Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
За този блог
Автор: internationalist
Категория: Политика
Прочетен: 2658609
Постинги: 476
Коментари: 996
Гласове: 2103
Постинг
06.02.2013 21:00 - Да пратим Ромски Командоси, срещу Хизбула!
Автор: internationalist Категория: Забавление   
Прочетен: 2913 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 12.10.2015 17:56


 Братя и сестри от България,най-сетне часът на Справедливоста, в нашата страна настана. Излезе перфектната и неоспорима истина, че тези Чудовища почти като във Филма "300" от Хизбула, са виновни за мега-трагедията на летище Бургас. Днес, целият ден душата ми ликува,направо е празник. Ако можех да се доближа до г-н Николай Младенов, което е почти невъзможно, бих му се поклонил до земи на този достоен Българин. Да но охрана, това-онова, знаете как е...прекалено е голяма народната Любов, да не го смачка.
imageimage

Всъщност, той е Българин ли е?! Е не знам, все пак на 100%. Във Уикипедия прочетох как г-н Кеворк Кеворкян го е нарекъл Евреин, а май още не малко политици сред управлявашите ни са Евреи с български имена, но това какво значение има реално. Сигурен съм,как макар и Евреи, толкова много обичат България, та даже са решили да носят Български имена. Е това ако не е саможертва, здраве му кажи.Сигурно, го правят от благодарност за спасените от нас Евреи по време на Холокоста. Както те сега, спасяват в модерните си болници в Израел, стотици български деца, които се нуждаят от трансплантации, абсолютно Платено и то на доста, високи цени!!! На това му викам аз истинска Благодарност. Ох, отвлякох се малко... Та както немалко от вас знаят аз живея в гр. Сливен, близо до най-голямата циганска махала "Надежда", което много ме радва, защото всекидневно имам възможноста да виждам 1000-ди ромски деца, спретнати, сладки как ги водят на училище. Те викат, крякат, блъскат по външните елекротабла, мерят с камъни и какво ли още не от радост, че могат да се учат и да просперират.Скоро пих кафе с няколко от техните учителки и ги попитах, като какви се чувстват, те ми викат:- Като звероукротителки! Сигурно са имали напредвид, че имат някакви питомни зверчета в къщи и ги опитомяват, иначе не се сещам защо?! Вие как мислите, почему,поркоа така казват?! Все пак съм дискретен мъж и не посмях да се ровя в личният им живот. Та от сутринта гледам, събират се десетки, ако не стотици Роми около нас, пият кафе носят едни ми ти вестници и бурно коментират.Загриза ме любопитството и побързах да ги попитам за какво става на въпрос. Все пак доста ги разбирам, знам около 100 цигански думи, говоря задоволителен турски, наемал съм много от тях в миналото, изощбо на Ти съм с циганите. И какво да науча, прочели те като едни будни и съзнателни граждани за Решението на Ръ.Бъ. да обяви, че Хизбула са извършителите на атентата в Бургас, абсолютно без никакъв дипломатически натиск от САЩ и Израел, доволни са много и душевно ликуват. Поговорих с тях, разбрах какви са настроенията им и спонтанно, но синтезирано у мен възникна следното-Предложение! А именно, да обявим Война на Хизбула, чрез обучени роми-цигани, командоси, или някак си по по-цигански казано: Комангоси. Когато мангал е командос,е "комангос". "Мангал" на цигански е "щастлив", прекрасно до тук. Имайки напредвид тяхните спонтанни идеи и моите предлагам:
image
-На всички Цигани и Роми по затворите, здрави мъже и жени, да им се даде предложение, да се сражават срещу,"Хизбула" на тяхна, ливанска територия и да получат тотална амнистия. -За целта да се направят кратки обучителни Лагери, където след кратък курс по арабски и някои военно-бойни умения, те ще приложат срещу Хизбула, това за което на практика са вкарани в затвора в България, а тоест: а) след навлизане в Ливан, ще почнат да отмъкват всякакво желязо от Хизбула и така ги оставят без всякакво метално оръжие. б)Почват да изнасилват и убиват, тяхните Хизбула-бабички, ще им вземат парите от ливанските пенсии и така ще всеят шок и ужас, сред тази ужасна терористична Организация. Абе, не мога да разбера какво е това лицемерие, та Русия и много страни от Е.С, а и целият Свят, не ги признават за ужасни, зверски Терористи, пфууу страхливци! в) Ромските сутеньори, ще закарат проститутки заразени с букет от венерически болести на смешни цени и едва ли не половината от терористите на Хизбула, ще се заразят със Сифилис, Гонорея,СПИН,Хепатит и т.н. един вид биологическо, ромско оръжие. г) Телефонните измамници, ще почнат да звънят на по-възрастните Хизбула хора, да ги лъжат че техните синове и дъщери са ранени в сражение на Хизбула, трябват спешно $$$ за лекуването им и така ще всеят тотално объркване и хаос в техните редици. д) Стотици Комангоси, ще почнат да крадат от къщите на Хизбула в Бейрут и ги остават без покъщина и побъркват направо.Знаете или забравихте ли, че през 2006 г. заради двама пленени, израелски войника,които в последствие бяха заменени живи и здрави, Израелските ВВС бомбардираха Бейрут и разрушиха стотици хиляди къщи, както убиха и хиляди невинни араби. После пак тези мръсни терористи от Хизбула, с пари от Иран издигнаха нови на хората, единствено само да си оправят мръсният, терористичен имидж. Така сега, ще има хиляди къщи на на Хизбула, за оплячкосване от нашите Роми-Комангоси. е) Хиляди наши цигани, могат да почнат да оплячкосват, бият и крадът  върастните Хизбула фермери, да им крадат  и  съсипят реколтата. Изобщо стотиците, специфични, цигански престъпления, за които те Комангосите, са били в затвора в България, сега прилагайки ги срещу Хизбула на тяхна територия, тотално да разстроят, тази гадна и нецивилизована, терористична Организация, барем изпукат всички мамка им! Ще ми правят атентат срещу мирните, израелски граждани в нашата мила Родина- Ръ.Бъ. Нека сега видят, какво е истински, цигански терор! Абе, ще ги смачкаме бе! Нали без това, армията ни е далеч по-слаба като военна,бойна сила от тази на Хизбула, нека сега да изпитат това което ние изпитваме от циганската престъпност, да видим дали ще оцелеят. Ще се пръснат като гниди, повярвайте ми.Да живее България и Циганите в нея, смърт на Хизбула! Това от мен днес спонтанно и от сърце, ще се оттеглям че днес минах 600 км с кола и съм изморен, ще ме извинявате таквозинка.



