Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
За този блог
Автор: internationalist
Категория: Политика
Прочетен: 2452036
Постинги: 474
Коментари: 995
Гласове: 2096
Постинг
29.10.2018 00:02 - Доктор Кушлиев от Ямбол. Разказ в Две Части. Първа Част.
Автор: internationalist Категория: Забавление   
Прочетен: 2604 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 29.10.2018 19:23

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Събудих се в 4 сутринта днес....бях си легнал сравнително доста рано, а мисълта в главата не ми даваше покой да не напиша поне един разказ за преживяванията ми с този човек, макар да минаха повече от 13г. откакто се запознахме и поне 5г. от смъртта му. За да не нараня някак неговата дъщеря, предполагаемо жива и здрава и бившите му любовници-робини, ще използвам друго име,сходно звуково с неговото. Искам да вметна на уважаемите читатели,че събитията в този разказ са базирани на прототипни хора и преживявания от моя живот.Естествено, вмъкната е и доста литературна измислица.

Все пак това е разказ, доколко има литературна стойност, преценете сами. Приятно, Четене!

========================================================
image

-Черна ли бе тази котка опитваща се да пресече пътя ми, или само на мен така ми се стори?!

Все пак в неосветената улица леко проблясващите случайно-отразени лъчи, не поясняваха цвета, а само силуета.

-Писсиуу, писи, писси!-опитах се да я подмамя за да спре и премина преди нея. Тя се поспря, опашката и леко потрепера, а тялото издаваше признак на дружелюбие.

-Мияууу!-измяучи, сякаш готова за контакт и търсеща човешка ласка.

Подмамен посегнах да я погаля.. Да отблизо беше чисто черна, или това бе илюзията на полумрака. Незнам.. Пръстите ми почти докоснаха върха на козината, но рязко извряска предупредителен рев,една лапа ме цапна и одраска до кръв по дланта!

Котешкият Подлец се изнесе светкавично на безопасно разстояние, орисвайки все пак пътя и с капки от собствената ми кръв.

-Ах ти подла Гадино, мамка ти!- наранен и измамен с все сила я замерих с автоматичния нож, който винаги носех в джоба си, а острието се разгъна в движение. Естествено, не я улучих,а ножа хрясна паважа,просветна в искри и самоубийствено се разхвърча на парчета. Жалко бе евтин, но поне остър! Мяучещото изчадие изчезна изцяло в тъмата, вероятно присмивайки се ехидно на глупавия, човешки индивид....от някоя съседна ограда.

-Мдаааа-казах си-Не тръгна на добре таз вечерното ми излизане по центъра на града.

А ръката ме смъдеше, опарена от мръсните котешки нокти, коварни и вероятно носещи тетанус.

Лек ветрец подухна  приятелски и  разхлади лятната жега по каменните улици в центъра на Ямбол.

А дали моят приятел д-р Кушлиев няма да е на смяна, дежурен в ДКЦ-то на Централна Поликлиника?! Да се погрижи за моята неочаквана рана. Я да видя, бях само на две преки от там. Освен това, не съм го виждал от седмица, а е важен познат, приятел почти. Всъщност, има ли вече истински приятели, в пълния смисъл на думата?! Риторичен въпрос.

Кой съм аз, ли?! Докато вървя до там да ви светна, за начало...Тридесет и три годишен авантюрист, живеещ на ръба на закона, скитал се по Света и у нас. Видях Англия, САЩ, Мексико..държави. Видях, изстрадах, научих не малко. В развитите държави се иска много бачкане, почти  технологично-законова робия, направо тъпотия. Друго си е България, далавера, купони, красиви и често лесни жени. Еееххх никъде я няма тя българската, родна Слободийка. За съжаление влязохме в НАТО и нещата ще почнат да се затягат, но поне още не сме в ЕС. Все още не в 2005 г. Надявам се, никога!

 Ето че стигнах до Поликлиниката и до ДКЦ-то. На площадката на  върха на стълбите пред входа, философски и с псевдо-хипократова усмивка пушеше Марлборо моят човек, Доктора.

Дежурен лек сарказъм към всичко в живота, осветяваше лицето му. Лице на петдесет годишен бохем и безскрупулен бонвиан.

-Оххо, приятелче как така се накани, да ме посетиш на работа?-запита ме той докато посягаше да стисне десницата ми.

