МВР комисар Георги Джоглев и началникът на Районното управление на МВР в Кюстендил Росен Райчев. На събранието присъстваха и жители от съседни на Шишковци села, които поискаха съдействие от общинската администрация и органите на реда за засилване на охраната в района и ограничаване на движението на роми в селата им.
Днес се състоя нова работна среща при кмета на общината и представителите на полицията, на селски кметове и собственици на черешови насаждения за приемане на мерки за ограничаване на посегателствата срещу собствеността и земеделската реколта.
С днешна дата е и разпореждането на директора на ОД на МВР в Кюстендил още два автопатрулни екипа да работят в района, съобщи говорителят на областната дирекция Катя Табачка. Това е станало възможно, след като министър Михаил Миков е отпуснал допълнителен лимит от гориво. Той е разрешил да бъдат сформирани съвместни автопатрулни екипи от служители на Районното управление на МВР и Регионалната дирекция "Гранична полиция", които да бъдат в районите с черешови насаждения до приключването на черешобера.
=================================================
Задържаха последния издирван за ”черешовото” убийство 05 юли 2009 / News.dir.bg Задържан е и последният издирван за убийството в село Шишковци, предаде Дарик. Така задържаните от полицията стават деветима. Задържаният се казва Александър, известен е като Попе. “Тази сутрин в Районното управление на МВР в Кюстендил е задържан с полицейска мярка издирваният за участие в нападението над пазачите на череши в село Шишковци на 26 юни - А.Д. на 35 г. Уведомена е прокуратурата“, гласи официалното съобщение на говорителя на областната полиция Катя Табачка. 
На 25-и срещу 26 юни група роми нападнаха трима пазачи на черешова градина над село Шишковци, като пребиха до смърт 46-годишния Пламен Момчилов и раниха Кръстьо Симеонов и Марияна Спасова. Задържани в ареста бяха осем души от ромски произход от кв. “Изток“. Те оспорват мярката си за неотклонение “задържане под стража“ пред Софийски апелативен съд, делото е насрочено за 7 юли. image
image
image
image
image
image
image


image
 




Гласувай:
0



1. анонимен - нали са хора и циганите бе!То куч...
29.06.2009 20:41
нали са хора и циганите бе!То кучетата ,които са изяли краката на човек ,не ги убиват ,а ти за някакво си българче.Голяма работа -има още няколко милиона Не е страшно.Всички ще умрем.Няколко години по рано или по късно-все тая при тез условия за живот.
Казват ,че даже хванатите животни не искат да се размножават ,а ние понеже сме по горни, не искаме и да живеем, щом още, не сме грабнали сопите.
мамка им!
Костадин
цитирай
2. анонимен - зззж
30.08.2011 17:09
друг съвет - купете си огнестрелно оръжие и си прочетете закона. Изненада - имате право да ги убиете ако ви застрашат. Аз убих циганин вмъкнал се да краде и съда ме оправда. И не съм съгласен че държавата нехае. Затворите са пълни с цигани. Просто няма вече място.
цитирай
3. osiris1002 - Дали
10.02.2012 14:33
е възможно печката с която се отопляват през зимата да е дефектна и така наречения бос трудно да бъде разпознат
цитирай
Търсене

Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Груповият секс,измамният рай преди Ада.
2. Педерастията,хомосексуализмът и Гей-поведението, едно и също казано с различни думи.
3. Грузия,една дивна и легендарна християнска страна,поредната жертва на кървавият Американски стремеж за глобална доминация!!!
4. Не е ли време, част от Циганите да се завърнe/доброволно/ към своята древна Родина-Индия?
5. Ужасяваща, Сатанинска Педерастия и Хомосексуализъм в САЩ
6. - Фермерът стрелящ по поршета "Кайен"
7. Генно-модифицираните храни от САЩ, коктейлите на Франкенщайн.
8. Руска Военна База в България- нещо, почти невероятно!!!
9. Тъмното лице на Демокрацията в САЩ,обагрено в кърваво червено.
10. Моите, Анти-Мормонски публикации!
11. "Русия" от Иван Вазов
12. Създаде се нова група във Фейсбук,основата на бъдеща Организация.
13. Винаги ще има Българи Герои! Дан Колов...
14. Не се съпротивлявайте на циганските мародери, безмислено е!!! Преговаряйте с тях.Дайте им тяхното, да си останете живи и здрави с нещичко в джоба!
15. Митът за Дядо Божковите Сватби
16. ПРЕВОДАЧ В АМЕРИКАНСКА ВОЕННА БАЗА-ЗАД КУЛИСИТЕ!
17. Етнически конфликт в България-Българи,Цигани...Руснаци,или какви биха могли да бъдат събитията.
18. - Отмъщение с цвят на кръв,в страната на Меламиновата Шоколадова Вафла.
19. Моята среща с Вампир в САЩ!
20. "-Русия, ли?! Пет пари не давам за, Русия!"
21. When, I met a Vampire in USA.