Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
За този блог
Автор: internationalist
Категория: Политика
Прочетен: 2650632
Постинги: 476
Коментари: 996
Гласове: 2103
Постинг
03.09.2010 21:39 - "-Русия, ли?! Пет пари не давам за, Русия!"
Автор: internationalist Категория: Политика   
Прочетен: 54909 Коментари: 52 Гласове:
12

Последна промяна: 23.11.2010 15:45

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Скоро с моят приятел Светлин,който е работил няколко години в Русия,седнахме на маса в приличен ресторант в Ямбол,надвечер след тренировка във фитнеса.

Решихме, да си направим малък експеримент с лек комичен привкус.А именно да се престорим на Руснаци и да видим какво ще е поведението на сервитьорката.

Видимо се обърка момичето и почти нищо не разбираше какво и говорим.Диалога основно водеше моят “съучастник “,чийто руски е едно ниво по-добър от моят.

Все пак аз никога не съм живял в рускоезична държава.

Чуди се момичето,симпатично и наглед интелигентно как да комуникира с нас,особенно след нашето заявление, “че не разбираме английски”.

Най-сетне след леко комични моменти решихме да се разконспирираме и продължим на български.

Представихме се като български журналисти,правещи малко проучване за отношението на младите редови Българи към Русия.

Какво научихме от нея:
image

“1.-Русия за мен нищо не означава,една голяма,зла и мизерна държава.

2.-Не знам нито една руска дума освен-“Столичная и Смирноф”,а да столицата е Москва,но за друг град не се сещам.

3.-Руснаците са гадни, мафиоти и пият водка докато паднат на пода.

4.-Славяни съм чувала,какво е-племена там някакви стари,но ние дали сме Славяни,май не сме.

Нали казаха по БТВ-то, че сме идвали от Иран ли,но не сме роднини с тези мръсни терористи- иранците.

5.-Повечето Рускини са проститутки и пияни курви.”

С това нашето проучване относно отношението и към  Русия и Руснаците,приключи въпреки бакшиша.

Все пак, на работа бе момичето.

Ако това го повторим със двадесетина подобни млади българи и българки,с няколко изключения отговорите ще са подобни.

Преди няколко месеца, докато живеех в Копенхаген, при спора с един български-турчин, кой какъв е в България той ми даде следният пример,който смятам за прост но показателен:

" 1800 г.- пътуват с волска каруца млади българин и българка семейство, за съседното село,ще ходят на сватба.По пътя внезапно изскачат десетина въоръжени до зъби турци,местни бабаити,от съседно турско село.

 Знаят кои са тези българи, принадлежат на еди кой си, местен бей .Пък и не им мислят злото по принцип.Хващат ги, дърпат ги в местната горичка, изреждат се повечето на жената, мъжа с кама на гърлото да не шава.Пускат ги  и тръгват по други ишарети или на банкет някъде, доволни.

 Българите, смазани психологически,се пооправят, нямало свидетели, отиват на сватбата и си мълчат.Роби..”
image

Колко години на смазващо Османско робство,единствената надежда е бил Дядо Иван, Големият Брат от Север и какви ли не още епитети е изполвал робът български със смачканото и унизено самосъзнание,превивайки гръб под бича на дивият турски башибозук.

За двадесет години пост-социализъм, синовете и внуците на ония същите комунистически лидери, кълнящи се някога във вечна дружба със СССР,налагат

Точно обратното на своите предци.Защо ли,ами смениха Господарите.А новите Господари-Американските Ционисти им заповядаха:

-Ние ще ви дадем правото да крадете и изнасяте,но вие трябва да спазвате нашите гео-стратегически планове.

Какъв бе тяхният план за България,можете да видите в клипа по-долу.Но една от директивите бе:

-Тотално културно и историческо скъсване между двата братски, славянски, православни народа.

Пуснете телевизията,няма да видите почти един руски филм.Ако има някой на Канал 1,ще е в късните часове и все такъв, пресъздаващ Руската действителност от началото на 90-те.Зрителя остава с впечатление, че Русия е  страна на бесни мафиоти стрелящи се от Лади “Самари”.Да не забравяме,хилядите знайни и незнайни филми от САЩ, които буквално ни заляха,създадоха един нов вкус към кинокултурата и фалираха нашето родно кино.В тях Руснака е винаги лошият, а ако се дава сюжетна картина от Русия, наново-мизерия и стрелящи се с “Калашници” мафиоти.

Пускате радиото,на която и станция да мръднете,няма да чуете почти никога една руска песен.Най-много да се смилят да пуснат нещо на Филип Киркоров или на Висоцки.И то един път месечно.

На младите, бъдещите, най-действени българи им се внуши, че Русия е едно голямо зло.Руснаците, нападнали Османската Империя защото имали само велико имперски интереси, а не идеалистични подбуди.

Живеели сме си тихо и мирно, почти щастливо със братята Турци,когато дошли дивите Руснаци и развалили, това ми видиш ли почти идилично съществуване.Априлското Въстание,защо-какво,абе кой му пука,да гледаме поредният Американски сериал,там е истината във великата Америка-страната на неограничените възможности.

Още,много мога да изпиша на тази тема,ще го направя естествено.Но днес искам да заключа:

-Господа Американски Ционисти, Господа техни слуги и лакеи в РБ...няма да стане така,както я мислите.

Тоталната циганизация,турцизация и цялостното скъсване на Българина с Русия, няма да стане.

Винаги, ще има едно непробиваемо Ядро на Православни Русофили,което е от хиляди и ще действа всячески срещу вас. А и Русия, колкото и да е разочарована от нас, като цяло българите,никога няма да ни остави съвсем. Борбата,ще продължи кога с перо,кога с АК-47.Докрай!

