Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
За този блог
Автор: internationalist
Категория: Политика
Прочетен: 2658204
Постинги: 476
Коментари: 996
Гласове: 2103
Постинг
06.09.2012 14:38 - Парад на Бъдещето по случай Съединението!
Автор: internationalist Категория: Политика   
Прочетен: 7988 Коментари: 6 Гласове:
12

Последна промяна: 06.09.2015 09:38

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Здравейте Дами и Господа, много ми е весело днес ама доста, да ви кажа. Празнично ми е и радостно, до дъното на душата. За който не знае живея в гр. Сливен, близо до най-голямата циганска махала,опаа обърках се извинявайте! Думата Циганин е потенциално, изключително обидна, как пък баш днес на този светъл Празник намерих да се изтърва, тюю  да не му се не види! Та от сутринта покрай  нас, като тръгнаха едни колони от хиляди Роми, облечени празнично, носещи венци и портрети на Ботев, Левски,Вазов, направо да не повярваш. Спирам едно малко, сладко ромче и го питам:
imageimage -Къде отиваш бе,детенце малко с таз книжчица под мишница? -Отивам батко, да празнувам Съединението,цялото ни семейство ще поднасяме венци на Паметниците на Българските Герои, после ще ходим на Музей с родата,а после и на всенародно веселие...-отвърна ми то, а като се позагледах, гледам Вазов стихосбирка на книжката. Божеее, просълзих се аз, гледай Братята Роми още от сутринта станали,измили се, пременили се, закусили и тръгнали да празнуват Светлото Съединение, а аз ленивеца, още се ослушвам. Доникъде не съм я докарал. Хем се зарадвах, хем се засрамих малко, сипах си една чаша евтино, шотландско  уиски. Премрежиха ми се очите след като гледах ариеграда на колоните от Роми- патриоти, унесах се малко и ето какво ми се привидя...а именно "Парад на Бъдещето" по случай Съединението":
image
  -Най-отпред на Парада, видях няколко десетки педерасти и лезбийки.Един вид сме достойни членове на НАТО и Е.С. и  показваме свръх-толерантност към “обратните”. Техен мини-парад в Парада.Те го наричат “прайд”.Като гордост на английски.И ние така ще го наричаме,каквото кажат, хън-мън да няма, свръх-турбо толерантност.Като мощен турбо-вибратор,заврян......
image
След тях идва ред на стотиците Американски Военни от бъдещите няколко огромни военни бази на САЩ в България.
Всеки един от мъжете под пагон е под ръка с българска интелигентна проститутка, назначена като “преводачка” в американските бази.За тези от мъжки пол с обратна “резба”,преводачката е с хормонални цици и член в гащите,тоест-травестит.
image
Подобно и за Американките, благоволили да живеят милитари лайф стайл в Бългерия,ООо-Йес,бейби!
Те всички, непременно ще носят противоракетни щитове и малки ракетки символизиращи вече разположените ядрени по-големи такива в РБ. Насочени към Русия, Беларус,Сирия, Иран....даже и една специална към Северна Корея!
След тях веднага идва реда на мощна колона от Роми, Джипсис и др. все от този род. Българската дума “циганин” ще е излязла от употреба, като потенциално обидна.Тъй като в това недалечно бъдеще, Джипситата-Роми ще бъдат една огромна част от населението на РБ,съответно и тяхната колона ще бъде доста голяма.
image
 image                Най-отпред ще бъдат наредени циганската Ентелегенция. Няма да са малко, развяващи знамена на бъдещата Циганска Автономия в България.Но тя ще е здраво ‘съединена”, не отцепила се.Защото ако,нямат помощи и на кого на гърба да паразитират, Ромите не могат да просъществуват.Ще развяват и знамена на САЩ и Израел,за да покажат на кой-са признателни най-много за съществуването им на “съединена” автономия.След тях под “автономна” циганска чалгия разпръсквана от мощни музикални уредби,ще парадират, играеки кючек всички касти на Ромският Етнос. Копанари, кардераши, калайджии, цоцомани и още много други. Ще има и нови касти, несъществуващи към момента.Те ще се създадат, след смесването им с многобройните емигранти от Африка и Азия, влезли нелегално в ЕС и пратени на курорт в РБ, в бежански лагери.  
image
