Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
За този блог
Автор: internationalist
Категория: Политика
Прочетен: 2650788
Постинги: 476
Коментари: 996
Гласове: 2103
Постинг
11.02.2015 15:15 - Време е не за бунт, а за революция!
Автор: internationalist Категория: Политика   
Прочетен: 2732 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Съдбоносни решения за държавата не може да се вземат в тъмни стаички, на четири очи, под диктовката на САЩ, НАТО и ЕС, а от българския народ на референдум!!!
image

Христо Проданов
Планираният команден център на НАТО в София щял да бъде "ключов" за отбранителната стратегия на Алианса. Това става ясно от информациите за срещите на министрите на отбраната на страните членки на НАТО в Брюксел. Не коя да е, а България ще бъде "ключовата" държава в противопоставянето между НАТО и Русия. И съответно ще бъде "ключова" цел при ескалация на противопоставянето.
Управляващите вкараха България в международен конфликт. По всичко изглежда, че са на път да я вкарат и във военен конфликт, в който ние да бъдем фронтова линия. Някои видни евроатлантици вече дори начертаха и "фронтови линии". А подобни линии не се чертаят току-така.

Чертаят се срещу врагове

Врагът очевидно е Русия. За родните управляващи също. Превърнаха се в най-големите ястреби, само за да се подмажат на евроатлантическите "партньори", които са по същество толкова партньори, колкото аз съм византийски император, велик везир или Нобелов лауреат по физика. И най-ясното доказателство за това е, че не може да се наричат партньори хора, държави и международни организации, които спират енергийни проекти за милиарди, налагат икономически санкции и вредни политики на уж суверенни държави, които в прав текст ни обясняват как сме били втора ръка хора и втора ръка народ, които използват европейски фондове и доклади за шантажиране на български правителства, които пряко се месят във вътрешните работи на твоята държава. Но най-вече такива, които най-безцеремонно правят всичко по силите си да вкарат родината ни в международен конфликт, може би дори във война. При това с държавата, благодарение на която днес имам правото да живея поне донякъде в свободна страна и да нося българско име. Благодарение на която днес се казвам Христо, а не Хасан или Реджеп. Въпреки че, както е тръгнало, изобщо не бих се учудил, ако децата на моите деца носят подобни имена.
Участието на България в подобен конфликт не бива да бъде допускано, каквото и да става. Ние, като народ, трябва да му се противопоставим с всички възможни средства. Да покажем, че все пак имаме някакъв инстинкт за оцеляване, какъвто по принцип имат дори животните. Обратното би означавало, че даже и за животни не ставаме. Ако не го направим, е възможно т.нар. ни "държавен глава" да се окаже последният "държавен глава" на България. Преди държавата България и българският народ да бъдат заличени от лицето на Земята. Една държава с над 1300 години история е на път

да приключи съществуването си

благодарение на един русофобски и западно-продажен кабинет и благодарение на един "държавен глава", чиято най-отличителна черта е, че няма глава на раменете си. Какво има там, не е от въпросите с повишена трудност. Това са по същество хора, на които винаги са им диктували всичко от Запад и които никога не са поставяли интереса на България пред интереса на Запада. Голяма част от тях са на хранилка на ЦРУ и не крият това. А днешният ни премиер дори парадира с този факт - когато преди няколко години се върна от посещение в САЩ, гордо обяви - "Аз съм човекът на ЦРУ в България". Парадоксално, но резултатът не беше бой с камъни и пръти. Този човек беше официално избран цели два пъти за министър-председател и днес държавата ни съвсем официално се управлява от ЦРУ.
Най-жалкото обаче е, че вероятно историята няма да ги съди. По простата причина, че е много възможно историята да приключи. Но не в смисъла, който влага Фукуяма, а в смисъла на края на човешката цивилизация такава, каквато я познаваме. И края на българските държава и народ изобщо. Време е не за бунт, а за революция. Не пролетарска, въпреки че и за такава има мегдан при тази мизерия, а за общонародна, за спасението на държавата и за оцеляването на българския народ. И ако БСП не направи нещо по въпроса, то това ще направи "Атака". А ако нито БСП, нито "Атака" направят това, тъй като е спорно дали разполагат с потенциала и доверието за тази цел, то ще бъде направено от самия български народ. И този път клишетата за евроатлантическите стойности и ценности, които бяха предадени от самите евроатлантици, няма да минат. Най-малкото, защото не разбраха простата, елементарна и първична истина, че българите сме на първо място българи, а после евроатлантици, русофили или русофоби, че животът и Родината са ни хиляди пъти по-важни от имагинерните клишета за цивилизационния избор, за евроатлантическите ценности и стойности. Поне при мен така стоят нещата. Както някой "хулиган", предполагам пънкар и анархист, но в същото време по мое скромно мнение доста интелигентен човек, беше написал върху една сграда близо до Попа -

"Обичам Родината, мразя държавата"