Бог да пази всички, Православни Славяни!
=========================================
Нещо като продължение, на написанато от мен.
Ето едно доказателство от казионният в-к "Труд".
www.trud.bg/Article.asp
 

 

 







Тагове:   Давам,


Гласувай:
19



1. raders - хм
03.09.2010 22:08
Само се чудя, защо непременно искаш да скараш руснаците с американците. И едните, и другите са нормални хора, с нормални предимства и недостатъци. И междувременно те самите се разбират добре помежду си, а ние само плюем и джафкаме като дребни песове или по едните или по другите, в зависимост от политическите си предпочитания, обърквайки понятията нация-идеология. Което е доста инфантилно, защото сега и в идеологиите няма разлика. Ми това да не е футболен мач, бе момче? "Айде нашите!", така ли виждаш човечеството?
цитирай
2. анонимен - Възмутен!
04.09.2010 11:12
Стига с тия братушки,нито сме славяни нито ни мислят доброто.Поинтересувайте се кой е бил против съединението на България,пък тогава да говорим кои са ни братушки.Съвсем междудругото,братушките наричат волжските българи татари а нас славяни.Защо ли?
цитирай
3. анонимен - ГРЕШИШ....
04.09.2010 11:46
ВСИЧКИ С ЛУПАРИ,....СА АНОНИМНИ!
САМО КАДРИТЕ НА ПАРТИЯТА, ИМАТ ЗАКОННИ АВТОМАТИ АК-47, ПРОИЗВЕДЕНИ ПО ТРОФЕЙНИ НЕМСКИ ТЕХНОЛОГИИ!!!!

НЕ НАМ ,...НЕ НАМ....ТОВАРИЩ-ИНТЕРНАЦИОНАЛИСТ...РУСКОГО ОБРАЗЕЦА!!!!
цитирай
4. анонимен - Русия
04.09.2010 12:29
Статията е ужасно тенденциозна, а клипа от Youtube не подлежи на коментар! Аз не виждам нищо лошо в това, че младите хора в България не знаят много за Русия. А защо трябва да са запознати с нея? Ние никога не сме били близки като народи и народопсихологията ни е крайно различна! Русия си има своята имперска политика, третира България с презрението на "близката чужбина". След Освобождението руското високомерие пропиля капитала на благодарността ни към Освободителката. Русия е страната, която най-много е допринесла българският национален идеал да не се осъществи. В този смисъл българското безразличие към тази мафиотска и корумпирана азиатска империя е напълно адекватно!
цитирай
5. анонимен - Волов- Bravo
04.09.2010 12:49
Браво за хубавата статия. Аз съм на половина руснак и много ме зардва приятелю като я прочетох. Единствено съжалявам за простака, който си е оставил ограниченото мнение. Положението, до което сме достигнали в момента - тоест по-точно дъното е благодарение на тъпотията и простотията на глупаците, които крещяха 45 години стигат! Нито КГБ, нито ДС, нито БКП не са им виновени че са прости, тъпи и некадърни. Сега всичките те тънат в невероятна мизерия и незнаят какво става и се чудят дали това е измислената демокрация, която бленуваха! Както се казва - каквото си постелиш на това ще легнеш или по-добрия вариант - каквото си надробиш - това ще сърбаш! Жалкото е обаче че всички трябва да духаме една и съща супа!
цитирай
6. анонимен - Всичко е добре...
04.09.2010 12:54
Всичко е добре... ама къде намери " приличен ресторант" в Ямбол?!?
цитирай
7. анонимен - Четете историята, преди да лисвате помии
04.09.2010 13:38
За тези двадесет години демокрация се убедих, че така наречените демократи са една крадлива и свадлива прослойка в нашето общество, без разлика на политическите си убеждения, от БСП до ГЕРБ. Тази необразована спортна мафия първо заграби власта в Държавна сигурност още през татово време ( с неговото толериране), умело противопостави политическите течения в самата бивша БКП за да извършат преврата през ноември 1998 год. Постепенно заграбваха не само политическата, но и икономическата власт чрез насилие ( борческите групировки) и измама с помощта на Щатските тайни служби. Сега техни представители са най-големите антикомунисти по форумите. Пригласят им оцелели представители на политическата опозиция, непосродствено след 9 септември 1944 год. За тях ще кажа: гладна кокошка, просо сънува. Новия политически и финансов елит и трохички няма да ви даде. Това няма да е от значение за обикновенния човек, ако новосъздадената олигархия се грижеше за собствения си народ, така че този народ да ги поддържа от сърце. Но тази олигархия тръгна срещу интересите на собствения си народ, срещу собствените му традиции и бит. Насаждането на нихилизъм, вместо национално патриотично чувство посредством тотална дезинформация от медиите е в ход. Русите, са наши братя по произход. Пра-пра-прабабата и дядото е една. Четете истинската история до Аспарухово време и тази до навлизането на религиите в бита на Трако-Скито-Сарматското единение. До края на 7-ми век сме имали една държава, един език, едно управление. Дори до 860 год. ( същинския край на Велика България) сме били едно - Дунавска, Оногурска (Киевска - Бат Баянова) и Волжка България са имали свои Канове и един от тях Велик кан. Царските синове и дъщери от трите дяла са се женили помежду си, наследявали са се. Четвъртия дял - Хазарите попадат под юдейско робство, освободени от княз Святослав, син на княгиня Олга Българска и наследник на Рюриковичите - Български Кански род.
цитирай
8. анонимен - fact
04.09.2010 13:51
Колкото по-далече от Русия, толкова по-близо до цивилизацията.
цитирай
9. анонимен - Пич,откажи се да пишеш за политика...
04.09.2010 14:44
Прави разлика между народите и политиците им.Освен това силното обществено мнение против зверствата извършени от турците през Априлското въстание(в цяла Европа,не само в Русия) дават тласък на тази война,която императорът едва ли иначе е щял да започне имайки предвид скорошната загуба в Кримската война.Войничетата,които са загинали са имали братски чувства към нас и ние сме им благодарни,но политиците,които веднага след това дават Северна Добруджа на Румъния,само за да анексират Бесарабия-какво-слепи ли да сме за този факт.Или позорното изнасяне на генералите им на ръба на Сръбско-Българската война,заради противоречия с княза (заради намеса във българската политика от страна на имперска Русия).Дори не сме славяни,но 60 годишното промиване на мозъци е дало друг оттенък на робското Ви угодническо мислене.Все още се държа да не заговоря за комунизма,който са ни донесли отговорен за съсипването на млада и просперираща нация,даваща целият си демографски,икономически и геополитически подем в името на строежа на една илюзия.Нито пък за опитите на Сталин да създаде Тракийска и Добруджанска нации.Македонска успя...Колкото до православието и братството-погледни в историята колко братско сме имали и продължаваме да имаме със 'братска' Сърбия или Гърция да речем.И колкото и да не ти харесва факта-от 1913 насам мюсюлманска Турция е единственият ни съсед,с който запазваме що-годе добри отношения.Питай 'братските православни народи' какво мислят за българите,а?Пък за руснаците си се загрижил.Но разбира се,че руските интереси са над българските-то и затова сме на това дередже.Най-великият политик на България в новата и история-Стефан Стамболов е русофоб.Не е случайно.Руснаците може и да са ни братя,но политиката им няма място в нашата.И предпочитам да умра от ятаган,отколкото да съм лакей на някоя гнида като Медведев.Но това вие русофилите няма как да го разберете...
цитирай
10. анонимен - дафне
04.09.2010 15:15
объркана съм. харесвам руските крими романи харесвам някои тяхни филми ,които открехват завесата на ставащото преди и след войната в русия та те са работили и с ега работят като роби в тези засекратени градове особено в сибир българия е прекрасно географско место и Господ го е оставил на тази смесица ат народности да живее тук завинаги
цитирай
11. анонимен - Точно
04.09.2010 18:06
“1.-Русия за мен нищо не означава,една голяма,зла и мизерна държава.