След огромната и много пъстра Ромско-Джипси колона, идва ред на представителите на Турската Автономна Република.Здраво и тя ‘съединена” в Ръ Бъ.Но готова по заповед “отгоре” да се “разедени” всеки един момент.”Отгоре” има няколко върха, основно Вашингтон-Анкара-Лондон.По примера на техните духовни и религиозни братя от Косова."Косово" е на сръбски.
Тази ми ти колона също не е малка, тези представители от тях с двойно гражданство ще веят по два байряка. Един голям турски,знаете го червеният с полумесеца и звездата и другият български.Само че турският ще е огромен на прът, а този на РБ символичен,закачен на ревера,ей така от саркастична толерантност към “Раята”. Много интересен ще е ретро-османският конник, яздещ буен, арабски жребец.Освен старо-турската си носия и остър ятаган,символично ще е преметнал през седлото уж "туко-що отвлечена" Българка,бъдеща кадъна.Тя плаче на глас и артистично се превива, но наоколо новите и турски събратя я успокояват:
-Рахат олсун, бейби! Не боли толкоз, даже се услажда после,като баклава е!
image
Няколко млади турчета,само чували за “Възродителният Процес” от своите баби и дядовци, носят портрети на Ахмед Доган, с надписи под тях........”Това е нашият Нов Ататюрк!”  
image
В края на Парада, идва ред на последно място и на Българската Етническа Колона.
Тя е разделена на много мини-колонки открито враждуващи помежду си и почти биещи се.
БСП, СДС, ГЕРБ,РЗС и др. знаете ги по-добре и от мен.
image
Особенно е интересна миниколонката на Русофобите който въоръжени с чукове и сърпове искат да смачкат Русофилите и да им срежат мръсните про-руски тикви.
Обаче, Русофилите ги няма на Парада, защото са забранени от закона на Р.Б.,минали за в нелегалност или са имигрирали за Русия, Беларус,Сърбия и т.н.
Кой къде му душа сака, по проспериращите славянско-православни държави.Вече обединени във Федерация.
На видно място в колоната са добре облечените бизнесмени,навреме отрязали мутренските си  "опашки". Те всички карат супер-луксозни автомобили и веят по няколко знамена,закачени на бухалка, символ на силната им страст към бейзбола.Сред тях, се разпознава на САЩ, Англия, Израел, Е.С. и  НАТО.
imageimage
В колоната на работещите средностатистически българи,се забелязват едни попрегърбени хорица,облъскани и отрудени.Те не веят нищо,ами носят фишове за заплати от няколкостотин евро, просрочени ипотеки на вече отнетите им жилища от банките, писма със сметки и фактури; платете това,платете онова,платете,платете....
image
Умислени, издокарани с дрехи втора употреба-западни, каращи коли втора употреба пак западни и ядящи залежали боклуци,от Запад-а.
Някои от тях са доста болнички горките, от стрес и бачкане по десет часа в заводите и подразделенията на Западните Транс-Национални корпорации.
Гълтат хапове-западни,защото са в раково или предраково състояние от умора и кахъри,как да бачкат повече и платят сметките.
image
Забелязва се и мини-колонката на българската лумпенизираща младеж.Те носят тениски с някакви чудовища и мутанти от Холивудските Филми, играят докато вървят видео игра и са надрусани със синтетични наркотици.Не знаят изобщо за какво “Съединение” става на въпрос,но иначе ако ги питате, кой е най-новият унищожител на Вампири в Американските екшъни,ще ви го кажат веднага.
image
Накрая в Българската Колона идва редицата на независимите интелектуалци.Опърпани,гладни и с вид на просяци.Живи да ги оплачеш.Води ги пра-пра внука на Алеко Константинов,оня ден уволнен за пореден път от пра-пра внука на Бая ви Ганя,сега каращ луксозно порше в редиците на "добре облечените бизнесмени".
Имаше и други разнообразин екземпляри в Българската Колона,оставям на вашето читателско въображение да се сетите кои бяха- Те.
Та на такъв “Парад на Бъдещето на Ръ, Бъ” трябваше да се спретне днес. Алтернативен на Казионните Празници, на иначе светлото “Съединение”."
Сега стана ли ви празнично в днешният ден, прочитайки това дойде ли ви отвътре, да станете да се облечете празнично, да излезете на улицата хем пред-изборно радостни, хем и "независими" и да празнувате, празнувате...
На мен защото ми иде да поплача с кървави сълзи....

