Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.06.2013 14:32 - "Трябва ли да се забрани на определени обществени прослойки да участват в избори?"- Какво ни готвят - част 2
Автор: podvodni Категория: Политика   
Прочетен: 8940 Коментари: 15 Гласове:
14

Последна промяна: 04.06.2013 15:06

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 
Знаеге ли какво е О. П. ?
Това е съкращението на човек - органичен портал
Органичен портал, се явява човек който няма душа. Това е мост между измеренията, проход, който е използван едновременно за разпространени и усилване на различни по насоченост( най-често отрицателни) енергии, но и използван като гостоприемник на различни по вид същности. Хората органични портали се използват с успех в изключително от  "тъмният" , но така и от "светлият отбор" в много по-редки случай.  Характерно за ОП-овете е, че те рабитят и мислят само в измеренията на Матрицата, потдържащи нейната дуална същност. В материален аспект, ОП-овете потдържат и засилват  полярността във всичките и измерения. А поддържането и засилването на тази полярност, става изключително и само чрез  "изливането" и разпръскването на отрицателна енерегия, която е и тяхната хранителна среда. Без наличието на тази отрицателна енергия, те са неспособни на действие и реален физически живот и изпълнението на тяхната задача  реално се обезмисля. Естественно, тази отрицателна енергия не би ило възможно да съществува и набира сила, ако не се прилага в противовес също такава сила но с обратен знак. Най-грешното противодействие на агресията се явява насочената срещу нея агресия. Известно е от метафизиката, че отрицателните енергии са нискочестотни  и са продукт единственно на низшите енергиине центрове ( чакри ). За разлика от хората с душа, ОП-овете трансформират енергията, която по своята същност е неутрална, изключително през тези низши енергиини центрове ( чакри ). Поради тази причина, хората органичтни портали, нямат истински висши центрове и се неспособни на висши емоции, висше познание и състрадание. 
Запомнете това - те са неспособни на сътрадание !!!!! 
Защо пиша тези пояснения?
Провокиран бях от редица статии на редица хора, които с "гордост" могат да носят названието ОП, и то в неговата изключително негативно измерение.
Но днес една статия просто ми направи изключително силно впечатление.  

" Егати - досега не съм писал постинг с по-дълго заглавие!

           Както и да е.

           Провокиран от един мой коментар при блогера Джереми или Йеремия, или добре известният Сава Павлов, реших да направя нещо като допитване като как, аджеба, би се възприела една моя доста стара идея. Знам, че отново ще бъда оплют и охулен, знам също, че идеята ми е цинична, но, извън емоциите, които тя вероятно би предизвикала, мисля, че има логика в нея.
           Та аз отдавна си мечтая да се въведе закон, който да забранява на определени обществени групи да участват в избори. Става въпрос за хора с образование под средното (или изобщо без никакво образование), както и за хора, прехвърлили възрастта от 70 години.
"

На много от Вас, тези редове могат да са познати. На онези които не са ги чели, могат да направят това на следният адрес :

http://christof.blog.bg/zabavlenie/2013/06/04/triabva-li-da-se-zabrani-na-opredeleni-obshtestveni-prosloik.1116830