-Докторе, не мога, виж ранен съм! Тъкмо излязох на вечерен обход, нещо бира, евентуално мацки и срещнах една черна котка в полутъмен сокак, готова да пресече пътя ми!-обясних на Доктора цялата случка,на която бяхте свидетели и няма нужда да се повтарям.

-Хаха, измамна е тя  котешката природа, досущ като женската!-засмя се доктора, вече изслушал ме.

-Я да видя, ахаа марля и инжекция ще има от сърце, влизай!-свойски ми заповяда той.

Шшшат, влезе спринцовката в задника ми и леко потрепнах от убождането.

-Хоп, готов си!-сложи използваната спринцовка моя човек в контейнера, докато аз се търках с памука.

-Мерси Кушлиев, да почерпя нещо?-попитах на принципа няма безплатен обяд, даже и между приятели. Апропо, обичах да го наричам на фамилия, защото бе рядка и турцизъм, а аз турски владеех не толкова лошо. На турски "куш" е птица, така и той прелиташе от жена, на жена.

-Ха, като каза за почерпване, можем да изпием по една бира с мезе, за час. Нямам пациенти, само за манипулации при сестрата, а и да дойдат ще почакат, все пак не съм спешен център. Тя ще ме извика по телефона-каза доктора и жадно преглътна, сякаш предчуствайки студената халба бира!

Качихме се на неговия Мерседес 190Д, докаран му за безплатно ползване от дългогодишен имигрант в Германия, доволен пациент. Такава запазена кола на над десет години не бях виждал през живота си, сякаш да бе на една година. Лъскава и с всички екстри за модела.Още с немска регистрация. Такъв си бе той, Кушлиев, авантаджия на дребно или средно, както дойдеше.

Отдавна разведен с дъщеря студентка,прелиташе от жена, на жена, използващ всяка за всичко. Даже нафтата с която вървеше колата му бе безплатна от негова пациентка. Мъжа и служил старшина в Танкови Войски през Соца и с години крал висококалорично дизелово гориво. Затварял я в буркани на вилата, за по-нататък да си я гори. Обаче, скоропостижно починал и сега Доктора му я изгаряше, както може би и изгаряше овдовялата благоверна...с фалшиви чувства и страсти. Един съвет към всички безскрупулни Донжуани, станете лекари ако можете, но не гинеколози!

Седнахме на една от най-отбраните бирарии в града с кокетна външна тераса, няма да ви издам коя, все пак безплатни реклами не правя. Естествено, двете ледено потни халби с чешка бира, първа класа пристигнаха завчас, а няколко порции морски деликатеси самоотвержено започнаха да се пържат за нас в кухнята.

С поглед на стар ценител, Кушлиев разсъблече и погали мисловно кръшните бедра на сервитьорката, надигна халбата, отпи от кехлибара, дълбоко и алчно, избърса уста от пяна и съзаклятнически попита:

- Как е бизнеса, печелиш ли от "залаганията"?

-Да.. печеля по нещо все още, докато има как,но то няма да продължи вечно и трябва да се захващам тогава с нещо по-сериозно. Освен това нещата се затягат все повече, хакерската непълнолетна бригада на която съм партньор, стават все по нахални и близо до пълнолетие и дълго няма да продължава, това. Ще трябва да мисля друг бизнес-отговорих Аз , естествено не очаквате да разкрия на широка аудитория, за какви залагания е ставало на въпрос.

-Като стана въпрос за печелене на пари имам един човек в аптечен склад в София, набрал солидно количество евтино лекарство за детски паралич, беше на свободна продажба, но изтеглено от аптеките по нова забрана, има наркотично вещество. Ако имаш едни свободни $5000,можем да го купим,след това ако го шитнем на правилния купувач да изкараме още толкова отгоре.-предложи доктора, леко снишавайки гласа си търсейки евентуална дискретност от насядалите наоколо клиенти. А уши на полицията в Ямбол,колкото искаш.

-Но всъщност, незаконно ли е да го притежаваш?!-попитах аз също леко шепнейки.

-Не е незаконно в малки количества, купил си го преди забраната,но в толкова много бройки и особено на път, ако те хванат нали се сещаш, че няма да ни се размине ей така. Или по-скоро на теб, аз не смятам да участвам пряко и да  жертвам репутацията си на лекар,макар и вече наполовина приятно компрометирана ,но това съм аз друг не мога да бъда. Затова пък оставям 70% от печалбата на теб,даже няма да знам и евентуално на колко точно го продаваш,осланям се на лоялността ти.