image
image







Гласувай:
12


Вълнообразно


1. tomcat2 - умопомрачаващо!
06.09.2012 15:27
умопомрачаващо!
цитирай
2. tota - За съжаление...
06.09.2012 21:45
В този "Парад на Бъдещето по случай Съединението" - прозира истина от която боли....
И аз днес не видях усмивки, нито добре облечени хора...сякаш друг народ населява града ни...
цитирай
3. internationalist - тук сме всичките изброени и колкото ...
13.12.2012 21:49
minavamottuk написа:
тук сме всичките изброени и колкото по рано разберем ,че трябва да живеем заедно ,толкова по-Бързо ще сме засмени по празниците и охолни

Госпожо...респектирам ви много, но баланса е нарушен и краят му е изпуснат.Никога няма да можем така, както са тръгнали нещата да живеем заедно. Антагонизма е голям и се засилва. Краят на това ще бъде взрив и сблъсък. Как ще свърши, може би е предсказала Слава Севрюкова.
цитирай
4. zaw12929 - СТРАХОТЕН ПОСТИНГ!!
06.09.2013 18:30
СТРАХОТЕН ПОСТИНГ!!
цитирай
5. aip55 - Вие
07.09.2013 06:24
Не сте само интернационалист, а и голям родолюбец. Хубав и поучителен постинг. Де да можех и аз да пиша такива блестящи постинги..... Поздрав за постнга ти интернационалисте!
цитирай
6. internationalist - Не сте само интернационалист, а и ...
07.09.2013 09:32
aip55 написа:
Не сте само интернационалист, а и голям родолюбец. Хубав и поучителен постинг. Де да можех и аз да пиша такива блестящи постинги..... Поздрав за постнга ти интернационалисте!

Благодаря...скоро или не толкова далеч от сега ще има бой последен..
цитирай
Търсене

Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Груповият секс,измамният рай преди Ада.
2. Педерастията,хомосексуализмът и Гей-поведението, едно и също казано с различни думи.
3. Грузия,една дивна и легендарна християнска страна,поредната жертва на кървавият Американски стремеж за глобална доминация!!!
4. Не е ли време, част от Циганите да се завърнe/доброволно/ към своята древна Родина-Индия?
5. Ужасяваща, Сатанинска Педерастия и Хомосексуализъм в САЩ
6. - Фермерът стрелящ по поршета "Кайен"
7. Генно-модифицираните храни от САЩ, коктейлите на Франкенщайн.
8. Руска Военна База в България- нещо, почти невероятно!!!
9. Тъмното лице на Демокрацията в САЩ,обагрено в кърваво червено.
10. Моите, Анти-Мормонски публикации!
11. "Русия" от Иван Вазов
12. Създаде се нова група във Фейсбук,основата на бъдеща Организация.
13. Винаги ще има Българи Герои! Дан Колов...
14. Не се съпротивлявайте на циганските мародери, безмислено е!!! Преговаряйте с тях.Дайте им тяхното, да си останете живи и здрави с нещичко в джоба!
15. Митът за Дядо Божковите Сватби
16. ПРЕВОДАЧ В АМЕРИКАНСКА ВОЕННА БАЗА-ЗАД КУЛИСИТЕ!
17. Етнически конфликт в България-Българи,Цигани...Руснаци,или какви биха могли да бъдат събитията.
18. - Отмъщение с цвят на кръв,в страната на Меламиновата Шоколадова Вафла.
19. Моята среща с Вампир в САЩ!
20. "-Русия, ли?! Пет пари не давам за, Русия!"
21. When, I met a Vampire in USA.