Характерното за този списувател е, че със своите писания излъчва и усилва изключително негативните емоции и енергетика. Сред като прочетете неговото писание, е напълно възможно да се породят чувства на отвращение, негодуване, омраза или чисто презрение, което по своята същност е, навлизане, подсъзнантелно, в тази негова негативна хранителна среда, усилваики я и същевременно разширявайки нейният обхват. Разбира се, и изпитването на съгласие, одобрение и пр. "положителни" емоции са в същият резонанс. Единствената защита която мажете да приложите с успех е да покажете неутралност или насмешка, но без да влагате излишни емоции. По тази начин, Вие едновремнно ще се предпазите от влиянието на негативната енергетика, то и ще ограничите нейният ареал на действие. Ако найстина имате добрата подготовка и необходимата защита, може да прочетете останалите писания на въпросният автор - нагледен пример за изключително силно влияние и интензивно използване на човк - ОП.
Едва ли на друго място може да срещнете толкова негативизъм и влияние на Тъмнината, от колкото в неговите писания.
Не отричам, че те имат силно въздействие поради факта, че са написани с невероятен стил и пахват. Абе, напаво си е профи работа, което в много случай поражда чувство за "силен материал". Обърнете внимание на ноговото обормление! Не е ли малко черен ...... тежък някак си, подтискащ?
Сега!
Трябвя да направя едно уточнение! Хората-Оп, са жизнено необходими, защото те, са вид отправна точка в израстването на хората-душа в техният еволюционен път в метафизически план. Поради тази причина не ги съдете, те могат само и единственно да помогнат, но не и да пречат.
Трябва да призная,, че пътят по израстване не е никак гладък и лесен. Казвам го от собствен опит. Минал съм по този път, и всеки който наистина върви по него задължително ще мине през тези фази. Просто няма друг начин!
Реално, хората-ОП в българия, работещи изключително в негативният спектър, за последните 20 години, са се увеличили драстично. Всичко това е с цел реалното унищожение на нашият народ поради простата причина, че ние, като нация, носим в себе си божественото начало и истина. Доказано е, че сме един от най-старите народи на Земята, да не кажа и най-старият. Едва ли, може да просъществува народ толкова много време, без да носи в себе си божествената идей и огън. Но днес, когато на Земята, и не само на нея, се води тотална война за нейното, и на хората, поробване, е недопустимо наличието на носителите на божественото. Те се оказват само  и единственно пречка. Поради тази причина, се изполват редица методи целящи разделението на народа ни, закотвянето в една от двете полярности ( най-вече на тъмата страна) или като крайна мярка, при неуспех на предходните - тоталното унижение.Но  за предпочитане е именно тоталното унищожение.
В този контекст е идеята която се шири и е лансирана от въпросният ОП, за ограничване на избилателните права на гражданите.
Сега се прокрадва идеята за образователен ценз.
Защо да гласуват тези които нямат средно образование? Защо те да определят нашето и вашето бъдеще?