-Всичко добре ще поема риска, но като нямам купувач,малко е уравнение с две неизвестни…или да го купим пък купувач ще се търси в последствие?

-Да, да, купувай  докато го има, скрий го в нещо при транспорта, после и някъде също го скрий на склад. Ще търсим купувач,гарантирам ти, че ако не на 100%, поне на 80% ще има печалба.

-Добре, докторе наздраве за бъдещата сделка, а сексуален бонус няма ли да я има, поне от твоите пет „робини“?

Под  „робини“ разбирах около пет жени от Ямбол, Сливен и  околни села които той държеше под някакъв психологически контрол, дали ги лекуваше и даваше някакви лекарства без пари, дали такива със зелена рецепта като опиати, или внушил им някоя болест ги „цереше“ с плацебо, не знаех,това си е негова тайна. Пък и те не казваха,почти. Нито бяха много хубави,нито грозни, всички работеха или някак изкарваха пари ,но до една му бяха верни като робини.  Доколкото подразбрах, даваха му поне 10% от доходите си, носеха му месо,зеленчуци,вино, яйца и какво ли не. Грижеха се за него, чистеха му в къщи. Някои знаеха, една за друга. Звучи невероятно,но…Понякога, ги събираше до две заедно, за компания. Най-младата бе на 34,най-старата на 45 години. Две пазеше само за себе си за любов, а другите три ако им заповядаше биха правили секс безпрекословно с който им посочеше. Или направили почти всичко каквото им кажеше. Даже не бях сигурен  не използваше ли някакви специални, сугестивни методи, така ги бе зомбирал. С две от тях вече бях чукал, срещу почерпка на тях и доктора по ресторантите или пък на домашни разпивки.

-Моите робини, не са проблем да ти ги пускам от време на време, ако нямаш гадже, но надали са ти голяма тръпка, все пак имаш вкус, а те са полу-посредствени жени. Дай да направим тази сделка и ще те заведа на едно място,там ще останем три дена и в ръцете ни ще бъдат, не една, не две, супер  млади  и красиви жени.

-Да не отиде печалбата там, а Кушлиев?!- засмях се саркатистично аз-щото то с пари и баба може.

-Бързаш, а който много бърза доникъде не я докарва. Най-много до кривата круша или до гроба.  Ще разбереш,кога му дойде времето,а в парично отношение ще ти излезе около $150 за хубави питиета и мезета. Пътят от мен с Мерцедеса и танкова нафта в резервоара.Казвай сега, до колко дни ще си готов с транспорта и скривалището на стоката, да звъня до София?-делово попита той.

-До три дни съм готов,днес е неделя във Четвъртък съм там по което време трябва и където трябва. С $5000 в джоба.

-Оппааа,сестрата ми звъни сигурно са се натрупали пациенти, отивам да видя какво става и пак ще се върна-стана той и макар изпил половината халба тръгна към колата.Спрат ли го Катаджии и не го познаеха, се представяше с лекарска карта и „бързаше“ за спешен случай. Дъвки в колата винаги имаше.

Останах сам и замислен над казуса. Но какво толкова да му мисля, минал съм през какви ли не неща. Пък и това което правех в момента като основен, реален доход, бе извън законността, просто бе виртуално и не можеха да го хванат от Властите, поне все още. Миниван щях да взема под наем, това знаех откъде.           Ще накупя от ‚Илиенци‘ някакви пластмасови обемисти боклуци,уж че за магазин първо и в тях щях да скрия хапчетата, после. Ако ме хванеха все пак, имах една бивша любовница която стана адвокат в София от прилично ниво. Най-вероятно,щеше да ме измъкне и оправдае,бе супер оправна. И се чукаше вече само със съдии и прокурори, а тя умееше да го прави майсторски, освен всичко друго. Ще наема и  един съседски,вътрешен гараж за месец с яки железни врати,залостващ се отвътре с  резета, а заключващ през входа на блока с две брави, на които ще сменя патроните. Измислих, я.

Времето в размисъл мина неусетно, Доктора се върна:

-Ооо,Кушлиев как е оправи ли пациентите, бирата ти се стопли.-посрещнах го свойски.

-Оправих ги,набързо двама-трима с обострени хронични болежки и сърцебиене. Щом бирата е топла, поръчваме студена, проблеми няма. Какво, ебе ли ти се някоя от моите, които ти пускам?-попита той леко подсмихвайки се, явно искаше да ме зариби, да не се откажа от сделката.

-Ами не много,но за спорта някоя ако има налична мога да я прасна.-правейки се на отегчен, се опитах да омаловажа антуража му.

