Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
За този блог
Автор: internationalist
Категория: Политика
Прочетен: 2659488
Постинги: 476
Коментари: 996
Гласове: 2103
Постинг
26.03.2011 22:52 - Православните Славяни, които ще се бият за Кадафи срещу НАТО.
Автор: internationalist Категория: Политика   
Прочетен: 4568 Коментари: 2 Гласове:
6

Последна промяна: 27.03.2011 05:50

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Ако НАТО направи  грешката и прати свой войници да се бият сухопътно  срещу войските на Кадафи в Либия,то те ще се срещнат в бой с хиляди Православни, Славянски Наемници.
  Но голяма част от тези бойци, няма да се бият само за пари, както други народности, особенно негроидните.
 Немалко от Православните Славянски бойци, изпитват бясна, лична, национална омраза към тези "агресори",от НАТО, самодоволни в своята лицемерност да се месят във вътрешните работи на суверенни държави.
 НО, нека да проследим новините от Българският печат по нации:
-СЪРБИ-
image

"1500 сръбски паравоенни пазят либийския лидер Муамар Кадафи. Това твърдение изнесоха световни медии, опирайки се на сръбски и босненски медии, съобщи news.bg. Сръбските охранители на Кадафи са от движението „Четници", които са свързани с военните престъпления по време на войната в Босна и Косово през 90-те години.
 Паравоенните, сръбски формирования начело с Ратко Младич, които след бомбардировките на НАТО през 1999 година избягаха в Сърбия, загубиха подкрепата на сръбската държава след смъртта на Слободан Милошевич. Една част от тях бяха арестувани за военни престъпления, но други успяха да избягат в трети страни и да изпълняват служба на платени войници.
Смята се, че най-верните войници на Кадафи са именно 1500 сръбски наемници от паравоеннното ултранационалистическо движение „Четници".""
Предполагам, как привлечени от мисълта за отмъщение към тези които отцепиха наи-старата и изконна част на Сърбия, Косово, са се присъединили поне още 1000 добре натренирани сърби и черногорци.
-УКРАИНЦИ-
image
"Украинци управлявали либийските самолети, бомбардирали бунтовниците"
Автор: Владимир Чуков
Днешният брой на украинския вестник „Сегодня” разкрива, че украински наемници са управлявали либийските военни самолети, подкрепящи режима на Кадафи. Именно те са бомбардирали хилядите протестиращи преди дни, недоволни от режима в Триполи. Броят на жертвите остана неизвестен.
На въпросните лица са им били дадени високи чинове в либийските ВВС. Те управляват самолети тип Миг-21 и Миг-23, както и товарни самолети тип Ан- 12 и Ан- 26. Според предварителна информация те получавали заплати между 2 000 и 8 000 долара месечно.
Тази информация бе разпространена още във вторник от американския център за стратегически анализи „Стратфор”. Веднага обаче украинското посолство в Триполи опроверга това съобщение.
Запознати припомнят, че от 2008 г. либийските власти предадоха на Украйна изцяло службата за преглед и ремонт на либийската военновъздушна флотилия."
www.orientbg.info
Много вероятно, съдейки по форуми от Украйна, че освен Украинските Летци има и поне 1000-2000 руско-говорящи Украинци, от Казаческите паравоенни Организации. За тях "Запада"  винаги се е явявал един от "естествените" врагове.
   Повечето са  за добре подготвени и нахъсани в ръкопашен бой, стрелба. Немалко, са служили като войни от Украинските или Съветските "Спецназ".

imageimageimageimage
-РУСНАЦИ-
  По различни, откъслечени информации които проследих в неофициалният, неказионен, руски печат, около няколко хиляди руснаци от пара-военни организации като:
"Русская Национальная Социалистическая Партия"
nationalism.org/rnsp/index9.htm
Издаваща вестник: "Щурмовак"
nationalism.org/rnsp/arhiv1.htm
 по различни тайни канали  и наборни центрове, вече са в Либия.Там  се организират, локират и обучават за евентуален бой с НАТО-вските войници, по суша.
imageimage
  За приблизителният брой на заминали да се бият за Армията на Кадафи: Българи, Македонци, Белоруси и др. няма достоверна информация, но няма съмнение: има и такива, безспорно!
  В заключение може да се каже, по най-груби сметки, около 5000 Православни Славянски Командоси, ще изправят оръжие срещу Инвазията на НАТО във вътрешните работи на една, суверенна държава. В случая,ако има сухопътна такава в Либия.
    Ясно е, че немалко от тях са отишли само за пари,  вариращи от $1000, до няколко хиляди $ на ден. Визирайки, Икономическата криза и надниците в държавите им, напълно логично е.
    Но има много други, отишли да се бият за Кауза, според личните им разбирания и тези на Организациите,  принадлежащи към, самите те.
Абсурда е, как хиляди Православни, Славянски Мъже, рамо до рамо, както някога  в Руско-Турската, Освободитела Война, ще се бият за един Зъл и Корумпиран, Мюсюлмански Диктатор. Диктатор, достатъчно наживял се и награбил,не искащ да се оттегли. Със същият който, двуличните Политици на "Запада", доскоро ядяха и пиеха, а сега призовават да бъде свален.Особено, палячото Саркози, избиващ комплекси за малоценност и гузност. Да не забравяме, размахващият пред камерите документи син на Кадафи, Сейф Ал Ислам. От последните явно е видно,колко милиона евро са дошли от Джамахирията за кампанията му, неговата, френетичната на Саркози.
А пък Старият Педофил-Берлускони,направо в окото на непредубеният би изглеждал протеже на Кадафи в близкото минало.Угаждащ, всичките му прищевки. Даже и най-перверзните.
 НО, какво да се прави живеем в Свят на Абсурдите, повечето обилно полети с кръв и нечестни, крадени пари.