Разбира се, че нямат право!
Какво реално се крие зад тези, на пръв поглед, примамлива възможност? 
Погледнато в дълбочина, с тази идея се импринтва в съзнанието на хората, че в нашата страна, тези които са с по-ниско от средно образование вече са или ще стават болшинство. Подготвят ни за това бъдеще. Бъдеще на неграмотни и душевно бедни индивиди, които не могат, респективно, намат право сами да определят бъдещето си..
Задайте си въпроса - "Кой са болшинство - хората с начално образование или хората със средно и висше?
Даже и да приемем, че всички цигани, защото на пръв поглед идеята е насочена именно към този етнос,  са с, максимум, начално образование пак числото на гласоподаватели остава несъщественно за определяне "бъдещето на всички нас".
Но никой не обръща внимание, че става въпрос за избирателна активност,, която е различна при "неграмотните" и "образованите". Логиката подсказва, че именно "образованите" трябва да бъдат най-активни в избирният процес, нали така? "Образования" може да мисли логично, абстрактно, с визия в средно и далечно бъдеще, с идеали вземайки на впредвд множество фактори в следствие на своята информираност и по-високо ниво на интелигентност.
Да, ама не? Именно в средите на "образовените" избирателната активност е на-ниска!
Тогава..?
Защо "образованите"  се оплакват, че видиш ли " необразованите" определят тяхното бъдеще? Защо търсят вината извън тях, а не в тях?
Нали със своето бездействие, приемат за свое бъдеще и път на съществуване това което друг им определи? Със своето бездействие, те дават съгласие някой друг да определя вместо тях! Тогава нямат право да се оплакват, защото това е тяхно съзнателно решение и те носят отговорност за него!
Но да приемем, че наистина се отмени правото на "необразованите" да гласуват. Тогава с право на глас остават само тези които имат средно и висше образовение.
Справедливо!
Само, че тези със средно, след време, ще придобият статут на ниско образовани и по вече отъпканият път на отрицанието, ще бъда изключени от правото на избор. А тенденцията която е в ход в нашата страна, съгласно плана за нашето унищожение е, нарастването на ниско образованите, включително и намаление на хората със средно образование. По този естествен начин , достъпа до бленуваната диплома за "висшист" ще се ограничи само до определини среди,прослойки  и най-вече - етнос, от обществото като цяло.
Друг аспект в ограничаване правото на глас е идеята за възрастта.
Тезата за възрастовото ограничение е далеч по-трудна за оборване, на в никакъв случай и невъзможна. 
Трябва ли пенсионери и то над 70 годишни да определят бъдещето на Държавата?  Идеята е, че старите хора се явяват пречка пред светлото бъдеще на младите, не заради своят житейски опит, а заради спомена от отминали времена. Визирам тези времена от преди 25 години, в които нямаше бедност, безработица, клошари, проститутки и непосилни сметки за плащане.
Споменът все още е жив и се предава от поколение на поколение. Представете си, безработен младеж, без реални переспективи за развитие и материално благополучие да слуша за отминали времена в които всеки е имал работа и гарантирано право на съществуване. Наред с това безплатно образование, лекарски грижи и евтин ток. Вярно, портокали и банани се купуваше само по коледа и в някои магазини, но сега когато има в изобилие и целогодишно, дали живота ни е песен?
А познайте каква насоченост ще придобие неговото съзнание?
Но това е само едната страна на нещата.
С идеята за отнемане правото на глас на пенсионерите, реално се цели откъсването на корена на който се развива самото общество. Може ли да построите къща без да имате здрави основи?
Да , можете!  Но въпросът е колко устойчива ще бъде тя?
В този смисъл всеки един пенсионер със своят натрупан житейски и материален опит се явява именно онези основи на които може да се изгради стабилна къща. Всеки един от нас е или ще бъде родител, които ще се стреми да предаде своят опит, познания на своите деца.
Защото целтта ни е крайната точка на нашият житейски, и професионален опит да бъдат началана точка в същият този път на нашите наследници. Аналогия може да направите с щафетното бягане в Леката атлетика. Това е еволюция!
Без предаване на знаннието и опита от откриването на барута, днес не би било възможно да строим ракети. Ако всяко едно поколение не използваше познанията и опита на предходното и тръгваше от начало, то все още щяхме да живеем в пещери и да ходим облечени в животински кожи. Постоянно бихме откривали огъня, лъкът и стрелата.
Всяко едно поколение прави грешки, защото се ръководи от своят устрем за развитие, но всяко едно поколение отчита тези грешки на предходното и прави други в стремежа си да ги избегтне, които на свой ред се отчитат и избягвата от следвощото и от следващото и от следващото ......... Но без база за сревнение и опитност натрупани и предадени по щафетата, то сме обречени на гибел.
 И пак опираме до избирателна активност и ред други неща.
И все пак, защо старите хора са трън в очите на "можещите" и "напредничавите"?
Един от отговора е, че те са болшинство.
А защо е така?
Това се дължи от части на емиграцията , но в по-голяма степен на намалената раждаемост. И двете тенденции са част от плана целящ унищожението на народа ни като цяло. Застаряването на населението в нашата трана е тенденция  причинена единствено от намаляване дела на младото население, като се вменява за причина тежката икономическа ситуация. Разбира се тя си оказва своето влияние, но далеч по-пагубно влияние оказва импринтената идея, че това е единствената причина.
Старите хора са казали - Всяко дете идва с парите си!
Мъдрост и опитност натрупани с годините на нашето съществуване.
Друга е идеята, че нашето незавидно икономичко положение е плод не толкова на нежеланието да се работи и развива, отколкото на щението да да имаме колкото се може повече от съседа във всяко едно материално измерение. Насаждане и засилване на егоизма, егоцентризма и завистта, наред с преднамерените действия по унищожаване на икономическите основи съсзадени през отминалата епоха, направиха възможни "строежа" на пясъчни кули и въздушни илюзии. (Тук огромно влияние окозват именно хората-Опо-ове, които в огромната си част са материално състоятелни.)
Като част от тези основи се явяват и днешните пенсионери. И те трябва да бъдат елиминирани. За сега само юридически, като им се отнеме правото на глас, но съм убеден, че ще има опит и за тяхното физическо елиминиране. (Помните ли народната приказка за цаля дето издал заповед за унищожение на старите хора защото не носели никаква полза? Само да припомня, че народните предания, приказки и легенди, не са плод на фатазия  а се базират на реални отминали събития.)
Все пак пари в бюджета и ной няма достатъчно за техните пенсии, и няма смисъл да се мъчат в своето жалко съществуване на бедни, мърморещи и вечно недоволин пенсионери, нали така?

