Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
За този блог
Автор: internationalist
Категория: Политика
Прочетен: 2650600
Постинги: 476
Коментари: 996
Гласове: 2103
Постинг
29.03.2012 21:40 - Да започнем "Общобългарско Шествие на Молба към Ромите".
Автор: internationalist Категория: Политика   
Прочетен: 3964 Коментари: 5 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
imageimage
Минаха времената,когато влагах страст, време, нерви и може би някакъв талант да пиша в блога си, надявайки се че мога нещо да променя. Да може би нещо все пак промених, няма как да го измеря, съдейки по всекидневният си прочит от стотици хора, надявам се да не е било точно "Кервана си върви а кучетата..."
Всеки ден било от собственият си живот, било от медии и преса се натъкваме на повсеместният терор на циганското население на българите, та даже понякога над турци,каракачани и др. етноси.
Апропо, в чисто турски села в България, цигани не живеят, това е добре премълчаван факт. Защо, ли?! Кражби, изнасилени или убити старци по селата, кражба на кабели за цветни метали, търговия с нелегално внесени стоки, улична престъпност, психологически тормоз над Българите в близост до циганските махали и още какво ли не.... списъка може да бъде от поне един лист А-4, пълен със специфично цигански престъпления.
Но така, като държавата нищо не прави реално за да се спре този процес, предлагам следното решение:
Понеже искаме да сме примерни Граждани на Е.С, достойни членове и членки на НАТО, освен това и добри Християни от всякакви Деноминации, предлагам да направим "Общобългарско Шествие на Молба към Ромите".
Във всеки град, градче, село или квартал където има цигански терор, да се създадът Инициативни Комитети. Те ще организират хората, графика и спонсорите за това Движение.
Как би изглеждало то, според моите представи едно такова Шествие.
Събират се поне 200-300 човека, българи, турци, арменци няма значение какви, други български граждани, малко или много пострадали от гореспоменатите престъпления, или пък чувствайки се потенциални жертви. Да се съберат, да се облекат празнично и с много цветя.

Една част от тях да носят също алкохол,месни мезета, сладкиши и др. осигурени от спонсорите. Надявам се стотиците Ромски Фондации, Българо-Американски Общества и др. да прояват щедрост.
Та с усмивки на лица под някаква форма на полу-строй и шествие, тези хора да навлезат в най-опасните и престъпни цигански Гета. Там където видят Роми по улиците, да ги прегръщат, здрависват, черпят с деликатеси и алкохол и да ги Молят, Молят и пак Молят!!!
-Моля ви се Братя Роми,не ни бийте, крадете на поразия и изнасилвате нашите бедни старци!
-Ние ви обичаме и когато сте решили нещо да ни направите, елате кажете ни,ще ви дадем доброволно нещо да се задоволите. После, ще се разделим като приятели и добри граждани на Е. С. и НАТО с усмивки на уста. Когато изкараме нещо, пак елате, пак ще ви дадем.Няма проблеми!!!
-Ние ще ви даваме, вие само благоволете да се раждате, да имате много "права" и все по-малко задължения.Правете си почти какво ви душа сака, само да няма бой, изнасилване и трепане.
-Нека да намерим някаква нова форма на Симбиоза между Донори и Паразити. Ухапването да стане някак си безболезнено,смукането на кръвта да е всекидневно по-малко, по-европейско и НАТО-ско.
Та така все в този дух, нека да разгърнем учебниците и книгите и да си припомним, как сме оцелявали с турски ятаган на врата 500 г.,сега пак ще ни се наложи и то в нови съвременни рамки.
Мисля, че тази идея би могла да бъде много полезна и чакам други да я поемат във ФБ, форуми и медии. Нека да започне Голямото Българско Молене към нашите братя, побратими- Ромите, Циганите и т.н Благодаря за Вниманието!!!

