Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
За този блог
Автор: internationalist
Категория: Политика
Прочетен: 2659555
Постинги: 476
Коментари: 996
Гласове: 2103
Постинг
10.11.2012 18:10 - Десети Ноември, някои мои размисли...
Автор: internationalist Категория: Политика   
Прочетен: 2820 Коментари: 1 Гласове:
3

Последна промяна: 15.11.2012 15:49

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image
Днес, на много малко хора им е до празнуване, заради "светлата дата" на началото на "Демокрацията" от преди 23 години..Слагам и двете думи в кавички, защото датата не е светла или за празнуване, а демокрацията ни е псевдо-такава. Да тази дата е една важна историческа, завой на Н.Р.Б. в коренно друга посока, в едно ново Страдание съчетано с Пиянството на глупостта на обикновенния Народ и Голгота, на която не се вижда краят и до днес.
Вече, нямам намерение да пиша дълги публикации, както се казва, остарявам,вече минах 40 и времето ми става все по ценно. Ако ще пиша няма да е за без пари.И то ще е главно в книги.
Като Блогър съм се доказал имам над 100 разкази, новели и публикации, освен пре-публикуваните от мен чужди писания.Всеки ден в блога ми имам средно около 1000 посещения, което е все пак атестат.
Та за 10,Ноември....
Израсъл съм, под влиянието на родни дядовци-"Никола Петковисти" селски борци против Настъпващият Социализъм от Военен тип. От 3-ти клас слушам всички "Черни Станции": Свободна Европа, Гласът на Америка, Дойче Веле,Би Би Си и др. Произхода ми е от средни селяни, на които земята е била отнета на сила и са влезли в ТКСЗ с омраза....
Юношеството ми мина в четене на американски, английски и др. западни автори, майка ми бе библиотекарка и в нас бе пълно с книги едва провряли се през "Желязната Завеса". Без да се изсилвам, прочел съм над 200 книги до 18 г. възраст. Мечтаех да отида и живея в САЩ, страната на неограничените не знам си какво, едва ли не всичкото човешко добро там бе неограничено в детско-юношестките ми представи.
Дойде и тази "Светла дата-10 Ноември,1989 г.", хванала ме пред-Казармата, минаха 6-7 години, натрупах капиталец и отидох в САЩ като студент на собствена издръжка.Изпълних си детската Мечта,да ама...
Стоях две години,учих, работих, може би щях да стоя още толкова поне, но имах глупостта да стана Мормон за кратко време, а  после в старанието ми да скъсам нацяло от тази псевдо-християнска и свръх мощна Сатанинска Секта, трябваше да напусна Америка. Върнах се,спасих се от преследването,но донякъде с промит мозък от Американската, Аквариумна Действителност и внушенията на Мормоните.
Поне 2 години ми трябваха да се акомодирам изцяло обратно към  Бг условията и да скъсам със системата на САЩ.
Минаха години, живях и във Великобритания и в Дания. Общо около 5 години на Запад. Видях и лъскавото и Задният Двор на прехвалената "Западна Демокрация".
Не ми се пише много,"Керванът си върви, а кучетата.."
Но все пак, моите лични изводи:
"Западът" не ни е никакъв Приятел а скрит Враг, вреден за нашите Българо-Славянски и Източно-Православни Ценности.
Западните, масонско-илюминатски Икономисти създадоха разрушителният за България План Ран-Ът, който си има явна и скрита част, действа и до днес в пълна и зла сила.
Преди Светлата Дата 10 Ноември 1989 г. имахме Силна и Горда Армия, имахме силна Милиция, като престъпността бе сведена до санитарен минимум.
Никога обикновеният, трудов Българин, масовият човечец от народа не бе живуркал в цялата Българска История, така както при Социализма.
Циганите работеха кротко и си живееха смирено по тяхните си квартали и броят им бе около 250,000 души,а не както сега около 1 милион или 1/7 от БГ Целокупното Население с тенденция да станат 2 милиона до 10 години.
Турците нямаха ДПС, работеха и те кротко по тютюни и фабрики, живееха мирно и доволно, докато Някои Съветски Тъпанари не измислиха Грозният Възродителен Процес.
Много още хубави неща могат да се кажат за Социализма, които ги оценявам едва от последните 5-6 години.
Голямата му грешка, на този строй бе смачкването на Православието и  всички добри Религии и унищожаването на Дребната и Средна Частна Инициатива.
Но нямаше как да е друго,като бе Социализъм под влияние на Марксизма-Ленинизма, една грешна Социална Теория. Виж Карл Маркс е бил Гений и всичко което е написал е реално така. Но Ленин я променил в план на Илюминатските Планове, строени в продължение на хиляди години, но това е друга тема.
В крайна сметка Социализма за 45 години в България имаше и хубави и лоши страни, като всичко в този живот.Дойде, мина и си отиде. Който го е преживял е разбрал, за хубаво или лошо.
Друг основен извод който разбрах за себе си, без да ви го натрапвам....Но за мен е като основно Верою.
"България и етническите Българи имат само един братски Народ, само един Силен и Роден "Брат" и това е Руският народ.Никой друг с ръка на сърцето не можем да наречем "Братя"!!! Нито даже Сърби и Македонци, колкото и да ни са близки, с тях сме като първи Братовчеди каращи се за дядовият имотец.
Кръвта на поне 150,000 руски, украински и беларуски войни паднали за Свободата ни, пулсира жива в недрата на нашата Земя Българска и Ние истинските Патриоти никога няма да я забравим. Освен общите Славянски Гени и Православието, именно тази Кръв ни прави братя за винаги с Русия,Украйна и Беларус.
Когато България е била с Русия е била добре и благоденствала, когато България е била против Русия, винаги в крайна сметка е била зле или докарана до пълна разруха
".                                                                                                       Това е моето заключение за днешният ден, както и за винаги!
Благодаря, за вниманието!




