Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
За този блог
Автор: internationalist
Категория: Политика
Прочетен: 2650824
Постинги: 476
Коментари: 996
Гласове: 2103
Постинг
02.08.2007 17:20 - Груповият секс,измамният рай преди Ада!
Автор: internationalist Категория: Тя и той   
Прочетен: 16881 Коментари: 8 Гласове:
3

Последна промяна: 26.05.2016 20:00


 

image


Всички ние си имаме сексуални фантазии, с които често сами се забавляваме и се откъсваме от реалноста.Не рядко те прескачат в сънищата ни,събуждаме се еректирали,подмокрени или.....Посягаме към дистанционното,щракваме на порно канала и от там ни заливат,пениси,вагини,ануси,на незнайни за нас хора,напомпани със силикон,надрусани със синтетика или просто наркотици,гледаме една млада, или все още по-млада плът как се люшка в една нескончаема вахканлия,нагласена и натъкмена като за кино.Пълним очи,самотните  мъже пълнят шепи с бяла течност,а самотните Еви вдигат оборота на секс- магазините,плащайки си за  парче силикон с формата на  фалос.

Тези които не са самотни, поне физически и си имат някой под ръка, вече поомръзнал им,попивайки от екрана,монитора или дисплея,почват да се навиват да опитат нещо по-така.Нещо което ще ги докара до нирвана,без да има нужда от йога и хиндуизъм,следвайки единствено невидимият  Гуру от хард-порно филма.

Тръпнейки от неопитаното изкушение,предчувсвайки  насладата на “малкият” грях, почват да се питат един друг,ти готов,ти готова ли си, да опитаме,да се разнообразим,че вече комай си поомръзнахме за тези години заедно,а?

След недълги или по-дълги преговори, с леко свито сърце пресмятайки за и против,но с пот в слабините, предчуствайки насладата от новата непозната плът с която ще се съвокупляват, в една екзотична оргия,те взимат Решението-да го направят!!!

И почва се търсенето в Интернет-вечер,нощ и в късен сумрачен следобед.За точната двойка която ще им пасне по всичко,да е здрава,да няма излишни влюбвания и неочаквани проблеми,да са готини чистоплътни,освободени,перверзни и купонджии,абе като на филма от порно канала,ама малко по нашенски.
image

Търсене,размяна на снимки,чатове,он-лайн провали,пак наново и отново.

Но, все пак който търси намира, който чука му се отваря...какво, според случая.

Оооо,най-сетне идва заветният ден на първата среща,от тръпката на неочакваното,адски гореща.

Оглеждайки се плахо,като едва ли не всеки знае за порочните им намерения и ги гледа иронично- цинично,”нашата” плашлива двойка, пристъпва в кафене”Инкогнито",сяда в дъното и чака  с нетърпение,тези за които са бленували от доста потни вечери.

Чакат,чакат а никой не идва,ръцете им са досадно влажни от притеснително нетърпение.И тъкмо когато почти се отказаха,внезапно като по чудо едни непознати,жена и мъж, седнаха при тях,но всъщност не толкова непознати,снимките са били истински.

Гледаха се комай цяла вечност,а бяха само няколко минути.Дойдоха и първите усмивки и дежурно заучени фрази.

Дойдоха и първите питиета,езиците се развързаха по-малко и се почна изучаването.

Настана час,прегледа на резултатите от тестовете за болести беше минал,всеки си беше изпял рецитала,репетиран преди това.

Дойде време за по-сериозни преговори на друг терен и за по сериозни действия.

Леко олюлявайки се от алкохола и предварително изпитата доза наслада,четиримата герои на нашата история се напъхаха в първото попаднало им такси и запрашиха към Терена.

Нямаше място за всички отзаде,та по слабият Самец беше изтикан отпред..на седалката до шофьора.Другият случайно седна до жена му, най-открая и потънаха в шушу-муш,обгърнати от мрака.Макар и къс пътят свърши и се вмъкнаха във входа, който щеше да ги заведе до гнездото на тайните им сласти.

Настаниха се на дивана в хола,доста поразхвърлени,всеки загатнал на показ това с което щеше да прелъстява другият от другите.

