Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
За този блог
Автор: internationalist
Категория: Политика
Прочетен: 2650597
Постинги: 476
Коментари: 996
Гласове: 2103
Постинг
08.06.2007 23:16 - Педерастията,хомосексуализмът и Гей-поведението, едно и също казано с различни думи.
Автор: internationalist Категория: Тя и той   
Прочетен: 13584 Коментари: 9 Гласове:
3

Последна промяна: 21.03.2011 10:02


image 
"- Господине, защо искате да емигрирате от България?
- Вижте, преди години хомосексуализмът се наказваше със затвор, после само с принудително лечение, после започнаха да го смятат за нормален, напоследък започнаха рекламни гей-паради.
Искам да се махна, преди да е станал задължителен!
 "
                        Преди 18 години,когато над София светеше копие на звездата от Кремъл, в татковината ни българска,всичко беше просто и ясно под контрол, поне привидно.За  хомосексуализмът се изучаваше по книгите от психолози,лекари и социолози,май и от други научни люде. Но в развитото социалистическо общество място за такива хора нямаше,това беше болестно състояние,което трябваше да се лекува активно и във строго специализирани места.

Да обаче развитото социалистическото общество беше пратено в пенсия от синовете и внуците на неговите създатели,които наместиха с връзки пост-социалистическото,негово достойно отроче.

Та тогава се разбра,че педерасти,хомосексуалисти и гейове е имало през цялото време,ама са били в дълбока или по-плитка конспирация в зависимост от мястото си в соц. социума.Та като нямаше вече нужда да се крият,почнаха да се показват първо по-плахо,после по-явно и накрая откровенно натрапчиво.С течение на годините гей-обществата набираха сила,появиха се гей заведения,гей-мода,гей-модни корифеи и какво ли не гей-нещо си....  Педерастията в мъжко  или женско лице,набираше все по голяма скорост,и хомо-общностите завладяваха все по-високи етажи на власта,докато стигнат до най-високите.

Да не забравяме,че има и душевни педерасти които само са такива по държание и манталитет,а по сексуална ориентация са  много вели хетеросексуални.

Под влияние на  напълно завладялата ни западна модна тенденция, гей поведението,про-гей модата,музиката направена от гейове се налагаше като най-“куул” и даже напълно хетеро хора се обличат и държат като псевдо- педерасти. А то едно нещо като ти се внушава отвсякъде,със скрити и явни послания,рано или късно ти повлиява.

Богати и пренаситени от  красиви жени мъже,решават да пробват,”...абе аджеба,какво е все пак това,да си го вкараш във мъжки задник,макар и той преоблечен и обезкосмен като женски.Или пък какво е на теб да ти го вкарат,обаче какъв ли е екстаз,хем ти да си го вкарал, хем и на теб да си ти го напомпали здраво,отзад.Оооох,Баттеее!..” Млади и красиви Самки,пробвали доста мъже,които в един момент стават досадно еднакви по коли,държане и агресивно-безчувствен секс,искат да се отпуснат във нежните,любвеобилни ласки на друга дама и да разберат дали силиконовият пенис задоволява по-добре от натуралният.И така се завърта една лавина,само че не от върха към нанадолу,ами някак си водоравно и спираловидно,не можеш да я разбереш, на омагьосан кръг го докарва някак си.Та така и така, сме попаднали във тази ценрофуга на еднополова сексуална вахканлия която ни залива,облива и промива от всякъде,ами да вземем да им позволим да се вземат хората със брак.Ето какви развити общества на лелеяните за пример западни демокрации ги разрешиха-Холандия,Великобритания,области от Германия и др. може да има,не ги знам всичките.

Та ние от тези държави ако не взимаме пример от кого,от Иран ли?! Държавата където цари строг мюсюлмански морал,патриархатът и семейството са като основна разменна единица и непоклатима институция.Айде, моля ти се! Манни ги тия диваци,бате! Ненапразно,президентът Буш който скоро ще дойде като нещо повече от Господ да ни посети,ги посочи като държава на Злото.Казвам като повече от Господ,защото,ако със сигурност Иисус дойде,надали ще му осигурят такава охрана и посрещане.

Може да му спретнат като алтернативно посрещане,един Гей парад.Или да го изкарат за луд и да искат да го приберат.Никой от управляващите ни гей или про-гей,няма полза от идване на Иисус.Ще се объркат всичките им планове и стратегии.Виж ако някой полу-Бог,полу-човек,който интересно защо не знае доста столици на света дойде в качеството си на президент, е добре дошъл,ще го посрещнем със отворени педерастки или Гей-обятия.Гей парад обаче няма да има.

