Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
За този блог
Автор: internationalist
Категория: Политика
Прочетен: 2658759
Постинги: 476
Коментари: 996
Гласове: 2103
Постинг
03.12.2014 19:13 - Псевдо интервю с Владимир Путин, което не е толкова далеч от болезнената истина.
Автор: internationalist Категория: Политика   
Прочетен: 2917 Коментари: 1 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Путин; "-Българите са Народ достоен за Презрение!!!"
image

Предлагаме ви първото ексклузивно интервю на руският президент Владимир Путин дадено за българска медия след обявяване на решението за окончателно спиране на проекта „Южен поток“.

- Г-н Президент, в българския печат, вече се коментира, че решението ви за спиране на проекта „Южен поток“ е своеобразно отмъщение срещу България, заради опитите и да води самостоятелна политика, а също, че е плод на емоционален импулс.  Как бихте коментирали подобни твърдения и какви чувства изпитвате в момента към българския народ?

- Подобни твърдения говорят само, че българите вече са достигнали до такова ниво на мислене, че могат да бъдат манипулирани по-най елементарен начин. Тези твърдение не са нито смешни, нито безумни, а нагли. Те се опитват да прехвърлят вината за нереализирането на проекта от болната на здравата глава. Според тях излиза, че независимо какво правим, строим или не Южен поток, то ние действаме винаги в ущърб на България. Аз лично бих пратил хората, които говорят подобни нелепици директно в затвора, защото именно техните действие доведоха до там, че не само Русия, но и всички останали високоразвити държави изпитват към България и българите, нищо друго освен презрение.

- Нима искате да кажете, че вие презирате българския народ?

- Абсолютно и го казвам с дълбоко съжаление, съжаление не към вас , а към всички усилия, които Русия, било то царска, социалистическа или днес демократична, е правила за да помогне за взаимноизгодното сътрудничество и развитие на България. Аз самият не вярвах, че може да се стигне до подобно развитие на нещата, смятах, че сред българите все пак има хора, които ще имат сили и желание да защитят своят национален и регионален интерес, но уви бил съм прекалено наивен. Аз се убедих, че България вече не съществува като държава и което е по-страшно , умира като народ. На картата на света, по която ще учат нашите ученици, там където би трябвало да е България ще пише ЕС. Вие сте първата истински претопена държава, каквито трябва да станат всички останали членки на съюза. Вие българите, някак си много леко и спокойно приехте, че единственият ви шанс да се развивате, е като се пръснете по света в търсене на личен успех и сигурност, за сметка на борбата за общото благо, която сплотява един народ.

- Е за какви точно усилия от страна на Русия говорите?

- Например за възстановяването на Българската държава, след пет века робство. Знам, че днес в България се чуват гласове, които отхвърлят тази заслуга на Русия, но това са същите гласове за които говорих в началото. Пролятата кръв се оказа напразна, ние създадохме независима държава, само за да може това което бе извоювано с кръв, да бъде продадено от алчността на управниците и от егоизма и страха на обикновения човек. Робът не може да бъде освободен, освен ако сам не пожелае това, както и свободният не може да бъде поробен, освен ако сам не го допусне. Вие българите не цените свободата, нито се стремите към нея, вие цените сигурността, и предпочитате да се осланяте на благосклонността на господарите си, а не на собствените си сили.

- Но вие говорите за нещо, което е било преди повече от 120 години, какво общо има то с настоящия момент?

- Историята е тази, която създава държавата. Ако обезмислим значението на всичко което се е случило преди нас, то тогава, спокойно можем да твърдим, че Българската държава никога не е съществувала, защото това е било преди 600 години, а вие нямате никакво право да говорите за 1300 години България. Всъщност точно това се случва в момента в страната ви, вие живеете само в настоящето, страхувайки се за бъдещето, отричайки миналото. Вие оцелявате поединично, като смятате, че го правите за децата си, докато всъщност продавате тяхното бъдеще, защото живот и оцеляване са различни, дори противоположни неща. Аз няма да се учудя, ако утре видя поруган и паметника на връх Шипка с изрисуван лъв и надпис „Вън руските окупатори“, стига преди това да не сте го ограбили и продали за скрап за да оцелеете, още някой ден.

- Все пак, какво бъдеще виждате вие за България?

