Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
За този блог
Автор: internationalist
Категория: Политика
Прочетен: 2658506
Постинги: 476
Коментари: 996
Гласове: 2103
Постинг
11.06.2010 20:41 - Не сме Славяни, идваме от Памир с извънземен произход!
Автор: internationalist Категория: Политика   
Прочетен: 8495 Коментари: 8 Гласове:
4

Последна промяна: 16.06.2010 01:26


 imageНапоследък, като мазни петна на мръсен чаршаф ми се набиват в очите публикации от типа: “ДНК анализ на наши учени обори историята...Не сме славяни, идваме от Памир....Теорията за генетичния микс на нацията фалшива”.Когато в България управляват политици, строго отчитащи се на Юдео-Масоните и пряко зависещи от тях, (дали или няма да могат да крадат),техните "пропагандатори" биха ни изкарали и с извънземен произход,само и само да не сме славяни и да не сме рода със Руснаците.image
image
 
 Тези кучки-"Историята", и "Антропогенната Генетика", извъртат здраво гъзът на всеки силен за деня,който им плаща и ги чука добре.За в България говоря, в случая.
Имам един приятел, етнически циганин, осиновен от малък от българи.Образовал се е, станал човек с главно"Ч" и милее за българското повече от хиляди българи.Ако му кажа” Ти си Циганин”, ще се обиди и повече няма да ми проговори.Даже се чувства Славянин!!!
Скоро, тук в Копенхаген, при спора с един български-турчин, кой какъв е в България той ми даде следният пример,който смятам за прост но показателен:
" 1800 г.- пътуват с волска каруца млади българин и българка семейство, за съседното село,ще ходят на сватба.По пътя внезапно изскачат десетина въоръжени до зъби турци,местни бабаити,от съседно турско село.
 Знаят кои са тези българи, принадлежат на еди кой си, местен бей .Пък и не им мислят злото по принцип.Хващат ги, дърпат ги в местната горичка, изреждат се повечето на жената, мъжа с кама на гърлото да не шава.Пускат ги  и тръгват по други ишарети или на банкет някъде, доволни.
 Българите, смазани психологически,се пооправят, нямало свидетели, отиват на сватбата и си мълчат.Роби.Ако някой, ми каже как всяка българска изнасилена и заченала от Турци, Черкези, Шиптъри, Еничари или др. Мюсюлмански Завоеватели се е хвърляла през скалите,може да ги разправя на глупаците тия.Резултата е налице, ражда се мелезче от някой Ага, което порасне ли, си остава Българин.
Дадох ви ги всички тези примери,за да ви светне,колко е многолик съвременният произход на Българина.
Но моите виждания са: Да имаме скито-сърматска кръв от древно-иранският произход на прото-българите,имаме тракийска,имаме печенежка,имаме тюркска,черкезка и шиптърска от многобройните Османски издевателства.
Имаме гръцка от 200 години византийско робство,имаме....имаме...имаме!!!
Много сме смесени.Много!НО: В един разтвор има разтворител(много
по-голямо процентно количество) и разтворени вещества.”Разтворителя” са Българските Славянски Племена, а разтворените вещества ги изброих по-горе.Затова сме със Източно Православно Славянско Съзнание,бит и култура.Всички онези не-славянски етноси са оставили отпечатъци тук и там,за много неща.НО, главното и основното е важно-по принцип какъв си? Аз вярвам на Пайсий, който ни определя като Български Славяни, и е написал "История Славянобългарская"
Езика ни е основно южнославянски и сме роднини повече или по-малко с Руснаци,Украинци,Сърби,Словенци,Хървати и т.н.нужно ли е да изброявам всички славянски народности. Славяните, са най-голямата етническа група в Европа.
 Обаче, най-големият страх на Юдео-Масоните, Илюминатите,Англия, Израел, ЦРУ и всички от тази глутница е създаването на Православна Славянска Федерация, обединена във военен и икономически съюз и водена от Русия.

Защото тогава, с тяхните планове за Световно Господство,създаването на Нов Световен Ред, Световно Правителство за тотален контрол, ще бъдат разбити на пух и прах!
Да дава Бог, да е силна и мощна Русия,че пак ще ходим да и се молим да ни спасява,накъдето са тръгнали нещата.
Айде, сполай ви!