Почнаха се пак сладки разговори и словесни излияния, уж не на сексуална тематика,но всеки преглъщаше начесто в очакване и отпиваше от питието с трепереща ръка.

Разстоянията се скъсяваха,бариерите постепенно падаха,както и осветлението ставаше все по-приглушено.

Внезапно “по-силният Самец” се нахвърли стръвно на чуждата съпруга,впивайки хапещи устни в нейните,а косматата му ръка бързо се вмъкна под оскъдните и прашки.Тя се разтрепера от удоволствие,краката и инстинктивно се отвориха и влажно поеха няколко от късите му,но възлести пръсти.

Другият Самец,си глътна езика от стрес и чак му падна палатката от гледката,въпреки досегашната здрава ерекция.Така и щеше да остане сдървен,ако не се беше намесила другата съпруга. Тя започна да го целува страстно, стараейки се да го окопити и да почнат равностойна игра както другите.

Поокопити се той, но погледа все в жена му, която вече беше потънала в друго измерение, благодарение на една космическа совалка от плът,здраво влязла в слабините и.

Новата му партньорка приложи най-тежката си артилерия и здраво засмука поомекналият му член,толкова здраво,че чак се давеше леко.

Но очите му все останали бяха в неговата половинка която изживяваше втори оргазъм.

След дълги усилия палатката наново навдигна връх и беше с усилия вкарана в чуждата вагина.

Но уви няма равнойстойна игра на този свят,винаги има силен и слаб,победител и победен.Секунди след измъченото проникване,спермата рукна и рунда приключи.

А другите се бяха развихрили още по-силно,лееха се пот,вагинални секрети,охкаше се,пъшкаше се неистово,дивана скърцаше всеки момент готов да тръгне нанякъде,полудял и той от страсти.Незадоволена,леко ядосана и с хищен поглед другата Самка се присламчи към тях,мъчейки се отпие и тя от чашата на греха.

Но Те така се бяха сляли,та само капки и пръски стигнаха до устните и.

Внезапно двойна и взаима експлозия ги разтресе и виковете от чутовната им наслада,стигнаха почти до Него,до този който ги чакаше долу,смеейки се Дяволито.

Диванът горкият получи инфаркт и сдаде багажа.

“По-слабият” се беше отеглил пораженчески в дъното на стаята,една сълза беше блеснала в очите му, а  устните му бяха застинали сякаш казвайки”Какво направихме?!”........

От тук нататък,всичко в живота на четиримата тръгна по друг път,връщане назад нямаше.

Измамният плътски Рай от филмите, интернет и въображението,преля в голата действителност,отвори пътят към една безкрайна Голгота,на кавги,изневери, преследвания,скандали....и раздели

Оооо,не споменах ли за децата на горепосочените  четирима Герои,на нашето време?!Извинявайте,улисах се и аз в сексуални фантазии.....Та децата им научиха много неща по-рано отколкото би трябвало от живота.Съзряха,някак си по-бързо,но с изкривени понятия за хаоса който ги заобикаляше.

Та драги читатели преди решите да опитате от толкова сега модерният групов секс или пък суингинг,или както и да го наричат,спрете,ослушайте се,дали не мирише леко на сяра и дали не дочувате един лек Дяволит смях,идващ сякаш от дълбините на въображението ви.
image






