Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
За този блог
Автор: internationalist
Категория: Политика
Прочетен: 2657665
Постинги: 476
Коментари: 996
Гласове: 2103
Постинг
06.09.2010 23:50 - "Парад на бъдещето" по случай “Съединението”.
Автор: internationalist Категория: Политика   
Прочетен: 3290 Коментари: 1 Гласове:
0

Последна промяна: 25.06.2011 16:58


imageТрадиционните празненства по случай този светъл празник са ясни.За тях се писа доста тук и там по казионните и по-независимите медии.

Аз като една изцяло зависима мини-медия, се сетих за един алтернативен “Парад на Бъдещето”, който трябваше да се устрои, послучай Съединението.Защо съм изцяло зависим ли?! Ами, получавам доста големи средства от Руското Външно и  Вътрешно разузнаване да пиша про-руска пропаганда. За още по-голяма конспирация работих допреди един-два месеца като готвач в Дания.

Но така е вербуван за КГБ, дълбока конспирация.

Та да се върна на “Парада на Бъдещето”.

Един вид да покаже кои и как ще сме заедно в бъдещето на РБ.Съединени!!!Или както знаменитият журналист Инджев, я нарича нашата Родина-Ръ Бъ.

Най-отпред би трябвало да се сложат няколко десетки педерасти и лезбийки.Един вид сме достойни членове на НАТО и ЕС показваме свръх-толерантност към “обратните”. Техен мини-парад в Парада.Те го наричат “прайд”.Като гордост на английски.И ние така ще го наричаме,каквото кажат, хън-мън да няма, свръх-турбо толерантност.Като мощен турбо-вибратор,заврян......

След тях идва ред на Американски Военни от бъдещите няколко огромни военни бази на САЩ в България.

Всеки един от мъжете под пагон е под ръка с българска интелигентна проститутка, назначена като “преводачка” в американските бази.За тези от мъжки пол с обратна “резба”,преводачката е с хормонални цици и член в гащите,тоест-травестит.

Подобно и за Американките, благоволили да живеят милитари лайф стайл в Бългерия,ООо-Йес,бейби!

Те всички, непременно ще носят противоракетни щитове и малки ракетки символизиращи вече разположените ядрени по-големи такива в РБ.Насочени към Иран,Сирия,Русия, Северна Корея....даже и една специална към Мека.

След тях веднага идва реда на мощна колона от Роми, Джипсис и др. все от този род. Българската дума “циганин” ще е излязла от употреба, като потенциално обидна.Тъй като в това недалечно бъдеще, Джипситата-Роми ще бъдат една огромна част от населението на РБ,съответно и тяхната колона ще бъде доста голяма. Най-отпред ще бъдат наредени циганската Ентелегенция. Няма да са малко, развяващи знамена на бъдещата Циганска Автономия в България.Но тя ще е здраво ‘съединена”, не отцепила се.Защото ако,нямат помощи и на кого на гърба да паразитират, Ромите не могат да просъществуват.Ще развяват и знамена на САЩ и Израел,за да покажат на кой-са признателни най-много за съществуването им на “съединена” автономия.След тях под “автономна” циганска чалгия разпръсквана от мощни музикални уредби,ще парадират, играеки кючек всички касти на Ромският Етнос.                             Копанари, кардераши, калайджии, цоцомани и още много други. Ще има и нови касти, несъществуващи към момента.Те ще се създадат, след смесването им с многобройните емигранти от Африка и Азия, влезли нелегално в ЕС и пратени на курорт в РБ, в бежански лагери.                                                                              След огромната и много пъстра Ромско-Джипси колона, идва ред на представителите на Турската Автономна Република.Здраво и тя ‘съединена” в Ръ Бъ.Но готова по заповед “отгоре” да се “разедени” всеки един момент.”Отгоре” има няколко върха,основно Вашингтон-Анкара-Лондон.По примера на техните духовни и религиозни братя от Косова.Косово е на сръбски.Тази ми ти колона също не е малка, тези представители от тях с двойно гражданство ще веят по два байряка.                                                                     Един голям турски,знаете го червеният с полумесеца и звездата и другият български.Само че турският ще е огромен на прът, а този на РБ символичен,закачен на ревера,ей така от саркастична толерантност към “Раята”. Много интересен ще е ретро-османският конник, яздещ буен арабски жребец.Освен старо-турската си носия и остър ятаган,символично ще е преметнал през седлото уж "туко-що отвлечена" Българка,бъдеща кадъна.Тя плаче на глас и артистично се превива, но наоколо новите и турски събратя я успокояват:

-Рахат олсун,бейби! Не боли толкоз,даже се услажда после,като баклава е!

Няколко млади турчета,само чували за “Възродителният Процес” от своите баби и дядовци, носят портрети на Ахмед Доган, с надписи под тях........”Това е нашият Нов Ататюрк!”                                                                             Най-накрая, идва ред на последно място и на Българската Колона.