-И все пак на коя да звъня, знаеш кои са в Ямбол от трите, само две, едната има мъж, не може туко-така да излиза посред нощите. Остава само на санитарката-Циганката. Тя поне е вдовица и на разположение.

-Ами,малко е дъртичка, но пък бясно-страстна, давай звъни!-с лек ентусиазъм се съгласих.

Той я набра на мобилния, провери как е, със сигурност не бе на работа защото работеше санитарка в същата поликлиника където бе ДКЦ-то. Кушлиев, я бе уредил. Лека и малко доходна заетост, но все пак нещо. Българска Циганка,уморила двма мъже- българи през живота си, бездетна, жената всъщност бе доста секси и ако се понапиеше,правеше ебане като за последно.

Тъкмо приключи разговора и  я уговори  да дойде при нас,пак му звънна сестрата за нови пациенти.

-Еееее, за тази вечер май приключихме-каза Доктора-не мога само да отивам и да се връщам. Оставям те,поръчаната бира да я изпие Койна и отивайте да се оправяте, Айде, чао ще се чуем утре, а аз още сутринта ще звънна на моя човек в София да пази лекарството.

-Ами това е  Докторе, на работа си все пак, мерси за „робинята‘. До утре!-изпратих го аз и си стиснахме ръцете.

-Аааааа-завърна се той-дай и тези хапчета, в това найлоново пакетче. За нея, е важно!

Тъкмо дойде новата бира и след 10 минути довтаса Тя.

Накипрена с къса пола и и високи токчета, черна блуза на мрежа широко откриваща деколтето и на голям, но полувиснал бюст.

Голямата и хищна уста бе богато начервена,а  черно-смолисто боядисаната и коса хваната на буен,небрежен кок. Излъчваше секс от 20 метра.

-Оооо,муци!-поздравихме се взаимно,досещате се че нямаше да се таковаме за първи път

-Муци,къде е Доктора бе,що си сам?-попита тя изненадано, сякаш очаквайки нещо от него.

-Има нови пациенти, за втори път  се връща, но ако търсиш едни хапчета, ето ти ги тук!-подадох  пакетчето, още докато бе права до мен.

-Ооохххх, добре че ти ги е дал,ако знаеш колко са важни за мен-с облекчение седна тя, извади едното с нетърпение и изпи с бира, очите и някак просветнаха.

Всичко това ме доведе на мисълта, че нейното идване бе планирано още преди да ме попитат дали искам нещо да чукам тази вечер от неговия контингент.

-Какви са тези хапчета, от какво те лекува ако не е тайна?-полюбопитствах аз.

-Не съм заразена, въпреки че не се чукам само с теб и него, не се притеснявай. Легална дрога са.На 45г. с двама починали съпрузи зад гърба ми и бездетна нали се сещаш, че няма как без такива работи, иначе ще изперкам- каза Койна и запали тънка, ароматна цигара.

-Какво ще хапнеш?-попитах я аз загрижено.

-Нищо няма да ям пък и хапчето ще почне такова, да ме омайва, да изпия бирата на доктора и да отиваме в нас да се захващаме, че утре съм на работа, нали се сещаш!- рефренът ‚нали се сещаш‘ и бе любим, издавайки полу-просташката и същност.

Платих сметката, хванахме такси до крайния квартал ‚Бенковски‘,чийто блокове граничеха с най-долната циганска Махала,но все пак бяха в по-голямата си част населени с българи или българизирани цигани. Каквато бе и Койна.

Апартамента и е полу-кичозно направен с мебели ту нови,но евтини,ту по-скъпо изглеждащи, втора употреба. По стените висяха портретите на двмата и бивши починали, всички били ергени и нямали деца от нея,защото тя бе бездетна. Имаше нещо фатално в нея. Нещо неизследвано и мрачно.

 Дали бе замесена в смъртта на някой от тях, не знам …историите им, не че не ме интересуваха изобщо, все пак това бе жена с която правех секс за втори път...но не искам да ви занимавам с тях. Апропо, в апартамента се пропиваше съвсем лека миризма на циганка, което не ми пречеше, даже леко възбуждаше.

Докато стоях в хола на дивана върху някакъв плюшен,миришещ на цигари калъф,мазния и котарак Стамо ме позна и измяучвайки се опита да седне в скута ми. Бутнах го на пода,стига котки тази вечер. Койна се появи в розов полу-прозрачен халат,пуснала буйната си коса и чисто гола отдолу. Изгаси основната лампа и само на една нощна такава седна до мен,леко олюлявайки се.

