Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
За този блог
Автор: internationalist
Категория: Политика
Прочетен: 2650676
Постинги: 476
Коментари: 996
Гласове: 2103
Постинг
17.02.2012 21:52 - В гр. Средец/Грудово/,обл. Бургас има цигански Терор, за който се пази пълно информационно Затъмнение.
Автор: internationalist Категория: Политика   
Прочетен: 8226 Коментари: 3 Гласове:
6

Последна промяна: 18.02.2012 15:04

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Днес мой приятел ми разказа от втора Ръка за постоянен Цигански Терор, вече открити стълкновения и сблъсъци между етнически цигани-престъпници и потърпевши Българи в гр. Средец, обл. Бургас, бивше Грудово. 
За това обаче, се  пази почти пълно информационно затъмнение,за да не се повторят Събитията от с.Катуница.
Така като не искам да пиша, базирайки се само на един човек, разказал ми ужасии, без да имам други живи източници, ето какво открих в Мрежата, от последните седмици и месеци. Моля, ако знаете нещо, публикувайте го като коментар. Всички, нормални и достоверни коментарии, ще бъдат одобрени.
image
17.12.2011 18:34  
Задържани няма, в мелето е ранен полицай
Роми нападнаха с камъни и лопати полицаи в град Средец късно снощи. След сигнал на граждани, служителите на реда заварват група местни роми да ровят в изкопите на ремонтни дейности на улицата и да вадят кабели от там.
Повод за агресията на крадците се оказала забележката на полицаите. Те не само са започнали да хвърлят камъни по автомобила, но и с подръчните кирки и лопати са посегнали на униформените. Стигнало се е до намеса на жандармерия от Бургас, която да усмири развилнелите се роми. Районът цяла нощ е бил отцепен.
След мелето обаче има ранен полицай. Той е с разкъсна рана в бедрото, но не е пожелал да бъде хоспитализиран, а ще се лекува в домашни условия. По случая е образувано досъдебно производство, но задържани за престъпленията все още няма"
============================================
image
"Преди два дни части на полицията, БОП и БМБ са нападнали циганско гето в град Средец, на 30 километра от Бургас. Спецченгетата са били въоръжени с автомати „Калашников”, бойни пистолети и полицейски палки. Спецчастите са били екипирани отлично като за спецакция и са имали качулки на главите. Те са влизали без предупреждение в къщите на циганите и са търсели трима техни тартори. Цялата дандания е продължила 30 минути, но ченгетата са действали безкомпромисно и крайно решително. Влизайки в къщите, те са заставяли всички намиращи се там да залегнат. Тези, които не са се подчинявали, са били събаряни на земята с ритници и са били удряни с палки, а след това са им слагали белезници. Според информацията на вестник „България днес” екшънът е нямал нищо общо с произвола. Полицаите са били инструктирани преди това къде точно да търсят тарторите и да бъдат максимално прецизни и точни в действията си. Резултатът е – четирима задържани, смятани за основни организатори на криминалните прояви на циганските банди в града.
Преди акцията по издирването на тарторите, в събота в град Средец се е разразила истинска гражданска война. Циганите са замервали полицаите с камъни и дървета. Преди това тяхна банда е правила опит да открадне електрически кабел, като за целта е разрушила над 100 метра тротоар. При сблъсъците е пострадал един полицай и една от колите е била разбита. Последвалата наказателна акция е била извършена безкомпромисно, качулките а смазвали всеки опит за противодействие светкавично. Според вестника само за половин час махалата е била пометена. Десет души роми са със счупени ребра и крайници, а двойно повече са с натъртвания. Някои от тях са се жалвали: „Биха ни, бате, като кучета”.
Според циганите качулките са ги ритали с кубинки, опирали са и пистолети в главите им. Нахлували са като са трошали дограми и врати. На някакъв ром му се сторило, че едно от ченгетата е било самият Долф Лундгрен.
Хората от града обаче споделили, че в последните години циганите буквално са подлудили града им. Крадяли са всичко, каквото им падне. Предполагали, че не са изключени и убийства, ако се продължава така. Най-големия зулум били опустошените казарми, в които циганите са унищожили оборудване за 5 милиона лева."
http://www.razkritia.com
---------------------------------------------------------------------------------
vbox7.com/play:a8de0da1&r=emb
=============================================
image
Нов цигански бунт в Средец
 декември 19th, 2011  
Тълпа от разбеснели се роми атакува сутринта общинската администрация в град Средец. Мургавите се опитали да влязат в сградата, но са били спрени от униформени полицаи. Причина за поредния ромски бунт в странджанския град е станало арестуването на четирима роми. Те са били отведени от полицаите рано сутринта заради масовия бой в циганската махала миналата седмица. Веднага след това няколко десетки мургави жители са се вдигнали и са обсадили общинската администрация. Те са искали да говорят с кмета Иван Жабов и са сипели заплахи по негов адрес. Точно в този момент обаче градоначалникът се намирал по служба в столицата. Жабов отрече по телефона да е имало размирици пред общината и гарантира, че през последните дни всичко е спокойно. От полицията обаче признаха, че е имало инцидент, който вече е овладян.
www.vipnews-bg.com
---------------------------------------------------------------------------------
19.12.2011 
Цигани заобградили входа на Община Средец днес и са настоявали буйно да се срещнат с кмета Иван Жабов.
Жандармерия, която е командирована в града от събота, е разпръснала ромите, за да не стига до сблъсъци в центъра на града. За няколко минути спокойствието пред Общината било възстановено, но поне още няколко дни по улиците ще се усеща напрежение, твърдят местни жители. Засиленото полицейско присъствие остава., пише "Бесове".
Кметът на Средец Иван Жабов в момента е в София и не се е срещал с гневните роми, поради тази причина не се знае какви точно ще са исканията им. Общински служители предположили, че ще настояват да получат работа.
Размириците в Средец започнали в събота, след като група мургави крадци беше заловена нагло да рови, за да отмъкне стар кабел на ЕВН, който минава по улиците на града. Дошлите на място полицаи са били нападнати с кирки, лопати и павета, един от тях е ранен, потрошена е и полицейска патрулка. От тогава ромската махала в града се охранявала от жандармерия.
http://www.novini.bg
============================================
17 Декември 2011, Събота
Автор: Боряна ТЕНЧЕВА