Тя е разделена на много мини-колонки открито враждуващи помежду си и почти биещи се.

БСП, СДС, ГЕРБ, Атака и др.

Особенно е интересна миниколонката на Русофобите който въоръжени със чукове и сърпове искат да смачкат Русофилите и да им срежат мръсните про-руски тикви.

Обаче, Русофилите ги няма на Парада, защото са забранени от закона на РБ,минали за в нелегалност или са имигрирали за Русия,Украйна, Беларус,Сърбия и т.н.

Кой къде му душа сака по проспериращите славянско-православни държави.Вече обединени във Федерация.

На видно място в колоната са добре облечените бизнесмени,навреме отрязали мутренските си маймунски опашки. Те всички карат супер-луксозни автомобили и веят по няколко знамена,закачени на бухалка, символ на силната им страст към бейзбола.Сред тях, се разпознава на САЩ, Англия, Е.С. и НАТО.

В колоната на работещите средностатистически българи,се забелязват едни попрегърбени хорица,облъскани и отрудени.Те не веят нищо,ами носят фишове за заплати от няколкостотин евро, просрочени ипотеки на вече отнетите им жилища от банките, писма със сметки и фактури; платете това,платете онова,платете,платете....

Умислени, издокарани с дрехи втора употреба-западни, каращи коли втора употреба пак западни и ядящи залежали боклуци,от Запад-а.

Някои от тях са доста болнички горките,от стрес и бачкане по десет часа в заводите и подразделенията на Западните Транс-Национални корпорации.

Гълтат хапове-западни,защото са в раково или предраково състояние от умора и кахъри,как да бачкат повече и платят сметките.

Забелязва се и мини-колонката на българската лумпенизираща младеж.Те носят тениски с някакви чудовища и мутанти от Холивудските Филми, играят докато вървят видео игра и са надрусани със синтетични наркотици.Не знаят изобщо за какво “Съединение” става на въпрос,но иначе ако ги питате, кой е най-новият унищожител на Вампири в Американските екшъни,ще ви го кажат веднага.

Накрая в Българската Колона идва редицата на независимите интелектуалци.Опърпани,гладни и с вид на просяци.Живи да ги оплачеш.Води ги пра-пра внука на Алеко Константинов,оня ден уволнен за пореден път от пра-пра внука на Бая ви Ганя,сега каращ луксозно порше в редиците на "добре облечените бизнесмени".

Имаше и други разнообразин екземпляри в Българската Колона,оставям на вашето читателско въображение да се сетите кои бяха- Те.

Та на такъв “Парад на Бъдещето на Ръ, Бъ” трябваше да се спретне днес. Алтернативен на Казионните Празници, на иначе светлото “Съединение”.

Благодаря за вниманието ,чакам огромна пачка от злостни коментари.

Руската от рубли, я получих веднага,след публикуването на този постинг.
image

 




Гласувай:
0


Вълнообразно


1. dorichela - Знаеш ли кое е тъжното, сега ще четем ...
07.09.2010 19:18
Знаеш ли кое е тъжното, сега ще четем този пост и ще се подсмихваме, а е силно вероятно да се окаже точна прогноза за нашето бъдеще!
цитирай
Търсене

Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Груповият секс,измамният рай преди Ада.
2. Педерастията,хомосексуализмът и Гей-поведението, едно и също казано с различни думи.
3. Грузия,една дивна и легендарна християнска страна,поредната жертва на кървавият Американски стремеж за глобална доминация!!!
4. Не е ли време, част от Циганите да се завърнe/доброволно/ към своята древна Родина-Индия?
5. Ужасяваща, Сатанинска Педерастия и Хомосексуализъм в САЩ
6. - Фермерът стрелящ по поршета "Кайен"
7. Генно-модифицираните храни от САЩ, коктейлите на Франкенщайн.
8. Руска Военна База в България- нещо, почти невероятно!!!
9. Тъмното лице на Демокрацията в САЩ,обагрено в кърваво червено.
10. Моите, Анти-Мормонски публикации!
11. "Русия" от Иван Вазов
12. Създаде се нова група във Фейсбук,основата на бъдеща Организация.
13. Винаги ще има Българи Герои! Дан Колов...
14. Не се съпротивлявайте на циганските мародери, безмислено е!!! Преговаряйте с тях.Дайте им тяхното, да си останете живи и здрави с нещичко в джоба!
15. Митът за Дядо Божковите Сватби
16. ПРЕВОДАЧ В АМЕРИКАНСКА ВОЕННА БАЗА-ЗАД КУЛИСИТЕ!
17. Етнически конфликт в България-Българи,Цигани...Руснаци,или какви биха могли да бъдат събитията.
18. - Отмъщение с цвят на кръв,в страната на Меламиновата Шоколадова Вафла.
19. Моята среща с Вампир в САЩ!
20. "-Русия, ли?! Пет пари не давам за, Русия!"
21. When, I met a Vampire in USA.