Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
За този блог
Автор: internationalist
Категория: Политика
Прочетен: 2716803
Постинги: 476
Коментари: 996
Гласове: 2104
Постинг
23.09.2018 23:46 - Убийствена Пръдня-Част Трета-разказ в няколко части.
Автор: internationalist Категория: Забавление   
Прочетен: 1220 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 06.05.2019 18:48

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Уважаеми читатели, преди да публикувам тази поредна, моя доза от  опит за разказ, бих искал да вметна някои неща:
1. Това Писание не е базирано на никаква реална, прототипна история.
2. Всичко е плод на творческата ми фантазия, опит, знания за Циганският Етнос в България и др. мои рутини придобити от реалния живот.
3. Във части е защото го пиша, когато мога в свободното си време и бързам да публикувам написаното за тези на които им е интересно и чакат "следващия епизод".
Благодаря, за вниманието! Приятно, четене.
=======================================================================
ЧАСТ ТРЕТА
image

-Какво става тука бе, каква е тази воня, къде са клиентите, ебахси майката-със зловещ крясък се появи отвътре Чадо, почервенял от яд и хванал носа си. Ловко напипа дистанционното на климатика и докрай усили вентилационната мощ.

-Борьо, бързо тръгвай да видиш тия мангали мръсни дали няма да се качат в някоя кола и да разберем, кой им е номера. Алла, отиди отвън,виж тези двойката дали няма да се върнат, предложи им 10% скидка!-така с бързи викове и действия, се опита да овладее супер конфузната ситуация шефа на магазина.

Двойката купувачи се бяха отдалечили, а когато Алла ги застигна, категорично отказаха връщане, без да има значение от намалението. Чувстваха се, все отървали се от опит за атентат.

Гарда Борислав и той неуспял да застигне циганската двойка нанесла им такава суматоха пристигна след малко.

Събраха се всички в магазина, миризмата на пръдня не се чувстваше вече, по-скоро имаше натрапчива миризма от парфюми и ароматизатори на въздуха в търговското помещение.

-Щом едни тъпи мангали, успяха да ни разстроят системата, по най-просташко-животинския начин, значи сме още много зле като екип- тежко се произнесе Страхилов.-Изтървахме мастити купувачи, почти готови да купят бижута за 20 хиляди лева, това е просто недопустимо.

-Бориславе,  действа неадекватно, ако не бях задължен на баща ти щях да те уволня, не си готов още за такава роля, моето момче. Ще те пратя на частна школа за командоси в София, а временно ще наема Охранителна фирма да ме пази. По-добре, нищо не ми отговаряй,  много съм ядосан. Тези цигани ако си мислят, че ей така просто ще се разминат с това което направиха,много се лъжат. Колкото и да сме циганска държава и да са им дали  пълна слободия с мен специално няма да могат да се ебават безнаказано. Мамицата им мръсна, ще разкатая!- с присвито от злоба лице се изказа Чавдар Страхилов, приседна на един стол встрани защото в същото време влязоха, нови клиенти и останалите от компанията се съсредоточиха поне тях да не изтърват.

Зина и Бангладеша след изнизването си от магазина, се плъзнаха като черни нинджи по улицата, леко хихикайки, бързо се метнаха в колата, двигателя изръмжа вратите изчаткаха и тръгнаха  бързо в посока Максуда.

-Зинооо, май много са осрахме, да ти кая!- след две три минути каране се провикна мъжката част от двойката-Хората, нищо не са ни правили,а ний са изпърдяхми като в къщи,ебахми им майката!- полузамислено каза той. Учил малко, израснал в битките на гетото, имаше природен интелект на победител, а постоянната работа с българи му бе дала и някаква школовка да усеща нещата психологически.

-Май така направихми ний, Стойкос-додаде Зина- по сигански са осрахми, а тия лъскавити чузденси дето щяха да купуват, сигурно нищо няма да купят.

-Няма да купят, смирисахми сичко и тоя патрона бесней сигурно, да ти кая!-още по замислено каза циганина.

Стигнаха до "супера" на махалата, ни лук яли, ни лук мирисали, взеха две чанти и почнаха да ги пълнят с продукти.