3.-Руснаците са гадни, мафиоти и пият водка докато паднат на пода.

5.-Повечето Рускини са проститутки и пияни курви.”
Ако това е предтавата на съвремената Бг младеж за Русия, то трябва да отбележа, че тя е абсолютно точна :))) като към нея следва да се добави и варварското отношение на руснаците към етническите малцинства в Русия в т.ч. и към Волжките Българи
цитирай
12. анонимен - ДА ЧЕТЕМ ЛИ ИСТОРИЯТА.....???
04.09.2010 18:15
АПРИЛСКОТО ВЪСТАНИЕ 1876г.,Е ПОТУШЕНО !
СБЛЪСАКА Е КЪРВАВ И СА ДАДЕНИ МНОГО ЖЕРТВИ ОТ БЪЛГАРСКОТО НАСЕЛЕНИЕ!
ВЕРСКОТО ПРОТИВОПОСТАВЯНЕ Е ВИНАГИ КЪРВАВО И С ИЗСТЪПЛЕНИЯ И ЗВЕРСТВА!
СВЕТОВНОТО МНЕНИЕ Е СКАНДАЛИЗИРАНО!
ЕВРОПА Е ВЪЗМУТЕНА!
ТУРЦИЯ Е ПРИНУДЕНА ДА ПРОВЕДЕ РЕФОРМИ В ИМПЕРИЯТА СИ!
ТОЧНО ПО ТАЗИ ПРИЧИНА СЕ ПРОВЕЖДА КОНФЕРЕНЦИЯТА В ЦАРИГРАД,
м.ДЕКЕМВРИ 1876г., НА КОЯТО ТУРЦИЯ ДАВА АВТОНОМИЯ НА БОСНА,БЪЛГАРИЯ И ХЪРВАТИЯ!
РУСИЯ ,ЗА ДА НЕ ИЗПУСНЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПРОНИКВАНЕ НА БЯЛО МОРЕ, ПОД
ФОРМАТА НА ЗАГРИЖЕНОСТ ЗА ХРИСТИЯНСКА БЪЛГАРИЯ ,ОТВАРЯ ВОЙНА НА ТУРЦИЯ, КАТО СЪОТВЕТНОТУРЦИЯ ,ГУБИ ВОЙНАТА!
ПОДПИСВА СЕ ВРЕМЕНЕН МИРЕН САН СТЕФАНСКИ, ДОГОВОР ПРИ КОЙТО РУСИЯ И ТУРЦИЯ СИ ПОДЕЛЯТ БЪЛГАРИЯ НА:
1/СЕВЕРНА БЪЛГАРИЯ ---ПОД РУСКА ОКУПАЦИЯ
2/ЮЖНА БЪЛГАРИЯ ,/ИЗТОЧНА РУМЕЛИЯ/--- АВТОНОМНА ТЕРИТОРИЯ.
КАТО РУЗУЛТАТ ,РУСНАЦИТЕ ОСТАВАТ ЦЕЛИ 4-год., КАТО ОКУПАТОРИ В БЪЛГАРИЯ,ДОКАТО БЕРЛИНСКИЯ КОНГРЕС ,НЕ ГИ ЗАСТАВЯ ДА НАПУСНАТ СТРАНАТА!
ОБЕДИНЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ ,СТАВА ПРОТИВ ВОЛЯТА НА РУСИЯ!!!!!!
НЕЩО ПОВЕЧЕ----НЕЗАВИСИМАТА ПОЛИТИКА НА КНЯЗ БАТЕМБЕРГ,СТАВА ПРИЧИНА ЗА НЕГОВОТО НАПУСКАНЕ НА СТРАНАТА,ПОД НАТИСКА НА РУСИЯ ,ЗА НОВА ОКУПАЦИЯ НА БЪЛГАРИЯ!

ТУК СТ.СТАМБОЛОВ, ВОДИ ЛЮТА БИТКА С РУСКИЯ ИМПЕРАТОР И НЕГОВОТО ПРОТЕЖЕ В БЪЛГАРИЯ -ПОСЛАННИК ,КАУЛБАРС!
РУСНАЦИТЕ ,ПРАВЯТ ОПИТ ЗА ПРЕВРАТ --НО, Ст.СТАМБОЛОВ, ГО СМАЗВА И АРЕСТУВА ПРЕВРАТАДЖИЙТЕ!!!!
КАТО НЕ ВИЖДАТ НАЧИН ДА СЕ ОПРАВЯТ СЪС СТАМБОЛОВ ,РУСНАЦИТЕ ПОДКУПВАТ ЕДИН ПИЯНИЦА И БИВШ ХАЙДУТИН ,ДА ГО СЪСЕЧЕ ВЪВ ФАЙТОНА МУ!!!!

БЪЛГАРИЯ Е БИЛА ВИНАГИ ЖЕРТВА НА РУСКИТЕ ДОМОГВАНИЯ И МЕРАЦИ ЗА ВЛИЯНИЕ НА БАЛКАНИТЕ!