Гласувай:
6



1. tomcat - Пет пари не давам за Кадафи, но за...
27.03.2011 14:02
Пет пари не давам за Кадафи ,но западните лидери да ги убиеш с камъни пак им е малко!Това за мен не са хора просто отдали живота си в служба на злото!
цитирай
2. atila - Смешни славянски палячовци.
24.04.2011 12:17
А а а а ама тя каква стана бе? Нали злите кръстоносци искали да се бият с Мюсюлманите, и да им заграбят петрола на Либия. А излиза че Исляма на Гадафи, ще го защитават кръстоносци. Е на това ако не му се казва много по голямо лицемерие от това на запада, направо здраве му кажи.

А за Гадафи, няма спор че си е жалък демагог, опитващ се да извлече лична облага от всичко до което се допре.

За него Исляма, не е нищо друго, освен едно удобно прикритие за комунизма му, и на него, както славянските комунистически безчестници, се крият зад православната си християнска религия.

Ясно е че запада е лицемерен и двулик. Това и пеленачетата го знаят. Ама тези който се кълнат че искат да изтребват Мюсюлманите, и са го правили дори в Босна и Косова, сега се бият на страната на Гадафи.

И след това бивам обиждан че и заплашван дори. Като казвам че тези който се афишират че са православни, не са нищо друго, освен една шайка психично болни разбойници, използващи християнството за прикритие и оправдание в извършването им на жестокости и престъления срещу човечеството.

А истината си е, че са безбожни комунисти, използващи религията за укритие.

Нека да се пробват да се сбият с НАТОвските войски като дебаркират в Либия. И ще видим дали ще са така нахъсани, както сега.

Малко обеднен уран в боеприпасите на натовците, и ще им гледаме сейра на милите славянски изверги, как ще обикалят като мухи без глави, не знаещи какво да правят, както ги гледахме вече в Афганистан и Босна.

Че подвиха опашка само от едни бомбардировки, а какво е останало при директен сблъсък с високотехнологична армия, каквато е НАТОвската.

Като са куражлии славянюгите. Защо не отидат и да се бият за кюрдите в Анадола, заради едната ти му кауза.

Не ходят, защото определено Турските спец части, така хубаво ще си им насвият сърмите, че няма да знаят след това къде да се укрият нещастниците страхливи, и като пилци ще ги пръснат.

Едно е да се ежиш пред камерата с оръжие в ръка, друго е да си докажеш способностите на практика. Смешни славянски палячовци.
цитирай
Търсене

Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Груповият секс,измамният рай преди Ада.
2. Педерастията,хомосексуализмът и Гей-поведението, едно и също казано с различни думи.
3. Грузия,една дивна и легендарна християнска страна,поредната жертва на кървавият Американски стремеж за глобална доминация!!!
4. Не е ли време, част от Циганите да се завърнe/доброволно/ към своята древна Родина-Индия?
5. Ужасяваща, Сатанинска Педерастия и Хомосексуализъм в САЩ
6. - Фермерът стрелящ по поршета "Кайен"
7. Генно-модифицираните храни от САЩ, коктейлите на Франкенщайн.
8. Руска Военна База в България- нещо, почти невероятно!!!
9. Тъмното лице на Демокрацията в САЩ,обагрено в кърваво червено.
10. Моите, Анти-Мормонски публикации!
11. "Русия" от Иван Вазов
12. Създаде се нова група във Фейсбук,основата на бъдеща Организация.
13. Винаги ще има Българи Герои! Дан Колов...
14. Не се съпротивлявайте на циганските мародери, безмислено е!!! Преговаряйте с тях.Дайте им тяхното, да си останете живи и здрави с нещичко в джоба!
15. Митът за Дядо Божковите Сватби
16. ПРЕВОДАЧ В АМЕРИКАНСКА ВОЕННА БАЗА-ЗАД КУЛИСИТЕ!
17. Етнически конфликт в България-Българи,Цигани...Руснаци,или какви биха могли да бъдат събитията.
18. - Отмъщение с цвят на кръв,в страната на Меламиновата Шоколадова Вафла.
19. Моята среща с Вампир в САЩ!
20. "-Русия, ли?! Пет пари не давам за, Русия!"
21. When, I met a Vampire in USA.