И тези думи звучат доста актуално в момент като днешния, когато държавата в лицето на управляващите е на път да заличи Родината от лицето на Земята. Или поне това, което е останало от нея.
Някой сигурно би казал, че това е твърде пресилено. И вероятно ще бъде прав. Въпросът е, ами ако не се окаже прав? Защото всеки голям конфликт се получава, когато всички мислят, че той няма как да се случи, че никой не е толкова глупав, за да направи нещо подобно. Само че човешката история е история на човешката глупост. А дори и най-нищожният процент да съществува подобен риск не може да бъде пренебрегван и отхвърлян с лека ръка.
Не можем да вярваме на успокоенията на военния министър, след като виждаме какво се случва. Няма как да си заравяме главата в пясъка и да се правим, че нищо не се случва, да си мислим, че това не ни засяга, че ще ни подмине. Или пък, че НАТО ще ни пази. Както това правят днес управляващите, които вземат съдбоносни за бъдещето решения. При това зад гърба на парламента и на българските граждани, на които дори не им беше дадена думата по въпроса. А въпросът е ясен: "Искате ли България да бъде "фронтова линия" и "ключова" държава в най-големия геополитически конфликт за последните 60 години?" И той трябва да бъде поставен на референдум. Защото подобни съдбоносни решения не може да се вземат в тъмни стаички, на четири очи, под диктовката на САЩ, НАТО и ЕС. Те трябва да се вземат от българския народ, който в крайна сметка е суверенът в тази държава и който ще трябва да плати цената на продажните политически решения. Няма какво да се лъжем. Тя няма да бъде платена нито от министрите, нито от премиера, нито от президента, а още по-малко от САЩ или НАТО. Тя ще бъде платена от мен и от всеки, който чете тези еретични редове.
И като стана дума за САЩ и НАТО, естествено възниква въпросът - какво аджеба правят САЩ и НАТО в Украйна? Каква изобщо работа може да имат там? Защото това си е конфликт между Украйна и Русия. Дори не е толкова конфликт между Украйна и Русия, колкото гражданска война в Украйна. Още по-малко мога да разбера каква работа имаме там ние. Ама и ние "барабар Петко с мъжете" да се набутаме между шамарите, да хапнем по някой тупаник, може и по някой шут да отнесем в мелето, да се молим някой да ни фрасне в главата, току-виж сме се опомнили. И това само в случай на "добрия" сценарий. Парадоксалното е, че си унищожихме армията, за да влезем в НАТО и НАТО да пази националната ни сигурност, което само по себе си е

болна мисъл, достойна за Гинес

Която за съжаление ние я превърнахме във факт. И дори се гордеем с него. А днес се оказва, че НАТО е на път да ни вкара във военен конфликт, който може да представлява заплаха не просто за националната ни сигурност, а за физическото оцеляване на народа и Родината. Ако изобщо може да се каже, че съществува някоя международна организация, която да има проблем с този конфликт, при това по определение това не са САЩ, ЕС или НАТО, а ООН. За съжаление обаче САЩ, ЕС и НАТО направиха така, че днес съществуването на ООН да е лишено от какъвто и да било смисъл. А системата на международните отношения да бъде разградена до такава степен, че вече да е по същество система на САЩ, НАТО и техните военни интервенции, базиращи се на неолибералния принцип "парите въртят света". В това число и военните конфликти за пари, които въртят света.
Някой сигурно би казал, че алтернативата е да се предложим на Путин, че съм "рублофил", руски агент, комунист или нещо подобно. Отговарям предварително, че

няма такава алтернатива

при която да се предлагаме и надупваме пред когото и да било. Защото наличието на алтернативата "надупване" не е никаква алтернатива. Освен за мизерните и продажни душички на нашите политици, най-вече държавния ни глава и окопалата се навсякъде във властта русофобска, но най-вече българофобска десница. Както и че за съжаление за управниците ни разликата между долара и рублата се свежда до това да прибират доларите в десния, а рублите в левия джоб, след което по възможно най-наглия и безочлив начин да ни обясняват колко много били загрижени за нас. Предлагам им да си вземат грижите с все парцалките и партакешите, след което да си обират крушите, докато все още могат.

 Препубликувано от www.duma.bg




Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Груповият секс,измамният рай преди Ада.
2. Педерастията,хомосексуализмът и Гей-поведението, едно и също казано с различни думи.
3. Грузия,една дивна и легендарна християнска страна,поредната жертва на кървавият Американски стремеж за глобална доминация!!!
4. Не е ли време, част от Циганите да се завърнe/доброволно/ към своята древна Родина-Индия?
5. Ужасяваща, Сатанинска Педерастия и Хомосексуализъм в САЩ
6. - Фермерът стрелящ по поршета "Кайен"
7. Генно-модифицираните храни от САЩ, коктейлите на Франкенщайн.
8. Руска Военна База в България- нещо, почти невероятно!!!
9. Тъмното лице на Демокрацията в САЩ,обагрено в кърваво червено.
10. Моите, Анти-Мормонски публикации!
11. "Русия" от Иван Вазов
12. Създаде се нова група във Фейсбук,основата на бъдеща Организация.
13. Винаги ще има Българи Герои! Дан Колов...
14. Не се съпротивлявайте на циганските мародери, безмислено е!!! Преговаряйте с тях.Дайте им тяхното, да си останете живи и здрави с нещичко в джоба!
15. Митът за Дядо Божковите Сватби
16. ПРЕВОДАЧ В АМЕРИКАНСКА ВОЕННА БАЗА-ЗАД КУЛИСИТЕ!
17. Етнически конфликт в България-Българи,Цигани...Руснаци,или какви биха могли да бъдат събитията.
18. - Отмъщение с цвят на кръв,в страната на Меламиновата Шоколадова Вафла.
19. Моята среща с Вампир в САЩ!
20. "-Русия, ли?! Пет пари не давам за, Русия!"
21. When, I met a Vampire in USA.