ДНЕС ,НЕЩАТА СЕ ПОВТАРЯТ, НО АКТЬОРИТЕ СА ЗАМЕНЕНИ!!!
АКО СМЕ ИСТИНВСКИ БЪЛГАРИ---ТАЗИ ПИЕСА ,НЯМА ДА СЕ ИГРАЕ!
цитирай
13. анонимен - ДА ЧЕТЕМ ИСТОРИЯТА...
04.09.2010 18:39
РУСКО-ТУРСКАТА ВОЙНА , ИМА И ДРУГО ИЗМЕРЕНИЕ....ИКОНОМИЧЕСКО!
ОСНОВНИЯ ДВИГАТЕЛ ЗА ВОЙНАТА В БЪЛГАРИЯ ,ИМА ЕВРЕЙСКОТО ЛОБИ В РУСИЯ!
ТОЧНО ПО ТОВА ВРЕМЕ ,СЕ РАЗРАБОТВАТ НЕФТЕНИТЕ ЗАЛЕЖИ В КАВКАЗ,ВЗЕТИ НА КОНЦЕСИЯ ОТ РОТШИЛД!
ВЪВЕЖДАНЕТО НА РУСКА ОКУПАЦИЯ В СЕВЕРНА БЪЛГАРИЯ, СЛЕД ВОЙНАТА Е ЧАСТ ОТ ПЛАНА ЗА ПРЕКАРВАНЕТО НА КАВКАЗКИЯ НЕФТ ОТ КАВКАЗ ЗА ЦЕНТРАЛНА ЕВРОПА, ПРЕЗ ВАРНА И РУСЕ ,ПО ДУНАВА С КОРАБИ!
НЕ-СЛУЧАЙНО, ПЪРВАТА Ж.П.ЛИНИЯ В БЪЛГАРИЯ Е..... ВАРНА -РУСЕ!!!
ТАМ Е И ПЪРВАТА ПЕТРОЛНА РАФИНЕРИЯ!!!

ТАКА ЧЕ,СПОКОЙНО МОЖЕМ ДА ТВЪРДИМ ,ЧЕ ПЪРВАТА "ПЕТРОЛНА ВОЙНА" Е В БЪЛГАРИЯ!!
...НО, КАКТО СЕ ОЧЕРТАВА----МАЙ ,НЯМА ДА Е ПОСЛЕДНАТА!!!!!
цитирай
14. mamkamu - !
04.09.2010 19:06
Ти нали не бъркаш Русия на Толстой, Чехов и Солженицин с тази на олигарсите, мафиотите и Путин?

Или бъркаш?

Айде със здраве!
цитирай
15. анонимен - Руснаците - в Азия!
04.09.2010 19:08
До автора: Прочети някой път какво мисли за Русия един съвременик на 'освобождението' - Захари Стоянов. До малко след 1900г, в Русия са продължавали да продават руснаци като роби. Варварството е продължило до 'Великата Октомврийска', когато целият руски народ става роб на КПСС. За 70 години са избити десетки милиони руснаци от други руснаци. Може би само Мао е лично виновен за избиването на повече хора от собствения си народ. За социализма ще спомена само, че благодарение на СССР, България за 50 години фалира 3 пъти. Последният път - '89 г, България беше с 12 млрд долара външен дълг.... причините за русофобство са неизброими, докато причини да ги обичаш руснаците са по малко от ушите на едноух плъх.
цитирай
16. анонимен - Като зеницата на окото си пазя
04.09.2010 19:43
един твой коментар, в който казваш, че чакаш едни пари отсевероизток и ще палнеш огънчето на българославяноруската дружба. Четох и възхитата ти от демократичен Иран. Но виждам, че хал хабер си нямаш от планът Ран-Ът.И друго не знаеш.Какво са писали в своите дневници руските офицери от войната през 1877-1878 г. Всъщност, защо не се разтъпчеш до Русия? 200 километва от центъра на Москва и Петербург ще са ти достатъчни за мнение. Посети и пазарите им.И ела да се похвалиш.
Абе, кого си тръгнал да плашиш с АК 47? С него ли ще налагаш българоруската дружба? Ей, момче...Няма ги вече любимите на БКП и КПСС руски гъзолизци.
цитирай
17. ianchefff - задай си само един единствен въпрос,
04.09.2010 19:51
а именно:
"Защо целият свят иска да се пресели в Западна европа или САЩ, а не в Съветския съюз?"