Тагове:   10 ноемри 1989,


Гласувай:
3


Вълнообразно


1. aip55 - Хубав
19.11.2012 21:48
материал!Поздравления! Колкото и да се измислят и изкривяват действителноста на социализма-реално живеехме много по добре.Демокрацията ни доведе лумпенизация в политическият ни живот. А,демокрацията е двулична ,арогантна ,мутренска , антисоциална , българоубийствен и съдестичен метод на грижите за народа .
цитирай
Търсене

Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Груповият секс,измамният рай преди Ада.
2. Педерастията,хомосексуализмът и Гей-поведението, едно и също казано с различни думи.
3. Грузия,една дивна и легендарна християнска страна,поредната жертва на кървавият Американски стремеж за глобална доминация!!!
4. Не е ли време, част от Циганите да се завърнe/доброволно/ към своята древна Родина-Индия?
5. Ужасяваща, Сатанинска Педерастия и Хомосексуализъм в САЩ
6. - Фермерът стрелящ по поршета "Кайен"
7. Генно-модифицираните храни от САЩ, коктейлите на Франкенщайн.
8. Руска Военна База в България- нещо, почти невероятно!!!
9. Тъмното лице на Демокрацията в САЩ,обагрено в кърваво червено.
10. Моите, Анти-Мормонски публикации!
11. "Русия" от Иван Вазов
12. Създаде се нова група във Фейсбук,основата на бъдеща Организация.
13. Винаги ще има Българи Герои! Дан Колов...
14. Не се съпротивлявайте на циганските мародери, безмислено е!!! Преговаряйте с тях.Дайте им тяхното, да си останете живи и здрави с нещичко в джоба!
15. Митът за Дядо Божковите Сватби
16. ПРЕВОДАЧ В АМЕРИКАНСКА ВОЕННА БАЗА-ЗАД КУЛИСИТЕ!
17. Етнически конфликт в България-Българи,Цигани...Руснаци,или какви биха могли да бъдат събитията.
18. - Отмъщение с цвят на кръв,в страната на Меламиновата Шоколадова Вафла.
19. Моята среща с Вампир в САЩ!
20. "-Русия, ли?! Пет пари не давам за, Русия!"
21. When, I met a Vampire in USA.