 



Гласувай:
5


Вълнообразно


1. анонимен - Аз предлагам друго, вместо да им се ...
29.03.2012 22:18
Аз предлагам друго, вместо да им се молим да не неи грабят и убиват, всеки да си намери по една тръба от волан на Газка.... Точно на калибъра е... Един път гърмиш, между 3 -ма и 6-тима ще паднат геройски- римляне... Няма да се мола на никой, или го копам, или у ямата...
цитирай
2. chavdar01 - КОЛЕГА РАЗБИРАМ САРКАЗМА ТИ,НО ИМА И НЕЩО ИНТЕРЕСНО В ТОВА ТВОЕ ПРЕДЛОЖЕНИЕ!
30.03.2012 08:47
АЗ ЛИЧНО ВИЖДАМ МАЛКО ПО-РАЗЛИЧНО ТОВА ДВИЖЕНИЕ-ШЕСТВИЕ.
"Общобългарско Шествие на Молба към Ромите". ПРОСТО СЛЕД ВСЯКО УБИЙСТВО НА НЯКОЙ ДЯДО ЗА 3-5 ЛЕВА ЗА ДА СЕ НАЯДАТ С КЕБАПЧЕТА.ДА СЕ ПРАВИ МИТИНГ ПРЕД ЕВРОПАРЛАМЕНТА В БРЮКСЕЛ С ПЛАКАТИ КАКВО Е ИЗВЪРШЕНО.И ДА ИСКАМЕ ПОМОЩ.В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ ТРЯБВА ДА СЕ ПРАВИ КАКВОТО Е КАЗАЛ colobur!
цитирай
3. анонимен - Какво направиха фондациите?
30.03.2012 16:28
НИЩО! И защо? С какво протестантския пастор на Фикултето подобри поведението им? С нищо. И каква беше тая работа- те не могат да променят нищо, а изискват от нас.
Въпреки това те имат някакви интереси. Много съм любопитен- какви???
цитирай
4. анонимен - Нашенец.
31.03.2012 13:11
Аз знам един стар изпитан метод за "молба" на циганин да се спре.Казва се божие/циганско/дряновица.Доставя "молбата" по предназначение ,и то трайно.
Просто трябва да си спомним за традициите ни при увещавенето им.Едно предупреждение-на циганин се обяснява само с дряновица иначе има опастност да пострадате.
цитирай
5. анонимен - Забележка към горния анонимен. . . ...
31.03.2012 21:51
Забележка към горния анонимен... Дряновицата трябва да е "нечегарена"...
цитирай
Търсене

Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Груповият секс,измамният рай преди Ада.
2. Педерастията,хомосексуализмът и Гей-поведението, едно и също казано с различни думи.
3. Грузия,една дивна и легендарна християнска страна,поредната жертва на кървавият Американски стремеж за глобална доминация!!!
4. Не е ли време, част от Циганите да се завърнe/доброволно/ към своята древна Родина-Индия?
5. Ужасяваща, Сатанинска Педерастия и Хомосексуализъм в САЩ
6. - Фермерът стрелящ по поршета "Кайен"
7. Генно-модифицираните храни от САЩ, коктейлите на Франкенщайн.
8. Руска Военна База в България- нещо, почти невероятно!!!
9. Тъмното лице на Демокрацията в САЩ,обагрено в кърваво червено.
10. Моите, Анти-Мормонски публикации!
11. "Русия" от Иван Вазов
12. Създаде се нова група във Фейсбук,основата на бъдеща Организация.
13. Винаги ще има Българи Герои! Дан Колов...
14. Не се съпротивлявайте на циганските мародери, безмислено е!!! Преговаряйте с тях.Дайте им тяхното, да си останете живи и здрави с нещичко в джоба!
15. Митът за Дядо Божковите Сватби
16. ПРЕВОДАЧ В АМЕРИКАНСКА ВОЕННА БАЗА-ЗАД КУЛИСИТЕ!
17. Етнически конфликт в България-Българи,Цигани...Руснаци,или какви биха могли да бъдат събитията.
18. - Отмъщение с цвят на кръв,в страната на Меламиновата Шоколадова Вафла.
19. Моята среща с Вампир в САЩ!
20. "-Русия, ли?! Пет пари не давам за, Русия!"
21. When, I met a Vampire in USA.