Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
За този блог
Автор: internationalist
Категория: Политика
Прочетен: 2657630
Постинги: 476
Коментари: 996
Гласове: 2103
Постинг
12.06.2011 23:19 - Отново бой в Джамията! Срам, за вярващите в България!
Автор: internationalist Категория: Политика   
Прочетен: 2818 Коментари: 2 Гласове:
6

Последна промяна: 12.06.2011 23:24

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Пребиха мюсюлманин в джамията в София
image
Група неизвестни хора са пребили тази сутрин момче пред софийската джамия „Баня башъ" преди сутрешната молитва, съобщи Хюсеин Хафъзов, главен секретар на Главно мюфтийство. По думите му момчето е намерено от други мюсюлмани в безпомощно състояние, обляно в кръв. Откарано е в Института за спешна помощ „Пирогов", където след преглед е пуснат за домашно лечение.
„Минути преди сутрешната молитва един от редовните богомолци на „Баня башъ" е дошъл в джамията още преди охраната и имамите да са я отворили. Изчаквал моментът на молитва, когато група граждани, минавайки от там, са прескочили оградата на джамията и са влезли в двора, след което са му нанесли жесток побой. Нашият приятел и брат мюсюлманин е бил оставен в локва кръв, след което нападателите са нахлули в храма, като са счупили вратата и са осквернили джамията с навлизането си в нея. Счупили са прозорците и вратите на кабинката за охрана, след което се е включил СОТ-ът и те са побягнали, като не са оставили други поражения и следи", разказа Хюсеин Хафъзов, цитиран от Дарик.
По-рано през деня Главното мюфтийство съобщи, че става дума за пазача на джамията, но впоследствие секретарят Хафъзов отрече информацията, уточнявайки, че битият е богомолец. От Главно мюфтийство бяха съобщили и че човекът е в кома, а по-късно от "Пирогов" отрекоха това, като уточниха, че битият Георги Димитров има рана на носа, която е обработена и той е освободен за домашно лечение.

Относно първоначалната информация, че пострадалият е пазачът на джамията, Хафъзов уточни, че са предположили, че е той, защото пазачът пръв идвал, за да отключи храма, но се оказало, че е богомолец.
Полицията разследва случая. Вече са били разпитани свидетели. Направен е повторен оглед на местопроизшествието.
Този акт на насилие идва след няколко предупреждения от този тип. След 20-и май, когато беше голямото нападение над богомолци по време на петъчната молитва, имаше няколко нападения над мюсюлмани по време на молитва", уточни главният секретар на мюфтийството Хафъзов.Той добави, че са сезирали органите на реда за инцидентите. „Имаше случай, когато отново по време на сутрешна молитва бяха нападнати богомолците и бяха изгонени от храма. При този инцидент джамията отново беше осквернена, защото нападателите влязоха с обувки в храма. Имаше случай, когато отново след молитва мюсюлманин беше проследен в близост до чешмите с минерална вода в центъра на София и бе нападнат, но е успял да се отскубне от нападателите", каза още Хафъзов.Според него не се правило нищо от страна на органите на реда, защото особено след сблъсъците на 20 май, е трябвало да има малко по-строг режим ена охрана около района на столичната джамия.
http://dnes.dir.bg ОТ АВТОРА НА БЛОГА: Някой силен в България, може би предизборно търси религиозно и етническо напрежение, с цел предизборни дивиденти. Нямам на предвид само г-н Волен Сидеров,защото той в никакъв случай не е Истински Силен Играч, а една добре подбрана " висша политическа Пионка"".
Силен Играч определено е г-н Ахмед Доган, човек с огромно влияние, железен стратег и супер богаташ.
Не е изключено чрез офшорни сметки да плаща на Волен и подобни на него да стават такива грозни изстъпления.
С цел 100%-во втърдяване на електората и лидерската му позиция в ДПС. Доста поразклатена от харизматичният отцепник-Касим Дал.
image
Аз и другите обикновени хора в България сме само едни избиратели и данъкоплатци. Напълно "независими", защото, нищо кой знае какво съществено не зависи от нас.Поради тоталната Българска, разединеност, предателство, царящ непукизъм  и отчаяние.
Благодарение, на  тази наша "независимост", няма как да знаем за задкулисните Игри на Високо Равнище. Да не забравяме за външните сили като: Турция, САЩ,Русия и др.На слаба и смешна държава всеки може да се меси и да я манипулира.Такива сме, допуснахме да бъдем и сега си сърбаме горчивата Голгота.
Но все пак, на тези които наистина вярват в БОГ,независимо от коя добра религия, предлагам:
КУПЕТЕ ЕДИН СКРОМЕН БУКЕТ ЦВЕТЯ И ГО ПОСТАВЕТЕ ПРЕД МЕСТНАТА ДЖАМИЯ,ЗА ДА ПОКАЖЕТЕ, ПОНЕ ПАСИВНО ВАШАТА СЪПРОТИВА СРЕЩУ ОПИТИТЕ ЗА ИЗКУСТВЕН РЕЛИГИОЗЕН КОНФЛИКТ В ИЗСТРАДАЛА БЪЛГАРИЯ!!!
ИСТИНСКИТЕ ХРИСТИЯНИ В БЪЛГАРИЯ, НЯМАТ НИЩО НАПРОТИВ  МЮСЮЛМАНИТЕ И ГИ УВАЖАВАТ, КАТО СВОИ ВЯРВАЩИ БРАТЯ!!
БОГ Е ЕДИН, А ПЪТИЩАТА КЪМ НЕГО МОГАТ ДА БЪДАТ РАЗЛИЧНИ! МОЛЯ, ВИ НАПРАВЕТЕ ГО!
image