А след това по същите отиграни схеми ще последват инвалидите, умствено изостаналите, децата родени с малформации и ментални увреждания, трудоустроените, болнавите, осакатените докато се стигне да националната принадлежност.
И целта ще бъде постигната - демокрация в най-чиситя вид и порвообраз. Такава каквато се е практикувала в древна Атина и Римската империя.
Новият световен ред! Нищо повече от "доброто незабравено старо"!
И все пак, не бива да забравяме факта, че всеки млад и напредничав човек, рано или късно ще стане същият мърморещ и недоволен пенсионер?
И в тази "операция" същественна роля играят хората ОП-ове които са проводници на тези идей и стожери на Системата.
Помните ли, че ви обърнах внимание на факта, че Оп-овете са оперирани от чувството на състрадание? Изводите може да си направите сами!
Но ......
Има едно огромно НО което се игнорира или не се взема под внимание.
Ние, Българите, като носители на Творческата искра , и като тъпи Балкански копелета, все ще намерим начин да прее..ем Системата и сринем плановете на нехората.
Правили сме го, правим го и ще го правим за напред. Последната наша типична Бъэлгарска гавра с прлановете на задкулисието стана преди около седмица, но за това ще пиша в следващата статия! Все пак, не бива да се забравя, че нашият народ единствен в света е успял да подчини дявола! Легенди и предания колкото щеш.




Гласувай:
15



1. theeconomist - А дали знаят кой е
04.06.2013 14:37
Малтус и какво иска? :-)))
цитирай
2. podvodni - Малтус не иска, той прокарва кон...
04.06.2013 14:47
Малтус не иска, той прокарва концепция базирайки се на своето обществено положение.
Но не е само Малтус! Теорията на Дарвин също се явява като основа на евгениката.
А в съвремене вариянт, има далеч по-колоритни представители - Родшилд, Хитлер, Чърчил, Бжежински, Олбрайт, Горбачов, Клинтън (Хилъри), Кусто, Гейтс и так далее.
цитирай
3. havel - -Разбирам идеята Ви но предложенията са крайни...
04.06.2013 15:37
По би било удачно избирателни права да имат само онези,които заслужават да имат граждански права:1.Не лишени от граждански права 2.Граждани,които отговарят на задължителното : а/основно образование б/плащане на здравни осигуровки в/плащане на пенсионни осигуровки г/безработни да но само регистрираните .д/пенсионери да ,но само които имат трудови пенсии.Така биха отпаднали близо 2 милиона сегашни избиратели.
цитирай
4. podvodni - Подводни
04.06.2013 16:39
havel написа:
По би било удачно избирателни права да имат само онези,които заслужават да имат граждански права:1.Не лишени от граждански права 2.Граждани,които отговарят на задължителното : а/основно образование б/плащане на здравни осигуровки в/плащане на пенсионни осигуровки г/безработни да но само регистрираните .д/пенсионери да ,но само които имат трудови пенсии.Така биха отпаднали близо 2 милиона сегашни избиратели.