Гласувай:
3



1. анонимен - flower2006@abv.bg
16.08.2007 19:48
ne sme syingari...prosto obi4ame grypovia seks....obi4ame se i po -mejdy si...imame postoianni partniori i pri nas sexa ne e sastezanie na samci a nejnost i ydovolstvie...kogato niama egoizam vsi4ko e neveroiatno...ima li egoizam tova e na4aloto na kraia
цитирай
2. didonata1977 - плашешто е
26.08.2007 21:02
ти преживявл ли си го? или просто фантазията ти работи на пълни обороти?!?!:) мисля,че светът на киното и интернета е неизмерим с реалността и който загуби почва под краката си, ....толкова по-зле за него
цитирай
3. nrg - Да кажа ли, да спестя ли???
14.10.2007 00:00
Медията не само изнасилва възприятията на жертвите си, а и ги прави нейни ревностни защитници, готови на всичко, но не и да отрекат злото. Абе, дяволска работа, ама айде, нали всеки можел каквото си иска вече...Гледаме порно, слушаме чалга, друсаме амфети(те нали нищо не са), жените стават все по-сексуално уверени и упорити, а мъжете започнаха да издигат октавите на гласовете си.
Между другото, трета статия прочитам от автора, и на трите бях задължен да се съглася, според моите представи за нещата...
цитирай
4. анонимен - секса е ...
01.07.2009 05:51
Приятно животинско занимание - не се изисква никаква предварителна подготовка.Истинските ебачи и ебачки във всякакви условия могат да направят страхотен секс. Всичките хитрини - музика, еротчино бельо, играчки, виагра и т.н. излизат на сцената когато един от двамата или и двамата партньори вече не стават за нормален секс и се налага да се помага. Тъжно е но е така.
цитирай
5. анонимен - Всеки има право да живее както иска, ...
16.05.2010 10:13
Всеки има право да живее както иска,,,и да прави каквото му харесва..
цитирай
6. анонимен - Не съм го изпитвала, но сигурно е ...
20.05.2010 23:55
Не съм го изпитвала,но сигурно е хубаво..
цитирай
7. magicktarot - Ееее, така си го написал,
08.01.2011 11:22
че човек дори и да не си е помислял за такива неща, дори фантазиите му да са съвсем различни като тип и желания, пак ще се замисли - абе аз да не изпускам нещо?! виж ти какви неща имало - конкретни и изпълними,....и - много привлекателни.:))) Поздравления!
Това накрая за ада някак се губи, много по-слабо е от основната част /винаги "морализаторските" поучения и изводи са по-слаби от "злото". Слагам ги в кавички и двете понятия, защото не мисля за зло груповия секс /макар че съм против него/, нито приемам за морализаторстване поученията. Това за разривите и разделите - като част от извода и поуката - много хора биха го приели като нещо положително "Защо да кретам с един човек цял живот и да преживея живота си - този уникален дар - в скука и сивота?" Поздрави! Хареса ми!
цитирай
8. анонимен - .
17.03.2012 21:56
Не бих казал , че груповия секс е нещо модерно , аз съм млад човек и познавам само един , който практикува и то заедно със съпругата си , ходят там търсят някви подобни на тях извратеняци из нета , но в никакъв случай не е нормално или модерно , всеки си носи глава на раменете , да прави кой , каквото мисли за правилно. За мен тия хора са извратени.
цитирай
Търсене

Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Груповият секс,измамният рай преди Ада.
2. Педерастията,хомосексуализмът и Гей-поведението, едно и също казано с различни думи.
3. Грузия,една дивна и легендарна християнска страна,поредната жертва на кървавият Американски стремеж за глобална доминация!!!
4. Не е ли време, част от Циганите да се завърнe/доброволно/ към своята древна Родина-Индия?
5. Ужасяваща, Сатанинска Педерастия и Хомосексуализъм в САЩ
6. - Фермерът стрелящ по поршета "Кайен"
7. Генно-модифицираните храни от САЩ, коктейлите на Франкенщайн.
8. Руска Военна База в България- нещо, почти невероятно!!!
9. Тъмното лице на Демокрацията в САЩ,обагрено в кърваво червено.
10. Моите, Анти-Мормонски публикации!
11. "Русия" от Иван Вазов
12. Създаде се нова група във Фейсбук,основата на бъдеща Организация.
13. Винаги ще има Българи Герои! Дан Колов...
14. Не се съпротивлявайте на циганските мародери, безмислено е!!! Преговаряйте с тях.Дайте им тяхното, да си останете живи и здрави с нещичко в джоба!
15. Митът за Дядо Божковите Сватби
16. ПРЕВОДАЧ В АМЕРИКАНСКА ВОЕННА БАЗА-ЗАД КУЛИСИТЕ!
17. Етнически конфликт в България-Българи,Цигани...Руснаци,или какви биха могли да бъдат събитията.
18. - Отмъщение с цвят на кръв,в страната на Меламиновата Шоколадова Вафла.
19. Моята среща с Вампир в САЩ!
20. "-Русия, ли?! Пет пари не давам за, Русия!"
21. When, I met a Vampire in USA.