-Ко сега, ше са ебем ли?- запита тя и ме загледа косо с  леко блуждаещ поглед.

-Ми да, основно затова сме дошли-отговорих и почнах  да се разсъбличам.-пък и нали така ти наредиха,а?-леко се опитах да се подразня.

-Да наредиха ми и аз изпълнявам, пък и вече съм толкова претръпнала на всичко, че живея някак си като на филм, понякога се чудя моя живот ли е това или на някоя друга-философски нареждаше тя, а халата и почти се отвори и се виждаше цялото и тяло. Не мога да кажа, че не ме възбуждаше, даже обратното, ако го правехме два пъти в месеца би ме възбуждала винаги.Поне, до едно време.

-Ако не бе Доктора,щеше ли да се чукаш с мен. Тоест ако го нямаше в живота ти-попитах, кой знае защо.

-Абе,много питаш бе малкия…ти ко знаеш кака ти през колко неща е минала, косата ти ще щръкне и ще се стъписаш от шок. Ако ми плащаш хапчетата,ако ме наредиш на лека работа да не се гърча,даваш по някой лев и още някои неща, които не мога да ти кажа,защо да не се чукам с теб,даже и можех гадже да ти бъда,ама ти надали ще ме искаш такава. А?! Щеше ли да ме искаш-запита тя и ме хвана за члена  на голо,причинявайки ми лека болка.

-Не нямаше да те искам,ако трябваше всичко това да го правя-признавам си, казах аз и възбудата все да ме обзема още повече.

-Видя ли,затова стига пита,ами взимай каквото са ти дали, чрез мен и да си ходиш,че утре съм на работа-каза тя,смъкна ми ловко панталона и боксерите, хвана ме за ръката и ме потътри към спалнята и.

Трудно ми е да опиша какво последва,при нея секса бе като някакво садо- отмъщение на всички за живота си на жена с незавидна съдба. Драскане,хапане,засмукване до болка, нанизване отгоре и бясно въртене и лашкане сякаш в желание да ти счупи оная работа. За презервативи и дума не ставаше, даже и ако правех анален, но дотам не стигахме защото в един момент сякаш цялата „битка‘ и омръзна и ми каза:

-Айде, празни се вече- и аз се изпразних,точно по нейна команда,явно и тя изпитваше някакъв оргазъм и успяваше да контролира и моят да стане с нейния и след това да не я занимавам повече със секс.
---------------------------------------------------------------------

Край на Част Първа
Гласувай:
1Няма коментари
Търсене

Календар
«  Декември, 2021  
ПВСЧПСН
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Блогрол
1. Груповият секс,измамният рай преди Ада.
2. Педерастията,хомосексуализмът и Гей-поведението, едно и също казано с различни думи.
3. Грузия,една дивна и легендарна християнска страна,поредната жертва на кървавият Американски стремеж за глобална доминация!!!
4. Не е ли време, част от Циганите да се завърнe/доброволно/ към своята древна Родина-Индия?
5. Ужасяваща, Сатанинска Педерастия и Хомосексуализъм в САЩ
6. - Фермерът стрелящ по поршета "Кайен"
7. Генно-модифицираните храни от САЩ, коктейлите на Франкенщайн.
8. Руска Военна База в България- нещо, почти невероятно!!!
9. Тъмното лице на Демокрацията в САЩ,обагрено в кърваво червено.
10. Моите, Анти-Мормонски публикации!
11. "Русия" от Иван Вазов
12. Създаде се нова група във Фейсбук,основата на бъдеща Организация.
13. Винаги ще има Българи Герои! Дан Колов...
14. Не се съпротивлявайте на циганските мародери, безмислено е!!! Преговаряйте с тях.Дайте им тяхното, да си останете живи и здрави с нещичко в джоба!
15. Митът за Дядо Божковите Сватби
16. ПРЕВОДАЧ В АМЕРИКАНСКА ВОЕННА БАЗА-ЗАД КУЛИСИТЕ!
17. Етнически конфликт в България-Българи,Цигани...Руснаци,или какви биха могли да бъдат събитията.
18. - Отмъщение с цвят на кръв,в страната на Меламиновата Шоколадова Вафла.
19. Моята среща с Вампир в САЩ!
20. "-Русия, ли?! Пет пари не давам за, Русия!"
21. When, I met a Vampire in USA.