Сигурно не съм разбран правилно, но идеята не е моя!
Тя принадлежи на човек органичен портал.
Земята, като система, на която единственно е дадено правото на свободен избор, всяко едно ограничение по какъвто е и да било признак е нарушаване на това право.
цитирай
5. анонимен - havel - Заставам зад направеното предложение, но ЗАДЪЛЖИТЕЛНО с едно допълнение към т. 2
04.06.2013 17:20
а именно :

е/ разбиращи и говорещи СВОБОДНО БЪЛГАРСКИ ЕЗИК !
цитирай
6. nikikm - Виж сега,
04.06.2013 20:42
по една случайност наближавам 70. на един му разказах по този повод играта,защото е несправедливо!Търси си друг критерий! За образованието може би си прав,но като гледам какво образование им дават сега,...та това не са българи!Образованите де!Някой път природно интелигентните,такива като българите осъществили Обединението ни /масата,войнишката/,по са за предпочитане!И тук трябва да сменяш критериите.Ще те объркам.Аз имам отговор.И той е:Патриотично възпитан народ!Никаква партия и организация,доктрина иили каквото и да било,не почиващо на патриотична основа!За това ще трябва време!И тогава-ИЗБИРАТЕЛНО ПРАВО САМО ЗА ЕТНИЧЕСКИ БЪЛГАРИ,ЗДРАВИ УМСТВЕНО! БЕЗ ДРУГИ КРИТЕРИИ! Ти си помисли!
цитирай
7. podvodni - а именно : е/ разбиращи и гов...
04.06.2013 20:51
andreshko написа:
а именно :

е/ разбиращи и говорещи СВОБОДНО БЪЛГАРСКИ ЕЗИК !


Няма ли в даден човек чисто българското съзнание, да говори свободно, правилно и чисто не само Български език, а даже и Орионски, ефекта е един и същ.
цитирай
8. podvodni - по една случайност наближавам 70. ...
04.06.2013 21:00
nikikm написа:
по една случайност наближавам 70. на един му разказах по този повод играта,защото е несправедливо!Търси си друг критерий! За образованието може би си прав,но като гледам какво образование им дават сега,...та това не са българи!Образованите де!Някой път природно интелигентните,такива като българите осъществили Обединението ни /масата,войнишката/,по са за предпочитане!И тук трябва да сменяш критериите.Ще те объркам.Аз имам отговор.И той е:Патриотично възпитан народ!Никаква партия и организация,доктрина иили каквото и да било,не почиващо на патриотична основа!За това ще трябва време!И тогава-ИЗБИРАТЕЛНО ПРАВО САМО ЗА ЕТНИЧЕСКИ БЪЛГАРИ,ЗДРАВИ УМСТВЕНО! БЕЗ ДРУГИ КРИТЕРИИ! Ти си помисли!

За етническият критерии до някъде съм съгласен, но все пак трябва да се застъпи основно на съзнанието.
В моите кръстосвания по нашата родина, съм срещал ХОРА от различни етноси. Включително и от мангалите, колкото странно и невероятно да звучи. Вярно нищожно малко, но се намират тук и там. Да не говоря за помаци и мюсюлмани в планинските райони.
Но съм срещал и изроди, които по логиката нямат право на съществуване. И отново от различни етноси.
В кореспонденциите които водя и инфото което получавам, ще има да стават ужасни неща като цяло. Но това ще бъде очистително "мероприятие".
След това вече ще можем да броим истинските Българи !
цитирай
9. milady - slojno predstaveno...:))
04.06.2013 21:13
Kak da razbiram, podvodni....OP..ima ..Pravo ,kato men, Pardon, kato vseki osaznat individ, taka li ?? eeee ,nee e spravedlivo..APropo, zatova varvim nazad...mdaaa ,ve4e 24 g..Pozdravi JULIA :))
цитирай
10. podvodni - Kak da razbiram, podvodni. . . . OP. . ...
04.06.2013 21:33
milady написа:
Kak da razbiram, podvodni....OP..ima ..Pravo ,kato men, Pardon, kato vseki osaznat individ, taka li ?? eeee ,nee e spravedlivo..APropo, zatova varvim nazad...mdaaa ,ve4e 24 g..Pozdravi JULIA :))


