Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
За този блог
Автор: internationalist
Категория: Политика
Прочетен: 2659640
Постинги: 476
Коментари: 996
Гласове: 2103
Постинг
08.02.2015 18:55 - Христина Христова: -България е в ръцете на безродници!!!
Автор: internationalist Категория: Политика   
Прочетен: 3456 Коментари: 2 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 imageХристина Христова e завършила Класическа гимназия и Българска филология. Проектира идеите си чрез словото в публицистика, есеистика, драматургия и създаване на специални събития.

Лъжат, че обстановката в страната след наводненията се нормализира. Нищо не се нормализира. Хиляди хора са отчаяни, защото изгубиха всичко, което имаха. Къщите им са в кал и вода, домовете им се срутват и заедно с тях в тинята потъва целият им живот. И ще става все по-тежко. Оттук нататък ни чака това. Казаха си го и те самите – нашите предводители – това ще се случва тепърва, още и още. Застраховаха се, за да няма изненадани. Потопи, свлачища и преливащи язовири – това е бъдещето. Не е черногледство, нито прокоба за апокалипсис, а самата реалност.

25 години секат горите в несвяст. Земята най-накрая не издържа. Няма корени, които да я крепят и да захранват живеещите върху нея изгубени съзнания. Заграбиха и оградиха язовирите, за да ги напълнят с риба. Подивели от алчност безумци без никакво чувство за отговорност и обща съдба. Задръстиха и реките – като задръстените си съвести – слепци за бъдещето, което сами предизвикаха – къртици, живеещи в дупките на тъмните си души.

България е в ръцете на безродници.

Лъжат, че командните центрове на НАТО са отбранителни. Не са отбранителни. САЩ искат война. Без да са нападани, САЩ водят от няколко десетилетия война с целия свят, избивайки милиони невинни хора. Ако те имаха и най-малкото намерение да ни отбраняват, нашите марионетки щяха да поискат защита от юг, откъдето безконтролно нахлуват криминални ислямски маси, тероризиращи на воля градовете-приемници и смучещи изнемогващата ни социална система. Вместо това безродните ни марионетки предадоха България на нелегалните пришълци и обявиха за основна заплаха Русия, която няма никакво намерение да ни напада. Така превърнаха собствения си народ в жива мишена и показаха готовност да го превърнат и в пушечно месо, ако това е волята на метрополията Америка. Още повече, че на специална прескоференция днес генералният секретар на НАТО обяви незабавното разполагане на Командния център в България, обявявайки, че той всъщност е предназначен не просто за някакви си учения (както първоначално се опитаха да ни излъжат), а за бързо реагиране в Източна Европа, като допълнително за целия нов фронт срещу Русия беше утвърдена сухопътна бригада от 5000 военни, готови да се разгърнат за 48 часа, и още 30 хиляди специални сили за действия по суша, въздух и вода. Отбрана?! От кого?! Или война срещу кого?

Лъжат, че не репетират мобилизация и че уж привикват мъжете от запаса рутинно. Не е рутинно. Правят стрес-тест, който трябва да покаже колко може да се разчита на нас като му дойде времето. А то иде скоро. Стадо от глупави, изнемощели овце, дресирани пудели и послушни, продажни овчари. Това сме за Господаря на света.

В същото време, в което Унгария обяви защита и евакуация за своите етнически сънародници, ако бъдат мобилизирани от хунтата в Киев, в същото това време българската кукла на конци, наречена гръмко „външен министър”, си прави оглушки за зова за помощ, отправен от бесарабските българи. Те са оставени да се оправят сами с подивелите фашаги, а човечето с очилцата декламира, че не знаело да има мобилизация на българите в Украйна. Разбира се, за набезите на незаконните пришълци от Азия, Африка и Близкия изток границите са отворени. Тях ги приемаме безропотно и ги интегрираме безплатно с цената на собствения си живот. Докато накрая те ни интегрират така, че България вече няма да бъде дори име на територия, камо ли на държава.

България е в ръцете на безродници.

Те нямат спомен за миналото, нито поглед в бъдещето. Те са се вкопчили страстно и алчно в Тук и Сега, кухи и слепи за съдбата на своя народ. Остава само последният удар, с който са решили да доубият духа му, посягайки на остатъците от някакво образование. След тази секира, която са наточили за някога великата, а днес немощна българска просвета, можем спокойно да се поздравим с приключилия разпад на българската държавност, както и с успешното физическо и духовно самоубийство на българската нация.

Само за 25 години.







Гласувай:
4



1. lightsaber123 - Е
08.02.2015 19:37
Какво да се очаква освен драстични промени в климата. Това ни чака вските. В това отношение никой не е невинен.
цитирай
2. zaw12929 - АНАЛИЗ НА ИСТИНАТА КАК ДА ЧУЯТ ХО...
08.02.2015 23:09
АНАЛИЗ НА ИСТИНАТА КАК ДА ЧУЯТ ХОРАТА
- НА ЕДНИ СА УДАВЕНИ ДОМОВЕТЕ
- НА ДРУГИ БАНКИ СА ВЗЕЛИ АПАРТАМЕНТИТЕ
- ДРУГИ СА РАБОТЕЩИ БЕДНЯЦИ И ПЕНСИОНЕРИ
цитирай
Търсене

Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Груповият секс,измамният рай преди Ада.
2. Педерастията,хомосексуализмът и Гей-поведението, едно и също казано с различни думи.
3. Грузия,една дивна и легендарна християнска страна,поредната жертва на кървавият Американски стремеж за глобална доминация!!!
4. Не е ли време, част от Циганите да се завърнe/доброволно/ към своята древна Родина-Индия?
5. Ужасяваща, Сатанинска Педерастия и Хомосексуализъм в САЩ
6. - Фермерът стрелящ по поршета "Кайен"
7. Генно-модифицираните храни от САЩ, коктейлите на Франкенщайн.
8. Руска Военна База в България- нещо, почти невероятно!!!
9. Тъмното лице на Демокрацията в САЩ,обагрено в кърваво червено.
10. Моите, Анти-Мормонски публикации!
11. "Русия" от Иван Вазов
12. Създаде се нова група във Фейсбук,основата на бъдеща Организация.
13. Винаги ще има Българи Герои! Дан Колов...
14. Не се съпротивлявайте на циганските мародери, безмислено е!!! Преговаряйте с тях.Дайте им тяхното, да си останете живи и здрави с нещичко в джоба!
15. Митът за Дядо Божковите Сватби
16. ПРЕВОДАЧ В АМЕРИКАНСКА ВОЕННА БАЗА-ЗАД КУЛИСИТЕ!
17. Етнически конфликт в България-Българи,Цигани...Руснаци,или какви биха могли да бъдат събитията.
18. - Отмъщение с цвят на кръв,в страната на Меламиновата Шоколадова Вафла.
19. Моята среща с Вампир в САЩ!
20. "-Русия, ли?! Пет пари не давам за, Русия!"
21. When, I met a Vampire in USA.