 – Никакво, не ме ли разбрахте, България вече не съществува, няма я. Мога да ви кажа, какво бъдеще виждам за територията, която някога е била наричана България. До десет години, вие не само няма да отворите седми блок на АЕЦ Козлодуй, но ще закриете централата и ще сложите кръст на атомната енергетика  и ще внасяте руски енергийни ресурси от Турция. Богатствата на земята ви ще бъдат източени от чуждестранни концесионери, а нивите ви отровени от сондажи за шистов газ. Населението доколкото го има, ще се изхранва с вносни ГМО продукти, а децата ви няма да знаят, че дедите им някога са се наричали българи. Ще изчезнете не просто като държава, не само като народ, но и като страница в историята на света, а територията ви ще бъде използвана като плацдарм за реализиране на различни геополитически цели.

- И, какво трябва да направим за да променим това?

- Да направите ли, че вие сте неспособни на каквото и да е действие, ако то не е заплатено от някого, а никой няма да ви плати за да бъдете народ, още по-малко пък държава. Първо трябва да разберете, какво означават понятията чест и достойнство, идеал и саможертва. И да не ги бъркате с гордост и самочувствие, желание и безумие.

- Да не би да намеквате за революция?

- Говоря ви за ценности, за това, че трябва да се научите да различавате, кога едно нещо се прави за пари и кога в името на националния интерес. И когато видите, че някой прави нещо само в името на парите, или само защото му е платено за да го направи, то да го изолирате от каквото и да е участие в управлението на държавата ви, ако се наложи дори с цената на неговия или вашия живот. ПРЕПУБЛИКУВАНО ОТ: БЪЗИКЛИЙКС 




Гласувай:
3



1. zaw12929 - Русия търпи санкции, от Запада - ...
04.12.2014 06:49
Русия търпи санкции, от Запада - заради Украйна и омраза заради изваждането на България от султанската империя, застрашавайки спокойствието му и Западът се разправи неведнъж с този проблем:
1. Разгроми Санстефанска България
2. Разгроми хитлеристите и ги прогони До Берлин, а те си квартируваха у нас, конфискувайки всяка хранителна стока за фронта си
3. Най сетне ни колонизираха и ще успеят , стимулирайки местни предатели да ни съсипят може би окончателно
4. "Южен поъок" ЛИ?! да ... АМИ ДА!!!
ще изброи ли някой изчерпателно, какви точно принципи на ЕС сме нарушили, а не като папагали да повтаряме само да ги спазваме- какво- НАЛИ ИЗПЪЛНИХМЕ нарежданията на 4 америлански сентори... ?!
ВИЕ ГИ ИЗБРОЙТЕ , ПОМОГНЕТЕ НА ПАПАГАЛИТЕ ДА КАЖАТ НЕЩО СМИСЛЕНО
НАПИШЕТЕ КАКВО СИ ГОВОРВХА С ОРЕШАРСКИ- ИМАТЕ ПРОРОЧЕСКИ СПОСОБНОСТИ...
цитирай
Търсене

Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Груповият секс,измамният рай преди Ада.
2. Педерастията,хомосексуализмът и Гей-поведението, едно и също казано с различни думи.
3. Грузия,една дивна и легендарна християнска страна,поредната жертва на кървавият Американски стремеж за глобална доминация!!!
4. Не е ли време, част от Циганите да се завърнe/доброволно/ към своята древна Родина-Индия?
5. Ужасяваща, Сатанинска Педерастия и Хомосексуализъм в САЩ
6. - Фермерът стрелящ по поршета "Кайен"
7. Генно-модифицираните храни от САЩ, коктейлите на Франкенщайн.
8. Руска Военна База в България- нещо, почти невероятно!!!
9. Тъмното лице на Демокрацията в САЩ,обагрено в кърваво червено.
10. Моите, Анти-Мормонски публикации!
11. "Русия" от Иван Вазов
12. Създаде се нова група във Фейсбук,основата на бъдеща Организация.
13. Винаги ще има Българи Герои! Дан Колов...
14. Не се съпротивлявайте на циганските мародери, безмислено е!!! Преговаряйте с тях.Дайте им тяхното, да си останете живи и здрави с нещичко в джоба!
15. Митът за Дядо Божковите Сватби
16. ПРЕВОДАЧ В АМЕРИКАНСКА ВОЕННА БАЗА-ЗАД КУЛИСИТЕ!
17. Етнически конфликт в България-Българи,Цигани...Руснаци,или какви биха могли да бъдат събитията.
18. - Отмъщение с цвят на кръв,в страната на Меламиновата Шоколадова Вафла.
19. Моята среща с Вампир в САЩ!
20. "-Русия, ли?! Пет пари не давам за, Русия!"
21. When, I met a Vampire in USA.