Напълно правилно си разбрала Юле! Даже и ОП имат право колкото теб, защото това е състояние не личен избор, но те са напълно онеобходими на този етап, за да служат като отправна точка. Някакъв вид ориентир за твоята същност и твоето развитие.
цитирай
11. tit - Абе, хора!:)
05.06.2013 07:31
Има Харта.
За правата на човека...:)
Остай го Кристоф - той е Нечовек!:))
цитирай
12. fascindoo - а знаете ли какво е П.Ор. ?
05.06.2013 09:54
не, не е съкращението на пор, а
това е съкращението на човек - Пламен Орешарски!
цитирай
13. alegatora - Ето нещо в тази насока
05.06.2013 09:54
http://alegatora.blog.bg/politika/2013/05/23/izbiratelen-zakon-predlojeniia-za-popravka.1113231
цитирай
14. born - По би било удачно избирателни права ...
05.06.2013 11:14
havel написа:
По би било удачно избирателни права да имат само онези,които заслужават да имат граждански права:1.Не лишени от граждански права 2.Граждани,които отговарят на задължителното : а/основно образование б/плащане на здравни осигуровки в/плащане на пенсионни осигуровки г/безработни да но само регистрираните .д/пенсионери да ,но само които имат трудови пенсии.Така биха отпаднали близо 2 милиона сегашни избиратели.

Основно образование ? В 21-век считате основното образование за нещо ? Моето мнение е, че образователният ценз трябва да бъде поне завършено средно или средно специално образование.
цитирай
15. born - по една случайност наближавам 70. ...
05.06.2013 11:18
podvodni написа:
nikikm написа:
по една случайност наближавам 70. на един му разказах по този повод играта,защото е несправедливо!Търси си друг критерий! За образованието може би си прав,но като гледам какво образование им дават сега,...та това не са българи!Образованите де!Някой път природно интелигентните,такива като българите осъществили Обединението ни /масата,войнишката/,по са за предпочитане!И тук трябва да сменяш критериите.Ще те объркам.Аз имам отговор.И той е:Патриотично възпитан народ!Никаква партия и организация,доктрина иили каквото и да било,не почиващо на патриотична основа!За това ще трябва време!И тогава-ИЗБИРАТЕЛНО ПРАВО САМО ЗА ЕТНИЧЕСКИ БЪЛГАРИ,ЗДРАВИ УМСТВЕНО! БЕЗ ДРУГИ КРИТЕРИИ! Ти си помисли!

За етническият критерии до някъде съм съгласен, но все пак трябва да се застъпи основно на съзнанието.
В моите кръстосвания по нашата родина, съм срещал ХОРА от различни етноси. Включително и от мангалите, колкото странно и невероятно да звучи. Вярно нищожно малко, но се намират тук и там. Да не говоря за помаци и мюсюлмани в планинските райони.
Но съм срещал и изроди, които по логиката нямат право на съществуване. И отново от различни етноси.
В кореспонденциите които водя и инфото което получавам, ще има да стават ужасни неща като цяло. Но това ще бъде очистително "мероприятие".
След това вече ще можем да броим истинските Българи !