Гласувай:
4



1. tomcat - произлезли сме от американците а ...
11.06.2010 21:10
произлезли сме от американците а нато ни е освободило от турско робство.Джордж буш е въоръжил хан Аспарух и му е помогнал да установи българската държава тук.Имало е съмнения тогава, че Византия притежава оръжия за масово поразяване и се е наложило да я нападнем заедно с евро-атлантическите ни партньори.После Осама бин Ладен е взривил пътнищески самолет в двореца в Велико Търново и е избил българската аристокрация.Попаднали сме под 5 вековно робство на Алкайда, от което ни е освободил Барак Обама!
цитирай
2. анонимен - Истинската българска история
13.06.2010 02:32
http://sparotok.blog.bg
цитирай
3. анонимен - много важно какви сме
15.06.2010 16:11
Всеки е НЯКАКЪВ!И какво от това!?Не е важно от къде си и колко славни са прадедите ти!Важно е ти какъв си и какво вършиш!Защото ти си ТУК и СЕГА!Дали миналото ми е славно или не,на мен ми е през онова!Не случайно Хенри Форд казва,че "Историята е празна работа!"И определено е знаел защо!"Не се втренчвай в миналото си,защото нещо може да те настигне!"-това е английска мъдрост!Кой е Чърчил,всички знаят!Но коя е майка му-малцина!Но Чърчил си е Чърчил,нали!?Ако ни е нужно "славно минало"-ще го измислим,пък който ще да вярва!Важното е да върши работа,останалото просто не ни е потребно и това е!Не се опирайте на "историята",тя е гнила тояга!Опрете се на днешния ден!Да сте живи и здрави!
цитирай
4. анонимен - до "интернационалист"
20.06.2010 15:01
Щом толкова вярваш в славянството и Русия, какво дириш в Копенхаген? Защо не си в Москва или Санкт Петербург?
И инсталирай си една програмка за правопис и граматика!
цитирай
5. анонимен - стейк
20.06.2010 15:24
РОДОЛЮБЕЦ СЪМ,ОБИЧАМ И СЕ ГОРДЕЯ С БЪЛГАРСКАТА ИСТОРИЯ.НО ПРЕДИ ГОДИНИ ИМАХ СПОР С АНГЛИЧАНИН НА ТАЗИ ТЕМА .АНГЛИЧАНИТЕ КАТО НАС СЪЩО СА ПРИМЕС ОТ САКСИ,РИМЛЯНИ,ФРАНЦУЗИ И ДР. НО ПРОБЛЕМА Е ЧЕ КАКТО КАЗА И САМИЯ АНГЛИЧАНИН ,СА ВЗЕЛИ ДОСТА ПОЛОЖИТЕЛНИ КАЧЕСТВА ОТ ТЯХ . И ТО СЕ ВИЖДА В СЪВРЕМЕНИЯТ НАЧИН НА ЖИВОТ .НЕ ТЕ А НИЕ СМЕ ХОРАТА КОИТО ЕМИГРИРАТ В ТЯХНИТЕ ДЪРЖАВИ.С ТОВА СИ НАПРАВИХ ЗАКЛЮЧЕНИЕТО,ЧЕ ИСТОРИЯТА СИ Е ИСТОРИЯ С КОЯТО ВСЯКА НАЦИЯ СЕ ГОРДЕЕ(ПОГЛЕДНЕТЕ ИСТОРИЯТА ВСЯКА НАЦИЯ ИМА ВЪЗХОД И ПАДЕНИЕ СЪЩО ТАКА ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ ТЯХ ИМАЛИ СЪЩО РОБСТВО КАКТО НАС И НЕ СЕ ОПРАВДАВАТ С ТОВА).ВАЖНОТО Е СЕГА КОЙ КАК ЖИВЕЕ И КАКВИ КАЧЕСТВА ИМА.
цитирай
6. internationalist - До #4,
23.06.2010 11:44
Да така е,нямам наистина работа в Копенхаген.Скоро, се връщам в Бг,а след това ще отида Русия или Беларусь.
цитирай
7. internationalist - произлезли сме от американците а ...
31.08.2010 21:39
tomcat написа:
произлезли сме от американците а нато ни е освободило от турско робство.Джордж буш е въоръжил хан Аспарух и му е помогнал да установи българската държава тук.Имало е съмнения тогава, че Византия притежава оръжия за масово поразяване и се е наложило да я нападнем заедно с евро-атлантическите ни партньори.После Осама бин Ладен е взривил пътнищески самолет в двореца в Велико Търново и е избил българската аристокрация.Попаднали сме под 5 вековно робство на Алкайда, от което ни е освободил Барак Обама!