Гласувай:
6



1. mikino - Много добър постинг!
13.06.2011 15:38
Умишлено се правят конфликтите и това е факт, но малко хора го съзнават!
Поздрави!
цитирай
2. schumpov - Никога не съм мразил турците. И сега ...
16.06.2011 22:19
Никога не съм мразил турците. И сега не ги мразя. Никога не съм мразил евреите. И сега не ги мразя. Но когато евреите изхвърлиха бюста на Цар Борис ІІІ и когато турците взривиха вагон с деца, смятам че българската толерантност трябва да има граници.
цитирай
Търсене

Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Груповият секс,измамният рай преди Ада.
2. Педерастията,хомосексуализмът и Гей-поведението, едно и също казано с различни думи.
3. Грузия,една дивна и легендарна християнска страна,поредната жертва на кървавият Американски стремеж за глобална доминация!!!
4. Не е ли време, част от Циганите да се завърнe/доброволно/ към своята древна Родина-Индия?
5. Ужасяваща, Сатанинска Педерастия и Хомосексуализъм в САЩ
6. - Фермерът стрелящ по поршета "Кайен"
7. Генно-модифицираните храни от САЩ, коктейлите на Франкенщайн.
8. Руска Военна База в България- нещо, почти невероятно!!!
9. Тъмното лице на Демокрацията в САЩ,обагрено в кърваво червено.
10. Моите, Анти-Мормонски публикации!
11. "Русия" от Иван Вазов
12. Създаде се нова група във Фейсбук,основата на бъдеща Организация.
13. Винаги ще има Българи Герои! Дан Колов...
14. Не се съпротивлявайте на циганските мародери, безмислено е!!! Преговаряйте с тях.Дайте им тяхното, да си останете живи и здрави с нещичко в джоба!
15. Митът за Дядо Божковите Сватби
16. ПРЕВОДАЧ В АМЕРИКАНСКА ВОЕННА БАЗА-ЗАД КУЛИСИТЕ!
17. Етнически конфликт в България-Българи,Цигани...Руснаци,или какви биха могли да бъдат събитията.
18. - Отмъщение с цвят на кръв,в страната на Меламиновата Шоколадова Вафла.
19. Моята среща с Вампир в САЩ!
20. "-Русия, ли?! Пет пари не давам за, Русия!"
21. When, I met a Vampire in USA.