Тук всичко бе по-евтино от града, цигарите бяха без бандероли, алкохола без акцизи, имаше  прясно месо от крадени животни, някои от зеленчуците и плодовете също бяха крадени или внесени от Турция без мита, примерно.Данъчните тук избягваха да идват, или само с две коли полиция, поне. И като дойдеха  или бе затворено или ……някой получаваше информация за проверката предварително. Напълниха торбите здраво и се отправиха в къщи, Бангладеша и съпругата за радост на децата и внучето, a To вече разбираше по малко и се радваше сладкото,кога другите бяха радостни.

Чавдар се качи на лъскавото си БМВ, заедно с Алла.Тъкмо бяха заключили магазина и в тягостно мълчание потеглиха в посока затворения комплекс, където живееха в новозакупен, луксозен апартамент.

Деца двамата нямаха , но връзката им бе тясна, свързваше ги сериозна тайна от миналото им в Русия. Докато пътуваха, Чадо набра по вайбъра на смартфона  фирмения им адвокат и си  устрои среща в закътано заведение, недалеч от тях. Жилището им бе избрано да е сравнително близо от магазина. Придвидливо. Никой бижутер не би искал да се връща към къщи пътувайки отегчително, особено в тъмните, зимни месеци.

-         Алла , досещаш се за какво го търся тоя тип, нали?-попита той любимата си,оставяйки я на бариерата до тях и пое към уговореното място за среща.

Спря до малка, кокетна механичка затулена сякаш за хайдушки тайни завери. Вътре,атмосферата  приятно-уютна, предразполагаше за кулинарни изкушения съчетани с фолклорна музика.

-         Оооо, Пантелеев здравей!-стисна здраво ръката на относително младия мъж седнал вече на маса.

-         Здравейте, г-н Страхилов, как сте, какъв е повода на тази неожидана среща-опита се да разведри атмосферата Пантелеев,вкарвайки русизъм в речта си.

-         Мдааа, да поръчаме нещо за пиене, ти с колата ли си?-запита със сбърчено чело  Страхилов.

-Нееее, предвидливо дойдох с такси, така че мога да пия алкохол, не знам за теб обаче, да не е опасно?

-Ще извикам охранителчето, което днес  се издъни много, след като си тръгнеш разбира се.

Ракиите от високо качество се поръчаха придружени с адекватните мезета и салати. Страхилов подаде флашка със записа от камерите в магазина, от часа на днешното произшествие и заедно на лап-топа на неговия гост започнаха да гледат, а той тихо взе да му разправя всичко.

 Сравнително все още нов адвокат, допреди две години бил в Органите на МВР, Пантелеев си ползваше връзките да прави услуги на своите клиенти на ръба на закона или даже нарушавайки го.Естествено, само на сигурни хора.

-         Ти смяташ ли да подаваш жалба срещу тези черни миризливци или само искаш информация кои са и къде живеят- едва сдържайки усмивка  тихо попита той, вече чул цялата история в детайли.Като човек не пострадал, вътрешно му бе смешно, пък и бе доста претръпнал на всякакви криминални случки  от полицейска работа.

-         Не, не смятам, ще се оправям с тях по частни начини, само да знам къде да ги намеря-тихо, но безкомпромисно отговори Страхилов. -Та да довършим, все пак колко ще струва информацията.

-         Ето толкова…-написа на салфетката с химикал бившия полицай.

-Не е ли, малко множко?!-опита да се пазари Страхилов, разочаровано.

-Това не е като да ми дадеш готови имена и аз само да ги намеря, къде живеят и досиетата им, нали се сещаш?! Тук става въпрос да се влезе във файловете на МВР, да се търсят с някаква официална причина, да се разбере кои са и после да ти дам информация къде живеят. Пък и не го правя аз,така че сумата е абсолютно актуална.

Страхилов се замисли за момент, струваше ли си…все пак мангалите му показаха колко му е сигурна вътрешната система, наемайки своя жива охрана и другите пробойни в екипа, даже и негови лични грешки. Но желанието за възмездие, се оказа по-силно. Освен това опита му от Русия, транспониран на Българска територия, не му позволяваше да си вземе поука и да се откаже от отмъщение.