Абе,невероятен си бе човек,това го чета за 13 път и се възхищавам на гениалният ти сърказъм.
цитирай
8. shtaparov - Коментар на цитата от статията:
23.11.2012 01:03
Цитат:

"Ако някой,ми каже как всяка българска изнасилена и заченала от Турци,Черкези,Шиптъри,Еничари или др....Завоеватели се е хвърляла през скалите,може да ги разправя на глупаците тия...ражда се мелезче...което порасне ли,си остава Българин.Дадох ви ги всички тези примери,за да ви светне,колко е многолик съвременният произход на Българина.Но моите виждания са:Да имаме скито-сърматска кръв...имаме тракийска,имаме печенежка,имаме тюркска,черкезка и шиптърска от многобройните Османски издевателства.Имаме гръцка от 200 години византийско робство,имаме...имаме...имаме!!!Много сме смесени.Много!"

Децата заченати в грях са били захвърляни в гората на произвола на съдбата,или направо в реката-с крайно редки изключения разбира се! Да не забравяме и друг момент: самите турци,които са един от най-смесените народи на земята,въпреки всичко имат 60-70% Българска кръв и генетиката сочи,че много повече Българска кръв има в Турция,отколкото турска- в България (това е за самите народи,а не за техните включения). Съответно: много от турските изнасилвачи не са имали турска кръв,а преобладаващо Българска и накрая се оказва,че е имало смесица между Българи и... Българи! Черкезите (старо име- Черкаси) са ислямизирани Буртаси (Бургаши,Булгаши),Шиптарите са потомци на Гетарите (Тракийско племе,което Дионис извежда от Балканите),а еничарите са почти винаги с чиста Българска кръв,особено тези от България,Сърбия,Украйна,Босна,Влашко и пр.
Печенежката кръв е древно- Българска от земите край Памир,но повечето от нея я носим не ние,а власите,които са много по-смесени от нас (носят кръвта на Българи,роми,узи,печенеги,кумани,татари,римляни,унгарци,немци,руси,украинци,келти,гърци и пр. Гръцката кръв у нас е също твърде хипотетична,след като още не е доказано с положителност коя точно кръв е "гръцка" и коя не е,а дори се предполага,че те също като турците носят над 70% от кръвта на Траките,която при нас е до 98% и е собствено Българската кръв,носена задължително от нас и от всички наши потомци!
цитирай
Търсене

Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Груповият секс,измамният рай преди Ада.
2. Педерастията,хомосексуализмът и Гей-поведението, едно и също казано с различни думи.
3. Грузия,една дивна и легендарна християнска страна,поредната жертва на кървавият Американски стремеж за глобална доминация!!!
4. Не е ли време, част от Циганите да се завърнe/доброволно/ към своята древна Родина-Индия?
5. Ужасяваща, Сатанинска Педерастия и Хомосексуализъм в САЩ
6. - Фермерът стрелящ по поршета "Кайен"
7. Генно-модифицираните храни от САЩ, коктейлите на Франкенщайн.
8. Руска Военна База в България- нещо, почти невероятно!!!
9. Тъмното лице на Демокрацията в САЩ,обагрено в кърваво червено.
10. Моите, Анти-Мормонски публикации!
11. "Русия" от Иван Вазов
12. Създаде се нова група във Фейсбук,основата на бъдеща Организация.
13. Винаги ще има Българи Герои! Дан Колов...
14. Не се съпротивлявайте на циганските мародери, безмислено е!!! Преговаряйте с тях.Дайте им тяхното, да си останете живи и здрави с нещичко в джоба!
15. Митът за Дядо Божковите Сватби
16. ПРЕВОДАЧ В АМЕРИКАНСКА ВОЕННА БАЗА-ЗАД КУЛИСИТЕ!
17. Етнически конфликт в България-Българи,Цигани...Руснаци,или какви биха могли да бъдат събитията.
18. - Отмъщение с цвят на кръв,в страната на Меламиновата Шоколадова Вафла.
19. Моята среща с Вампир в САЩ!
20. "-Русия, ли?! Пет пари не давам за, Русия!"
21. When, I met a Vampire in USA.