Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
За този блог
Автор: internationalist
Категория: Политика
Прочетен: 2658709
Постинги: 476
Коментари: 996
Гласове: 2103
Постинг
19.06.2010 01:57 - Великата Руска Мечка, кученцето Бойко и Злият Ловец.
Автор: internationalist Категория: Политика   
Прочетен: 4909 Коментари: 3 Гласове:
3

Последна промяна: 16.11.2010 11:53


16.11.2010 Бат Бойко май си взе поука от тази моя скромна басня.
=============================================

Легнах днес, да дремна сладко в следобеден сън и вижте какво сънувах, много интересно:
"  Сънувам, е
дин хищен Ловец със зъл изкривен нос, шапчица кипа на главата, дрехи на червени ленти и синьо-бели звезди.Държи кученце на каишка.Кученцето се казва Бойко и насъска ли го, лае та се къса срещу голяма и мощна, Северно-Славянска Мечка.Кученцето е тренирало бойни изкуства, докато е било на служба в Пожарната,а сегашният му господар Ловеца,го храни добре и то се чувства много силно.
image
imageВ една райска градинка, превърната в кочинка от Ловеца, животните са сглупили да дават властта на все грешни зоо-екземпляри да ги пазят и управляват.Градинката-кочинка, се нарича Бълхария.Така и сега са направили, като оторизирали кученцето-пожарникар да ги води.Когато имало избори,то лаело че е независимо и силно. А се било продало на Ловеца,още преди доста време за лакомства и играчки.Не разбирали глупавите животни, в Райската-Кочинка, как само ако са добре с Голямата Мечка,тогава ще имат плодове,месо и мед.Та тръгнало насъсквано от Ловеца, Бойко да лае и да се опитва да хапе с малките си зли зъбки, по Мечката.Тя траяла,траяла, знаела че има глупави роднини сред животните в градинката,сгрешили да се доверят на Пожарникарското Кученце и Злият Ловец.Но в един момент не изтраяла,ядосала се и пернала Бойко.То изквинчало на умряло и се скрило в краката на Ловеца,примирайки от страх и болка.След това изревала Мечката застрашително на Ловеца и той се отдръпнал назад, уплашено.Нямал, още такива патрони с които да убие Мечката. Та затова си търсел все малки или големи псета да лаят и нападат Северният Звяр. Виждайки раненото и страхливо, кученце Бойко, също на свой ред му теглил един шут и тръгнал да си търси нови кучета за да ги насъсква по Мечката. А Тя се казвала Руска.
Ядосаната Руска, не спряла дотук и решила да даде един добър урок на животните в Градинката-Кочинка, барабар с нейните Роднини вътре.
 Спряла им голяма част от Слънчевите лъчи и Водата,та всичко много трудно да расте там.Животните в Бълхария, мислели че Ловецът ще им носи вода и плодове,ама Той бил научен само да взима, а не да дава.Бил много хитър,от най-хитрите и коварните.Пра-прадядо му, се казвал Юда.
   Предвидливо им окрал преди това в Бълхария  плодовете, меда и повечето неща които стават за ядене.Даже ги направил длъжници, да има да му дават,занапред.Идвал с пушката вътре понеже имал Ловна(военна)База, да иска още и още..Нямал, насищане.
 В райската-кочинка взело да става все по-зле и зле. Глупавите роднини на Северната Мечка, решили ,тайно някоя вечер да се измъкнат от Бълхария, да я
наближат, молейки и се пак да им пусне водата и слънчевите лъчи.Дааа,но Злият Ловец ги усетил, защото имало доста предатели в Бълхария, за две-три гнили ябълки всичко му казвали.На излизане от Кочинката, роднините на Руска,били гръмнати от него със шумозаглушител и хвърлени на новите му кръвожадни псета.За храна..."
В този момент,обаче се вдигна шум от вкаран гол и аз се събудих.Утре, ако легна пак да спя,може и да сънувам продължението.А дали вие вече не го сънувате на собствените си гърбини и то на живо?!Събудете, се!image





Тагове:   мечка,


Гласувай:
4



1. анонимен - често го сънувам тая сън,
19.06.2010 02:30
вервай ми.
цитирай
2. marystaneva - "...само ако са добре с Голямата Мечка,тогава ще имат плодове,месо и мед." ?! Това ли е независимост? Стига бе!
20.06.2010 12:45
Първо - нищо ново, което да не знаем.
http://bgsviat.narod.ru/
Второ - авторът да си оправи името на Георги Тамбуев /а не Тамбурев/ на снимката в клипчето.
Трето, много важно - всичко това е ставало именно "до днес".
Четвърто - като толкова му харесва на автора мечката Руска, защо не е при нея, а е отишъл да живее и да работи в една "гнила", капиталистическа, западна държава?
И пето - ако си обичате страната, стойте тук и колкото и да е трудно, направете усилия да промените нещата към по-добро. Така както правят тези, които избрахме да останем, за да я има България и след нас. Останалото е пропаганда и празни приказки.
цитирай
3. анонимен - Толкова жалка и зависима България никога не е била.
20.06.2010 15:04
Следят ни и ни наказват и ни назидавав всякакви чужденци. Такъв срам никога не съм изпитвал. Американските гъзолизци ни поставиха в най-унизителното положение, в което може да изпадне един народ.
цитирай
Търсене

Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Груповият секс,измамният рай преди Ада.
2. Педерастията,хомосексуализмът и Гей-поведението, едно и също казано с различни думи.
3. Грузия,една дивна и легендарна християнска страна,поредната жертва на кървавият Американски стремеж за глобална доминация!!!
4. Не е ли време, част от Циганите да се завърнe/доброволно/ към своята древна Родина-Индия?
5. Ужасяваща, Сатанинска Педерастия и Хомосексуализъм в САЩ
6. - Фермерът стрелящ по поршета "Кайен"
7. Генно-модифицираните храни от САЩ, коктейлите на Франкенщайн.
8. Руска Военна База в България- нещо, почти невероятно!!!
9. Тъмното лице на Демокрацията в САЩ,обагрено в кърваво червено.
10. Моите, Анти-Мормонски публикации!
11. "Русия" от Иван Вазов
12. Създаде се нова група във Фейсбук,основата на бъдеща Организация.
13. Винаги ще има Българи Герои! Дан Колов...
14. Не се съпротивлявайте на циганските мародери, безмислено е!!! Преговаряйте с тях.Дайте им тяхното, да си останете живи и здрави с нещичко в джоба!
15. Митът за Дядо Божковите Сватби
16. ПРЕВОДАЧ В АМЕРИКАНСКА ВОЕННА БАЗА-ЗАД КУЛИСИТЕ!
17. Етнически конфликт в България-Българи,Цигани...Руснаци,или какви биха могли да бъдат събитията.
18. - Отмъщение с цвят на кръв,в страната на Меламиновата Шоколадова Вафла.
19. Моята среща с Вампир в САЩ!
20. "-Русия, ли?! Пет пари не давам за, Русия!"
21. When, I met a Vampire in USA.