Истинският българин вече беше описан и обрисуван в английската преса. По отношение арийските Ви представи за Истинския Българин не е зле да прочетете книгата "Български хроники" на Стефан Цанев.
цитирай
16. vencivaleri1951 - Здравей!
05.06.2013 11:21
"Абе на калпава ракета, Космоса и пречи."
Едва ли "кристоф" прави сметки подобни на твоя анализ, но си прав
Имахме разговор с внук ми. Поиска ми пари за кино и вмъкна някак си в разговора, че "по комунистическо" сме ходели под строй на кино/учениците/ и на мачове/тренира в левски/ Казах му, че и под строй сме ходили и индивидуално, но билитчето за кино е било 12ст за ученици, 30 ст за възрастни, а джобните ми бяха левче. Показах му мачове на Левски и ЦСКА с европейски грандове, препълнените стадиони и книга с класациите на отборите. Не можеше да повярва, че към 90 тагодина ЦСКА е за трети път на европейски полуфинал и е в 10ятката сред европейските отбори по спечелени точки в междунаросни срещи. Като муспоменах чепо волейбол/той е запалянко там/ сме били европейски клубни шампиони не повярва.Че Левски също бе не лош клуб сред европейските.Гледаше, слушаше и цъкаше? После ме попита в упор:
-Е защо сме се "накакали " така?
Какво да му кажеш????

Прав си, че никой публично не говори за това. Никой не анализира че като относителен дял към прутния продукт разпределението е следното:
Услуги 76%, производство20% и селско стопанство под 4%. Че това на практика е нефункционираща икономика и замираща държава. Че 1020лева е мини доход на човек да мъде причиклен към ниските етажи на средната класа , а към 800лева е средната раб заплата. При това тя се изчислява в Бюджета, а в много от частните фирми е доста под тази летва за обслужващия персонал. На много места не плащат дори с месеци.Никой не ще да говори за въпиющата мизерия на трайно безработните и живеещите в малки градчета и села. Тази категория хора са трайно маргинализирани и се доближават по психика към циганския етнос вече. От сутрин до вечер търси да сложи нещо в устата. Хора пътуват с влак да ровят в боклуците на столизата и големите градове. " Воюват" за контейнери с отпадъци.
И сме страната с най много работещи бедняци. Точно за това ни насъскват един срещу друг. Да не търсим сметка!
цитирай
17. theoldman2013 - По би било удачно избирателни права ...
08.06.2013 11:01
havel написа:
По би било удачно избирателни права да имат само онези,които заслужават да имат граждански права:1.Не лишени от граждански права 2.Граждани,които отговарят на задължителното : а/основно образование б/плащане на здравни осигуровки в/плащане на пенсионни осигуровки г/безработни да но само регистрираните .д/пенсионери да ,но само които имат трудови пенсии.Така биха отпаднали близо 2 милиона сегашни избиратели.


Напълно съм съгласен с Вас и даже бих добавил, като допълнително условие и редовното плащане на данъци. В крайна сметка с данъците, които плащаме - даваме възможност на тази държава да съществува.
цитирай
18. podvodni - По би било удачно избирателни права ...
10.06.2013 11:06
theoldman2013 написа:
havel написа:
По би било удачно избирателни права да имат само онези,които заслужават да имат граждански права:1.Не лишени от граждански права 2.Граждани,които отговарят на задължителното : а/основно образование б/плащане на здравни осигуровки в/плащане на пенсионни осигуровки г/безработни да но само регистрираните .д/пенсионери да ,но само които имат трудови пенсии.Така биха отпаднали близо 2 милиона сегашни избиратели.


Напълно съм съгласен с Вас и даже бих добавил, като допълнително условие и редовното плащане на данъци. В крайна сметка с данъците, които плащаме - даваме възможност на тази държава да съществува.

Грешкаааа! Като плащате данъци, давате съгласие, олигархията, не само да съществува, но и да се надсмива.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: podvodni
Категория: Политика
Прочетен: 3691730
Постинги: 304
Коментари: 4467
Гласове: 3151
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930