-         Начи последно уважаеми, мога да дам това-написа контра-сума на салфетката Чавдар- Ако не става, не става,ще ги търся по друг начин, а почерпката от мен за отделеното време. Днес, нереализирах почти сигурен оборот от 20 бона в лева заради тях, а сега и тези пари за инфо,просто излизам извън рамките на допустимите финансови разходи.

-         Добре Страхилов, няма проблем, от как си дошъл във Варна си ми редовен клиент,само мен ползваш. Ще попитам по вайбъра моя човек дали може да свали на такава сума, ако не става, не става. Сърдене, няма!-каза юриста, изправи се  и отиде някъде към тоалетните да говори.

Върна се с видимо разочарование на лицето.

-Съжалявам, моите хора са твърди стоят на първоначалната сума. Няма как, има рутинна постановка,работа, пък и не е за един човек само рушвета.

- Ами…явно не съм бил запознат какви изобщо са тарифите, а пък някак исках всичко лично да ти покажа, а не по телефона. Дължа ли ти нещо, все пак?-попита Страхилов.

- Няма нищо, беше ми приятно да се видим, пък и почерпката бе доста щедра.- едва прикриваше разочарованието си  Пантелеев- Моя съвет като твой адвокат е, по-скоро се откажи от отмъщения. Все пак няма,  поражения,погроми, реална кражба. Изпуснал си евентуално печалба, но не знаеш със сигурност дали клиентите са щяли да купят или не.

- Да ще размисля тази вечер, може би съм още под афект,може и да си прав.

- Това не ти е Русия, тук е всичко малко, всичко се знае и научава бързо, само някой да иска и да има възможности.

Всяка една интервенция, ще ти струва в най-добрия случай поне не малко пари,а може би и големи нерви.

Помисли утре на прясна глава. Ако все пак, нещо решиш да правиш, довери се само на супер-професионалисти.

Не знам какъв е опита ти от Русия и какво точно си правил, което не знам и не искам да знам, но там е друг Свят, а тук е друг..това е.-заключи мъдро Пантелеев.

-Да прав си, да плащам и ставаме, ще се чуем пак- отговори Чадо, правейки се на абсолютно съгласен и с лека усмивка.

Бившето ченге се изниза след десет минути и Страхилов дойдоха да го вземат след това. Вечерта и на двамата отиваше към своят логичен завършек.

 Гласувай:
1Няма коментари
Търсене

Календар
«  Юли, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Блогрол
1. Груповият секс,измамният рай преди Ада.
2. Педерастията,хомосексуализмът и Гей-поведението, едно и също казано с различни думи.
3. Грузия,една дивна и легендарна християнска страна,поредната жертва на кървавият Американски стремеж за глобална доминация!!!
4. Не е ли време, част от Циганите да се завърнe/доброволно/ към своята древна Родина-Индия?
5. Ужасяваща, Сатанинска Педерастия и Хомосексуализъм в САЩ
6. - Фермерът стрелящ по поршета "Кайен"
7. Генно-модифицираните храни от САЩ, коктейлите на Франкенщайн.
8. Руска Военна База в България- нещо, почти невероятно!!!
9. Тъмното лице на Демокрацията в САЩ,обагрено в кърваво червено.
10. Моите, Анти-Мормонски публикации!
11. "Русия" от Иван Вазов
12. Създаде се нова група във Фейсбук,основата на бъдеща Организация.
13. Винаги ще има Българи Герои! Дан Колов...
14. Не се съпротивлявайте на циганските мародери, безмислено е!!! Преговаряйте с тях.Дайте им тяхното, да си останете живи и здрави с нещичко в джоба!
15. Митът за Дядо Божковите Сватби
16. ПРЕВОДАЧ В АМЕРИКАНСКА ВОЕННА БАЗА-ЗАД КУЛИСИТЕ!
17. Етнически конфликт в България-Българи,Цигани...Руснаци,или какви биха могли да бъдат събитията.
18. - Отмъщение с цвят на кръв,в страната на Меламиновата Шоколадова Вафла.
19. Моята среща с Вампир в САЩ!
20. "-Русия, ли?! Пет пари не давам за, Русия!"
21. When, I met a Vampire in USA.