цитирай
18. анонимен - Слава на Русия ! - http://vbox7. ...
04.09.2010 20:17
Слава на Русия ! - http://vbox7.com/play:41dc47d7
цитирай
19. mitternacht - ...
04.09.2010 20:19
Бог да пази и българите, щото православни- да, ама славяни не сме.
цитирай
20. анонимен - Карбовски разнищи въпроса преди ...
04.09.2010 20:23
Карбовски разнищи въпроса преди час - два.Не се гаси туй, шо не гасне.Няколкото келемета които тук са се постарали да се изакат, по добре да му се обадят. ... И да слушат руски песни - както катюша и Смуглянка, така и "Любе", песните на Бялата гвардия, романси и всичко що е руско.Тогава педерастията им ще бъде поне малко обуздана.
цитирай
21. анонимен - Българка
04.09.2010 20:25
Като чета някои от коментарите тук, доста неграмотно написани, виждам, че Планът Ран е дал вече плодовете си. Хора, дето са приключили образованието си с научаването на азбуката и мястото на буквите по клавиатурата, седнали да правят оценки и да дават мнение. Нищо не знаят за руснаците и Русия, нищо не знаят и за американците, дори и за България познанията им се изчерпват с това, дето са подочули по телевизията, превключвайки от чалг-каналите на порно. Обаче, заредени с кухи фрази, бързат да клеймят руснаците и да хвалят американците, защото са чули, че така трябва сега. Да ги питаш - защо, за какво - едва ли ще дадат смислен отговор. Просто защото мисленето не им е присъщо, това не го могат. За да мислиш се иска усилие, то не е като да щракаш с пръсти по чалготеките. За да дадеш мнение по даден въпрос се иска да си чел, не да си чул. Простотия, простотия - ето, това е целта на План Ран. И в България успехът му е гарантиран!
цитирай
22. bogolubie - Ванга пророкува, че Русия ще ни помогне пак,
04.09.2010 21:04
но след като стигнем дъното.
цитирай
23. анонимен - BUSH
04.09.2010 21:28
Изключително точно описание на ставащото у нас за последните 20 години! Мойте поздравления за автора! Наистина България оцеля поне досега на невероятните усилия на Запада да ни унищожи! Това е само благодарение на трайните постижения на България през 45-те години социализъм.Има забогатели свини от ограбването на държавата, има още повече желаещи да забогатеят за сметка на останалите и на България, но има и хора,които са готови да защитят страната и приятелството с Русия. Тези хора няма да намалеят, а ще стават повече!
цитирай
24. анонимен - браво
04.09.2010 22:11
Много добро описание на съвременното отношение към Русия. Лумпенизираното ни общество спря да чете книги и единственият му източник на информация за света е помията от медиите.
цитирай
25. maker - internationalist, браво!
04.09.2010 22:12
С теб съм, приятелю!
Като гледам коментарите към постинга ти - все "анонимни". Но това е ясно. Хората, които ги пишаш са анонимни. От тях никога и нищо нито е зависело, нито зависи, нито ще зависи.
Бог да пази всички, Православни Славяни!
цитирай
26. анонимен - 13. анонимен - дафне
04.09.2010 23:31
Вярно си объркана. Не му мисли толкоз, чети си романите и споко.
цитирай
27. анонимен - АМАН ОТ ВАС
04.09.2010 23:38
ЗА СВЕДЕНИЕ: това за надеждата през османското владичество,че дядо иван ще ни спаси , е един политически мит,изработен старателно в средата на 19век и най-вече през 20-ти век. същите хора ,от недообразованост въведоха термина турско робство, което е грешно в двете си думи и особено унизително,че сами себе си наричаме роби за през тия векове,без да сме били такива по статут никога.завладяни -да, но поробени-не.за тези неща се иска четене и знаене, а не разпитване на келнерки. русия е водила няколко неуспешни военни операции срещу османската империя, водена от свои интереси-геополитически, а не етнически. изтегляйки се от нашите земи след всяка от тези операции, руската армия е отвеждала със себе си голяма маса христианско население,обещавайки им свободен живот и пари, но в русия нашите хора автоматично са ставали собственост на императора и той ги е раздавал на придворните като крепостни селяни. пример са бесарабските българи до днепър,живеещи днес в селото Парканъй /от ПАРК НА АНА- императрицата по това време, получила българите като крепостни за поддръжка на имението и около река днепър/може да бъркам името на реката вместо днестър,съжалявам, но това не променя фактите.нашите русофили просто трябва да се изселят сами в русия и да са щастливи там на воля. иначе не е за забравяне,че изначално русия е била далеч по-малка от българия в древните времена и ако сега е най-голямата територия в света това е само и само плод на завоюване на ЧУЖДИ ТЕРИТОРИИ.маниакално и постоянно завояване на чужди земи. това славяни това христиани са само приказките им. че нали знаете колко се обичат с най-голямата славянска страна полша в европа. защо ли? защото все се опитват да я завладеят и нея и все нещо им се изплъзват поляците. та така с нашите русофили, които всъщност са предатели на родината си по всички показатели.те искат да станем част от русия, а на българия-майната и! откакто получиха властта през1944г от руснаците направиха това,което сме сега-най-бедната страна в европа.НИЕ !
цитирай
28. анонимен - Браво ! Обширни антируски пости...
05.09.2010 00:37
Браво ! Обширни антируски постинги. Колкото е по - празна тенекията , толкова повече дрънчи.Стамболов, З. Стоянов... А Вазов и неговото "Негостолюбиво село", а П. Р. Славейков. Напъни да ни изкарат неславяни, а някакви цигани.Оня пък предпочитал да загине от ятаган, но руснак да не види.Без коментар.Умника, който пита защо паплачта бяга на запад, ами те боклуците там се събират, след като пооткраднат туй онуй.Отиват там ianchefff, по същата причина, поради която жена ти избяга със селския коч и те остави нещастен.
цитирай
29. xloranphyl - Опа! Надушвам един психично болен, ...
05.09.2010 01:02
Опа! Надушвам един психично болен,с козя брадичка,дебел,с инициали б.т. от Пловдив. Роден (хм...по-точно изпълзял...) през 1956 година. Най-вероятно спазва старата католическа традиция да се ядат костенурки. Същият този чичко обича да пише с главни букви и мрази Русия,защото през 1985 не са го изпратили в командировка в Москва за 10 дни с 250 валутни рубли командировъчни...
А на номер 30 анонимен ще кажа - сус бре,Мюмюне! Сус бре,ченгене! Позна ли си родния език,а?
цитирай
30. анонимен - "СУС "...ВИКАЙ НА МАЙКА СИ ....№32!!!
05.09.2010 10:39
ВМЕСТО ДА ЧЕТЕШ ПОРНО СПИСАНИЯ И ИЗЯВЛИНИЯТА НА РУСКИТЕ И НАШИ ЕЛИТНИ ПОЛИТИЧЕСКИ КУРВИ,
ПРОЧЕТИ --"ЗАВРЪЩАНЕ В РУСИЯ "/от С.Раковски/...ЗА ДА ТИ СЕ ИЗЯСНЯТ ,НЯКОИ РАБОТИ В ЖИВОТА!

АБЕН СИ, КАТО БРУС ...МОМЧЕ!!!!
ОСТАВИ ДРУГОТО ,...АМИ И ИСТОРИЯТА СИ НЕ ПОЗНАВАТЕ!!!!
КАКЪВ БЪЛГАРИН СИ ТОГАВА ,БЕ ПУТЬО......???!
цитирай
31. анонимен - ИМА ОГРОМНО ,НЕСЪОТВЕТСТВИЕ:
05.09.2010 10:59
ЩЕ МИ ОБЯСНИ ЛИ НЯКОЙ, КАК "КРЕПОСНИ СЕЛЯНИ"/БЕЗИМОТНИ РОБИ ПО СЪЩЕСТВО/ ОТ РУСИЯ, ....СА ОСВОБОЖДАВАЛИ БЪЛГАРИТЕ /УЖ" РОБИ"-СЪС ИМОТ И СОБСТВЕНИ КЪЩИ И СТАДА ОТ ЖИВОТНИ/??????!!!!!

