Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
За този блог
Автор: internationalist
Категория: Политика
Прочетен: 2650781
Постинги: 476
Коментари: 996
Гласове: 2103
Постинг
04.01.2013 16:29 - Хороскоп за 2013: на кого черната водна змия ще донесе щастие през новата година?
Автор: internationalist Категория: Забавление   
Прочетен: 4285 Коментари: 0 Гласове:
0



imageimage
2013 година ще донесе щастие на онези, които се занимават с интелектуална дейност. Водещи астролози правят специална прогноза за "Гласът на Русия". Идната година ще донесе успехи на онези, които рискуват и изчисляват всички подробности. Астролозите препоръчват внимателно отношение към личния бюджет и по възможност съкращаване на разходите. Звездите предричат щастие на онези, които са настроени сериозно във въпросите на любовта. 2013 година е сполучлива за сключване на бракове.Но звездите са особено добре разположени към представителите на знаците на въздушната стихия, прогнозира астрологът Альона Адлер:

- В настъпващата година Везните ще са успешни. Миналата година им се налагаше усърдно да се трудят, а сега ще жънат плодовете. Най-сетне ще завърши периодът на неуспехи при Близнаците – щастието ще им се усмихне. Те ще печелят добре и ще завързват изгодни връзки. На Водолеите ще им хрумват много креативни идеи. Те ще могат успешно да ги реализират благодарение на своите организаторски способности и лидерски качества.

През 2013 Раците, Рибите и Скорпионите ги чакат промени, казва астрологът Виктор Истомин:

- За Раците сполучливата година може да се ознаменува със смяна на работата или отношенията. В началото на годината Скорпионите ги чакат битови грижи. Те следва да бъдат готови към различни бюрократични сложности, които ще бъдат успешно преодолени. За Рибите опора в работата ще станат приятелите и партньорите. През второто полугодие ги чакат големи разходи, евентуално, купуване на имоти.

Знаците на Земята също няма да избегнат промени. Но за Телците, Козирозите и Девите те основно ще бъдат позитивни, смята Альона Адлер:

- 2013 обещава промени в личния живот на Телците. През парил и май ще им се падне случай да променят живота си към по-добро. А Девите ще получат шанс да подобрят своето благосъстояние и социалното си положение. Идната година Козирозите по-отговорно ще се отнасят към живота. Най-много ще провърви на онези от тях, които се трудят в сферата на образованието, строителството и бизнеса.

На Лъвовете, Стрелците и Овните съдбата през 2013 ще донесе много изненади: нови запознанства и нови възможности. За да бъдат успешни, те не бива да се страхуват и следва да действат решително, казва астрологът Тамара Юдина:

- За Лъвовете 2013 година ще бъде успешна.Вашата популярност ще нарасне, както и уважението към вас. Ще се засили способността ви да оказвате влияние върху хората. Лъвовете ще могат да се възползват от това за да се изкачат на поредното стъпало на кариерната стълба. На Овните ще им се наложи постоянно да бъдат в тонус и да са готови към каквото и да е непредсказуемо развитие на събитията. За Стрелците основна дума на годината е „неочаквано”. Те могат да получат подарък на съдбата или печалба там, където изобщо не са разчитали.Съгласно китайския хороскоп 2013 е година на Черната Водна Змия. Тя ще донесе много мъдри и справедливи решения, успехи на всички зодиакални знаци, които се трудят в интелектуалната сфера, смята астролозите. Змията ще смени Водния Дракон на 10 февруари.






Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Груповият секс,измамният рай преди Ада.
2. Педерастията,хомосексуализмът и Гей-поведението, едно и също казано с различни думи.
3. Грузия,една дивна и легендарна християнска страна,поредната жертва на кървавият Американски стремеж за глобална доминация!!!
4. Не е ли време, част от Циганите да се завърнe/доброволно/ към своята древна Родина-Индия?
5. Ужасяваща, Сатанинска Педерастия и Хомосексуализъм в САЩ
6. - Фермерът стрелящ по поршета "Кайен"
7. Генно-модифицираните храни от САЩ, коктейлите на Франкенщайн.
8. Руска Военна База в България- нещо, почти невероятно!!!
9. Тъмното лице на Демокрацията в САЩ,обагрено в кърваво червено.
10. Моите, Анти-Мормонски публикации!
11. "Русия" от Иван Вазов
12. Създаде се нова група във Фейсбук,основата на бъдеща Организация.
13. Винаги ще има Българи Герои! Дан Колов...
14. Не се съпротивлявайте на циганските мародери, безмислено е!!! Преговаряйте с тях.Дайте им тяхното, да си останете живи и здрави с нещичко в джоба!
15. Митът за Дядо Божковите Сватби
16. ПРЕВОДАЧ В АМЕРИКАНСКА ВОЕННА БАЗА-ЗАД КУЛИСИТЕ!
17. Етнически конфликт в България-Българи,Цигани...Руснаци,или какви биха могли да бъдат събитията.
18. - Отмъщение с цвят на кръв,в страната на Меламиновата Шоколадова Вафла.
19. Моята среща с Вампир в САЩ!
20. "-Русия, ли?! Пет пари не давам за, Русия!"
21. When, I met a Vampire in USA.