Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
За този блог
Автор: internationalist
Категория: Политика
Прочетен: 2659590
Постинги: 476
Коментари: 996
Гласове: 2103
Постинг
04.09.2007 18:25 - Продължение за Американската база в с.Сарафово,смях до скъсване!
Автор: internationalist Категория: Политика   
Прочетен: 6588 Коментари: 3 Гласове:
2

Последна промяна: 16.11.2010 11:47


image
----------------------------------------------------------------------------------
Снощи от мой сигурен агент в квартал Сарафово-Бургас,научих следната история,която се е случила,когато Американците започнали да търсят персонал от "местното население"през 2001 година.
Имало две жени на средна възраст и нещо отгоре,в Сарафово,който всички знаели като леля Гина и леля Мина.Те работели все по-простичка работа,но по-тарикатска,я нещо чистачки,я да помагат някъде.Да няма много работа,да могат да си кажат всички клюки и ако има чалъм хубавичко да се наядат на кьор-софра.
Това последното  личало на едната защото килограмите и били доста,а като пекнело силното лятно слънце,край нея не се стояло много близо.Другата пък била слаба като морски чироз.Въпреки,че изяждала по един топъл хляб,кило кремвирши и кутия маргарин на закуска.
Такааа,значи кацнали по комшийски гореописаните госпожи във Военната Почивна Станция-Сарафово/временно военна база на САЩ/ да се цанят за миячки на Американците и да изкарат по някой лев.Подали молби криво-ляво с доста правописни грешки,ама разгеле станало.Да обаче има казали,че им трябват здравни книжки,иначе няма работа,няма американска бадева манджа.
Бреее,ами сега,трябвало да се ходи до ХЕИ-то в Бургас,не знам си къде....А те леля Гина и леля Мина ходели до центъра на Бургас само по празници да позяпат лъскавите магазини и да си купят замразени пилета и банани от Търговия на Едро.Ама няма как, стегнали се като за пътешествие и с лека тръпка от неизвестното хванали рейса за към централен Бургас.С питане и до ХЕИ се стига,гласи една стара поговорка.
След пикантен воаяж из кабинетите на ХЕИ,поне разбрали за фекалийното бактериологично изследване.Дали им по едно малко стерилно бурканче и ги пратили за проба.
И на двете жени към онзи момент не им се ходело по голяма нужда,как да я дадат тази проба,проклетата.
Излезли отвън мислили и ето какво измислили.
Влезли във първата им попаднала Аптека и поискали нещо за разхлабване,продали им по пакет английска сол.
Само че,в един пакет има седем дози,ама кой да ти чете упътвания.Такааа,но тъй като леля Гина,била с доста килограми,по вероятно било от нея да се изкара бързо материал за изследването.Затова след кратко съвещание решили тя да изпие и двата пакета,за по-сигурно,да станат нещата бързо и да има субстанция за двете бурканчета.Речено-сторено,с малко повече зор изпила леля ни Гина черинадесет дози,за турбо ефект.
Резултатът дошъл по-рано от очакваното,така я свило че и прималяло.Тук тоалетна,там тоалетна...не знаят къде да я намерят.Както споменах те ходели два-три пъти до центърът в годината,не се сещали да влязът в някое заведение, те  са все един лъскави как ще берат срамове там.
Ха,в моментно просветление се сетили че на гарата има много народна тоалетна,идеална за такава работа.
Та представяте ли си как вече след ефекта на Английската сол са прекосили главната улица-Акександровска,от край до край, за да отидат до Ж.П. гарата,аз не мога,трудно ми е.
Та със зверски усилия се добрала кака Гина до заветната,подържана от Цигани гарова тоалетна.Ами те бурканчетата,са много малки,как ще вкара вътре идващият потоп от собствени фекалии?!Това сепнало жената,но нейната приятелка бързо се завтекла към близкият ресторант за по-големи буркани.Обяснила с пет-шест думи за какво е дошла и как ситуацията не търпи отлагане.За Американската кауза е все пак,терористите трябва да бъдат сразени! Видяли се в чудо персонала,набързо и дали едни големи буркани,три литрови от туршия.
Със скороста на звука се върнала леля Мина при все още одържащата геройски положението леля Гина.Взела тя бурканите и се прицелила в гърлото им разкрачена на клекалото.Последвало едно море от....ще спестя описания.
Олекнало и а и бурканите били здраво натряскани с биологичен материал.Няма да се излагаме пред съюзниците я! Поизмили се малко,поизмили и бурканите и гордо носейки ги в ръце обратно прекосили целият център на Бургас за към ХЕИ-то.
Влязли вътре с гръм и трясък и победоносно връчили бурканите на лаборантката.Тя била с изкуствено чене което почти паднало от изненада.Приела с треперещи ръце още топлите буркани с драгоценният материал.
Набързо направила изследванията и ги изпратила набързо със хиляди копнежи за предстоящото си пенсиониране.
Не знам какво е станало по нататък,но все пак леля Гина и леля Мина,така и не можали да се доберат до Американска софра,скъсали ги някъде на другите тестове.Не може, на Господарите на Света трябва да прислужва елитен персонал,образован.Но така е било винаги в човешката история,истинските герои никога не биват оценявани приживе!