НЕЩО НЕ СЕ ВРЪЗВА,КАТО ТЕОРИЯ И ФАКТОЛОГИЯ!!!!!
цитирай
32. анонимен - РУСИЯ, ВИНАГИ СЕ ЯВЯВА ЗА ДЕЖУРНИЯ "ОСВОБОДИТЕЛ"...
05.09.2010 11:20
НА ВСИЧКИ ДЪРЖАВИ ОТ БИВШИЯ СССР!!!!
СТАЛИН ,СЕ БЕШЕ ЗАСИЛИЛ ДА ОСВОБОЖДАВА И ФИНЛАНДИЯ, АМА МУ МИНА КОТКА ПЪТ!
ЯД МЕ Е, НА ТОЗИ ГЕРМАНСКИ ФЕЛДФЕБЕЛ, НЕ ЗА ДРУГО ,....АМИ ЗА ТОВА ЧЕ НЕ СЕ НАПРАВИ НА "ОСВОБОДИТЕЛ", И ВМЕСТО С ТРИ АРМИИ, ДА БЕШЕ ВЛЯЗЪЛ В СССР, С ТРИ ОГРОМНИ ВЛАКОВИ КОМПОЗИЦИИ ВОДКА И СЕЛЬОДКА!
ДА БЕШЕ ОСВОБОДИЛ ЦЯЛА ЕВРОПА ЗА ЕДНА СЕДМИЦА ----А РУСНАЦИТЕ ,САМИ ЩЯХА ДА МУ ПОДНЕСАТ ГЛАВАТА НА БАЩАТА НА НАРОДИТЕ НА ТЕПСИЯ, С
ЧАША ВОДКА И БОРШ!
ГОЛЯМ ТЪПАК ,СЕ ОКАЗА ТОЯ ХИТЛЕР....!!!
ВИЖ ,АМЕРИКАНОТО СЕ ОКАЗА ,ПО-ГОЛЯМ ГЯВОЛ-----МАЛКО ,РОК ,МАЛКО УИСКИ,
МАЛКО ЦИВИЛИЗОВАНИ СТОКИ ОТ ПЪРВА УПОТРЕБА И РУСИЯ КЛЕКНА ,КАТО ПАЛЕ ПРЕД МЕСАРНИЦА......!!!!
ТОВА Е СЪВРЕМЕННАТА ВОЙНА---ВОЙНА НА ТЕХНОЛОГИИ, ТЕХНИКА И ЗНАНИЕ!!!
ВОЙНА ,КОЯТО РУСИЯ ГУБИ ....ЕЖЕДНЕВНО!!!!
А, ВИЕ СИ Я ...ОБИЧАЙТЕ!!!
САМО ЧЕ, ТИЯ ДЕТО НАЙ-Я ОБИЧАХА,....СЕГА БЕГАТ ЗА АМЕРИКА!!!
ДО ДНЕС...... ,НЕ СЪМ ЧУЛ ,НЕКОЙ ДА ИЗБЕГА В РУСИЯ И СИБИР!!!
цитирай
33. анонимен - М.Карбовски е поредното журналистическо лайно!
05.09.2010 11:50
Тоя нещастник , от циганки,курви и пиянство,семейството си не може да опази,седнал обаче на цяла България -акъл да дава!!!!
Кретен-достоен член на "пишештите братя", автори на грандиозните глупости по медиите!
цитирай
34. marystaneva - Добре е да се познава историята.
05.09.2010 11:52
Но ние живеем днес, а не в миналото. Нещата се променят. Хората - също. Животът продължава. И не бива да се обобщава така.
Имам далечни роднини в Русия и в Казахстан. Дядо ми е бил казах /мюсюлманин/, а баба ми - българка /православна християнка/. Сред роднините ми има и казахи, и руснаци, и българи. Аз се чувствам българка. Покойният ми баща беше безпартиен атеист, а майка ми е попска внучка. Аз съм кръстена /православна християнка/, но не съм религиозна. По-скоро съм агностик. Харесвам американски филми, но с удоволствие слушам руски песни. Харесвам и руските филми, но обичам да слушам и рок. Чела съм Толстой, Горки и Борис Полевой, но харесвам и американските криминалета... И не разбирам какъв им е проблемът на някои хора?! Как може да кажеш, че обичаш или мразиш цели групи от хора, които дори не познаваш? Навсякъде има хора, които заслужават уважение и такива, които не го заслужават. Въпросът опира до възпитание, мироглед и ценностна система, а не до етнически произход.
Не разбирам фанатиците - за тях има само бяло и черно. Тяхното бяло и черно. Виждате колко е шарен моят живот. А какво да кажем за света? Колкото е по-шарен, толкова е по-красив! Хармонията на разнообразието го прави красив. Не харесвам фанатиците, независимо дали става дума за вяра или политика. Фанатизмът означава да мразиш различния, а омразата не е градивна. Градивна е обичта. Ако не харесваш руската или американската политика, това не значи, че трябва да мразиш руснаците или американците. Ако не сме добри патриоти, вината си е у нас. Не са ни виновни политиците, че сме научили децата си да бъдат чуждопоклонници и нихилисти, вместо родолюбци. Ние сме такива, каквито са ни възпитали нашите родители и децата ни ще станат такива, каквито ги възпитаме ние. Ние, а не държавата.
цитирай
35. анонимен - BUSH до анонимен 30
05.09.2010 12:32
Тези, които обичат робството са роби! Ти си роб! България е най-бедната държава, само защото ти си роб и има много такива като теб! Ако беше човек с достойнство, щеше да се противопоставиш на робското положение на България в момента, а не да обвиняваш други за това, че ти си нищо!
цитирай
36. анонимен - Русофобията е прикрита Българофобия!
05.09.2010 14:01
Българите сме подложени на геноцид, руснаците и украинците също. Враговете ни са общи. Русофобията е прикрита Българофобия!