Мургавите граждани къртили плочки, за да крадат кабел, нападнали дошлите служители на реда

Цигани нападнаха с камъни полицаи в ромската махала - квартал "Победа" в Средец снощи. Мургавите нагло крещяли и заплашвали служителите на реда, има ранен полицай. Стигнало се е до намеса на части от Специализираните полицейски сили от Бургас, която да усмири развилнелите се роми. Районът цяла нощ е бил отцепен.
Повод за агресията на циганите е, че около 17 часа те най-брутално започнали да ровят по улицата в града, която в момента е в ремонт, за да крадат намиращ се отдолу кабел, собственост на ЕВН. Хората се втрещили от наглостта им и сигнализирали в местното полицейско управление. Дошлите на място полицаи обаче били посрещнати от банда настървени роми, които изкарали всевъзможни оръжия, сред които кирки и лопати, срещу тях.
www.besove.com
=============================================
Как да се спасим от такива случай по българско-мижатурски начин:
image

imageimage
А) Първи вариант за тези които живеят в градовете:

1.Живеете в град,където има опасност от цигански терор,убийства или мародерства, върху вашето семейство и вас самият.
2.Почнете да учите цигански,труден е,знам от собствен опит, но с постоянство всичко се постига.
3.Като го понаучите на книга/има самоучители/, намерете местните цигански барчета и започнете да го практикувате,завържете приятелства с местни цигани.Черпете,ще ви се отплати.
4.Ако имате дъщеря или син, гледайте да ги ожените или омъжите за по-чисти или интелигентни цигани.Така хем ще се сродите,де факто защитите,хем и ще влязат едни силни гени във вашето поколение.
6.Пускайте периодично силна циганска музика на двора си.
7.Вземете,по-нормални и работливи Цигани като квартиранти,все ще имате някоя и друга излишна стая.
8.Внушете си, че миризмата на циганин ви харесва и като си го повторите 100 пъти, оoo Чудо, то наистина ще стане!
9.Напишете на вратата си на двора с голяма табела "Тук живеят Роми"
Б) Втори Вариант за тези живеещи по села и градчета от селски тип:
 1.Отглеждате на полето някаква продукция: череши, дини, пъпеши,царевица и т.н.
 2.Проучете коя е най-мощната циганска, разбойническа фамилия наоколо, която така или иначе ще ви посети в тъмна доба за да вземе нейното.Отърване няма.
3.Купете подаръци-ракия,вино,уиски,бонбони,месни деликатеси.
4.Посетете ги на място, намерете Боса на фамилията и с хиляди усмивки,метани и молби помолете за среща и преговори.
5.Опитайте се да се разберете с тях да кажем на 30% от вашата продукция да им я дарите безвъзмездно, да предупредят другите цигански бандити да не крадат точно от вас, ами от другаде.Преговаряйте, може да се съгласят на 30%,после като дойде време за взимане, да стигнат най-много до 50%.Като махнете разходите,труда/абе труда кой го цени бе!/,все ще ви остане нещичко да изкарате годината.
6.Даже ще излъчат техни "бойци-комангоси" които да охраняват продукцията "ви/им",докато се прибере тяхното и вашето.
7.Така ще се приберете "со кротце, со благо", ще пиете по една еФтина ракийка, ще гледате един Американски екшън, ще хапнете кремвирши "от месо" и сиренце "от мляко".Ще си легнете под юргана, ще ви стане едно топло,приятно и сигурно...ще помечтаете и ще заспите, леко пърдейки от сурогатите, които сте яли.
image
Абе, много бързо забравихте уроците на 500 г. Турско Робство,/апропо Владичество/!!!
Как беше? "Ела Аго, вземи си твоето,само не ни закачай,бий и изнасилвай"
 Сега, как ще да е?! "Ела Манго,апропо г-н Ром, вземи си твоето и не ни бий, кради и убивай!!!
 Колелото на историята се завърта неумолимо, вместо Турско сега Имаме Циганско "Владичество" наложено от Америка и ЕС. Xa, да ни е честито!!!
 Заслужихме, си го! Както се казва,всеки народ малко или много си заслужава съдбата!
 Запомнете: -Никога,ама никога не си и помисляйте да се обедините и агресивно да протестирате срещу циганският Терор, камо ли с оръжие! О, Ужас!
Примирявайте се и се нагаждайте,каквото такова все пак.
Бъдете достойни граждани на ЕС и членове на НАТО,бъдете толератни до край! Както се казва по новому,едни истински Толерасти.А тези с по-хомосексуални наклонности, защо не и цигански Педерасти! Любовта, ще спаси Света! Правете Любов, а не война!
Ха, да сте живи и здрави и да са ви корави гърбините! А на тези с лява резба и гъзините....










