Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
За този блог
Автор: internationalist
Категория: Политика
Прочетен: 2658934
Постинги: 476
Коментари: 996
Гласове: 2103
Постинг
30.01.2015 18:41 - Епископ Лонгин: Проклетите САЩ искат да видят как православни християни се убиват едни други!!!
Автор: internationalist Категория: Политика   
Прочетен: 2602 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 
image

Киевската хунта възнамерява да подведе под наказателна отговорност православен архипастир, обвинявайки го в това, че призовава юноши да не участват в братоубийствената война в Новорусия.

Министерството на културата на Украйна ще съди представителя на Украинската Православна църква към Московски Патриархат, който призовава за „прекратяване на мобилизацията в Украйна“. Това съобщи директорът на Департамента по религиозни дела към украинското министерство на културата Андрей Юраш.

Причината за преследването на епископ Лонгин е негова проповед, публикувана в румънския вестник Libertatea Cuvantului.

В проповедта е казано следното:

„Призовавам ви да бъдете единни и да не изпращате децата си на смърт. Нашата православна вяра не ни позволява да се убиваме едни други. Те искат гибелта на нашите хора, живеещи в мир и с Бога, и те правят това в името на политическите си интереси, заради тези, които защитават бизнеса и ръководните им длъжности.

Скъпи мои, вие нямате правото да стреляте и убивате. Бог дава живот и той е този, който го отнема. Украинските лидери заявиха, че „православната вяра е най-големият враг на Украйна“ така са им продиктували чужденците, за които истината е непоносима, сякаш са слепци.

Как може да вдигнеш оръжие и да стреляш в Божие творение? То, също както и вие, има майка, жена, дете. Защо насила ни карат да убиваме? Тайното ще стане явно: загинаха хиляди и десетки хиляди, а те говорят за стотици. Аз не ви давам благословията си да отидете на война. Ние ви призоваваме към мир.

Убити са около десет хиляди войници и дори майките им не знаят, че те вече не са сред живите. Аз не се занимавам с политика, но с болка мога да кажа, че това не е война против врага, а война между нас самите. Когато проклетите защитават Съединените Щати, те искат да видят как православните християни се убиват едни други, а те в същото време ядат, пият, веселят се и са радват на това, че на тази свята земя се пролива кръв“.

„Те ще платят за тази кръв, която е изцапала ръцете им. Всичко това е дело на проклетата Европа, за която Светите Отци казваха: „Не се кланяйте на зверовете“, и американците, които навсякъде, където се намесят, сеят единствено вражда и кръвопролития. Сега те се отдалечиха на страна и се наслаждават на това, че се пролива кръвта на нашите християни.

Братя, всички ние сме на прага на трета световна война. Ето защо ви призовавам: покайте се! Благодаря на цялото село Буковина, на всичките му жители, за това, че вие се вдигнахте. Към това призовани са всички: ние няма да дадем децата си на смъртта!“.

„Никога няма да спомена на Божествените литургии тези проклети ръководители на нашата страна, тези неверници, които нямат страх от Бога, които седят в креслата си и раздават заповеди за убийства. Остана само една молитва: Господи, ако Ти още можеш, просвети ги, те са обгърнати от тъмнина в преизподнята. Те нямат нужда от нищо, освен кръвопролития, и в това намират удоволствие. Сатанисти! Слуги на лукавия. Ако те не се спрат, тогава Бог ще ги спре, но тежко им тогава!“, каза епископът. Препубликувано от http://rusofili.bg/




Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Груповият секс,измамният рай преди Ада.
2. Педерастията,хомосексуализмът и Гей-поведението, едно и също казано с различни думи.
3. Грузия,една дивна и легендарна християнска страна,поредната жертва на кървавият Американски стремеж за глобална доминация!!!
4. Не е ли време, част от Циганите да се завърнe/доброволно/ към своята древна Родина-Индия?
5. Ужасяваща, Сатанинска Педерастия и Хомосексуализъм в САЩ
6. - Фермерът стрелящ по поршета "Кайен"
7. Генно-модифицираните храни от САЩ, коктейлите на Франкенщайн.
8. Руска Военна База в България- нещо, почти невероятно!!!
9. Тъмното лице на Демокрацията в САЩ,обагрено в кърваво червено.
10. Моите, Анти-Мормонски публикации!
11. "Русия" от Иван Вазов
12. Създаде се нова група във Фейсбук,основата на бъдеща Организация.
13. Винаги ще има Българи Герои! Дан Колов...
14. Не се съпротивлявайте на циганските мародери, безмислено е!!! Преговаряйте с тях.Дайте им тяхното, да си останете живи и здрави с нещичко в джоба!
15. Митът за Дядо Божковите Сватби
16. ПРЕВОДАЧ В АМЕРИКАНСКА ВОЕННА БАЗА-ЗАД КУЛИСИТЕ!
17. Етнически конфликт в България-Българи,Цигани...Руснаци,или какви биха могли да бъдат събитията.
18. - Отмъщение с цвят на кръв,в страната на Меламиновата Шоколадова Вафла.
19. Моята среща с Вампир в САЩ!
20. "-Русия, ли?! Пет пари не давам за, Русия!"
21. When, I met a Vampire in USA.