Тагове:   база,


Гласувай:
2



1. nrg - Значи така лелите...
13.10.2007 23:30
Браво браво...Според мен са били прекалено квалифицирани за американската армия. Все пак креативно и логично мислене в шокови ситуации е ценено сред военните, доколкото знам. Може би са препратени директно за някои от по-висшите етажи на американската армейска йерархия? Може би са пратени директно в BlackWater...Кой знае? Има ли след-история за лелите?
цитирай
2. internationalist - Отговор на NRG
13.10.2007 23:37
Благодаря за коментара.Лелите са живи и здрави в квартал Сарафово,за съжаление с моят източник се поразсърдихме и сега не знам,на кое бойно поле се изявяват към момента.Но Война си е Войн,винаги ще си намери битка:)))
цитирай
3. bojinkata - Това със заредения томбак, да пр...
06.03.2015 14:49
Това със заредения томбак, да пресечеш цялата главна и да удържиш на напъна на 8 порции ан.сол - геройство и здрав анубис! Героиня!
цитирай
Търсене

Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Груповият секс,измамният рай преди Ада.
2. Педерастията,хомосексуализмът и Гей-поведението, едно и също казано с различни думи.
3. Грузия,една дивна и легендарна християнска страна,поредната жертва на кървавият Американски стремеж за глобална доминация!!!
4. Не е ли време, част от Циганите да се завърнe/доброволно/ към своята древна Родина-Индия?
5. Ужасяваща, Сатанинска Педерастия и Хомосексуализъм в САЩ
6. - Фермерът стрелящ по поршета "Кайен"
7. Генно-модифицираните храни от САЩ, коктейлите на Франкенщайн.
8. Руска Военна База в България- нещо, почти невероятно!!!
9. Тъмното лице на Демокрацията в САЩ,обагрено в кърваво червено.
10. Моите, Анти-Мормонски публикации!
11. "Русия" от Иван Вазов
12. Създаде се нова група във Фейсбук,основата на бъдеща Организация.
13. Винаги ще има Българи Герои! Дан Колов...
14. Не се съпротивлявайте на циганските мародери, безмислено е!!! Преговаряйте с тях.Дайте им тяхното, да си останете живи и здрави с нещичко в джоба!
15. Митът за Дядо Божковите Сватби
16. ПРЕВОДАЧ В АМЕРИКАНСКА ВОЕННА БАЗА-ЗАД КУЛИСИТЕ!
17. Етнически конфликт в България-Българи,Цигани...Руснаци,или какви биха могли да бъдат събитията.
18. - Отмъщение с цвят на кръв,в страната на Меламиновата Шоколадова Вафла.
19. Моята среща с Вампир в САЩ!
20. "-Русия, ли?! Пет пари не давам за, Русия!"
21. When, I met a Vampire in USA.