Гласувай:
6



1. анонимен - То какво да се коментира. Всяко п...
17.02.2012 22:06
То какво да се коментира. Всяко правилно решение ще се сблъска с лицемерната демокрация.
цитирай
2. анонимен - Беззаконие
06.09.2012 17:09
Това е положението в Средец, подобно е и навсякъде из нашата мила Татковина... Ето един клип за равносметка - какво е било преди и сега, когато е съществувал някакъв морал и когато той се е изчерпал. Подгответе се, защото кадрите са стряскащи, особено за служилите едно време по тези места... : http://vbox7.com/play:718daee05e

или:

http://www.youtube.com/watch?v=Xiq6YGN0ZbU
цитирай
3. анонимен - Българин.
28.09.2012 18:05
А каде е армията??????????????????????????????????????????????
Щом има етнос който мърсува на наша земя,и не спазва законите е работа на армията да им покаже каде се намират,и то така че чак кокалите им да помнят каде са.А и магистрали имаме за правене,камък трябва,хем хлаба си да вадят.
цитирай
Търсене

Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Груповият секс,измамният рай преди Ада.
2. Педерастията,хомосексуализмът и Гей-поведението, едно и също казано с различни думи.
3. Грузия,една дивна и легендарна християнска страна,поредната жертва на кървавият Американски стремеж за глобална доминация!!!
4. Не е ли време, част от Циганите да се завърнe/доброволно/ към своята древна Родина-Индия?
5. Ужасяваща, Сатанинска Педерастия и Хомосексуализъм в САЩ
6. - Фермерът стрелящ по поршета "Кайен"
7. Генно-модифицираните храни от САЩ, коктейлите на Франкенщайн.
8. Руска Военна База в България- нещо, почти невероятно!!!
9. Тъмното лице на Демокрацията в САЩ,обагрено в кърваво червено.
10. Моите, Анти-Мормонски публикации!
11. "Русия" от Иван Вазов
12. Създаде се нова група във Фейсбук,основата на бъдеща Организация.
13. Винаги ще има Българи Герои! Дан Колов...
14. Не се съпротивлявайте на циганските мародери, безмислено е!!! Преговаряйте с тях.Дайте им тяхното, да си останете живи и здрави с нещичко в джоба!
15. Митът за Дядо Божковите Сватби
16. ПРЕВОДАЧ В АМЕРИКАНСКА ВОЕННА БАЗА-ЗАД КУЛИСИТЕ!
17. Етнически конфликт в България-Българи,Цигани...Руснаци,или какви биха могли да бъдат събитията.
18. - Отмъщение с цвят на кръв,в страната на Меламиновата Шоколадова Вафла.
19. Моята среща с Вампир в САЩ!
20. "-Русия, ли?! Пет пари не давам за, Русия!"
21. When, I met a Vampire in USA.