«Новый Мировой Порядок будет строиться против России, на руинах России и за счет России.» З. Бжезинский

«Задача России после проигрыша холодной войны – обеспечить ресурсами благополучные страны. Но для этого им нужно всего пятьдесят-шестьдесят миллионов человек» - Премьер-министр Великобритании Дж.Мейджер

«Сионо-масонские задачи перед Америкой – Стать тараном в борьбе за мировое господство, в обмен на богатую и безбедную жизнь за счет грабежа других народов земли.» Ю.Козенков

«Еврейская опасность, это уже свершившийся факт тотальной еврейской диктатуры, установленной над всем миром! Как революция 1917, так и 1991 года, были результатом усилий мирового еврейства. Разница только в том, что в 1917 году они сначала истребили русское население, а потом национализировали под себя всю страну; а в 1991 году они сначала приватизировали всю страну, а потом уже взялись за уничтожение населения. » Реабилитации не будет
http://poiskpravdy.com
цитирай
37. анонимен - ТИ ,НЕ СИ ДОБРЕ БУШЧО....
05.09.2010 15:00
Ти си този,който тръби на цял свят, че Русия те "освободила" от "турско робство"!!!
За мен , нещата ,не стоят така !Моят род ,винаги са имали къща ,земя, имоти, добитък и пълна къща с деца!Още от турско време, сме голям род!
Даже след 9.09.44г., баба ми имаше 2-сестри, и 2-братя!
Знам и съм сигурен ,че моите хора ,никога не са се чувствали "роби", а чорбаджий
поради имота си и работата си!
Пра-дядо ми е участник ,в Хаджи-Ставревата буна, ама не защото е "роб" , а защото е искал духовна-верска, финансова и национална независимост от Султана!
ЧОВЕКА СЪЩО СИ Е ИМАЛ ИМОТ, КЪЩА И СЕМЕИСТВО!
Аз исках същото при КОМУНИЗъМА!
НИКОГА ,НЕ СЪМ БИЛ РОБ ......И НЯМА ДА БЪДА!!!!!
ЗАПОМНИ:......НИТО НА ТЕБ, НИТО НА ПАРТИЯТА, НИТО НА ДЪРЖАВАТА!!

ЗАТОВА ,ЧЕ СИ ПРИЗНАВАШ ЗА ....."РОБСКОТО СИ МИНАЛО" ПРИ СУЛТАНА, ......АЗ ИЗОБЩО НЯМАМ ПРЪСТ В ТАЯ РАБОТА!
ДА ТИ ТРИЕ СЪЛЗИТЕ И ЗАДНИКА----КОЙТО ИСКА !
АЗ ,,...И СЕГА СЕ УРЕЖДАМ В ЖИВОТА, НЕ ЧАКАМ НА ПАРТИЯТА И РУСИЯ ,КАТО ТЕБЕ!
цитирай
38. анонимен - Геноцидът в Русия
05.09.2010 19:28
ЛОЖНАЯ ОФИЦИАЛЬНАЯ СТАТИСТИКА
http://rodonews.ru/news_1283520186.html
Цитирую: "Екатерина Улитина, 15-08-2010
Я работаю в центральном аналитическом центре России в отделе (загса). На 1 июня 2010 г. в России по документам числится живого населения 89 654 325 человека, а не 142 000 000, как заявлено в переписи населения. За 2009 год умерло 5 000 854 чел. В период с 01.01.2010 г. до 1 июня 2010 года умерло 4 678 856 чел. Каждый квартал правительство фиксирует наши отчёты, но реальные цифры обнародуют совсем другие. Не удивлюсь если следующая перепись покажет прирост населения. 60 % населения России среднего пенсионного возраста 67 лет. В течение 10-15 лет ожидается смертность около 40 000 000 чел."

- Это, Уотсон, как раз то что реально кроме пенсионеров в наличии. 60% от 90 миллионов. Это сколько?
http://zarubezhom.com
цитирай
39. анонимен - BUSH до анонимен 40
05.09.2010 22:28
Браво бе юнак! Значи дядо ти бил чорбаджия и бил голям патриот и бил много свободолюбив! Ами това значи тогава,че всички мутри, бизнесмени и "демократи",които ограбиха и продадоха без пари страната си ,също са големи патриоти и много свободолюбиви! И те са забогатели с усилен труд! Дядо ти не е могъл да има състояние, ако не е правил теманета на бея! Само не ми казвай,че си бизнесмен и си изкарваш парите с честен труд.Такова нещо в България няма! Уреждаш си живота, не чакаш на партията и на Русия ,но изобщо не се интересуваш, че България си отива! Аз да съм добре, а на какво дередже е страната ми не ме интересува.Така разбираш ти свободата! И си абсолютно прав--ти ще се нагодиш дори турците отново да дойдат.Това теб не те интересува...България се командва от американския посланик и е окупирана от чужди рейнджъри,но това няма значение за теб ,защото ти имаш много имоти и деца и си свободолюбив роб! Ако е имало съветско робство в БГ,то е приключило преди 20 години.Ако си свободолюбив ще се бориш срещу сегашното робство. Не го правиш, зна1и ти харесва да си роб!
цитирай
40. анонимен - Роб си ти ,защото провеждаш руска пропаганда в България.
06.09.2010 17:27
Ние работим,както в къщи ,така и на Запад.
Получаваме ,според образованието и способностите си.
Определено е по-добре, от пост-комунистическата система в България, но и това ще премине.
Стига ,такива като теб да не пречат, а ти точно това правиш.
Един съвет: махай се ,докато е време.
цитирай
41. анонимен - izvinqvam se za latinicata
06.09.2010 21:39
анонимен написа:
Карбовски разнищи въпроса преди час - два.Не се гаси туй, шо не гасне.Няколкото келемета които тук са се постарали да се изакат, по добре да му се обадят. ... И да слушат руски песни - както катюша и Смуглянка, така и "Любе", песните на Бялата гвардия, романси и всичко що е руско.Тогава педерастията им ще бъде поне малко обуздана.


Karbovski ne e nikakav seriozen jurnalist, toi e edno jalko jalto jurnalistche-nce-nce, vigagi tarse6 dramata i zenzaciata, a ako takava lipsva,e, toi sami4ak si q pravi, izkluchitelno subektiven,razglejdash sluchaite samo ot edina edistvena gledna tochka - svoqta!