В заключение искам да кажа,на тези които не са станали Гейове и нямат намерение,не се косете все още не е нелегално да си  хетеро.Не казвам нормален,защото за Педерастите,те са си нормални и си е така,ако слушаш медиите.Наслаждавайте се на ориентацията си към противоположният пол всеки  ден е ценен,не се знае кога ще ви забранят и ще трябва да минете в нелегалност.

Тогава само социалистическа революция ви е спасението.Ако не ви стиска за революция,бягайте в Иран!!Това е от мен.   
                 






Гласувай:
4



1. furiika - kefi6*
10.06.2007 10:52
kefi6*
цитирай
2. анонимен - kool
25.07.2007 22:54
kool
цитирай
3. анонимен - qvno nqma6 predstava kakvo e xom...
26.07.2007 18:28
qvno nqma6 predstava kakvo e xomuseksualnost!!!!6toto ne si murdal ot BG,kudeto samo se paradira i e predelno qsno,4e 90% e zirkadjiiska pokaznost! Ti sus sigurnost nqma6 i edin gei poznat.
цитирай
4. nemesis - много ми хареса
21.08.2007 23:00
винаги съм го мислел, но все не можех да го кажа без да сипя обиди. :))
цитирай
5. comfy - !!
04.09.2007 20:09
:)))
цитирай
6. анонимен - xaxa takava visha prostotiq ne bqh ...
16.03.2009 23:23
xaxa takava visha prostotiq ne bqh 4el. Jivota e kratak vseki da pravi kakvoto iska, da se obli4a kakto iska i da si go slaga kadeto iska. Ina4e vse pederasite sa vi vinovni za vsi4ko.
цитирай
7. анонимен - Тази статия е отвратителна. Защо ...
05.05.2009 17:19
Тази статия е отвратителна. Защо пак делите хората ? Хомо, хетеро, САЩ, Иран ?????
Нужно ли е на всеки да му слагаме табелка преди да сме видели човека в човека ???
цитирай
8. анонимен - eh
12.06.2009 23:44
Da si gay e super no ne i v BG !
v Bg e super ako si pederast po du6a! S takuva 'pederasti' e pylno navred i naroda gi obi4a. Oba4e ako si 4esten gay no ne i pederast po du6a hotata te mrazqt poneje pove4eto sa s pokvareni du6i.
цитирай
9. анонимен - Статията
13.08.2010 19:11
анонимен написа:
Тази статия е отвратителна. Защо пак делите хората ? Хомо, хетеро, САЩ, Иран ?????
Нужно ли е на всеки да му слагаме табелка преди да сме видели човека в човека ???

Статията си е много точна и навременна. Още по-добър е клипът. Който още не е отвикнал да мисли, ще разбере. Цяла индустрия в световен мащаб работи за оглупяването на човечеството. Тук чувам гласовете на невярващите, които ще кажат - ние все търсим някой отвън да ни е виновен. Но е така. Различните народи оглупяват с различна скорост. У нас например процесите текат със страшна сила, благодарение на любезното съдействие на управниците ни.
цитирай
Търсене

Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Груповият секс,измамният рай преди Ада.
2. Педерастията,хомосексуализмът и Гей-поведението, едно и също казано с различни думи.
3. Грузия,една дивна и легендарна християнска страна,поредната жертва на кървавият Американски стремеж за глобална доминация!!!
4. Не е ли време, част от Циганите да се завърнe/доброволно/ към своята древна Родина-Индия?
5. Ужасяваща, Сатанинска Педерастия и Хомосексуализъм в САЩ
6. - Фермерът стрелящ по поршета "Кайен"
7. Генно-модифицираните храни от САЩ, коктейлите на Франкенщайн.
8. Руска Военна База в България- нещо, почти невероятно!!!
9. Тъмното лице на Демокрацията в САЩ,обагрено в кърваво червено.
10. Моите, Анти-Мормонски публикации!
11. "Русия" от Иван Вазов
12. Създаде се нова група във Фейсбук,основата на бъдеща Организация.
13. Винаги ще има Българи Герои! Дан Колов...
14. Не се съпротивлявайте на циганските мародери, безмислено е!!! Преговаряйте с тях.Дайте им тяхното, да си останете живи и здрави с нещичко в джоба!
15. Митът за Дядо Божковите Сватби
16. ПРЕВОДАЧ В АМЕРИКАНСКА ВОЕННА БАЗА-ЗАД КУЛИСИТЕ!
17. Етнически конфликт в България-Българи,Цигани...Руснаци,или какви биха могли да бъдат събитията.
18. - Отмъщение с цвят на кръв,в страната на Меламиновата Шоколадова Вафла.
19. Моята среща с Вампир в САЩ!
20. "-Русия, ли?! Пет пари не давам за, Русия!"
21. When, I met a Vampire in USA.