Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
За този блог
Автор: internationalist
Категория: Политика
Прочетен: 2659092
Постинги: 476
Коментари: 996
Гласове: 2103
Постинг
11.08.2011 21:01 - Руско-българска любов
Автор: internationalist Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 1995 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Преподавател от България стана герой на популярния руски телевизионен проект „Хайде да се оженим”. 33-годишният Николас Георгиев изпревари двамата конкуренти и беше избран за главен кандидат за ръката и сърцето на млада рускиня. Но за съжаление, животът и шоуто не винаги са съвместими. Извън телевизионните кадри международен брак не се получи.
image
След предаването ние няколко пъти се срещахме, общувахме, но в резултат решихме да останем приятели, разказа за „Гласът на Русия” Георгиев. Но аз за нищо не съжалявам и ще продължа да търся втората си половинка”. В България Николас има бизнес, в Русия - любима работа като преподавател по английски език в английския център. „Много обикнах Русия и не изключвам, че за жена ще взема именно рускиня. Те имат много достойнства” - признава Николас Георгиев:
- Девойките са много красиви, очарователни, интелигентни. Не виждам голяма разлика между нашите народи и смятам че сме много близки. Традициите и културата са много близки, не съществува езикова бариера. Убеден съм, че руснаците и българите винаги могат да намерят общи допирни точки и интереси.
„Много мои приятели са женени за рускини, казва Николас Георгиев. Не виждам да има препятствия за подобни бракове ако съществува взаимна симпатия. Когато обичаш човек, а той те разбира и те приема такъв, какъвто си, националността няма значение”, смята Георгиев.
Интересно е, че Николас Георгиев не е единственият чужденец, търсещ любов в ефира на руския телевизионен канал. Все по-често млади хора от различни страни търсят тук именно руска булка. С какво е свързан такъв интерес? Ето мнението на една от водещите на шоуто „Хайде да се оженим”, професионалната сватя Роза Сябитова:
- Руската жена се състарява бавно, винаги гледа да е наред. Тя има много ценна черта на характера - заради мъжа тя е готова на много неща. Не е тайна, че мъж от всяка националност би искал да види до себе си предана девойка. При това и той трябва да й отговаря с достойно съдържание, защита и емоционална топлина. Но дори и да намериш такъв човек не трябва да забравяш, че бракът не е само едно удоволствие, а ежедневен труд.

При рускините е силно развит инстинктът на майчинството, смята сватята. Според Роза Сябитова, последните съдебни процеси и борбата за децата, родени в брак с чужденец, са още един повод по-сериозно да се отнасяме към създаването на семейство с гражданин на друга страна. „Преди да се решава въпроса в коя страна ще живее семейството, винаги съветвам да се предпазите и добре да изучите законите на тази страна”, каза накрая Сябитова. А любовта, ако тя е истинска, няма къде да отиде. 






Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Груповият секс,измамният рай преди Ада.
2. Педерастията,хомосексуализмът и Гей-поведението, едно и също казано с различни думи.
3. Грузия,една дивна и легендарна християнска страна,поредната жертва на кървавият Американски стремеж за глобална доминация!!!
4. Не е ли време, част от Циганите да се завърнe/доброволно/ към своята древна Родина-Индия?
5. Ужасяваща, Сатанинска Педерастия и Хомосексуализъм в САЩ
6. - Фермерът стрелящ по поршета "Кайен"
7. Генно-модифицираните храни от САЩ, коктейлите на Франкенщайн.
8. Руска Военна База в България- нещо, почти невероятно!!!
9. Тъмното лице на Демокрацията в САЩ,обагрено в кърваво червено.
10. Моите, Анти-Мормонски публикации!
11. "Русия" от Иван Вазов
12. Създаде се нова група във Фейсбук,основата на бъдеща Организация.
13. Винаги ще има Българи Герои! Дан Колов...
14. Не се съпротивлявайте на циганските мародери, безмислено е!!! Преговаряйте с тях.Дайте им тяхното, да си останете живи и здрави с нещичко в джоба!
15. Митът за Дядо Божковите Сватби
16. ПРЕВОДАЧ В АМЕРИКАНСКА ВОЕННА БАЗА-ЗАД КУЛИСИТЕ!
17. Етнически конфликт в България-Българи,Цигани...Руснаци,или какви биха могли да бъдат събитията.
18. - Отмъщение с цвят на кръв,в страната на Меламиновата Шоколадова Вафла.
19. Моята среща с Вампир в САЩ!
20. "-Русия, ли?! Пет пари не давам за, Русия!"
21. When, I met a Vampire in USA.