цитирай
42. marystaneva - 44. анонимен,
07.09.2010 04:35
Не се извинявай за латиницата, а направи нещо по въпроса. Ако нямаш кирилица на клавиатурата, можеш да опиташ оттук преди да качиш коментара си:
http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php

Все пак сме българи, нали? И сме един от малкото народи, които имат своя азбука! А това си е повод за гордост.
цитирай
43. анонимен - BUSH
07.09.2010 09:09
анонимен написа:
Ние работим,както в къщи ,така и на Запад.
Получаваме ,според образованието и способностите си.
Определено е по-добре, от пост-комунистическата система в България, но и това ще премине.
Стига ,такива като теб да не пречат, а ти точно това правиш.
Един съвет: махай се ,докато е време.

Русия иска приятелска и силна България.Това искам аз и 50% от българите.Западът иска слаба и послушна България, в която да има наркотици,престъпност и условия за забогатяване на 3% от населението.Това устройва теб и останалите 50%.Аз и половината от българите се противопоставяме на това.Правилно си разбрал-пречим БГ окончателно да полети към тотално унищожение.Правителството и управляващите са част от твоите 50%.Моите 50% се противопоставят, значи не искаме да сме роби! Толкова е просто! Аз лично винаги съм се противопоставял, включително и в комунистическа България.Не ме гледай, че съм богат и с възможности!Трупай имоти ,но ако България изчезне,не се знае какво ще ти остане!
цитирай
44. анонимен - вени
09.09.2010 08:57
ЧЕТЕТЕ Г.С.РАКОВСКИ-ПРЕСЕЛЕНИЕ В РУСИЯ,ПИСАНО 1861Г.
цитирай
45. анонимен - мони
09.09.2010 23:47
ЧЕТЕТЕ "КГБ--или--АРХИВЪТ НА МИТРОХИН"-истини и документи за Съветската и руска, тоталитарна машина и механизма и на действие.
цитирай
46. анонимен - тони
10.09.2010 21:44
ЧЕТЕТЕ, "ЗЛАТОТО НА ПАРТИЯТА"-От Игор Бунич.
цитирай
47. анонимен - balgaria e zagubena causa
14.10.2010 20:13
bravo na jurnalista !
цитирай
48. анонимен - ко
12.12.2010 00:56
O,TEMPORA,O MORES! Това всичкото е вече видяно! Аре един виц че много насериозно го взехте! С днем светого Валентина больше денги и интима! Будут денги и интим, нахуй нужен Валентин!!!
цитирай
49. marystaneva - 50. анонимен,
14.12.2010 01:08
:)))
цитирай
50. анонимен - Каквото щете говорете, но аз в дн...
24.02.2011 18:23
Каквото щете говорете, но аз в днешно време не съм вадял американците или европейци от ЕС да бягат в Русия да живеят. Виж обратното е настояще. Правете си изводи за "лошия" капитализъм, който тоолков много ограбвал хората,че те пешили да живеят в най-капиталистическите държави, а пък "добрия" социализъм, никойне го иска!? Айде със здраве от капиталистична Европа
цитирай
51. atil - Ние също сме разочаровани от Русия ...
28.07.2012 11:22
Ние също сме разочаровани от Русия защото нейните ръководства не веднъж са ни предавали. Напоследък левичарите се пишат за русофили, което никак не е здравословно за България. А другите от русофоби станаха - "демократи" - пак не е здравословно.
Колкото до робството, подобни случки са се случвали и в свободна Русия и в Европа. Там дори бароните са имали правото на "първа брачна нощ " с булката. У когото е камшика и оръжието - той командва. Затова и имало и хайдути у нас...Но
не в това въпроса - българина след Освобождението не е имал робска психика и го доказва по всички възможни начини. Робската психика се насажда по-късно, когато от свободен човек и стопанин става зависим и безпомощен пред властта, а днес е вече почти масово явление.
Ние нямаме нормални отношения с Русия, но покажете ми с кого имаме такива?
С кого сме или с кого не сме би трябвало да зависи не от това какви сме по произход и вяра а защо го правим? И кой има полза от това!
Ние сме се отучили да сме със самите себе си , как да сме с някой друг тогава..Жалка картинка.
Вярвам че Русия би се намесила да не спасява, и заради общото минало(ние от там сме дошли тук - и българите и славяните и траките са от там също...) и заради стратегическия си геополитически интерес. Докато на другите им трябва територията. На тях им е все едно кой живее тук стига да не им прави проблеми.
цитирай
52. анонимен - прави ми впечатление,
06.09.2012 18:59
че много се говори и очаква "спасяване", дали ще от Русия или Б.Б. е без особено значение и не се прави разлика м/у Руска имперска политика и Русия/ трудно ми е да изброя какво е Русия/ сега се сещам за В. Висицки и неговият гении/ 32г от смърта му, светла му памет/.
цитирай
Търсене

Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Груповият секс,измамният рай преди Ада.
2. Педерастията,хомосексуализмът и Гей-поведението, едно и също казано с различни думи.
3. Грузия,една дивна и легендарна християнска страна,поредната жертва на кървавият Американски стремеж за глобална доминация!!!
4. Не е ли време, част от Циганите да се завърнe/доброволно/ към своята древна Родина-Индия?
5. Ужасяваща, Сатанинска Педерастия и Хомосексуализъм в САЩ
6. - Фермерът стрелящ по поршета "Кайен"
7. Генно-модифицираните храни от САЩ, коктейлите на Франкенщайн.
8. Руска Военна База в България- нещо, почти невероятно!!!
9. Тъмното лице на Демокрацията в САЩ,обагрено в кърваво червено.
10. Моите, Анти-Мормонски публикации!
11. "Русия" от Иван Вазов
12. Създаде се нова група във Фейсбук,основата на бъдеща Организация.
13. Винаги ще има Българи Герои! Дан Колов...
14. Не се съпротивлявайте на циганските мародери, безмислено е!!! Преговаряйте с тях.Дайте им тяхното, да си останете живи и здрави с нещичко в джоба!
15. Митът за Дядо Божковите Сватби
16. ПРЕВОДАЧ В АМЕРИКАНСКА ВОЕННА БАЗА-ЗАД КУЛИСИТЕ!
17. Етнически конфликт в България-Българи,Цигани...Руснаци,или какви биха могли да бъдат събитията.
18. - Отмъщение с цвят на кръв,в страната на Меламиновата Шоколадова Вафла.
19. Моята среща с Вампир в САЩ!
20. "-Русия, ли?! Пет пари не давам за, Русия!"
21. When, I met a Vampire in USA.