Гласувай:
2


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Груповият секс,измамният рай преди Ада.
2. Педерастията,хомосексуализмът и Гей-поведението, едно и също казано с различни думи.
3. Грузия,една дивна и легендарна християнска страна,поредната жертва на кървавият Американски стремеж за глобална доминация!!!
4. Не е ли време, част от Циганите да се завърнe/доброволно/ към своята древна Родина-Индия?
5. Ужасяваща, Сатанинска Педерастия и Хомосексуализъм в САЩ
6. - Фермерът стрелящ по поршета "Кайен"
7. Генно-модифицираните храни от САЩ, коктейлите на Франкенщайн.
8. Руска Военна База в България- нещо, почти невероятно!!!
9. Тъмното лице на Демокрацията в САЩ,обагрено в кърваво червено.
10. Моите, Анти-Мормонски публикации!
11. "Русия" от Иван Вазов
12. Създаде се нова група във Фейсбук,основата на бъдеща Организация.
13. Винаги ще има Българи Герои! Дан Колов...
14. Не се съпротивлявайте на циганските мародери, безмислено е!!! Преговаряйте с тях.Дайте им тяхното, да си останете живи и здрави с нещичко в джоба!
15. Митът за Дядо Божковите Сватби
16. ПРЕВОДАЧ В АМЕРИКАНСКА ВОЕННА БАЗА-ЗАД КУЛИСИТЕ!
17. Етнически конфликт в България-Българи,Цигани...Руснаци,или какви биха могли да бъдат събитията.
18. - Отмъщение с цвят на кръв,в страната на Меламиновата Шоколадова Вафла.
19. Моята среща с Вампир в САЩ!
20. "-Русия, ли?! Пет пари не давам за, Русия!"
21. When, I met a Vampire in USA.